Dodaj do ulubionych

"Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na koniec

28.02.06, 19:33
dziennika złożyła dziś w wieczornym dzienniku Hanna Smoktunowicz. Przełączyłem się na to właśnie ostatnie zdanie i nie wiem jaki był kontekst. Może mi ktoś zapodać ?
:)
Obserwuj wątek
    • nikita696 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 28.02.06, 19:39
      hehehehehh :)chodzilo o sposób uzywania czekolady :}
    • wieslawa-siemiatkowska a ja tam wolę dowcipnie 28.02.06, 20:01
      buhahaha

Z poważaniem,
      Wiesława Siemiankowska
      • copa.cojones Re: a ja tam wolę dowcipnie 04.03.06, 17:39
        wieslawa-siemiatkowska napisała:
        > buhahaha
        >
        > Z poważaniem,
        > Wiesława Siemiankowska

A jak z "dawcą". Nie ma problemu ?
    • ankas4 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 28.02.06, 20:28
      hehe wiedziałam jak tylko Pani.S wypowiedziała to zdanie ,ze pojawi się taki
      wątek:)))
      No nie była to zbyt fortunna wypowiedź:)

Pozdrawiam
      • anulka748 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 28.02.06, 23:13
        W ogóle tu uważam ,że strasznie się ubiera nasza Hanuś.Ten dzisiejszy sewterek
        w polączeniu z atlasową marynarką rozchodzącą się na boki-koszmarek.
        • michal_82 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 01.03.06, 03:19
          > W ogóle tu uważam ,że strasznie się ubiera nasza Hanuś.Ten dzisiejszy
          sewterek
          > w polączeniu z atlasową marynarką rozchodzącą się na boki-koszmarek.

Racja. Wczoraj wyjątkowo ubiór się rzucał w oczy. Wyglądała jak Schwarzeneger.
      • michal_82 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 01.03.06, 03:18
        > hehe wiedziałam jak tylko Pani.S wypowiedziała to zdanie ,ze pojawi się taki
        > wątek:)))

Ja pomyślałem to samo :)
    • t.mobile Mniam :-) n/t 01.03.06, 00:21
    • michal_82 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 01.03.06, 03:21
      > Przełączyłem
      > się na to właśnie ostatnie zdanie i nie wiem jaki był kontekst. Może mi ktoś
      za podać ?

Temat był o czekoladzie, że Holendrzy udowodnili, że jest zdrowa, a na koniec
      panienki chodziły po wybiegu w ubraniach z czekolady. A Hania to właśnie
      skomentowała.
      • anulka748 Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 01.03.06, 07:43
        Skojarzylo się jednoznacznie))))
        Mogla powiedzieć,że zamiast nosić woli jeść,na przyklad.
        A nie tam zaraz "dosutnie"
    • ineiz Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 01.03.06, 10:26
      Głodnym tylko chleb na myśli.
      • copa.cojones Re: "Ja tam wolę doustnie" - taką deklarację na k 04.03.06, 17:44
        ineiz napisała:

> Głodnym tylko chleb na myśli.

Ja tam lubie być "głodnym". A Ty jak jakieś śluby brałaś to, qrcze nie czytaj tego, bo będziesz musiała się spowiadać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka