Dodaj do ulubionych

Rozpacz Irka

23.10.01, 08:25
Serce sie kroi jak widać jak ten chłopak tęskni za Ilonką... Jeszcze z tydzień
i nie będzie pamiętał jej imienia...
Obserwuj wątek
    • gale Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 08:28
      Cóż, można się było spodziewać...

gale
      ----
      gale.blog.pl
      • ina_d Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 08:30
        A mozesz mi wyjaśnić dlaczego ta silna osobowość (Ilona) tak ryczała wczoraj?
        Coś jej Aga powiedziała. Tylko co i dlaczego?
        • gale Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 08:34
          No właśnie, nie bardzo na to zwróciłem uwagę ale chyba Panna Mądra coś
          przegięła po kolacji z Wieśmakiem i Agnieszka jej zwróciła uwagę, żeby nie
          przeginała.

gale
          ----
          gale.blog.pl
          • ina_d Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 08:38
            czy oni spedzili razem noc? bo Ilona wygladalo jakby spala w meskiej sypialni.
            beda mali kosmici????? ;o)
        • Gość: nula Re: Rozpacz Irka IP: 193.150.166.* 23.10.01, 11:30
          a dlaczego Irek mialby rozpaczac po Ilonie? Przeciez znali sie zalednie niecale 3 tygodnie. Weszli do
          programu zwanego BIG BRATHER nie po to aby rozpaczac po wyjsciu kolejnej osoby, ale po to, aby
          zarobic troche kasy. Z calym szacunkiem dla Ilony - nie rozpaczalbym po trzech tygodniach
          znajomosci. Przeciez ona nie umarla!!!!
    • Gość: Nala Re: Rozpacz Irka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 08:30
      Cha, cha, cha !!!
      Mnie też to ubawiło. Ilona zadając pytanie liczyła chyba na coś innego. Srodze
      się zawiodła na swoim (jak by nie było) faworycie. I to już drugi
      raz. "Ulicznica" też jej chyba bokiem wyszła. Będę złośliwa, dobrze jej tak !!!
      • ina_d Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 08:33
        Witaj Nala! Niedługo znikam na trochę. Przypomnij mi pytanie Irka?
        Ja miałam ubaw w trakcie pytania do Wojtka i jego zamotania. Ilonce wydawało
        się, ze tylko ona mogła Witczakowi otworzyc oczy na wiele spraw. Tylko, ze on
        nie miał pojecia o co chodzi... :oD
        • Gość: ach Re: Rozpacz Irka IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.10.01, 08:39
          alez oczywiscie ze wiedzial o co chodzi, tyle tylko ze niepopularne jest teraz
          przyznawanie sie na jak osobiste tematy sie z iloną wchodzilo...ogladajac
          wczoraj ring, myslalam ze sie udusze od tego zaklamania i falszu..moga jej nie
          lubic ale niech sie do tego przyznaja.
          • ina_d Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 08:40
            och "ach"! Twoim zdaniem Irek boi sie przyznac do rozpaczy za Ilona...
            Droga "ach": a co mowia lekarze?
            • effa Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 09:00
              ina_d napisał(a):

> och "ach"! Twoim zdaniem Irek boi sie przyznac do rozpaczy za Ilona...
              > Droga "ach": a co mowia lekarze?

• Gość: AcH Re: Rozpacz Irka IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.10.01, 00:36
              moze bez poufalosci?
              tak moim zdaniem irek boi sie przyznac, a przepraszam o jakich lekarzach mowa?
              troche mniej lakonicznie prosze,
        • Gość: Nala Re: Rozpacz Irka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 09:02
          Wiesz, jakoś umknęło mi akurat to pytanie. Może będzie ktoś, kto pamięta.
        • Gość: Alina Re: Rozpacz Irka IP: *.demon.nl 23.10.01, 11:52
          Wojtek doskonale wiedzial o co chodzi!!! Ale brak mu charakteru, zeby sie do
          tego przyznac. Strasznie to wszystko smutne, zapierac sie siebie, innych ludzi,
          dla jakiejs niepewnej kasy i jeszcze bardziej niepewnej akceptacji. Alez ten
          narod skundlony!!!!!!
          • ina_d Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 11:59
            O! Rasistka jedna sie odezwala. Uwielbiam tego typu teksty. "Skundlony
            narod"!!! Droga panienko, nie wiem czy zauwazylas ale dawno otwarto granice,
            wiec nic Cie nie trzyma wsrod nas. Czy tez moze chcesz nas odkundlic?
          • Gość: Nala Re: Rozpacz Irka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 12:26
            Gość portalu: Alina napisał(a):

> Wojtek doskonale wiedzial o co chodzi!!! Ale brak mu charakteru, zeby sie do
            > tego przyznac. Strasznie to wszystko smutne, zapierac sie siebie, innych ludzi,
            >
            > dla jakiejs niepewnej kasy i jeszcze bardziej niepewnej akceptacji. Alez ten
            > narod skundlony!!!!!!

Jak słusznie zauważyłaś, - wiedział o co chodzi ! I, jak sam powiedział, są to
            tematy, o których rozmawiali, albo jak sam powiedział, o których Ilona mówiła
            tylko z nim ! Dlaczego miał o tym mówić ? Czy ty się dzielisz ze wszystkimi
            swoimi tajemnicami, albo tajemnicami które tobie ktoś powierza ? Jeśli tak, to
            współczuję ! Oczywiście tym osobom !
            • Gość: Alina Re: Rozpacz Irka IP: *.demon.nl 23.10.01, 12:37
              Alez nikt nie mowi o opowiadaniu cudzych tajemnic!!! Chodzi i to, ze Wojtek nie
              chce sie przyznac do wlasnych uczuc i powiedziec, ze np lubil Ilone, fajnie mu
              sie z nia rozmawialo o "pewnych sprawach" czy cos w tym rodzaju. A on kreci,
              udaje, ze jej nie znal i jakby sie wstydzil, ze z nia w ogole rozmawial.
              Wczoraj w "w 4 oczy" strasznie krecil i motal. Bo co? Ilona wyleciala to
              znaczy, ze nie ma poparcia widzow, wiec jest be i trzeba sie od niej odciac???
              Obrzydliwosc.
              • ina_d Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 13:08
                A moze sam doszedl do wniosku ze ona jest "be"? Wszak te "szczere rozmowy"
                toczyly sie zazwyczaj po alkoholu. Wytrzezwial, przemyslal i juz wie.
                • Gość: Yogi Re: Rozpacz Irka IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 23.10.01, 13:22
                  Przecież nie warto solidaryzować się z kimś kto już został ścięty!
                  Biedna Agnieszka, jedynie ona wcześniejszych swoich deklaracji o zaufaniu i
                  przyjaźni nie może już odszczekać....
                • sedersson Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 13:58
                  ina_d napisał(a):

> A moze sam doszedl do wniosku ze ona jest "be"? Wszak te "szczere rozmowy"
                  > toczyly sie zazwyczaj po alkoholu. Wytrzezwial, przemyslal i juz wie.
                  Zlosliwosc i zazdrosc przez ciebie przemawia co do tego to jestem przekonany.
                  Na pewno masz duzo z "wielorybem " wspolnego ( wygladem i zachowaniem a moze
                  jakas bliska rodzinka hahahaha ) dlatego tak kasasz jak zmija !!!
                  Beeeee z toba !!!

• Gość: Ina Re: Rozpacz Irka IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.10.01, 14:11
                    No prosze jakie kontrargumenty. Krytykuje Ilonke bo jestem gruba i brzydka? Hi
                    hi hi. Jestes bardzo daleko od prawdy. Niemniej skoro bronisz Ilonki to pewnie
                    jestes zestresowanym pedziem, co? To cie calkowicie tlumaczy.
                    • sedersson Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 14:18
                      Zapomnialas dodac, ze jestes tez PUSTA !!!
                      Pedalen na twoje nieszczescie nie jestem .
                      • ina_d Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 14:27
                        nie. jestes tylko naiwnym glupkiem, ktoremu zablkowali w niedziele telefon. ha
                        ha ha. a ja sie zastanawialam gdzie sa ci naiwni co nabijaja kieszen tvn. no i
                        prosze, tu jeden sam sie zglasza.
                        bez odbioru.
                        • sedersson Re: Rozpacz Irka 23.10.01, 14:33
                          ina_d napisał(a):

> nie. jestes tylko naiwnym glupkiem, ktoremu zablkowali w niedziele telefon. ha
                          > ha ha. a ja sie zastanawialam gdzie sa ci naiwni co nabijaja kieszen tvn. no i
                          > prosze, tu jeden sam sie zglasza.
                          > bez odbioru.

Tym razem tez sie mylisz obludna pusta babo !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka