kade82 19.02.06, 11:53 Dlaczego TVN propaguje Monikę Jaruzelską? I to jeszcze zaprasza na rozmowy o rodzicach?! Przecież jej ojciec ma na rękach krew ofiar komunizmu!!!! Ludzie już o tym nie pamiętają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-ninka Re: JARUZELSKA 19.02.06, 11:55 A czy Ty jesteś w stanie brać odpowiedzialność za czyny swojego ojca? Rodziców się nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: JARUZELSKA 19.02.06, 12:01 Corka niczemu winna, aczkolwiek dzieki nazwisku robi kariere bo jak widac talentu nie posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: JARUZELSKA 19.02.06, 12:10 jakiego wg ciebie talentu nie posiada?i jaka niby ona che robic kariere? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.ali.ala Re: JARUZELSKA 19.02.06, 12:28 To z jakiego powodu występuje w telewizji? Jako kto? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: JARUZELSKA 19.02.06, 13:45 zapewne wystapila jako gosc zaproszony przez realizatorow programu Odpowiedz Link Zgłoś
ala.ali.ala Re: JARUZELSKA 19.02.06, 16:04 Czyli jednak jako osoba chcąca się zareklamować i robiąca karierę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: JARUZELSKA 19.02.06, 16:10 ala.ali.ala napisała: > Czyli jednak jako osoba chcąca się zareklamować i robiąca karierę. :) > W tym przypadku robiąca karierę POMIMO, a nie dzięki nazwisku. I chęć "zareklamowania się" była chyba ostatnim motywem wystąpienia pani Jaruzelskiej w dzisiejszym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.ali.ala Re: JARUZELSKA 19.02.06, 17:25 Chyba nie wiesz, co piszesz. :) Cała jej kariera zaczęła się od tatusia, który zresztą jest uwielbiany przez swoich rodaków. Z nazwiskiem Kowalska mogłaby sobie co najwyżej otworzyć punkt poprawek krawieckich. Żeby wejść w to środowisko trzeba mieć plecy albo nazwisko. Z nazwiskiem Kaczyńska raczej nie zrobiłaby tam furory. Nawet POMIMO tego nazwiska. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: JARUZELSKA 19.02.06, 17:44 zapewne znasz osobiscie pania Monika lub tezj jej bylychpracodawcow, ze wiesz jak zaczela sie jej kariera. szkoda, ze myslisz takimi stereotypami. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.ali.ala Re: JARUZELSKA 19.02.06, 17:52 A może Ty nam przytoczysz osiągnięcia pani Moniki, dla których warto ją zapraszać w niedzielne popołudnie do telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: JARUZELSKA 19.02.06, 12:39 Jaruzelska jest specjalistką w dziedzinie mody pracowała min dla Deni Cleru i Twojego Stylu. W świecie polskiej mody cieszy się dużym szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zazulka.1 Re: JARUZELSKA 19.02.06, 22:11 wiem ,że kedyś (nie wiem czy nadal)chodziła po duzych firmach i za niemały szmal ,mówiła pracownikom biur jakie mają nosić żakiety i spódnice dla dobra firmy.nie ma dzis mojej siostry i nie mam się kogo spytać ,ale wydaje mi sie ,że nawet fryzury im chciała zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: JARUZELSKA 19.02.06, 12:39 A poza tym dlaczego ma niby mieć zaklejone usta ? Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: JARUZELSKA 19.02.06, 15:04 kade82 napisała: > Dlaczego TVN propaguje Monikę Jaruzelską? I to jeszcze zaprasza na rozmowy o > rodzicach?! Przecież jej ojciec ma na rękach krew ofiar komunizmu!!!! Ludzie > już o tym nie pamiętają? a od kiedy to dziecko ma obowiązek odpowiadać za czyny rodziców??? co za bzdurna uwaga! jeśli Twój ojciec albo matka coś przeskrobią to spędzisz resztę życia chodząc we włosienicy i przepraszając wszystkich dookoła? Odpowiedz Link Zgłoś
tolazopola Re: JARUZELSKA 19.02.06, 16:16 Zapomniałaś się ucieszyć, że pani Monika zachorowała i ostatecznie w programie nie wystąpiła. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: JARUZELSKA 19.02.06, 16:48 kade82 napisała: > Dlaczego TVN propaguje Monikę Jaruzelską? I to jeszcze zaprasza na rozmowy o > rodzicach?! Przecież jej ojciec ma na rękach krew ofiar komunizmu!!!! Ludzie > już o tym nie pamiętają? Wczoraj telewizja Puls wyemitowała program, w którym brał udział Zbigniew Brzeziński, Jan Nowak Jeziorański, a nawet... Urban. Ten program powinien być pokazany szerszej widowni! Brzeziński zaalarmował Nowaka Jeziorańskiego o szykującym się najeździe radzieckim na Polskę, aby ten jak najszybciej ostrzegł Polaków. Sprawdził zdjęcie satelitarne (pokazywali), które potwierdzało słowa Brzezińskiego. A wiecie, że najbardziej sceptycznie do tych ówczesnych rewelacji był nastawiony Urban? Chciałabym obejrzeć ten program jeszcze raz, bo trafiłam na niego zupełnie przypadkiem i nie widziałam całości. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: JARUZELSKA 19.02.06, 17:51 Jaruzelska nawet nie ma poglądów politycznych,taka szara szarość.Tatuś coś tam działał ale ona była młoda i się nie orientowała,raz nie było teleranka zamiast tego był tatuś w telewizji,fajnie było ogólnie Gdyby nie nazwisko może by gdzieś wystąpiła,w końcu tyle jest różnych mediów.Ale najpierw zaczeło się od córki sławnego ojca,szczególnie w tym biznesie w którym ona działa.Przecież te wszystkie pokazy mody polegają na tym samym,nic nowego nie można wymyślić,wszystko już było Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: ale czasy... 19.02.06, 20:22 jak sie juz nie ma o co teraz przyczepic do gen. Jaruzelskiego, to sie mozna przyczepic do jego corki o .......nic. Tak na marginesie, kiedy pani Monika Jaruzelska ostatni raz pojawila sie w jakimkolwiek programie TV przed tym omawianym powyzezj w TVN? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.ali.ala Re: ale czasy... 19.02.06, 20:34 Dziecko drogie, poczytaj trochę, a dowiesz się, że jest się za co przyczepić do generała wbrew słynnej sentencji Michnika Adama. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kade82 Re: JARUZELSKA 19.02.06, 21:39 Dobrze wczytajcie sie w to co napisalam. Nie przyczepilam sie personalnie do p. Jaruzelskiej, ale do faktu, ze osobe o TAKIM nazwisku zaprasza sie do programu, zeby poopowiadala o rodzicach... Niech mowi o modzie skoro w tym siedzi, a nie o tatusiu, ktory co niektorym sni sie wciaz w koszmarach nocnych... Przykre, ze czesc spoleczenstwa nie pamieta juz czym byl komunizm i rozgrzesza tych, ktorzy zrobili tyle zlego... Odpowiedz Link Zgłoś
cubujuqui Re: JARUZELSKA 19.02.06, 22:05 a przepraszam, czy Ty pamietasz co to byl komunizm? Bo sadzac po nicku to raczej nie powinnas. Ja jestem rocznik 75 i troche tam pamietam bo bylem wowczas gowniarzem a komunizm skonczyl sie jak skonczylem podstawowke. I moze dzieki temu ze bylem mlodziakiem i niewiele rozumialem nie wglebiam sie teraz w stare tematy, bo zycie toczy sie dalej a przeszlosc moze zostawmy historykom i ludziom ktorzy faktycznie byli uczestnikami tamtych czasow (czyli naszym rodzicom). Wkurza mnie jak ktos nasto lub dwudziestoparoletni madrzy sie o komunizmie a tak naprawde to slyszal o nim tylko z ust osob starszych. Bylo, minelo. Mlode pokolenie powinno o tym pamietac ale nie jatrzyc za kazdym razem jakby sami byli weteranami tamtych czasow. P.S. Ten tekst tyczy sie Ciebie tylko pod warunkiem ze jestes rocznik 82. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_t Re: JARUZELSKA 20.02.06, 00:11 Dla milionow Poalkow jest to czlowiek, ktory wprowadzil stan wojenny w Polsce. Dla pani Moniki Jaruzelskiej to jest jej ojciec. Jka najbardziej moze sie ona wypowiedziec jakim byl rodzicem. Dla niej nie byl to gen. Jaruzelski tylko poprostu tata. Odpowiedz Link Zgłoś