Dodaj do ulubionych

Najglupsza reklama w TV

• tomassi.rollo Re: Napój energetyzujący do Michalczewskiego 11.08.06, 21:28
      Jednym słowem - koszmar.
    • alexanderson Re: Najgłupsza reklama w TV 12.08.06, 10:06
      Sutki z Mentosa i Fanta Bambucha.
      • landrynka165 Re: Najgłupsza reklama w TV 16.08.06, 18:26
        Reklama z Wiśniewskim jak idzie i ryczy : "ciągle gadam ..." bo tego chyba nie
        mozna nazwać spiewaniem . Jak to widze i slysze to od razu przelaczam na inny
        kanał
        • uburama Re: Najgłupsza reklama w TV 16.08.06, 19:08
          Kiedy widze reklame I'm so excited to mi sie od razu dowcip z broda przypomina.
          Jak chcesz sie rozerwac, to sobie wsadz granat do tylka.

I to dziewcze, cco ma okres to oprocz okresu ma jeszcze zly gust-te spodnie sa
          beznadziejne!
        • anka_aisha Re: Zacznijmy od tego, że Polsat schodzi na psy... 19.08.06, 18:44
          Matko... w ogóle to od pewnego czasu POLSAT schodzi na psy... jak nie
          telenowele polskie ( z których większość ma tą samą fabułę lub jest beznadziejna
          ) to jeszcze Reality Show... matko... no już nie chcę przypominać, że w czasie
          20 minutowego serialu 2 razy są puszczane reklamy...no i jeszcze promują: SUPER
          HIT... pfff... stare, oklepane powtórki i żadnych nowych filmów... zresztą...
          nie ma to jak stacja telewizyjna promująca słoneczka na pomarańczowym tle ^^ I
          zadajemy sobie tylko pytanie... dlaczego na innych stacjach nie ma takich
          głupot?! Założe się, że wielu z was chciało kiedyś walnąć pilotem w ekran
          telewizoru w czasie, gdy przerywają reklamami wasz ulubiony film ^^
          To tyle...

Najgorsza reklama? Hmmmm... z mentosami... blehhh

No i jeszcze jedno, czy zauwazyliście że wiekszosc aktorow grajacych w
          reklamowkach az sami w sobie rozkazują Ci iść do sklepu ( albo do banku? ) ^^
          Jak widze Hajzera, czy Wiśniewskiego, to aż mnie korci żeby iść do garażu po
          siekierę i zabić tego kogoś na ekranie ^^

No i reklama powinna być krótka z sensem, tak jak reklama M&M XD

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Człowiek jest więźniem świata....
    • leff Re: Najglupsza reklama w TV 16.08.06, 22:28
      najbardziej drażni mnie chudy stwór z obwisłym cycem
      "Tomek, ta koszulka...",
      wyjątkowo sztuczna jest Big Bombelos w reklamie kawy,
      no i wspomniana przez Was reklama środka Apap,kompletnie niedostosowana
      do naszych realiów ,któż to ma taką rezydencję,
      panna z migreną na syna Kulczyka trafiła ? ;-)
      • leff Re: Najglupsza reklama w TV 16.08.06, 22:44
        i jeszcze suplement

drażni mnie okrutnie również historyczna reklama Żywca,
        w której podkreślany jest niezmienny smak,ta sama jakość od lat ...

powiem krótko, to co koncern Heineken produkuje w swych sterylnych aluminiowych
        kadziach ma się tak do piwa żywieckiego ze starego browaru
        jak szczanie w piwnicy do picia w Szczawnicy,

ten sam koncern nieopodal w Nitrze na Słowacji potrafi
        produkować bardzo dobrego Kelta, dlatego mocno mnie wkurza,
        że położyli naszą mocna markę i jeszcze podkreślaja w reklamie
        "niezmienny smak" :-/
        • default Re: Najglupsza reklama w TV 17.08.06, 09:58
          Pieguski - bezczelna dziewucha udaje znajomą, żeby dziewczynie w parku wyżreć
          pieguski... Żałosne.
          I te reklamy past do zębów, gdzie dentyści łapią ludzi w różnych publicznych
          miejscach i każą prezentować wnętrze paszczy...
      • baba67 Re: Najglupsza reklama w TV 17.08.06, 12:29
        no , rozsadek by podpowiadal, ze do takiego goscia to panna powinna dotrzec
        nawet w stanie polagonalnym, bo natychmiast po slubie moze spokojnie olac
        migrenowa robote i spokojnie lezec i pachniec...
      • baba67 Re: Najglupsza reklama w TV 17.08.06, 12:36
        No wlasnie chudy stwor wydaje sie niepewny swej atrakcyjnosci stad zachowania
        rodem z Kryminalnych.Przytylaby z pare kilo, zalozyla puszapsy, to facet by sie
        zaczac martwic, gdzie panna sie podziewa.
    • orinoko82 Re: Najglupsza reklama w TV 17.08.06, 12:37
      powiem OGÓLNIE,, najbardziej wkurzają mnie wszystkie zrobione na "ala
      cudzoziemca".. gdzie jakieś patafiany udają, że mówią po polsku.. albo raczej
      polacy udający cudzoziemnów... wiele było takich reklam, Fanta, Primavera,
      jakas kawa, teraz jakis tam lek przeciwbólowy chyba (co gosciu smiesznie
      mówi "lub farmaceutą") i inne..
      to jest żałosne !!!!!

a dodatkowo:
      1-Vanish
      2-Hajzer (nie wiem "h", "ch"?)
      3-"moje zaparcia są trudne" (a człowiek prawe zawsze wtedy coś je")
      4-media markt
      5-Apap z panem Antonim
      6-pur ("dawno pani u nas nie było" "bo mój pur starcza na bardzo długo")
      7- babciu,a dziadek bierze Artresan (czy jakos tak),
      8- heyah -cos tam o pleceniu
      9-kolejna reklama z "Mostowiakową" kleju do sztucznej szczęki !!!!!
      widzieliście???
      • nedved2 Re: Najglupsza reklama w TV 19.08.06, 19:24
        Mnie też wpienia ta reklama tego środka na zaparcia. Baba musi zjeść deser, bo
        ciocia się obrazi. A więc koleżanka siedząca obok podaje biedaczce wspaniałą
        tabletkę. Po pewnej chwili idzie ciocia z tortem ( oczywiście: w zwolnionym
        tempie). W tym czasie powoli przechodzą zaparcia (ale czy ci ludzie tak
        puszczają bąki przy stole, a fuj!). Nim ciocia dochodzi do stołu z tortem
        zaparcie znikło. Biedaczka mówi do koleżanki: "Wspaniały". Ta drętwa,
        niemyśląca stara ciotka myśli, że to o jej niedobrym torcie. Z trudem wymawia (
        i tego nienawidzę) dziękuję.

Nienawidzę reklam
    • lilith76 Re: Najglupsza reklama w TV 17.08.06, 12:56
      Reklama jakiegoś środka na wątrobę - przyjęcie rodzinne, kobiecie pada ten strategiczny organ, a tu trzeba jeszcze zjeść deser bo ciocia się obrazi. Niby ok, ale do szału doprowadza mnie podkład muzyczny i montaż - ciocia idzie z tortem w zwolnionym tempie, kręcona od dołu co potęguje jej monumentalizm w rytm jakiejś muzyki rodem z "Odysei Kosmicznej 2001" i tylko brakuje odgłosów tupania i ryku godzilli, w którą zaraz się zamieni, gdy ktoś odmówi ciasta.

Odzielną sprawą jest kwestia dietetyczna - reklama mówi: nie słuchaj odgłosów swojego ciała, że ma już dość, łyknij cudowną tabletkę i żryj bezpiecznie dalej.
      • anula_a Re: Najglupsza reklama w TV 22.08.06, 10:06
        reklama środka do przyklejania protez - po prostu niesmaczna :(
        i ten z sutkami od mentosa - tym razem to antyreklama, w życiu już nie spojrze na mentosy
    • belsie Re: Najglupsza reklama w TV 22.09.06, 14:27
      Nie wiem czy najgorsza, ale jest taka reklama, w której męski głos zapewnia, że
      "najlepszy jest Klin z alkoholem". Niby prawda oczywista, a ktoś zapłacił
      ciężkie pieniadze, żeby ją oznajmić setkom telewidzów ;)
    • sven_b Re: Najglupsza reklama w TV 22.09.06, 15:58
      - Sugababes w Twoim telefonie

I absolutne dno:
      -poprosze mięte
      -co zgaga?
      -nie ja poprostu lubie miete.....tak zgaga
      -to łaczą nas ne tylko francuskie filmy i zamiłowanie do czegoś tem
      Reni już w porządku mój zołądku
      • iwu Tato, Rex uciekł!!! 22.09.06, 16:45
        Jak słyszę ten przeraźliwy pisk, to prawie zrywam się na równe nogi i pędzę
        szukać Rexa. Koszmar.
    • dzika_zdzicha Re: Najglupsza reklama w TV 22.09.06, 16:52
      Mentos und sutki, podejrzliwa dziewczyna Tomka i środek antyzatwardzeniowy - to
      moje top 3.
    • teri_b Re: Najglupsza reklama w TV 22.09.06, 18:35
      Najnowsza reklama Coca-Coli grupka znajomych spiewa i gra przy ognisku podaja
      sobie jeden drugiemu butelke (coca-coli) w koncu tafia ona w lapy kosmity ktory
      pokrywa ja szczelnie sluzem, jakis biedny chlopczyna stara sie to wytrzec
      bluzka, co spotyka sie z zabojczym spojrzeniem znajomych, wiec daje butelke do
      ponownego pokrycia sluzem i tym razem pije bez wycierania. No i mamy hepy
      end...bo przyjacelom sie UFO...

Kto ta reklame pawiogenna wymyslil?????
      • ladyinred00 a ja uwielbiam ta reklame:) 24.09.06, 13:46
        serio:) wg mnie jest zabawna i bardzo optymistyczna. w ogole lubie reklamy Coa
        COli. za to nie znoszę reklamy leku na watrobe Vedrin, z obrzydliwym, trzęsącym
        się ciastem i przeraźliwie sztucznym "dziękujęęęę" na koncu (ostatnio chyba to
        wycieli)
    • agad9 Re: Najglupsza reklama w TV 23.09.06, 12:49
      Reklama Rexony, w której babce wypada torebka, bo się poślizgnęła chyba na
      skórce od banana, biegnie, aż w końcu wpada w ramiona kolesia, który zauważa, że
      się spociła i potem rzuca jej dezodorant.
      • raggiodelsole Re: Najglupsza reklama w TV 24.09.06, 23:39
        Ricore!!!
    • baler_inca 3 cytryny........ 25.09.06, 01:07
      Jak to mozliwe ze nikt nie wymienil obrzydliwych reklam pelnych brzydkich ludzi
      z okropnymi glosami reklamujacych Zbyszko 3 cytryny? Najgorsi byli brzydal na
      Palacu Kultury i oblesna blondynka mowiaca cos w stylu smak rozkoszy piskliwym
      glosikiem. bleeee mialam mdlosci
    • betelguese Re: Najglupsza reklama w TV 29.09.06, 00:08
      A ja nie cierpie tych:

1. Fronczewski przebrany za czarodzieja, myszora i zajaca - reklamuje
      hipermarket Carrefour, a potem taki chlopaczek wyglasza swoja wyuczona,
      sztywna, nadeta mowe.

2."Wlodek! Zrob to jeszcze raz!" a Wlodek na to: "Okiej"...Szlag mnie trafia
      jak leci ta reklama

3.Wszystkie paskudne reklamy masci, w ktorych pokazane jest jak specyfik wnika
      wglab skory, do miesni - obrzydliwosc...darowaliby sobie te widoczki
    • shayah Pulpeciki... 29.09.06, 10:51
      ...aż słów braknie.
    • jayamez Re: Najglupsza reklama w TV 29.09.06, 11:31
      Jak dla mnie niezagrozonym numerem 1 na liscie najglupszych i najbardziej
      wkurzajacych obecnie reklam jest reklamowka ubran House z idiotycznym
      wierszykiem o sarnie i zajacu wygloszonym przez szympansa - i wszystko to
      postaci ludzkie z glowami zwierzat. Do tego koszmarny montaz, drazniaca muzyka i
      ogolnie stylistyka z 'jackassowego MTV' - taki styl 'yowa yowa'. Horror! Kto
      jest targetem tego?? Sa jacys (mlodzi?) ludzie, ktorym sie to podoba? Jesli tak,
      to ten swiat zmierza prosciutko na dno! :(
      • anmanika Re: Najglupsza reklama w TV 29.09.06, 11:54
        Najgłupsza to ta PiSu (zwłaszcza teraz;-) z mamuśką która wygląda jakby żywcem
        wyjęta z programu u Czarku Mończyku;))
        • orku Re: Najglupsza reklama w TV 29.09.06, 13:34
          ta z przyjęciem rodzinnym i Ciocią - rodzina się przejadła ale po zażyciu
          jakiegoś specyfiku znjdują jeszcze miejce na tort bo ciocia by się obraziła -
          więc ciocia się szczęsliwie nie obraża, przechodzi za plecami rodziny i na
          słowa zachwyta nad wypiekami, bardzo naturalnie, z akcentem wypowiada słowo -
          "DZIĘKUJĘ" ew. "DZIENKUJĘ" - prześladuję mnie ten dzwięk i obraz nobliwe
          wygięciem głowy.
    • lilith76 Re: Najglupsza reklama w TV 29.09.06, 13:57
      1. Najnowsza reklama "Zbyszko", gdzie telenowelowa para śpiewa pawiogenną telenowelową piosnkę w stylu "ja pragnę, ty pragniesz", co mi na myśl koncerty Ich3 przypomina. Zawsze ja to leci wyciszam telewizor i ku..wię (kropkowanie mojego autorstwa).

2. Reklama jakiegoś dezodorantu, po którego użyciu faceci zamieniają się w piszczące i biegające małpy, bo się w nich niby bestia odezwała. Albo faceci mają ogromny dystans do swojej płci, albo nie kumają, że ktoś ich przyrównuje do małp...
      • megasia Re: Najglupsza reklama w TV 03.10.06, 14:26
        Co do rexony - absolutnie się nie zgadzam - ten "zwierzęcy" spot jest cudowny
        (zwłaszcza facet-kibic zmieniający się w mandryla).

Niefajny jest za to spot z uciekającą torebką i spoconą panią, która przez
        zaniedbanie dezodorantu traci szansę na miłość życia.
    • ibelin26 Re: Najglupsza reklama w TV 29.09.06, 14:10
      Obsmarkany chłopczyk, który obserwuje ptaszki, wygląda tak jakby nos mu nadgnił
      i miał zaraz odpaść.

NIENAWIDZĘ GO!!! Zwłaszcza jak coś jem i widzę te gluty zwisające z nosa.
    • balbins Re: Najglupsza reklama w TV 29.09.06, 22:26
      1.Reklama tabletek do zmywarki-co za dubbing!
      2.Sutki mentosa-kojarzą mi się s psim kutaskiem
      3.Verdin-najlepiej się nażreć,a potem wziąć cudowny lek,a co tam...
      4.Ricore-aktor wypowiadający 2 razy tę samą formułkę jest sztuczny do bólu.
      5.Hajzer i proszek-stara wersja z miską,w którą wali i mówi-moze przyda się na
      mecz(doprowadzała mnie swego czasu do szału)
      6.Pronto-jak facet uczy starszą babkę tańczyś tango,a ona mówi z pretensją,że
      to brudny taniec-skąd oni wzięli tę starą zołzę?
    • agata400 Re: Najglupsza reklama w TV 30.09.06, 15:05
      Ja przychylam się do większości i uwazam też ze najgłupsza reklama jest ta
      Mentosa.Jest po prostu niesmaczna i obrzydliwa:((((Strasznie irytuje mnie też
      reklama KITKATA jak dwóch przygłupów oglada mrówki i jeden chce byc królowcem.No
      porażka.
      • rp4 Re: Najglupsza reklama w TV 30.09.06, 15:25
        A u mnie jeszcze oprócz brudnych dziecięcych rajstopek -krem Eris.
        - Czy mogłybyście się nie smiać? Chyba nie potraficie... (czy coś takiego)
        Bez sensu - uważać na śmianie się, żeby nie było w przyszłości zmarszczek. Sztuczne.
        • asiek101 Re: Najglupsza reklama w TV 30.09.06, 17:59
          Dykielowa, która proszona na tradycyjny niedzielny obiad zza pazuchy wyciąga
          płyn do mycia naczyń.
          Maxwell - dno dna grafomanii
          Mentos - no coment,
          Basia, nie Basia - ketopron,
          Szkoła Tańca - by BBombelos i Hakiel krzywa szczęka,
          Bo przyjaciołom się ufo.
    • uwaga_tramwaj błysk żalu w oczach byłego 02.10.06, 10:30
      panna kupuje brzydką kieckę, smaruje się burą szminką, wpina gigantyczną
      spinozę we włosy a'la kopernik i idzie przypominać się "przypadkiem" byłemu.
      były wyraża błyskiem raczej nudę. reklama co 15 minut, filmu nie da się
      obejrzeć jak rany dżizes.
      • baba67 Re: błysk żalu w oczach byłego 16.10.06, 21:12
        Sama panna jest calkiem tego, ale za kiecke tobym nawet 5 zl nie dala.Gdyby to
        wszystko troche przyspiszyc, kiecke zmienic toby nie byla glupia reklama.
        • e2006 Re: błysk żalu w oczach byłego 19.10.06, 09:30
          Nikt nie wspomniał jeszcze o pannie opychającej się ciasteczkami, której to
          opychanie nadaje super lekkości, więc zjeżdża po poręczy i coś tam dalej...
          Tragedia. Muszę dodać 3 Cytryny, to koszmar jakiś. No i wszelkie reklamy
          lekarstw, na wątroby, żołądki, stawy, zaparcia i na przeziębienia też -
          "wyglądasz coś niewyraźnie", albo Urinal.....Koszmarne są też reklamy CCC z tymi
          trzema pannami w stylu Bonda
          • uwaga_tramwaj Re: błysk żalu w oczach byłego 19.10.06, 16:16
            rewelacja to mamuśka z biegunką - nie może wyjść z domu bo.. wiadomo - córka
            rozkosznie poleca jej "biegunex", czy inne badziewie, zamiast przynieść mamuśce
            ów lek, naraża ją na katastrofę w przydługiej kolejce w aptece, ups!
    • teri_b Re: Najglupsza reklama w TV 02.10.06, 10:50
      najnowasza reklama z Kondradem Banku Slaskiego, doprowadza mnie do szalu. Gada
      w niej jakby wypil hektolitry kawy (nie wiem co go tak nakrecilo) stoi kolo
      telefonu (po co????) i sie pyta "czy ja mowie niewyraznie" ja juz sie ciesze,
      ze to koniec tego reklamowego gniota a on jeszcze dodaje na koniec, ze to
      wszystko powtorzy :/
    • teri_b Re: Najglupsza reklama w TV 15.10.06, 16:12
      najnowsze i najglupsze:

-co czujesz jak zyjesz Airwaves (ja wiem co czuje jak widze ta reklame- chec
      zmienienia kanalu,albo rzucenia kapciem w telewizor)

-jak ty nagocjowales-reklama jakiegos tam banku. Z fecetem kretynem (jakby mi
      ktos machal lapami przed nosem to wezwalambym ochrone) i baba idiotka z wozkiem
      (wyrazy wspolczucia skladam dziecku tej parki)

a teraz stare, ale znowu puszczane
      - babciu znowu rozmawiasz z delma (tak wnusiu leki mi sie skonczyly i nie
      wzielam moich psychotropow)
      -modafen- obsarkany facer siedzecy przed komputerem, szuka srodka ktory
      pomoze...
      • kaskoss101 Re: Najglupsza reklama w TV 16.10.06, 13:37
        Nie jestem teraz w Polsce, wiec nie wiem, czy leci jeszcze w tv obrzydlistwo, o
        ktorym nikt nie wspomnial: Nicorette z rodzaca kobieta i facetem, ktory mysli
        jakby tu na dymka wyskoczyc. Zalosne. Ze tez feministki sie za to nie wezma.
    • justinehh Re: Najglupsza reklama w TV 16.10.06, 20:24
      Taato Reks uciekł!
      • lilimeye Re: Najglupsza reklama w TV 18.10.06, 15:23
        Ogólnie rzecz biorąc, wszystkie. A naj największe dno to imo Sprite i ten
        garnitur z mięsa (twórca tego cudu to chyba niedoleczony z psychiatryka)
        Drażni mnie jeszcze reklama dezodorantu, chyba nivea, ze względu na sposób
        wymawiania 'deo roll on' jako jedno słowo 'deorolon' z akcentem na
        przedostatniej sylabie.
        • asiaz28 Re: pijta Fanta 18.10.06, 22:27
          dalej znacie, jak to widze i słysze nie wiem czy sie smiac czy płakac, kto
          takie cos mógł wymyslic!!!!!!!!!!!!
    • wicked_style .....multi...SA....NO..STOL 18.10.06, 22:38
      multiSA NO STOoool
      • piotr7777 Re: reklama BGŻ 19.10.06, 16:44
        "Brakuje nam 100.000 zł".
        Przede wszystkim dlatego że jest nieczytelna.
        • mir123bych Re: reklama BGŻ 28.12.06, 09:15
          Nie zgodzę się że reklama z mięsem SPRITE jest głupia, zgodzę się że jest
          wyzywająca, zapadająca w podświadomość, oddziałuje i skłania do myślenia. Po
          prostu inteligentna w porównaniu z reklamami dezodorantów czy supermarketów.
          Osobom chętnym wyrażenia opinii o sprite polecam ich
          [URL=www.sprite.pl/?promo=forum]stronę[/URL] Wiele można tam znaleźć i
          zrozumieć reklamy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka