Dodaj do ulubionych

Ich Troje: żenada total

18.05.06, 22:00
Gorzej być już nie mogło: jak chlusnęła ta tandeta estradowa z ekranu, to aż przytkało mnie ze wstydu.
wiem, że impra żadna, że to buraczane igrzyska - ale jednak...
lepiej tam nie być, niż być w takim stylu!
Obserwuj wątek
    • misiak38 Re: Ich Troje: żenada total 18.05.06, 22:03
      przed chwilą odeszłam od tv z zażenowaniem,ale co tam,taki tam konkurs,reszta
      nielepsza:))
      • kasiamilan Re: Ich Troje: żenada total 18.05.06, 22:08
        brak słów...
        i jeszcze to śmieszne pokazanie brzucha na koniec, co to ma niby pomóc całej
        tej historii (histerii) ??????
        • paaula1 Re: Ich Troje: żenada total 18.05.06, 22:14
          A mi sie podobało, zrobili duzy postęp od ostatniego razu, poplrawili znacznie
          choreografię, no wisniewskiego sie nie da wymienić ale Ania ładnie śpiewała
    • kasiamilan zmieniam zdanie ;) 18.05.06, 22:12
      nasz (?) Wiśniewski przy gościach z Finlandii to szczyt smaku !!!
    • reniatoja Re: Ich Troje: żenada total 18.05.06, 22:15
      Najpiękniejsze miał pagony, łahahaha. Incredible po prostu. I te przytulanki do
      brzucha, ja pierdziu! Ale wysyłam esa, bo mieszkam za granicą, to trudno się
      mówi i sie wysyła.
    • b-beagle Re: Ich Troje: żenada total 18.05.06, 22:15
      Bez przesady ani lepsi ani gorsi od innych
      • dzidzia669 Re: Ich Troje: żenada total 18.05.06, 22:29
        a mi sie podobali sposrod tych lalek barbie polnagich
        • reniatoja Re: Ich Troje: żenada total 18.05.06, 22:38
          Jak na razie dla mnie Litwa rulez. Pod każdym względem.
          • ankas4 Re: Ich Troje: żenada total 18.05.06, 23:38
            Nie widziałam występu "Ich Troje" ale nie mówcie mi ,,,ze P.Wiśniewski głaskał
            po brzuchu swoją narzeczoną???
            Jesli tak - to się nazywa delikatność wobec byłej (?) żony...
            eh..szkoda słów...świat schodzi na psy...
            • kasiamilan Re: Ich Troje: żenada total 18.05.06, 23:40
              delikatność?? wobec której "byłej" tej co na scenie z nim śpiewała, czy tej ,
              która być może siedziała przed tv ;)
              • ania_2000 Re: Ich Troje: żenada total 18.05.06, 23:51
                czy mozecie dokladnie powiedziec o co chodzi? z tym brzuchem?
                • xtrin Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 00:01
                  Jedna z wokalistek (było ich na scenie aż trzy) najwyraźniej jest w ciąży i
                  Wiśniewski co chwila ją po tym brzuchu głaskał, a pod koniec klęknął przed nią i
                  się do niego przytulił. Wnioskuję, iż jest sprawcą.
                  Było to dość niesmaczne.
                  • michal_82 Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 00:06
                    A Majkowska chyba też jest w ciąży, nie? Bo brzuch miała wielki, chyba że to
                    był taki kostium...
                  • nnike Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 00:35
                    xtrin napisała:

> Jedna z wokalistek (było ich na scenie aż trzy) najwyraźniej jest w ciąży i
                    > Wiśniewski co chwila ją po tym brzuchu głaskał, a pod koniec klęknął przed
                    nią i się do niego przytulił. Wnioskuję, iż jest sprawcą. Było to dość
                    niesmaczne.

Bardzo niesmaczne, zwłaszcza że nie pod wpływem chwilowej emocji.
                    O całowaniu tegoż brzucha na próbach i występach było już głośno dużo
                    wcześniej, a więc reżyseria najniższych lotów i z pewnością dlatego przegrali.
                    Bo piosenka całkiem niezła.
                    • ania_2000 Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 00:42
                      O całowaniu tegoż brzucha na próbach i występach było już głośno dużo
                      ____________________________________________________________________
                      o my god!:))
                      przepraszam za totalna ignoracje w temacie:))))

a co z mandaryna?? zyje?? robie nieprawdopodobna kariere?:))
    • xena_x Re: Ich Troje: żenada total 18.05.06, 23:52
      Wisniewski w zielonym wygladal swietnie w ogole wspaniale kostiumy i wystep
      W porownaniu z innymi finalistami muzyka byla mniej ciekawa
      poza tym puscili zly fragment w powtorkach
      Nie rozumiem dlaczego zenada ?
      Nie ma sie czego wstydzic kilkoro moich faworytow tez nie przeszlo
      w kategorii kostiumow zwyciezyla Finlandia , w oryginalnosci Litwa (Winnars)
      W Belgii stawiano na Kate Ryan i nie wyszlo , nikt nie mowi , ze zenada
      chociaz zapomniala zrobic bardzo wazny ruch kolankiem :-)
      Prezentator belgijski podziwial polski wystep .
      • aguszak Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 12:10
        xena_x napisała:

> W Belgii stawiano na Kate Ryan i nie wyszlo , nikt nie mowi , ze zenada
        > chociaz zapomniala zrobic bardzo wazny ruch kolankiem :-)

Jaki ruch kolankiem, bo mnie zaintrygowałaś ;)))
        • xena_x Re: kolanko 19.05.06, 15:59
          Postaram ci sie wytlumaczyc tak :
          Stoisz prosto , podnosisz prawa noge do kata prostego i potem w poziomie
          ruszasz nia w prawo , do srodka i w prawo po czym wracasz do pozycji
          wyjsciowej :-)
          Tak byla wymyslona pierwsza choreografia i tancerki robily podobne ruchy
          ( troche to glupie ale wygladalo bardzo smiesznie i zrobil sie z tego symbol
          Kate :-)
          Potem zmienila tancerzy i oni rowniez dali inna choreografie o wiele
          lepsza niz w preselekcjach i tu sie zaczela dyskusja czy teraz kolanko
          bedzie pasowalo czy nie .
          Poniewaz Belgia pokochala " kolanko " Kate miala je zrobic
          ale po wystepie przepraszala , ze zapomniala z nerwow a szkoda bo to taki
          gest ni przypial ni przylatal ale bardzo zaskakujacy :-)
    • tmp1 Na banale i tandecie daleko się nie zajedzie, 18.05.06, 23:53
      tudzież wsłuchiwaniu się w głosy motłochu.
      Tak się ma Ich Troje do piosenki europejskiej, jak IV Rzeczpospolita z koalicją
      PiS-Samoobrona-LPR do innych państw Unii, a Polska do świata cywilizowanego.

Nastał czas ciemnoty i prymitywu.

Ale nie martwcie się dziatki. W stanie wojennym, było jeszcze gorzej, a jakoś
      dosiągnęliśmy do lepszych czasów.

Jeszcze będzie normalnie, jeszcze będzie przepięknie...[cytat z Tomka
      Lipińskiego i zespołu Tilt]
      • henryczek-czewa Re: Na banale i tandecie daleko się nie zajedzie, 18.05.06, 23:56
        przestańcie jzu z tą żenadą, nadużywa sie tego słowa
        ich troje nie pokazało sie gorzej niżinni na tym festiwaliku
        problem w tym że nie jestesmy zbyt lubiani w europie i na nas nie głosują
        • wilkes Re: Na banale i tandecie daleko się nie zajedzie, 19.05.06, 00:02
          a kto pamieta jak po zyciestwie w krajowych eliminacjach wisniewski krzyczal:
          PRZYWIEZIEMY WAM TA EUROWIZJE DO WARSZAWY!!!!!!
          :D
          • maro76 Re: Na banale i tandecie daleko się nie zajedzie, 19.05.06, 00:11
            w sumie w porządku występ jak na wymagania konkursowe
            przesada na pewno z iloscia jezyków, gdyby calosc po angielsku byla spiewana
            byloby lepiej, no i bardziej melodyjne mogloby to byc, zeby zapadalo w pamiec

dobry pomysl z tym Mccoyem (czy jak mu tam?) spiewajacym wsrod widowni

fajne pomysly ale chyba za duzo ich na raz na jednostke czasu i stad
            troche stracilo na wyrazie

szkoda, bo przeszly slabsze, IMHO, rzeczy
            • xtrin Re: Na banale i tandecie daleko się nie zajedzie, 19.05.06, 00:19
              W takiej sytuacji, gdy jest ileś tam występów jeden za drugim ważne są proste,
              wyraziste elementy. Ich Troje wrzuciło za dużo grzybów w barszcz i w efekcie
              wszelakie ewentualne zalety (przede wszystkim melodyjność piosenki, raper który
              co prawda mi się totalnie nie podobał, ale nadawał zapamiętywalną rytmiczność)
              po prostu utoneły w barokowej otoczce.
              No i ta wieża Babel...
            • aguszak Re: Na banale i tandecie daleko się nie zajedzie, 19.05.06, 12:12
              maro76 napisał:

> dobry pomysl z tym Mccoyem (czy jak mu tam?) spiewajacym wsrod widowni

własnie, ale on coś mamrotał o jakiejś gasolinie ;PPP
              • maro76 Re: Na banale i tandecie daleko się nie zajedzie, 19.05.06, 15:40
                aguszak napisała:

> maro76 napisał:
                >
                > > dobry pomysl z tym Mccoyem (czy jak mu tam?) spiewajacym wsrod widowni
                >
                > własnie, ale on coś mamrotał o jakiejś gasolinie ;PPP
                >

ta jego wstawka to jest taka rozwiązła troche:)
                z ta gazoliną to moze byc cos w stylu "daj mi paliwa" w znaczeniu nakręć mnie,
                wprowadz mnie na wysokie obroty;)) itp (poprzez swoją miłość, nie platoniczną
                raczej:)))
                ew. gasolina slangowo moze oznaczac alkohol czyli "uderzmy w gaz" ale to chyba
                mniej pasuje
          • chomsky Re: Na banale i tandecie daleko się nie zajedzie, 19.05.06, 00:18
            Heh, a co mial mowic? "Dzieki, byc moze wygramy polfinal, nic nie obiecujemy,
            byloby fajnie, jestesmy realistami, coz, sa na pewno lepsi od nas, postaramy
            sie, ale nic na 100%..."? W takich sytuacjach trzeba nadrabiac mina.
          • tmp1 Re: Na banale i tandecie daleko się nie zajedzie, 19.05.06, 00:19
            wilkes napisał:

> a kto pamieta jak po zyciestwie w krajowych eliminacjach wisniewski krzyczal:
            > PRZYWIEZIEMY WAM TA EUROWIZJE DO WARSZAWY!!!!!!
            > :D

On chyba powiedział: "Ateny-2006, Warszawa-2007", co świadczy o jego kompletnym
            oderwaniu od rzeczywistości. Trochę go usprawiedliwia to, że w telewizji
            występują każdego dnia dużo gorsi, bardziej niebezpieczni kłamcy. Ostatecznie
            on swoje pieniądze zarobił w zasadzie uczciwie na sprzedaży płyt, koncertach
            (wprawdzie po jego rzuceniu się w publiczność jedna dziewczyna została kaleką)
            i tantiemach.
            Mam nadzieję, że po tym europejskim "sukcesie" przynajmniej o jednego
            nawiedzonego będzie w mediach mniej.
            • wilkes Re: Na banale i tandecie daleko się nie zajedzie, 19.05.06, 00:23
              no patczac na to co stalo sie z wieksozscia naszych polskich reprezentantow od
              razu po udziale w eurowizji to mozna liczyc na co najmniej roczna cisze
              medialna:D
              (biednego ivana do dzis n slychac...)
    • xtrin Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 00:16
      Oj, mocno przesadzasz z tak ostrą oceną rodaków.
      Oczywiście artystycznie było to żenujące, ale 3/4 tych występów taka była, z
      czego część jeszcze niżej niż Ich Troje. Ogólnie wpisali się w formułę i nie
      odstawali specjalnie.
      Tyle że przedobrzyli (ponownie, ten sam problem był przy "Keine Grenze") z
      ilością ozdobników - wokalistek, zmian tempa i języka. Gdyby kawałek ten był
      nieco mniej barokowo zaaranżowany i w całości po angielsku to miałby spore
      szanse. A tak wyszedł wielki bajzel który po prostu nie zapadał w pamięć.
      • henryczek-czewa Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 00:23
        dokładnie!
      • lilith76 Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 09:50
        > Tyle że przedobrzyli (ponownie, ten sam problem był przy "Keine Grenze") z
        > ilością ozdobników - wokalistek, zmian tempa i języka. Gdyby kawałek ten był
        > nieco mniej barokowo zaaranżowany i w całości po angielsku to miałby spore
        > szanse. A tak wyszedł wielki bajzel który po prostu nie zapadał w pamięć.

dokładnie!

mi włosy mi się zjeżyły kiedy usłyszałam śpiew Wiśni. mógłby zaśpiewać w
        chórkach zespołu z Finlandii. po niemiecku.
    • nnike Wiecie co? 19.05.06, 00:38
      Oni wszyscy, z wiadomych względów, po prostu boją się przyjechać do Polski,
      gdyby nasza piosenka wygrała ;)))))))))))
      • chomsky Re: Wiecie co? 19.05.06, 01:09
        Dlaczego? Na Ukraine przyjechali.
        • nnike Re: Wiecie co? 19.05.06, 02:37
          chomsky napisała:

> Dlaczego? Na Ukraine przyjechali.

Bo tam lądują skradzione u nas ich samochody ;)))
    • starawyjadaczka Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 10:14
      Na ten konkurs (??) przełączyłam przed godziną 23-cią, zupełnie przypadkowo
      przyznam. Akurat trafiłam na skrót utworów konkursowych.
      Stąd mój wniosek, że Eurowizja to festiwal tandety i gówna. Rąbanka w stylu
      najgorszego disco i nie wiem czego jeszcze.
      Kompletny brak pomysłu na piosenkę. "Podziwiam" osoby, które
      obejrzały/wysłuchały ten festiwal w całości.
      • michal_82 Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 14:07
        starawyjadaczka napisała:

> Na ten konkurs (??) przełączyłam przed godziną 23-cią, zupełnie przypadkowo
        > przyznam. Akurat trafiłam na skrót utworów konkursowych.
        > Stąd mój wniosek, że Eurowizja to festiwal tandety i gówna.

To fajnie, że to wypałaś. Ja oglądałem tylko wyrywkowo (na Polsacie były GnW) i
        liczyłem, że ten skrót da mi ogląd na te piosenki, jednak cały czas było
        pieprzenie Orzecha o numerze telefonu i SMSach - że jeśli się Państwu podoba ta
        piosenka to to i to. I tak w kółko, zagłuszając piosenki. Wszystko było
        przecież napisane na ekranie i mógł chociaż wtedy zamilknąć, ech...
    • mdwe Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 10:49
      Mnie się występ naszych nawet podobał. Taki na poziomie Eurowizji.
      Szwecja, Rosja, Bośnia i Hercegowina, ew.Litwa też ujdzie. ALe ja bym dorzuciła
      jeszcze Cypr.
      Natomiast Turcja, Irlandia to już zupełne dno. Do znudzenia...
      • riki_i Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 11:41
        Mandaryna chyba się najbardziej ucieszyła z totalnej klęski byłego mężusia i
        jego ciężarnej flamy

Ale Wiśniak pojechał po bandzie z tym całowaniem brzucha... no sorry ale
        takiego odpustowego obciachu mógł sobie darować

Najlepszy numer, że brzuszysko Pani Majkowskiej również sprawiało wrażenie,
        jakby była w ciąży.

O ile Wiśniaka dopuszczą jeszcze kiedyś na podobny konkurs powinien wziąć trzy
        grube baby w ciąży z brzuchami i do każdego brzucha się po kolei przytulać.
        Mniemam, że w krajach arabskich zrobiłby tym furorę

• dennis26 Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 13:04
          Zenujacy jest nasz narod wybierajac takiego pseudoartyste w polskich eliminacjach
          • henryczek-czewa Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 13:17
            żenująca(mam juz dosyc tego słowa)jest tez wypowiedz taka jak twoja dennis, bo oczerniasz polskiego reprezentanta, nie zauważając że nie różni się on niczym i nie odstaje od poziomu pozostałych "artystów" na eurowizji
            przestańcie juz to przeżywać
    • alizda Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 13:35
      Tragedia! i to polskie społeczeństwo ich wybrało.. No to mamy przekrój gustów
      naszych rodaków! Tak intymna sprawa jak ciąża w roli głównej.. Co kogo obchodzi
      w europie że jakieś beztalencie spłodziło dziecko! Niesmaczny kicz aż mi żuchwa
      opadła, bo nie sądziłamże coś tak bezgustownego można wymyślić...
      • dzidzia669 Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 13:55
        nie rozumiem was sami go wybraliscie , trzeba było glosowac na innych a nie
        teraz być wielce zaskoczonym i zniesmaczonym :)
    • hyacinth.bucket Re: Polskie pieklo 19.05.06, 14:32
      A dlaczego tego kotla nikt nie pilnuje ?
      Bo tam siedza Polacy , co ktory glowe wychyli to go sami rodacy sciagaja za
      nogi w dol .

Czy pania z Cypru tez beda kamieniwac w kraju ?
      A moze w Slowenii juz na lotnisku obrzuca zgnilymi jajami zespol ?
      W Belgii - wiadomo - noz w brzuch lub strzal ze strzelby :-)

O nie kochani , w innych krajach jest szacunek i wspolczucie dla
      reprezentantow kraju , cale miasta kibicuja ogladajac wielki ekran na rynku
      nie moga zrozumiec dlaczego tak sie stalo , ze ich kandydat nie przeszedl
      przeciez go sami wybrali i nie zawiodl w ich oczach ...
      Haha do Polakow im daleko , podobnie szykuje sie Mundial i bedzie mozna
      wieszac psy na polskiej druzynie bo wiadomo , ze w ktoryms miejscu odpadnie
      a to sprawi naszemu narodowi wielka satysfakcje , czyz nie ?
      • dzidzia669 Re: Polskie pieklo 19.05.06, 14:33
        podpisuje sie pod twoja wypowiedzią - masz rację:)
      • ksywa Re: Polskie pieklo 19.05.06, 14:47
        Też nieraz zastanawiam sie, czy Polacy ucywilizują się kiedyś na tyle, żeby
        zacząć szanować RÓWNIEŻ tych, którzy w tej czy w innej dziedzinie, przegrają.
        Starają się, walczą, ale jednak przegrywają. Bo to ludzkie i normalne. Kiedy to
        do Polaków dotrze, że nie sztuką jest wychwalać zwycięzców, lecz godnie przyjąć
        RÓWNIEŻ przegranych.
        PS: Pamiętam jak na Eurowizji w 2003 r., Rydze Brytyjczycy otrzymali 0
        (słownie: zero) punktów. W Wk. Brytanii powitano ich jak bohaterów, lansowano,
        wszyscy byli ZA nimi - właśnie na pohybel i na przekór całej Europie. Cóż, inny
        świat...:-(
        • lilith76 Re: Polskie pieklo 19.05.06, 16:15
          > Też nieraz zastanawiam sie, czy Polacy ucywilizują się kiedyś na tyle, żeby
          > zacząć szanować RÓWNIEŻ tych, którzy w tej czy w innej dziedzinie, przegrają.
          > Starają się, walczą, ale jednak przegrywają

szczególnie, że na lekcjach historii jesteśmy pasieni tym jak to honorowo i
          dumnie jest przegrać ;)
    • koka_z_boliwii Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 14:55
      wczoraj eurowizja była????????????? naprawdę?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
      trwanie w niewiedzy czasem przynosi niewątpliwe profity!!!!!!!!!
      ;-DDDDD
      • maro76 Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 15:43
        koka_z_boliwii napisał:

> wczoraj eurowizja była????????????? naprawdę?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
        > trwanie w niewiedzy czasem przynosi niewątpliwe profity!!!!!!!!!
        > ;-DDDDD

w sobote tez bedzie
        polecam!:)
        • dzidzia669 Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 15:45
          Czy widzieliscie jak Majkowska tlumaczyła piosenke podczas eurowizji na migi?
    • croyance Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 15:46
      Dajcie spokoj, nie bylo zle. najwyzsze loty to nie byly, ale i po Eurowizji
      nikt sie tego nie spodziewa. Polacy nie wypadli zle, zwlaszcza w porownaniu z
      np. ta babka z zebami (Turcja - jejku, przerazajaca ta kobieta byla, troche jak
      hiena) albo Coco Dance - hehehehehe - nie wspominajac o tradycyjnym
      holenderskim graniu na bebnach jakiegos hippie-przeboju.
      IMHO najfajniejsza byla Litwa, Finlandia i Islandia.
      • wilkes Re: Ich Troje: żenada total 19.05.06, 16:09
        a myslicie ze cerekwicka by przeszla do finalu i wiele zwojowala? bo ja
        baaaaaaaaaardzo watpie. prawda jest taka, ze te piosenki z krajowych eliminacji
        byly tez tragiczne. jesli juz powinny byly pojechac te trzy ladne dziewczyny z
        patrycja(?) wodz.
        croyance: masz racje te cocodance to straszny syf, albo te holenderki w
        piosence w jezyku kt same sobie wymyslily. no ale zaszwe cos do smiechu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka