09.02.06, 10:04
Czy nie uważacie, że coś z nim się dzieje nie tak? Strasznie go lubiłam ,ale
on chyba schodzi na psy? Te jego przebieranki, chyba trochę na siłę! Odcina
się od komercji, ale chyba też tylko na pokaż. Szkoda bo strasznie go
lubiłam. Jeszcze trochę i wystąpi w reklamie, mówiąc że traktuje to
jako 'protest"
Obserwuj wątek
    • constancja1 Re: Majewski 10.02.06, 16:59
      Święte słowa!!!
      Facet nie wie już co ma robić i ten jego program może i był zabawny ale teraz
      dno i bąbelki. A po co on się przebrał na gali VIVY? Niestety nie mógł wystąpić
      na scenie a napewno o to mu chodziło!!!
      Szkoda gościa
    • thorgal_aegirsson Re: Majewski 10.02.06, 17:37
      odsyłam do ostatniego "Przekroju", wszystko się wyjaśni :)
      5
      • bardu Re: Majewski 10.02.06, 22:59
        Napisz o co chodzi. Nie biorę do ręki Przekroju od czasu kiedy po którymś
        zamachu zamieścili na rozkładówce zdjęcie człowieka z rozerwaną głową i mózgiem
        na ziemi. Nie chcę oglądać takich zdjęć i nigdy już nie wezmę do ręki tego
        szmatławca. Ale Majewskiego lubię i chętnie dowiem się, co jest grane i o co mu
        chodzi.
      • iza481 Re: Majewski 11.02.06, 19:32
        horgal_aegirsson napisał:
        > odsyłam do ostatniego "Przekroju", wszystko się wyjaśni :)

Grzebię w internetowym wydaniu Przekroju, ale nie mogę znaleźć niczego o
        Majewskim. Podpowiedz o który tekst chodzi albo podeślij link jeśli to nie kłopot.

• schabomil Re: Majewski 11.02.06, 19:36
          www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1103&Itemid=50
          Proszę.
    • magorny [...] 10.02.06, 23:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • 11anna11 Re: Majewski 11.02.06, 08:36
        Daj ci Boże takiej inteligencji! Może gdybyś miała jakieś ślady mózgu w swojej
        łepetynie zmieściłoby się tam mniej jadu.
        • magorny Re: Majewski 11.02.06, 09:43
          jesli inteligencja majewskiego robi na tobie takie wrazenie, to strach myslec o
          twojej
      • the_dzidka Re: Majewski 11.02.06, 08:44
        Ciota chyba nie, niedomyta - tez nie zauważyłam, ale że pseudointeligentna, to
        pewne :) Na dodatek ma się za Bóg-Wie-Kogo, jakiż to on błyskotliwy i
        porażająco dowcipny, ach. Niestety, takie czasy w telewizji nastały: wystarczy
        zrobić z siebie kretyna, d** popotrząsać, a zachwycona publika wyniesie cię na
        piedestał...
        • orald Re: Majewski 11.02.06, 10:46
          Racja.
          Z braku laku inwestuje się w pótalencia typu Majewski, Ogórek czy większość III
          ligowych kabarecików.
          • szakal35 Re: Majewski 11.02.06, 20:25
            orald napisał:

> Racja.
            > Z braku laku inwestuje się w pótalencia typu Majewski, Ogórek czy większość III
            > ligowych kabarecików.
            Ogórek jest jednym z najciekawszych polskich satyryków i felietonistów.
        • photoart brawo the_dzidka 11.02.06, 13:30
          bardzo trafna ocena człowieka. I niech nie próbuje się tłumaczyć, że robi to
          dla szmalu. Jedno pewne - w kraju nad Wisłą wystarczy mieć odpowiednie kontakty
          i każda słoma można stać się bożyszcze tłumów i zgarniac nagrody za "osobowość"
      • enter123 Ach, jak wy byscie to wszystko lepiej zrobili!!! 11.02.06, 11:05
        Inteligentniej, śmieszniej, ciekawiej, wspanialej....
        tylko nikt wam nie dał szansy cienkie dupki, chłe, chłe, chłe! Nie poznali się
        na waszej inteligencji, elokwencji, eruducji? Doprawdy trudno uwierzyć!

Najgorzej jak takie ćwierćmózgi biorą się za krytykowanie innych, zero
        argumentów, tylko żółć...błłłłłłeee.
        • schabomil Re: Ach, jak wy byscie to wszystko lepiej zrobili 11.02.06, 11:54
          Już chciałem pędzić, bronić Majewskiego, że przecież autoironia, że dystans do
          siebie, że rzadko spotykane, a tu- masz:

enter123 napisał:
          > tylko nikt wam nie dał szansy cienkie dupki, chłe, chłe, chłe! Nie poznali
          >się na waszej inteligencji, elokwencji, eruducji? Doprawdy trudno uwierzyć!

i dalszy (jak bardzo przecież auto) komentarz:

> Najgorzej jak takie ćwierćmózgi biorą się za krytykowanie innych, zero
          > argumentów, tylko żółć...błłłłłłeee.

Więc jednak autoironia i dystans do siebie wcale nie jest takie rzadkie.
          Kolega enter123 przywraca wiarę w ludzi.

Podobnie jak Majewski.

Zakończę niedopowiedzeniem (nadpowiedzeniem), będzie mądrzej.
          Schabomił
          • enter123 Re: Ach, jak wy byscie to wszystko lepiej zrobili 11.02.06, 15:22
            Aleś się wysilił... Z twoja inteligencją, erudycją, inwencją, elokwencją taka
            odtwórcza płycizna!!!! Nawet dowalić nie potrafisz ćwoku!
            • schabomil Re: Ach, jak wy byscie to wszystko lepiej zrobili 11.02.06, 16:04
              enter123 napisał:

> Aleś się wysilił

Nie wysilałem się.

> Z twoja inteligencją, erudycją, inwencją, elokwencją

Dziękuję. Żałuję szczerze, ale nie mogę się odwzajemnić komplementami.

>taka odtwórcza płycizna!!!!

Nie krzycz, nie tup, nie tarzaj się po ziemi. Jesteś już przecież dużym
              chłopcem.

> Nawet dowalić nie potrafisz ćwoku!

Nie "ćwoku", tylko "ćwokowi". Tak właśnie wygląda ten rzeczownik w celowniku.
              Powtórz deklinację, bo masz braki.

Wiele radości życzę: Schabomił.
              • enter123 Re: Ach, jak wy byscie to wszystko lepiej zrobili 11.02.06, 18:39
                Cieniutko, coraz cieniej... i pomyśleć że "toto" Majewskiego chce krytykować!

PS Wiem, wiem, następna twoja odpowiedź to będzie, że enter jest "toto".
                (tylko niech ci teraz czacha nie pęknie, gdybyś jednak, wzięty pod ambit
                postanowił coś własnego wypocić!)
                • schabomil Re: Ach, jak wy byscie to wszystko lepiej zrobili 11.02.06, 18:54
                  Powtarzasz się, Enter.

Twój Schabomił

PS: Skoro już zgadujemy, co napisze adwersarz, to ja też spróbuję- cienko?
                  żałośnie? beznadziejnie?
                  Jesteś tak pełen inwencji, na pewno wymyślisz inny epitet.
      • zabcia89 Re: Majewski 11.02.06, 12:34
        Ojej, cóż za złośliwości. Ile jadu jest w Twojej wypowiedzi. Masz jakieś
        kompleksy? Bo wnioskuję, że tak i to duże.
    • ben-oni Re: Majewski 11.02.06, 11:35
      Jego metoda, kpiny z wszystkiego (w tym z siebie samego) i eskalowanie
      purnonsensu niestety zawsze w końcu prowadzi do jakiejs formy kabotyństwa.
      Oczekiwania wobec niego są takie: coraz śmieszniej i mocniej. Ale długo tak się
      nie da. Stąd te rozpaczliwe próby wymyślenia czegoś superzabawnego. Może czas
      na urlop lub zmianę image'u?
    • thorgal_aegirsson Re: Majewski 11.02.06, 12:35
      więc raz jeszcze, nieco inaczej: dlaczego większośc z szanownych
      prelegentów nie zajrzy do wywiadów z Majewskim i nie zastanowi się
      na czym polega jego pomysł na robienie pieniędzy? czyżbyście
      w pracy nie wykonywali kretyńskich zadań, a po wyjściu nie oddychali
      z ulgą, że pańszczyzna odrobiona i już można myśleć swobodnie, hę? :)
      • norbert76 Re: Majewski 11.02.06, 14:46
        Chociaż też ostatnio mi SM zbrzydł, głównie dzięki temu, że TVN wpadł w jakiś
        szał powtarzania równocześnie wszystkich jego programów, to ja go doskonale
        rozumiem. Mamy wolny rynek, jeśli jest popyt na takiego SM, to dlaczego on ma
        tego nie wykorzystać? Tym bardziej, że pomimo tego, że robi z siebie głupka, to
        i tak wszyscy wiedzą, że jest inteligentny (chyba udowodnił to wystarczająco
        np. w radiu Zet). Tak samo myślę o Mandarynie - ktoś chce jej słuchać i kupować
        jej płyty - to niech śpiewa i tańczy. Ja bym zrobił identycznie, tyle, że
        jestem po prostu za cienkim bolkiem.
        • photoart Majewski - miernota 12.02.06, 18:45
          norbert76 napisał:

(...) i tak wszyscy wiedzą, że jest inteligentny (chyba udowodnił to
          wystarczająco np. w radiu Zet).

Widocznie uznaję wyższe normy dla słowa inteligentny:) Dla mnie Majewski to
          jedynie bezczelna miernota. Na stronach Wirtualnych Mediów przez dłuższy czas
          poszukiwano pomysłodawców do kolejnych jego programów.
          Majewski jest w y ł ą c z n i e jako-takim odtwórcom szaraczków pracujących
          na jego program. Przeczytajcie sobie, o ile zdążycie, listę płac po każdym
          programie, zobaczycie ilu ludzi pracuje, żeby tego słabeusza wypromować.
          Na potwierdzene jego "talentu" wystarczy mi jego radosna tfurczość w Playboy'u.
          Podtrzymuję zdanie, że znajomościami i kolesiostwem wyrobił sobie miejsce w
          mediach, a w Polsce "twarz i nazwisko" robi się wyjątkowo łatwo i tanio:)
          Osobiście do Majewskiego: każdy orze jak może, rozumiem i nie mam pretensji.
          Proszę jedynie, niech Pan przestanie zgrywać się na niezwykły talent, bo
          talentu, we wszystkim co Pan robi - brak. Błagam o pokorę i samokrytykę:):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka