Dodaj do ulubionych

CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara?

24.10.01, 15:19
Obserwuj wątek
    • Gość: XXXXXXXX Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 15:21
      oj tak,strasznie monotematyczna!
      • Gość: jaro Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.10.01, 15:23
        proszę się odpierdolic od lavi
        • Gość: Mallina Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.*.*.* 24.10.01, 17:45
          Lavia czy tez Lawia wciagla sie, jak mi sie wydaje (przynajmniej troche
          napewno) i mysle ze tak szybko nie opusci Forum...
          moze w koncu napisze cos w innym temacie, nadzieje trzeba miec, bo ludzi czyli
          nas napewno nie zmieni..
          • Gość: Lavia Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.chello.pl 24.10.01, 20:45
            skoro ja jestem nudziara to kim wy jestescie ludzmi ktorzy sa po prostu
            prymitywni, obrazaja innych a sami nie potrafia przyjac krytyki. Dla mnie to wy
            jestescie nudni ciagle obrazajac innych.
      • Gość: Izza Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: 213.25.166.* 24.10.01, 21:14
        Gość portalu: XXXXXXXX napisał(a):

> oj tak,strasznie monotematyczna!
        prawda w oczy kole........

• Gość: XXXXXXXX Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 21:21
          Gość portalu: Izza napisał(a):

> Gość portalu: XXXXXXXX napisał(a):
          >
          > > oj tak,strasznie monotematyczna!
          > prawda w oczy kole........
          masz racje to PRAWDA że nudziara, ale czemu w oczy kole????????????????
          >

• Gość: Kinga Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.chello.pl 24.10.01, 21:43
            Weździe sie skurwysyny odpierdolcie, popatrzcie na siebie, co chyba wam
            dziewczyna za skóre mocno zalazła, napisała prawde i teraz chcecie sie w taki
            sposób odgryźć. Jestesie do dupy.
            • Gość: XXXXXXXX Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 21:48
              Gość portalu: Kinga napisał(a):

> Weździe sie skurwysyny odpierdolcie, popatrzcie na siebie, co chyba wam
              > dziewczyna za skóre mocno zalazła, napisała prawde i teraz chcecie sie w taki
              > sposób odgryźć. Jestesie do dupy.

LAWIA/LAVIA/KINGA NIE POZNAJE CIE ,A FE!!!!
              • Gość: Lawia Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.chello.pl 24.10.01, 23:54
                Gość portalu: XXXXXXXX napisał(a):

> Gość portalu: Kinga napisał(a):
                >
                > > Weździe sie skurwysyny odpierdolcie, popatrzcie na siebie, co chyba wam
                > > dziewczyna za skóre mocno zalazła, napisała prawde i teraz chcecie sie w t
                > aki
                > > sposób odgryźć. Jestesie do dupy.

Nie wiem czy Lavia i Kinga to ta sama osoba(nie sadzę)Zapewniam cię jednak ,że
                Lawia (ja)nie wpisała tu nic pod innym nickiem jak tylko -Lawia
                >
                > LAWIA/LAVIA/KINGA NIE POZNAJE CIE ,A FE!!!!

• Gość: N Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 10:19
                  Gość portalu: Lawia napisał(a):

> > > Weździe sie skurwysyny odpierdolcie, popatrzcie na siebie, co chyba w
                  > am
                  > > > dziewczyna za skóre mocno zalazła, napisała prawde i teraz chcecie si

> > > sposób odgryźć. Jestesie do dupy.
                  >
                  > Nie wiem czy Lavia i Kinga to ta sama osoba(nie sadzę)Zapewniam cię jednak ,że
                  >
                  > Lawia (ja)nie wpisała tu nic pod innym nickiem jak tylko -Lawia
                  > >

AKURAT !!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Marion Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.chello.pl 25.10.01, 10:36
                    Gość portalu: N napisał(a):

> Gość portalu: Lawia napisał(a):
                    >
                    > > > > Weździe sie skurwysyny odpierdolcie, popatrzcie na siebie, co ch
                    > yba w
                    > > am
                    > > > > dziewczyna za skóre mocno zalazła, napisała prawde i teraz chcec
                    > ie si
                    >
                    > > > > sposób odgryźć. Jestesie do dupy.
                    > >
                    > > Nie wiem czy Lavia i Kinga to ta sama osoba(nie sadzę)Zapewniam cię jedna
                    > k ,że
                    > >
                    > > Lawia (ja)nie wpisała tu nic pod innym nickiem jak tylko -Lawia
                    > > >
                    >
                    >
                    >
                    > AKURAT !!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Tak jak pisałam w innym wątku używam nicka "marion" teraz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka