adam81w 10.04.06, 21:51 lepersen - uspokojajacy lek . wyciag z polskiego buraka :) Roman-sidlo :) romanie ktora godzina ? - w pol do leppera hahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisowa2 Re: Majewski dzis. 10.04.06, 22:11 ......REWELACJA!:D JA CHCE JESZCZE RAZ!:) Od poczatku do konca- FANTASTYCZNE:) leppersen, trampy mam:D, a to jeszcze nie koniec.... <zachwycona> Odpowiedz Link Zgłoś
mimi1401 Re: Majewski dzis. 10.04.06, 22:13 dżizys, umarłam dziś ze śmiechu, a już piosenka mnie dobiła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Re: Majewski dzis. 10.04.06, 22:27 Telemanipulacja Polska! :D Ja czekam na parodia p. Kruk i mam nadzieje ze sie kiedys doczekam! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Majewski dzis. 10.04.06, 22:31 kiedy beda to powtarzac bo wiem ze w niedziele tak w poludnie zawsze powtarzaja . Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Majewski dzis. 10.04.06, 22:35 w soboty w okolicach poludnia sprawdz w programie Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 Kabareto polo. 10.04.06, 22:42 Ile jeszcze Leppera i reszty. Czy to jedyna inspira pana SMS. A był taki fajny w Canal+++ Pozostał - - -. Odpowiedz Link Zgłoś
luleko Re: Majewski dzis. 10.04.06, 22:44 REWELACJA. Kocham Majewskiego:))) Aktor, który gra Leppera jest booooooski!!! "Gilowska" i "Beger" coś wspaniałego. Jak tu nie podziwiać. "Trampy mam" cały czas chodzą mi po głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Majewski dzis. 10.04.06, 22:46 mi po glowie chodza pasztety z poprzedniego odcinka . szkoda ze wycieto ta piosenke z powtorki z tej niedzieli tamtego programu . przyznam ze czekalem tylk na ta piosenke :( Odpowiedz Link Zgłoś
astra161 Re: Majewski dzis. 10.04.06, 23:00 kaczyński klasa(Bogusław rzecz jasna)Bartel też super dzioucha.A trampy mam numer jeden na mojej liście przebojów! Odpowiedz Link Zgłoś
nielogniety Re: Majewski dzis. 10.04.06, 23:00 szymon.onet.pl - tam są jakieś pasztety, nie wiem czy to te czy nie. luknij sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Majewski dzis. 10.04.06, 23:17 swietnie, ze w koncu jest archiwum w sieci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Majewski dzis. 11.04.06, 05:00 piosenka Trampy rewelacyjana:) BTW-dziwne że posel Łyżwinski nie przyjął prezentu w postaci malucha:) Odpowiedz Link Zgłoś
kapka2 Re: Majewski dzis. 11.04.06, 20:27 niestety Trampy zostały właśnie z archiwum filmów na szymon.onet.pl zdjęte... Rano oglądałam i się zaśmiewałam, teraz szukam i nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Majewski dzis. 11.04.06, 16:35 Trampki było SUPER!!! Zreszta wczoraj cały program był niezły, ja najczęsciej oglądam początek i rozmowy w tłoku, bo goście sa niebyt ciekawi, ale wczoraj i Kaczyński i Bartel swietnie wypadli. Odpowiedz Link Zgłoś
chomsky Re: Majewski dzis. 11.04.06, 17:20 gocha221 napisała: > Trampki było SUPER!!! > Zreszta wczoraj cały program był niezły, ja najczęsciej oglądam początek i > rozmowy w tłoku, bo goście sa niebyt ciekawi, ale wczoraj i Kaczyński i Bartel > swietnie wypadli. Imho Kaczynski & Bartel to najlepsi/najciekawsi goscie Majewskiego w SMS. Moze wynika to stad, ze nie dali mu sie zagadac;) Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Majewski dzis. 11.04.06, 17:56 a ja ubostwiam kandydatki na miss wszechswiata :D Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Czy była wojna freestaylowa?. 11.04.06, 18:31 Na fotach z wczorajszego odcinaka B. Kaczyński "pojedynkował" się z jakimś hiphopowcem. Ja tego nie widziałam, możliwe, że wyszłam po herbatę. Było? Jeśli tak to jak wypadł Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: Czy była wojna freestaylowa?. 11.04.06, 21:06 Jeszcze wczoraj na stronie Szymona można było obejrzeć "trampki" i "pasztety", a dziś to wszystko zniknęło. Ktoś wie, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: Czy była wojna freestaylowa?. 11.04.06, 22:02 no wlasnie,tez to przed chwilą zauwazylam, a jeszcze rano byly:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
wartkoczyk1 Re: Czy była wojna freestaylowa?. 11.04.06, 22:38 może tam było o tych butach Jarosława i dlatego wycieli bo mu Szymon zrobił "wiochę" na cały kraj , zdjecie króluje juz od dawna w necie ale żeby tak w telewizorze ... wszyscy widzieli ,cius ciuś Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: Czy była wojna freestaylowa?. 12.04.06, 09:16 ale wlasnie o butach prezesa zostalo, nie ma trampow , pasztetow, cugowskiego i paru innych .... Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Czy była wojna freestaylowa?. 12.04.06, 11:04 asiek masz racje ja tez nie widzialem tego pojedynku freestajlowego b.kaczynski - hiphopowiec pomimo tego ze byl on zapowiadany . w kazdym odcinku najbardziej lubie wstepniak - czyli cala pierwsza czesc SMS do pierwszych reklam , przerobki piosenek i rozmowy w tloku . Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Czy była wojna freestaylowa?. 12.04.06, 11:06 byla taka zapowiedz na stronie . W POPRZEDNIM ODCINKU Tego jeszcze nie było!! W "Szymon Majewski Show" zagościł hip-hop, mało tego, odbyła się prawdziła bitwa freestylowa i to w jakim wykonaniu - Pan Duże Pe contra Bogusław Kaczyński, a za gramofonami stanął DJ Spox. » Więcej zreszta byla caly czas wisi tam taka zapowiedz . a w programie tego akurat nie bylo :( Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Czy była wojna freestaylowa?. 12.04.06, 11:09 ps w sms nie spodobal mi sie i to totalnie " chrupiace buty " . nie ze wzgledu na to komu byl poswiecony ten filmik ale ze wzgledu na to ze w tym filmiku uzyto kawalek reklamy ktorej nienawidze bo jest maksymalnie chamska w stosunko do starszych osob . zygac mi sie chce na ludzi ktorzy robia taklie reklamy jak snickers . przysiegam ze nie wezme tego g... do ust . Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Czy była wojna freestaylowa?. 12.04.06, 11:10 i ps moze ktos spisal tekst piosenki trampy i pasztety ? bardzo bylbym wdzieczny za wklejenie albo przeslanie na moj adres majlowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Czy była wojna freestaylowa?. 12.04.06, 12:46 adam81w napisał: > ps w sms nie spodobal mi sie i to totalnie " chrupiace buty " . > nie ze wzgledu na to komu byl poswiecony ten filmik ale ze wzgledu na to ze w > tym filmiku uzyto kawalek reklamy ktorej nienawidze bo jest maksymalnie chamska > > w stosunko do starszych osob . zygac mi sie chce na ludzi ktorzy robia taklie > reklamy jak snickers . przysiegam ze nie wezme tego g... do ust . no patrz,nigdy nie pomyślałam o tym w ten sposób.też nie lubię tej reklamy ale to tak po prostu,bo jest średnia. a Snickersa - nie powiem - jadam.;) Odpowiedz Link Zgłoś
moim_zdaniem Re: Czy była wojna freestaylowa?. 12.04.06, 12:23 Chyba chodziło o to jak Kaczyński przed swoim wejściem "dawał" na perkusji. Nic innego mi nie pasuje do tego freestyle`a Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Majewski dzis. 12.04.06, 12:43 kelle1986 napisała: > a ja ubostwiam kandydatki na miss wszechswiata :D padłam jak zobaczyłam miss USA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kleo4321 Czy można gdzieś ściągnąć filmik- Trampy mam 12.04.06, 21:09 hej Czy można gdzieś ściągnąć filmik- Trampy mam? Na stronie www.szymon.onet.pl niestety już nie ma :( pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Czy można gdzieś ściągnąć filmik- Trampy mam 12.04.06, 21:42 mnie by tam interesowaly " pasztety " :) jak by ktos wiedzial skad ? Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Czy można gdzieś ściągnąć filmik- Trampy mam 13.04.06, 19:28 Na stronie wobiektywie.ovh.org/ powinno być jedno i drugie - trzeba sie zalogować tylko ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kleo4321 Re: Czy można gdzieś ściągnąć filmik- Trampy mam 14.04.06, 23:15 hej probowalam sciagnac ta piosenke, ale niestety po rejestracji i wymuszonym uploadzie caly czas nie moge :( Moze ktos jeszcze zna jakis myk, albo inna strone? Odpowiedz Link Zgłoś
fiona83 A trampki w powtorce ?? 15.04.06, 14:03 Czy ja przegapilam czy trampki wycieli z powtorki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
grzesioo_xiii Re: A trampki w powtorce ?? 15.04.06, 14:28 fiona83 napisała: > Czy ja przegapilam czy trampki wycieli z powtorki ?? Ano chyba nie było. Może wicepremier zdjął? :D Odpowiedz Link Zgłoś
fiona83 Re: A trampki w powtorce ?? 15.04.06, 14:33 No wlasnie - najpierw zniknely ze strony Szymona, a teraz z powtorki wycieli :/ Moze chodzi o Mniejszosc Chinska ?? ;] Coz - trampki fajne byly ... Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: A trampki w powtorce ?? 15.04.06, 17:08 kurde ja nie wiemn ale te przerobki piosenek w powtorzonych programach to zawsze wytna :( a to jest jedna z lepszych rzeczy w tym programie . ja zaluje . szym pusc songa plizz . Pasztety z powtorki programu tez wycieli :( a teraz trampy :( .szymon zrob odrebny program i pusc w nim same przerobki piosenek :) nie zapomnij o " jedna noga na podest " przerobka turner Odpowiedz Link Zgłoś
grzesioo_xiii Re: A trampki w powtorce ?? 15.04.06, 21:01 fiona83 napisała: > Czy ja przegapilam czy trampki wycieli z powtorki ?? Wszyscy którzy nie widzieli lub chcą zobaczyć jeszcze raz, mogą Trampy ściągnąć stąd: rapidshare.de/files/18049957/trampy_leppera.avi.html Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: A trampki w powtorce ?? 15.04.06, 22:17 Wniosek: Niech Ci co nie oglądają poniedziałkowego Szymona żałują, bo zawsze coś przegapią :D A swoją drogą rzeczywiście, czy ktoś wie, dlaczego kolejna piosenka znika z powtórki? Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A trampki w powtorce ?? 15.04.06, 23:27 grzesioo_xiii napisał: > fiona83 napisała: > > > Czy ja przegapilam czy trampki wycieli z powtorki ?? > > Wszyscy którzy nie widzieli lub chcą zobaczyć jeszcze raz, mogą Trampy ściągnąć > > stąd: > rapidshare.de/files/18049957/trampy_leppera.avi.html dzięki,grzesioo,jesteś wielki,pewnie piłeś dużo mleka :)) a nie masz tego więcej? bo ja to bym chciała miec Tinę i jej podest Odpowiedz Link Zgłoś
grzesioo_xiii Re: A trampki w powtorce ?? 16.04.06, 08:15 romana_polka napisała: > > dzięki,grzesioo,jesteś wielki, Wszystkie mi to mówią :D > a nie masz tego więcej? bo ja to bym chciała miec Tinę i jej podest Jeśli coś znajdę, nieomieszkam podać linka. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: A trampki w powtorce ?? 16.04.06, 16:10 a gdybys jeszcze znalazl pasztety . ps jak sie przeszukuje rapidshare bo nie potrafie nic tam wyszukiwac ? Odpowiedz Link Zgłoś
grzesioo_xiii Re: A trampki w powtorce ?? 16.04.06, 17:53 adam81w napisał: > > ps jak sie przeszukuje rapidshare bo nie potrafie nic tam wyszukiwac ? Możesz spróbowac tego rapidshared.org/index.php Jednak jest to mało skuteczna wyszukiwarka. Możesz spróbowac też tego www.google.com/search?q=+.wmv+OR+.avi+OR+.mpeg+OR+.rm+site:rapidshare.de www.google.com/search?q=+.zip+OR+.rar+OR+.pdf+site:rapidshare.de Odpowiedz Link Zgłoś