Dodaj do ulubionych

Teoria spisku obalona TzG

14.05.06, 22:04
No i gdzie są teraz ci wszechwiedzący, którzy zapewniali że wyniki w TzG są z góry ustalone, że Kwaśniewska ma zwycięstwo kupione i nie ma sensu na nikogo innego głosować(...bo Oli tatuś załatwił wygraną...bo ma plecy itp.)
Takie Wasze teorie okazały się być jedynie wytworem Waszj chorej wyobraźni.
Obserwuj wątek
    • paulinaa Re: Teoria spisku obalona TzG 14.05.06, 22:05
      :) jakaz to ulga dla coniektórych:D
      • mop789 Re: Teoria spisku obalona TzG 14.05.06, 22:07
        gdzie nie spojrzeć to Mjm. Niedługo w lodówce będzie można go znaleźć.
        • kasiamilan Re: Teoria spisku obalona TzG 14.05.06, 22:08
          zupełnie jak z Kwaśniewskimi, w Tzg, w TVN Style, w każdej "Vivie" i innych
          tabloidach
    • kalinazkalinowa Re: Teoria spisku obalona TzG 14.05.06, 22:20
      tak, tak....
      tylko jakim cudem doszła do finału ;)
      • kea100 Re: Teoria spisku obalona TzG 14.05.06, 22:49
        Prasda jest taka,że choćby młoda Kwaśniewska zatańczyła jak mistrzyni swiata,to
        i tak odzywały by się głsy na temat spisku,i oszustwa.
    • paacynka Re: Teoria spisku obalona TzG 14.05.06, 22:54
      o czym wy tak gadacie jak sie do finalu dostala i zadna teoria nie zostala
      obalona, lepiej poczytajcie o przeszlosci ojca Kwasnieskiego i samego Kwacha :(
      • nadja Re: Teoria spisku obalona TzG 14.05.06, 22:55

Miss Bulterier?
        :)
        n
        • paacynka Re: Teoria spisku obalona TzG 15.05.06, 08:18
          słucham?

wracając do tańca, sorry, nie mogłam obejrzeć a na stronie tańca nie było słowa
          o wygranej Mroczka, dopiero na onecie po poście przeczytałam.
          Nie mniej Polacy w końcu powinni być świadomi kto ciągle nami rządził
          • nadja Re: Teoria spisku obalona TzG 15.05.06, 08:37

Twoje nawolywanie do czytania o przeszlosci skojarzylo mi sie z p. Kurskim i
            jego rewelacjami dot. dziadka Donalda Tuska.
            Trudno uwierzyc, ze mozna w watku o tancu pisac takie bzdury...

n.
    • iwonaje Re: Teoria spisku obalona TzG 15.05.06, 08:27
      No jasne, Ola za własne zasługi dostała się jako "gwiazda" do programu, nie
      tańczyła sztywno jak manekin i finał jej się niewątpliwie należał. Jury było
      bezstronne i sprawiedliwe. A i rodziece Oli nic nie mają wspólnego z TVN i
      Walterami.
      • galja iwonaje 15.05.06, 08:39
        iwonaje: dobre! fajnie to napisałaś:-)
        • galja Re: iwonaje 15.05.06, 08:40
          Zreszta olać nadje, ruskie imie, ruskie geny a to sie równa KOMUNISTKA
          • matkakobiet Re: iwonaje 15.05.06, 08:59

galja wniskowanie godne Arystotelesa;p :DDDDD
            wiecie jesłi antagoniści Kwaśniewskim są na takim poziomie to nie wiem o kim to gorzej swiadczy o Kwaśniewskich czy o was
      • the_dzidka Re: Teoria spisku obalona TzG 15.05.06, 08:57
        > No jasne, Ola za własne zasługi dostała się jako "gwiazda" do programu

Ty naprawdę uważasz, że wszyscy nic tylko marzą o dostaniu się do tego programu
        i uruchamiają w tym celu wszystkie swoje koneksje, siły i pomysły?
        Młoda Kwaśniewska dostała IMHO propozycję udziału na tej samej zasadzie co jej
        matka w TVN Style - bo spece od telewizyjnego szołbiznesu doszli do wniosku, że
        TO SIĘ SPRZEDA. Sądząc po reakcjach miłośników tego beznadziejnego (jak zresztą
        większość) programu, za wiele się nie pomylili.
        • kontra24 Re: Teoria spisku obalona TzG 15.05.06, 10:37
          the_dzidka napisała:

> > No jasne, Ola za własne zasługi dostała się jako "gwiazda" do programu
          >
          > Ty naprawdę uważasz, że wszyscy nic tylko marzą o dostaniu się do tego
          programu
          >
          > i uruchamiają w tym celu wszystkie swoje koneksje, siły i pomysły?
          > Młoda Kwaśniewska dostała IMHO propozycję udziału na tej samej zasadzie co
          jej
          > matka w TVN Style - bo spece od telewizyjnego szołbiznesu doszli do wniosku,
          że
          >
          > TO SIĘ SPRZEDA. Sądząc po reakcjach miłośników tego beznadziejnego (jak
          zresztą
          >
          > większość) programu, za wiele się nie pomylili.

Uff.Chociaż jeden głos rozsądku.Nie wiem dlaczego ludzie myślą,że występ w
          Tańcu z...jest szczytem marzeń.Życie bywa o wiele mniej skomplikowane niż Wam
          się kochani wydaje.Rozumiem, jeżeli by chodził o jakąs atrakcyją posadę, ale
          występ w programie rozrywkowym??????Ludzie!!!Rzeczą oczywista jest,że
          Kwaśniewska dostała się do tego programu bo jest córką prezydenta i to
          podniesie oglądalność(co widać na tym forum).Nie bez znaczenia był tez fakt,że
          Ola tańczyła już wczesniej i wstydu nie będzie.A tańczyła dobrze i coraz
          lepiej.Dla złośliwych dodam,że nie należę i nie należałam do elektoratu
          Kwaśniewskiego, nie znoszę jednak głupich teorii spiskowych.Na marginesie
          dodam,że którego miejsca nie zajęłaby Kwaśniewska zawsze byłoby źle
          • paacynka Re: Teoria spisku obalona TzG 15.05.06, 16:45
            prócz tego że za odcinek dostaje "gwiazda" 10 tys. zł to nie jest marzeniem
            wystapić we wszystkich odcinkach i grubą kasę zarobić.
            Ale racją jest też z tymi specami "to się sprzeda" niestety negatywniej niż do
            tej pory więc tu się pomylili, ale na sms-ach zarobili może nawet więcej.

• the_dzidka Re: Teoria spisku obalona TzG 16.05.06, 09:20
              > Ale racją jest też z tymi specami "to się sprzeda" niestety negatywniej niż
              do
              > tej pory

Co przez to rozumiesz? To się już sprzedało. Marketingowcy zarobili, reszta im
              zwisa i powiewa. Na negatywnym i na pozytywnym stosunku do O.K. teraz będą
              pozytywnie zarabiać brukowce i - ewentualnie - kolejne idiotyczne programy.
              • wobo1704 Re: Teoria spisku obalona TzG 16.05.06, 10:05
                the_dzidka napisała:
                > ... To się już sprzedało. ...

I sprzedaje sie dalej. Teraz objazd po kraju.

• nadja Re: Teoria spisku obalona TzG 16.05.06, 12:01
                czesc dzida :))

a ja ten program bardzo bardzo lubie :)

n. czyli a. :)
                • the_dzidka Re: Teoria spisku obalona TzG 16.05.06, 22:15
                  nadja napisała:

> czesc dzida :))
                  (...)
                  > n. czyli a. :)

Wiedziałam!! Wiedziałam!!! :))))
                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12244
                  Odwiedzisz? :) Czekamy z pierogami :)
                  • nadja Re: Teoria spisku obalona TzG 17.05.06, 10:52
                    Jak?skad? skad wiedzialas? ;-)))
                    haha.
                    n.
          • mozambique Re: Teoria spisku obalona TzG 16.05.06, 15:11
            "Życie bywa o wiele mniej skomplikowane niż Wam się kochani wydaje.Rozumiem,
            jeżeli by chodził o jakąs atrakcyją posadę, ale występ w programie
            ozrywkowym??????"

10 tysiaków co tydzien to wg ciebeie nie jest atrakcyjna posada ?
            • kontra24 Re: Teoria spisku obalona TzG 16.05.06, 22:22
              mozambique napisała:

> "Życie bywa o wiele mniej skomplikowane niż Wam się kochani wydaje.Rozumiem,
              > jeżeli by chodził o jakąs atrakcyją posadę, ale występ w programie
              > ozrywkowym??????"
              >
              > 10 tysiaków co tydzien to wg ciebeie nie jest atrakcyjna posada ?

no,wiesz, biorąc pod uwagę ile miałby dać w kieszeń Kwaśniewski to nie bardzo:-)
            • the_dzidka Re: Teoria spisku obalona TzG 16.05.06, 22:26
              mozambique napisała:

> 10 tysiaków co tydzien to wg ciebeie nie jest atrakcyjna posada ?

Byłaby, gdybym nie musiała się tak namęczyć, jak oni podczas treningów. To po
              pierwsze.
              Po drugie: kasę za występ dostawali wszyscy, więc dlaczego nie macie pretensji
              na przykład do Maseraka, który wystąpił już po raz drugi, w kolejnej edycji?
              Dlaczego jemu nie liczycie, ile dostał? Dlaczego jego nie oskarżasz o chciwośc?
              Po trzecie zaś: zarabianie kasy nie jest niczym złym. Skoro Olka zarobiła
              pieniądze, to Bóg z nią. Zapracowała sobie na nie. O ile się nie mylę, to
              program znalazł ją, a nie odwrotnie.
              • mozambique Re: Teoria spisku obalona TzG 17.05.06, 10:21
                bez przesady z ta męką - 4 godziny dziennie , nawet pracy fizycznej ( jaka
                niewątpiliwie jest taniec ) to nie praca w kamieniołomach na tzraskającym
                mrozie , w dodatku z zapewnieniem wszelkich "narzedzi" obsługi,udogodnien itp .
                Zreszta wszyscy , łaczeni z oLenką nazywali to "swietna zabawą" wiec nie ma co
                im współczuć.

"Po drugie: kasę za występ dostawali wszyscy, więc dlaczego nie macie pretensji
                > na przykład do Maseraka, który wystąpił już po raz drugi, w kolejnej edycji?
                > Dlaczego jemu nie liczycie, ile dostał"
                bo Maserak jest profesjonalnym tancerzem , taniec to jego praca, tym zarabia na
                życie, a przy tym w tancu jest rzeczywiscie świetny , trudno byloby żądać od od
                świetnego fachowca niebrania zapłaty za wykonywanie swego zawodu.

Mnie mierzi fakt , ze wsród "gwiazd" ( ktore są gwiazdami w wyniku jakichs tam
                osiągnieć : aktorskich, sportowych, telwizyjnych , miss śiwata , striptiz czy
                co tam jeszce) znalazła sie osoba , ktora zadnymi własnymi osiągnieciami nie
                moze sie pochwalić ( ani naukowymi, ani zadnymi innymi, ) a jej jedyną zasługą
                jest bycie prezydentówną. To mnie brzydzi, w dodatku jeszcze ten fakt , ze ta
                wątpliwa gwiazda zarabia gigantyczne pieniądze właciwie za nic .
    • misiak38 Re: Teoria spisku obalona TzG 16.05.06, 20:22
      mimo tego ze nie wiem jaki był sens zapraszania do programu własnie Oli ( bo
      niby mają występować artyści ) to i tak chciałam żeby ona wygrała.jest miła
      sympatyczna i taka zwyczajna.Tylko jakby ona wygrała to by mówili że córka
      prezydenta i takie tam brednie.za to nie lubiłam tego Mroczka i tej jego
      partnerki,w ogóle ta para strasznie mi na nerwy działała,tacy przesłodzeni
      strasznie oboje są.teraz znów wszędzie bedzie mroczek,tak jak z cichopkową jest.

_______
      Nobody's business if I walk, talk, make love, sin, but I'm able to love.
      • remik37 Re: Teoria spisku obalona TzG 16.05.06, 22:29
        ależ ziejesz nienawiścią do tego Mroczka i jego partnerki a to właśnie oni
        byli bardzo naturalni, sympatyczni i tacy zwyczajni w przeciwieństwie do
        Oleńki, która zachowywała się tak jakby jej się wszystko należało, zresztą
        trudno się dziwić w takim świecie do tej pory żyła
        • wobo1704 Re: Teoria spisku obalona TzG 17.05.06, 12:44
          >Mnie mierzi fakt , ze wsród "gwiazd" ( ktore są gwiazdami w wyniku jakichs tam
          >osiągnieć : aktorskich, sportowych, telwizyjnych , miss śiwata , striptiz czy
          >co tam jeszce) znalazła sie osoba , ktora zadnymi własnymi osiągnieciami nie
          >moze sie pochwalić ( ani naukowymi, ani zadnymi innymi, ) a jej jedyną zasługą
          >jest bycie prezydentówną.

Nie o osiągnięcia tu chodzi (np. striptiz nie jest osiągnięciem), ale o
          wzbudzenie zainteresowania, przyciągnięcie telewidzów. Im więcej widzów tym
          większe zainteresowanie reklamodawców. A o to chodzi.
          Pani Ola Kwasniewska wzbudza olbrzymie zainteresowanie, widać to nawet na
          wszystkich forach. Najwięcej wypowiedzi dotyczy własnie jej (nieistotne czy
          pozytywnych czy nie).

Ps. Żartem mówiąc - Wyobrażacie sobie jaką widownię przyciągnął by Lepper?
          • baba67 Re: Teoria spisku obalona TzG 17.05.06, 16:34
            No wlasnie-udzial Kwasniewskiej to dla mnie taki symbol wszystkiego
            obrzydliwego w naszym zyciu spolecznym.
            Ja wiem, ze to sa pieniadze Waltera,a nie moje (nie place mu abonamentu)
            Ja wiem, ze ona sie tam nie pchala, tylko jej zaproponowano
            ja wiem, ze tanczyla coraz lepiej ostatnio i nie odstawala poziomem od
            najlepszych amatorow.
            ja to wszystko wiem, ale czy nie mozna bylo zmienic tytulu?
            Ponadto mam nieodparte wrazenia, ze jednak na poczatku programu byla
            faworyzowana przez wszystkich oprocz Pawlowic, i nie mam pewnosci, czy nie bylo
            przekretu z smsami.Lepsze tancerki niz ona odpadaly.No bo jesli ona robila
            ogladalnosc, to TVN zalezalo zeby przechodzila.
            Po prostu stracilam zaufanie do uczciwosci tego programu i jestem zniesmaczona.
            • paero123 Re: Teoria spisku obalona TzG 17.05.06, 18:11
              W ogole TVN ma jakies problemy z tytulami swoich programow
              Kiedys zaczalem ogladac "Co za tydzień" bo myslalem, ze to jakis program bedzie
              o tym, co zobaczymy w TVN w nastepnym tygodniu a tu takie rozczarowanie, bo
              okazuje sie, ze mowia o tym co bylo!

A jak proponujesz nazwac "chwytliwie" program: "Taniec ze znanymi z telewizji i
              prasy osobami publicznymi lub dziećmi tych osób"?
              • baba67 Re: Teoria spisku obalona TzG 17.05.06, 18:16
                To bardzo dowcipny tytul, ale troche za dlugi
                Moze: Zatancz z nami
                albo Tanczyc kazdy moze (no jak kazdy, to kazdy :-)
                • jwoj Re: Teoria spisku obalona TzG 18.05.06, 16:57
                  w innych krajach ten program nazywa się...jakoś mniej pretensjonalnie np "Let`s
                  dance" a nie jakieś gwiazdy,taka z niej gwiazda jak z koziej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka