kapucyno3 28.01.06, 20:18 Ten Szaranowicz gada jak najęty najczęściej nie ma to nic wspólnego z oglądanym skoczkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ben-oni Re: Skoki i "komentator" 28.01.06, 20:37 Bo Włodek poza tym, że doznaje orgazmu zawsze gdy widzi Adama musi stale reklamować Żołądzia i Blecharza (czy oni mu za to płacą?). No i klasyczny analfabetyzm... robienie progresu, mentalne przygotowanie, tajming, wystylizowanie (fryzura). Koszmar i żenada. Dzisiaj Kuettel nazywał się Kitel. Ciekawe jak będzie jutro? Ja stawiam na Kutel. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Skoki i "komentator" 28.01.06, 21:15 " tajming " , mojego męża doprowadził do białej gorączki . Czy komentatorzy nie są zobowiązani do posługiwania się językiem polskim ? Jesteśmy w Polsce i komentarzy , też chcemy słuchać w języku polskim ! Odpowiedz Link Zgłoś
jedrzejs Re: Skoki i "komentator" 28.01.06, 21:37 "Vasja Bajc był na weselu Roberta Matei, ale był niezadowolony z warunków" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jedrzejs Re: Skoki i "komentator" 28.01.06, 23:07 Wiem (wesele Matei to jeden z ulubionych tematów Szaranowicza), ale tym razem rozentuzjazmowanemu komentatorowi nałożyły się dwa wątki - że Janda gościł u Matei, a Bajc był niezadowolony z warunków pracy z drużyną Japonii. W efekcie wyszło jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś