copa.cojones 28.02.06, 19:33 dziennika złożyła dziś w wieczornym dzienniku Hanna Smoktunowicz. Przełączyłem się na to właśnie ostatnie zdanie i nie wiem jaki był kontekst. Może mi ktoś zapodać ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikita696 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 28.02.06, 19:39 hehehehehh :)chodzilo o sposób uzywania czekolady :} Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska a ja tam wolę dowcipnie 28.02.06, 20:01 buhahaha Z poważaniem, Wiesława Siemiankowska Odpowiedz Link Zgłoś
copa.cojones Re: a ja tam wolę dowcipnie 04.03.06, 17:39 wieslawa-siemiatkowska napisała: > buhahaha > > Z poważaniem, > Wiesława Siemiankowska A jak z "dawcą". Nie ma problemu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 28.02.06, 20:28 hehe wiedziałam jak tylko Pani.S wypowiedziała to zdanie ,ze pojawi się taki wątek:))) No nie była to zbyt fortunna wypowiedź:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anulka748 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 28.02.06, 23:13 W ogóle tu uważam ,że strasznie się ubiera nasza Hanuś.Ten dzisiejszy sewterek w polączeniu z atlasową marynarką rozchodzącą się na boki-koszmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 01.03.06, 03:19 > W ogóle tu uważam ,że strasznie się ubiera nasza Hanuś.Ten dzisiejszy sewterek > w polączeniu z atlasową marynarką rozchodzącą się na boki-koszmarek. Racja. Wczoraj wyjątkowo ubiór się rzucał w oczy. Wyglądała jak Schwarzeneger. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 01.03.06, 03:18 > hehe wiedziałam jak tylko Pani.S wypowiedziała to zdanie ,ze pojawi się taki > wątek:))) Ja pomyślałem to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 01.03.06, 03:21 > Przełączyłem > się na to właśnie ostatnie zdanie i nie wiem jaki był kontekst. Może mi ktoś za podać ? Temat był o czekoladzie, że Holendrzy udowodnili, że jest zdrowa, a na koniec panienki chodziły po wybiegu w ubraniach z czekolady. A Hania to właśnie skomentowała. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka748 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 01.03.06, 07:43 Skojarzylo się jednoznacznie)))) Mogla powiedzieć,że zamiast nosić woli jeść,na przyklad. A nie tam zaraz "dosutnie" Odpowiedz Link Zgłoś
ineiz Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 01.03.06, 10:26 Głodnym tylko chleb na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
copa.cojones Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 04.03.06, 17:44 ineiz napisała: > Głodnym tylko chleb na myśli. Ja tam lubie być "głodnym". A Ty jak jakieś śluby brałaś to, qrcze nie czytaj tego, bo będziesz musiała się spowiadać. :) Odpowiedz Link Zgłoś