Gość: XXXXXXXX Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 15:21 oj tak,strasznie monotematyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.10.01, 15:23 proszę się odpierdolic od lavi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.*.*.* 24.10.01, 17:45 Lavia czy tez Lawia wciagla sie, jak mi sie wydaje (przynajmniej troche napewno) i mysle ze tak szybko nie opusci Forum... moze w koncu napisze cos w innym temacie, nadzieje trzeba miec, bo ludzi czyli nas napewno nie zmieni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lavia Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.chello.pl 24.10.01, 20:45 skoro ja jestem nudziara to kim wy jestescie ludzmi ktorzy sa po prostu prymitywni, obrazaja innych a sami nie potrafia przyjac krytyki. Dla mnie to wy jestescie nudni ciagle obrazajac innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izza Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: 213.25.166.* 24.10.01, 21:14 Gość portalu: XXXXXXXX napisał(a): > oj tak,strasznie monotematyczna! prawda w oczy kole........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXX Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 21:21 Gość portalu: Izza napisał(a): > Gość portalu: XXXXXXXX napisał(a): > > > oj tak,strasznie monotematyczna! > prawda w oczy kole........ masz racje to PRAWDA że nudziara, ale czemu w oczy kole???????????????? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.chello.pl 24.10.01, 21:43 Weździe sie skurwysyny odpierdolcie, popatrzcie na siebie, co chyba wam dziewczyna za skóre mocno zalazła, napisała prawde i teraz chcecie sie w taki sposób odgryźć. Jestesie do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXX Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 21:48 Gość portalu: Kinga napisał(a): > Weździe sie skurwysyny odpierdolcie, popatrzcie na siebie, co chyba wam > dziewczyna za skóre mocno zalazła, napisała prawde i teraz chcecie sie w taki > sposób odgryźć. Jestesie do dupy. LAWIA/LAVIA/KINGA NIE POZNAJE CIE ,A FE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawia Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.chello.pl 24.10.01, 23:54 Gość portalu: XXXXXXXX napisał(a): > Gość portalu: Kinga napisał(a): > > > Weździe sie skurwysyny odpierdolcie, popatrzcie na siebie, co chyba wam > > dziewczyna za skóre mocno zalazła, napisała prawde i teraz chcecie sie w t > aki > > sposób odgryźć. Jestesie do dupy. Nie wiem czy Lavia i Kinga to ta sama osoba(nie sadzę)Zapewniam cię jednak ,że Lawia (ja)nie wpisała tu nic pod innym nickiem jak tylko -Lawia > > LAWIA/LAVIA/KINGA NIE POZNAJE CIE ,A FE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 10:19 Gość portalu: Lawia napisał(a): > > > Weździe sie skurwysyny odpierdolcie, popatrzcie na siebie, co chyba w > am > > > dziewczyna za skóre mocno zalazła, napisała prawde i teraz chcecie si > > > sposób odgryźć. Jestesie do dupy. > > Nie wiem czy Lavia i Kinga to ta sama osoba(nie sadzę)Zapewniam cię jednak ,że > > Lawia (ja)nie wpisała tu nic pod innym nickiem jak tylko -Lawia > > AKURAT !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marion Re: CZY LAWIA/LIVIA TO nudziara? IP: *.chello.pl 25.10.01, 10:36 Gość portalu: N napisał(a): > Gość portalu: Lawia napisał(a): > > > > > Weździe sie skurwysyny odpierdolcie, popatrzcie na siebie, co ch > yba w > > am > > > > dziewczyna za skóre mocno zalazła, napisała prawde i teraz chcec > ie si > > > > > sposób odgryźć. Jestesie do dupy. > > > > Nie wiem czy Lavia i Kinga to ta sama osoba(nie sadzę)Zapewniam cię jedna > k ,że > > > > Lawia (ja)nie wpisała tu nic pod innym nickiem jak tylko -Lawia > > > > > > > AKURAT !!!!!!!!!!!!!!!!! Tak jak pisałam w innym wątku używam nicka "marion" teraz Odpowiedz Link Zgłoś