Dodaj do ulubionych

Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1

10.09.06, 18:59
Już za godzinę.
Ciekawe jak sprawdzą się w tańcu gwiazdy tej edycji ;)
Obserwuj wątek
    • tipsiara Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 19:02
      najwazniejsze by paschalska wyleciała jako 1
      • paulinaa Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 19:20
        wreszcie forum sie ozywi:P TzG oczywiscie bede oglądac:) ciekawe jak sie pokazą
        po raz pierwszy nowe gwiazdy
      • confused.girl Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 19:50
        tipsiara napisała:

> najwazniejsze by paschalska wyleciała jako 1

nie oglądałam poprzednich edycji (no może przypadkiem, na wyrywki), ale
        dzisiejszy odc. obejrze specjalnie dla Paschalskiej, żeby cieszyć oczy jak się
        mała gnoi :P
        lubie sie irytowac :>

• misiak38 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:27
          confused.girl napisała:
          > dzisiejszy odc. obejrze specjalnie dla Paschalskiej, żeby cieszyć oczy jak się
          > mała gnoi :P
          > lubie sie irytowac :>
          z tego właśnie powodu chcę żeby Kaja była jak najdłużej w programie,ale obawiam
          się że wyleci jako jedna z pierwszych.;)
    • jelena86 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 19:40
      Pierwsi do odstrzału to moim zdaniem Paschalska, Liszowska, Mroczek i Milowicz
      (w podanej kolejności). Mam nadzieję, że nie zawiodą mnie Kinga Rusin, Peter
      Lucas i Przemek Sadowski. Liczę też na "naszego człowieka w jury" - pana
      Galińskiego. Tekst o dojrzałej kobiecości do Foremniakowej był rewelacyjny :)
    • dzidzia669 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:11
      aktorka i piosenkarka Kaja PAschalska o litosci.... ale ladnie wygladala
      przynjmniej;)
    • paul_ina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:21
      Pierwszy taniec i ja już mam swoją ulubioną parę :D
      • dzidzia669 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:25
        liszowska wygladala jak sexbomba:) ale duza z niej babka
        • paul_ina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:29
          Właśnie, duża, seksowna, piękna i dumna. Prawdziwa.
    • aguszak Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:23
      Liszowska dała czadu czaczą! W końcu kobieta z krwi i kości w TzG. Mam nadzieję,
      że mnie nie zawiedzie w kolejnych odcinkach :)
      • martol79 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:33
        popieram Liszowska swietnie zatańczyła i jest taka ....poprostu kobieca!!!
      • mmorawski Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:35
        Stawiałem na Liszowską jeszcze przed rozpoczęciem no i się nie zawiodłem. :D
        Taniec - świetny, wygląd - piękny. :) Oby tak dalej.
    • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:34
      nooo...Liszowska, niezła sksbomba :-)
      • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:37
        Kinga Rusin trochę za sztywniacko, słabe wrażenie na razie , słabiutko..eee
        • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:39
          a Pani Mika...no no, niezła figureczka ! Milowicz niech spada na drzewo :-)
          • kraksa2 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:42
            No, schudla od czasow Kawalera do Wziecia :D
            • asiek101 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:45
              I coś z warami zrobiła - takie miała wydęte, widać było, że chyba chirurgicznie
              zmniejszyła, bo ma bliznę nad górną. Tańczyła średnio IMHO
          • ghemar Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:43
            Czy mi sie tylko zdaje, czy Mika zrobila sobie piersi?
            • aguszak Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:52
              Mika starała się robić całą robotę za Milowicza - z niego nie będzie tancerza.
          • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:44
            Peter Luckas - kandydat na drewniaka tej edycji :-)
            • aguszak Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:53
              Peter Lukas jest chyba niezłą obietnicą na przyszłość - podobał mi się ich walc,
              bo to był walc "tańczony" ;)
        • asiek101 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:40
          Milowicz to na Gorączkę Sobotniej Nocy ma jakieś ruchy
        • aguszak Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:51
          Trochę tak pomyślała, jeszcze przed ocenami jury, że za dużo statycznych figur i
          nie było tego "płynięcia" typowego dla walca - jestem rozczarowana.
          • aguszak Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:54
            aguszak napisała:

> Trochę tak pomyślała, jeszcze przed ocenami jury, że za dużo statycznych figur
            > i
            > nie było tego "płynięcia" typowego dla walca - jestem rozczarowana.
            >

chodzi mi oczywiście o Kingę Rusin
    • asiek101 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:47
      Lukas ładnie zadylał
    • woman301 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:50
      a widzieliście na widowni koleżankę z izabeli miki z kawalera do wzięcia? Nie
      pamiętam jak się nazywa, ale to ta blondyneczka marmurowa, posągowa, jak ją
      kawaler nazywał.
      • ghemar Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:51
        Chodzi ci o Joanne Wybacz, znana tez jako eVa?
        • babunowa Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:25
          dlaczego znana jest pod takim przydomkiem?:)pytam,bo zupelnie nie wiem z czym to
          jest zwiazane:)
          • ghemar Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:35
            Ma to zwiazek z serialem 'Dzika Kotka', ale o tym i tak wie bardzo malo osob (o
            tym przydomku) :)))
            • babunowa Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:21
              tytul serialu brzmi bardzo sugestywnie;)
      • martol79 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:53
        tak , widziałam to Joanna Wybacz
        • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:59
          Aneta Piotrowska...ja cię kręcę !!! wow z Cypryańskim kandytami do FINAŁU !!!
    • aguszak Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:58
      Piotrowska potrafi jednak z drewniaków zrobić elastycznych, męskich tancerzy.
      Wydobywa z wszystko, co wartościowe. Cypriański w jej rękach będzie brylancikiem ;)
      • ghemar Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 20:59
        Ja czekam oczywiscie na rumbe w jej wykonaniu :)
      • paul_ina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:00
        To prawda. Czytałam z nią wywiad w Samo Zdrowie - ta dziewczyna tańcu oddała całe życie. Swoją pasją i talentem jakoś dzieli się z partnerami.
        • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:02
          No niee..Anetka rozpaliła mnie na maksa ..upss :-)))
        • dzidzia669 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:04
          ładnie zrobili walęsówne:) a jej partner taki a'la maserak..
    • ghemar Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:03
      Waleza niestety ma przecietna urode.
      • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:05
        Wałęsówna słabiutko, bez polotu i gracji...
      • aguszak Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:05
        ale kolejna prezydentówna i bardzo sympatyczna, skromna i... elegancka :) i
        kolejna para, która tańczy wow! rewelacyjnie!
        • dzidzia669 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:07
          gallinski znow wazeliniarz... a ona jakis dziwny usmiech ma zabki dolne
          pokazuje:)
          • l.mama Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:14
            wałęsówna bardziej podoba mi się od kwasniewskiej, ma delikatniejszą urodę,
            i jeszcze jedno - mamy 2 rozwódki w tej edycji - pewnie ex mężowie teraz żałują
            że te ślicznotki już nie ich
            • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:17
              dwie rozwódki ? a które to ?
              • dzidzia669 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:18
                chyba wojcik i rusin? a ten obecny pan widac bylo ze dla zon zapowiedzial ze en
                taniec mile to bylo:)
              • l.mama Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:19
                wójcik i rusin, fajnie że się pokazują od tej kobiecej strony,
                • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:22
                  no i Piotrowska ,rozstanie z Zamroczonym :-)))
                  • l.mama Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:23
                    spoko, znowu wylosowała przystojniaczka, może z tym się uda
                    • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:25
                      tak, zgadzam się. Jeśli Cypryański jest wolny ! to szykuje sie nam kolejny
                      romans Anetki ( samotnej ) Piotrowskiej :-))) w tej edycji !
                    • dzidzia669 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:26
                      nom ten z Mjak milosc bardzo sympatyczny, przystojny i nie robi jej awantur jak
                      mroczyslaw grr poco on na tej widowni siedzi - pewnie dla brata hah;)
                      swoja droga ja jestem ciekawa Herbus - wg mnie to po liszowskiej najpiekniejsza
                      kobieta tej edycji:)
    • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:18
      Aha, Rusin I Wójcik ?
      • bagobongo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:28
        Nie wiem czy byli mężowie mają czego żałować- to jednak lekki obciach
        wsytępować W Tańcu z Gwiazdami jak się ma pod czterdziestkę. No i nie najlepiej
        obie panie tańczą. Choć trzeba przyznać Wójcik wciąż Baaaaardzo apetyczna.
        • l.mama Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:33
          dlaczego obciach? z takimi warunkami, czy to ma znaczenie?? a panowie??
          • dzidzia669 Paschalska 10.09.06, 21:40
            boze drogi.... i studio nagran...... kurde klan pokazac a nie studio...
          • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:40
            hehe, ta aluzja do Mroczka, że ma sie zakochać w tańcu, a nie w partnerce,
            bardzo trafna i trochę złośliwa :-)))
        • azazela Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:40
          bagobongo napisał:

> to jednak lekki obciach
          > wsytępować W Tańcu z Gwiazdami jak się ma pod czterdziestkę.
          dlaczego??? wytlumacz, na prawde mnie to interesuje:D
          • bagobongo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:47
            bo kobieta pod czterdziestkę powinna mieć już jednak jakieś poważniejsze
            zajęcie niż wywijanie nogami z młodymi ludźmi
            • l.mama Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:50
              a mężczyzna pod czterdziestkę? wyluzuj człowieku
              • syriusz_wielki TVN zrobił widzów na szaro ! 10.09.06, 21:54
                hehehe, widzieliście ? po kazdym tancu podawali nr tel i sms, a dopiero teraz
                info, że wszyscy przechodzą dalej :-) a tel i sms zsumują się za tydzień,
                buhahhaha , to niestety jest przegięcie !!!
                • regulus_regulus Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:00
                  ... edycji w pierwszym programie nikt nie odpadał!!! Gdzie tu widzisz przegięcie? W wynikach, które i tak zobaczymy w I-necie?
                  • syriusz_wielki Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:04
                    regulus_regulus napisał:

> ... edycji w pierwszym programie nikt nie odpadał!!! Gdzie tu widzisz przegięci
                    > e? W wynikach, które i tak zobaczymy w I-necie?

bo już dziś napuszczali ludzi na głosowanie. A mówili, po każdym tańcu, że można
                    głosować cały tydzień...???
                    • pawel-strzalka Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:05
                      co za róznica czy sie zagłosuje teraz czy np. w środę? będziesz chcial to
                      zagłosujesz, a jak nie to nie
                    • dzidzia669 Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:06
                      kazdy juz setki razy przy powtorkach tez slyszal ze napoczatku nikt nieodpada a
                      chyba wiadomo ze niepowiedzieli tego odrazu bo niektorych sie dało zlapac na
                      liczne smsy :) jak ktos sie nabił w butelke to juz jego wina:) ze sie
                      niezapoznal z zasadami programu:)
                      • syriusz_wielki Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:08
                        dzidzia669 napisała:

> kazdy juz setki razy przy powtorkach tez slyszal ze napoczatku nikt nieodpada a
                        >
                        > chyba wiadomo ze niepowiedzieli tego odrazu bo niektorych sie dało zlapac na
                        > liczne smsy :) jak ktos sie nabił w butelke to juz jego wina:) ze sie
                        > niezapoznal z zasadami programu:)

no własnie dzidzia, i oto mi chodziło. TVN jak zwykle łapie frajerów :-)))
                        • regulus_regulus Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:12
                          Chwila, chwila - a kto powiedział, że w poprzednich edycjach 'odcinkowe' wyniki SMS'ów nie powstawały z głosowania przez cały tydzień? - przcież WŁAŚNIE TAK BYŁO.
                          • syriusz_wielki Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:15
                            regulus_regulus napisał:

> Chwila, chwila - a kto powiedział, że w poprzednich edycjach 'odcinkowe' wyniki
                            > SMS'ów nie powstawały z głosowania przez cały tydzień? - przcież WŁAŚNIE TAK B
                            > YŁO.

człowieku, a skąd masz pewność, ze TVN zlicza te smsy wogóle ? końcowa decyzja o
                            tym kto pozostaje a kto odpada nalezy do producentów programu...niestety :-)
                            • dzidzia669 Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:17
                              ja oddalam w tym programie we wszystkich edycjach jednego smsa na foremke w
                              finale jednak nie wygrala i nie wysle :) chyba ze liszowska sie znajdzie w
                              finale albo herbus to moze moze..:)
                            • regulus_regulus Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:20
                              Być może, ale przecież nie to było istotą zaczętego podwątku, a kwestia - nazwijmy to - proceduralno-regulaminowa - dziewczyno, nie rozszerzaj problemów, bo się zapętlisz.

• dzidzia669 Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:21
                                mysle ze syriusz mi to wybaczy :) poza tym zajmij sie lepiej sobą, nie wydaje
                                mi sie zeys byl tu moderatorem:)
                                • syriusz_wielki Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:25
                                  dzidzia669 napisała:

> mysle ze syriusz mi to wybaczy :) poza tym zajmij sie lepiej sobą, nie wydaje
                                  > mi sie zeys byl tu moderatorem:)

oczywiście :-) kochanek Piotrowskiej, syriusz wybacza Tobie :-)
                                • regulus_regulus Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:26
                                  dzidzia669 napisała:

> mysle ze syriusz mi to wybaczy :) poza tym zajmij sie lepiej sobą, nie wydaje
                                  > mi sie zeys byl tu moderatorem:)

Masz rację - nie jestem, ale też czy słuszne jest zakładanie 'podwątku', który pasuje do głównego (wątku) jak pięść do nosa? Pojawiło się pytanie natury regulaminowej, a potem nagle okazuje się, że ma to być krytyka producenta i realizacji - trzeba było założyć nowy wątek, nieprawdaż?
                                  • dzidzia669 Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:34
                                    pytanie tylko czy bys sie wpisal:)
                                    • regulus_regulus Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:40
                                      dzidzia669 napisała:

> pytanie tylko czy bys sie wpisal:)

A wpisałaby się 'syriusz_wielki'?
                                      • dzidzia669 Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:46
                                        trzeba by jego zapytac:) tak czy siak reasumując ogladam kolejna edycję (procz
                                        pierwszej) nie poto zeby wysylac smsy wygra kto wygra ja lubię ogladac
                                        taniec :) Reguly programu znam , a ze smsow niewysylam to czy oni kogos nabija
                                        w butelke na omijanie informacji ze mozna glosowac caly tydzien czy nie nabiją
                                        to mnie to nie interesuje:) nie denerwuje mnie to , nie krytykuję tylko
                                        zauwazam i wywoluje to usmiech na mojej twarzy :)
                                        • regulus_regulus Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:48
                                          dzidzia669 napisała:

> trzeba by jego zapytac:)

Jej, bo syriusz_wielki jest dziewczyną!
                                          • dzidzia669 Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 22:51
                                            ja nie wiem na oczy go niewidzialam:) ale .. dlaczego pisze ze jest kochankiem
                                            jej :)
                                            • regulus_regulus Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 23:00
                                              dzidzia669 napisała:

> ja nie wiem na oczy go niewidzialam:) ale .. dlaczego pisze ze jest kochankiem
                                              > jej :)

Nie wiem, ale przeczytaj sobie nagłówki cytatów.
                                              • syriusz_wielki Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 23:07
                                                regulus_regulus napisał:

> dzidzia669 napisała:
                                                >
                                                > > ja nie wiem na oczy go niewidzialam:) ale .. dlaczego pisze ze jest kocha
                                                > nkiem
                                                > > jej :)
                                                >
                                                > Nie wiem, ale przeczytaj sobie nagłówki cytatów.

hehe, jestem facetem :-) te naglówki cytatów wprowadzają często forumowiczów w
                                                błąd :-)
                                                • dzidzia669 Re: Przecież w żadnej ... 10.09.06, 23:08
                                                  dziekuje syriuszu:) za sprostowanie:)
            • feminasapiens Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 11.09.06, 08:35
              bagobongo napisał:

> bo kobieta pod czterdziestkę powinna mieć już jednak jakieś poważniejsze
              > zajęcie niż wywijanie nogami z młodymi ludźmi

Bo kobiety pod 40-kę to powinny się zajmować szydełkowaniem i przetworami
              domowymi, a mężczyźni pod 40-kę powinni się zajmować młodymi dupeczkami, co nie?
              • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 11.09.06, 17:40
                No co Ty, jak się ma 40 lat to nic tylko do grobu. :)
    • agusia.z Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:53
      Czy wie ktoś ja nazywa się piosenka do której tańczyła Wałęsówna?
      • afra86 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:05
        Walęsówna tańczyla " Ne me quitte pas" tudzież " If you go away"
        • joleene Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:10
          tudziez "Nie opuszczaj mnie"
    • scarlett_o_hara Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 21:55
      Moje dzisiejsze typy:

1. Piotrowska & Cypryański - bardzo podobał mi się ich taniec.
      2. Liszowska & Kochanek - chciałabym, żeby daleko zaszli (Kochankowi się to należy)
      3. nie wiem...

A Edyta Herbuś ma prześliczną twarz. Ja chcę, żeby moja córcia tak kiedyś wyglądała;).
      • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:00
        życzę Tobie scarlet...żebyś miała mądrą córeczkę, niż piękną i ...pustą :-)
        • dzidzia669 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:01
          syriusz nie przesadzaj wg mnie herbus nie lepsza od piotrowskiej jesli juz
          chodzi o intelekt a urodą herbus przewyzsza piotrowską noi glos ma bardziej
          normalny:)
          • koala_jazz Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:13
            Wlasnie, co z glosem Piotrowskiej? Ona gada jak 5-letnie dziecko, jakby sie
            piescila? Fajna dziewczyna w sumie i tancerka super - tylko ten glos jakis taki
            dziwny?
        • scarlett_o_hara Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:18
          :) O mądrość się nie obawiam, w końcu inteligencję dziedziczy się po mamusi;P;). A tak na serio to mamie zawsze będzie się podobać. Co nie zmienia faktu, że Edyta jest śliczna.
      • alekul Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:04
        Mój faworyt to Przemek Cypryański z Anetką Piotrowską. Świetnie tańczyli, oby
        tak dalej ;) Nie podobał mi se taniec Wałesówny. Jak dla mnie to ona jest
        pierwsza do odstrzału.
    • oskar_matzerath Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:00
      Ten Cypriański to taka cioteczka troche. W serialu taki men ze ho ho a tutaj
      zniewiescialy jakis. Z reszta Anetka powiedziala, ze musi z niego wydobyc mezczyzne.
      • syriusz_wielki Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:02
        oskar_matzerath napisała:

> Ten Cypriański to taka cioteczka troche. W serialu taki men ze ho ho a tutaj
        > zniewiescialy jakis. Z reszta Anetka powiedziala, ze musi z niego wydobyc mezcz
        > yzne.

Nie martw się, już Anetka odpowiednio sie zabierze za Niego :-)))
      • amikeo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:04
        Zdecydowanie Wałesówna (mam słabośc do tych prezydentównych a poza tym bedę z
        zainteresowaniem sledzić watki na temat mafijno-finansowych powiązań Waltera z
        Wałęsa). Potem Cupriański (dlaczego Aneta tańczy?? przecież finaliści nie
        tańcza w kolejnej edycji). Potem Liszowska i Lucas. Do kitu w ogóle Rusin i
        Wójcik, i Milowicz.
    • kalinazkalinowa Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:05
      fajnie tańczyli mi najbardziej podobała się Liszowska bardzo sympatyczna i
      panowie aktorzy wypadli super
    • tipsiara moja skromna ocena;) 10.09.06, 22:05
      -mroczek tanczył tak jakby juz wygrał ten program dobrze że go sprowadzili na
      ziemie:)
      -mika hmmmm chyba sama musi sie podszkolic w tancu jesli ma innych uczyc
      -rusin drewno
      -paschalska błeheheheheheheh
      -liszowska fajowo:)
      • off-line Re: moja skromna ocena;) 10.09.06, 22:07
        > -mika hmmmm chyba sama musi sie podszkolic w tancu jesli ma innych uczyc

A myślałam, że tylko mnie się tak wydało.:)
      • minka76 Re: moja skromna ocena;) 10.09.06, 22:13
        Oto moje subiektywne oceny:
        najlepsze cza-cze: Cypryański/Piotrowska oraz Mroczek/Herbuś

natomiast najlepsze walce:
        Lukas/Kublik (nota bene mój mąż ja uwielbia)oraz Wałęsówna (choć nie podoba mi
        się to jej strojenie min do kamery, te jej dwa imiona i ta cała jej poza -
        trochę pretensjonalne, jak u przedwojennej aktorki;)
        • simply_z Re: moja skromna ocena;) 10.09.06, 23:22
          ale wiesz Wałęsowna ma taki troche typ urody ,kojarzy mi się z panna z dworku
          coś takiego;)
      • anaila Re: moja skromna ocena;) 10.09.06, 22:15
        dotychczas drażniły mnie nieco te "wypady" forumowe w stosunku do Paschalskiej, bo - tak sądzę - dziewcze młode ma prawo do błędów.
        ale dzis odniosłam wrażenie że jej bardzo brakuje klasy: taki infantylno-wieśniacki styl bycia, grama skromności przy umiejetnościach, które trudno określic (słowo "nikłe" wydaje mi się na wyrost)
    • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:06
      Liszowska z Kochankiem super, mnie nie podoba się taki typ urody i figury, ale
      babka rzeczywiście żywiołowa i seksowna.
      Piotrowska i Cypryański (kto to jest?) też fajnie i żywiołowo, a chłopak sprawia
      wrażenie bardzo sympatycznego.
      Edyta Herbuś jest przepiękną dziewczyną, aż przyjemnie się na nią patrzy. A
      Mroczki chyba mają jakiś dryg do tańca.
      Terazzino i Godek to moje typy na ciacha edycji.:) Chociaż tam są prawie sami
      przystojni faceci.
      Brakowało mi Ani Głogowskiej i Rafała Maseraka, ale w sumie co za dużo to niezdrowo.
    • siuil_a_run Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:07
      no i juz po :)

moja prywatna kolejnosc po dzisiejszym odcinku (czesci nazwisk tancerzy jeszcze
      sie nie nauczylam :P):

1. Sadowski i partnerka i ex-aequo
      1. Lucas i Kublik
      2. Cypryanski i Piotrowska
      3. Liszowska i Kochanek
      4. Walesowna i partner
      5. Mroczek i Herbus
      6. Wojcik i Rowinski
      7. Rusin i Terrazino
      8. Paschalska i Kiszka
      9. Milowicz i Mika

walce mnie dzisiaj urzekly :)ponadto urzeklo mnie dzis 2 panow i jedna pani, a
      mianowicie: Sadowski (wygladal bosko w smokingu! ale ja mam skrzywienie w
      kierunku elegancko wystrojonych wysokich facetow :P), Cypryanski (ma cos w
      sobie i swietna partnerke, bardzo ladnie sie razem prezentuja, o wiele
      efektowniej niz ona z Mroczkiem) oraz Liszowska (seksapil to nasza bron
      kobieca ;)). Walesowna mi sie niby podobala, ale nie do konca, cos mnie w niej
      nie przekonalo... hmmm... nie wiem, moze jestem uprzedzona, bo jak rany, nie
      wiem co w takim programie robia corki bylych prezydentow. Czy "manie" znanego
      tatusia robi z czlowieka gwiazde? :/ no, ale dobra, umowmy sie ze Lucas tez
      jest gwiazda w jakichs innych, nieznanych mi kregach. Ale zatanczyl cudnie! :)

na to co pokaza nowe Mroczki, Wojcik i Rusin jeszcze poczekam i sie wstrzymam.
      Paschalska i Milowicz w pierwszym rzedzie do odstrzalu. on oblesny i jeszcze te
      niby-elvisowskie ruchy biodrami, ble. a ona sztywna, bez poczucia rytmu,
      padaka. jestem na nie :/ i tylko Kiszki mi szkoda...

mam wrazenie, ze z jury jako jedyna koncentrujaca sie jeszcze na technice tanca
      zostala Mamba. pozostala trojka zapowiada sie, niestety, na festiwal wazeliny :/

no i mamy nowe wcielenie nieodzalowanego Maseraka, ino brzydkie: partner
      Walesowny nie potrafi zlozyc kilku slow do kupy, zeby stworzyly sensowne
      zdanie. geez :/

na razie nie widze tu nastepcow Cichopek i Foremniak (dla mnie najlepszych
      tancerek wszystkich edycji, ze wskazaniem na Cichopek), ale dopiero sie
      rozkreca, wiec zobaczymy.

a tak OT, bo musze to z siebie wyrzucic: w przerwie na reklamy zorientowalam
      sie ze na Polszicie leci Krol Artur w jakims kompletnie porazajacym
      tlumaczeniu. bosz, kto niektorych ludzi upowaznia do tytulowania sie
      tlumaczem... co za szczescie, ze mam ten film w domu na DVD i nie musze sie
      katowac polskim lektorem, ktory psuje caly efekt, w dodatku czytajac totalnie
      zbadziewiony przeklad. sorry za dygresje, musialam ;)
      • maniaczytania Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 11.09.06, 15:41
        moja prywatna ocena:
        1. J.Liszowska/R.Kochanek - zaskoczenie na plus dla Joasi, nie spodziewalam
        sie, ze tak dobrze zatanczy, no ale majac takiego partnera :))) (jak zwykle
        super choreografia u pana Roberta),
        2. K.Rusin/S.Terrazino - no tu niestety na minus, fajerwerki owszem, ale poza
        tym walca wlasciwie nie bylo, a to co bylo to bardzo slabiutko,
        3. M.Milowicz/I.Mika - po Milowiczu (profesjonaliscie - hmm ) spodziewalam sie
        wiecej, jak dla mnie najslabszy i pierwszy do odstrzalu,
        4. P.Lucas/D.Kublik - chyba najbardziej mi sie ta para podobala, pieknie razem
        wygladaja i pieknie zatanczyli tego walca. Mam nadzieje, ze tym razem pani
        Dominice uda sie dluzej zostac w programie...
        5. P.Cypryanski/A.Piotrowska - uczucia mieszane, niby para fajna, niby
        zatanczyli ok, ale moglo byc lepiej, moze sie pan Przemek rozkreci, a sukienka
        rzeczywiscie fatalna.
        6. M.W.Walesa/P.Godek - bardzo ladnie, walc przepiekny i wlasnie to, ze bylo
        malo fajerwerkow, pokazalo prawdziwe umiejetnosci w walcu :)
        7. M.Wojcik/R.Rowinski - para ladna, taniec w porzadku, ale nie porwalo.
        8. P.Sadowski/E.Szabatin - super, bardzo mi sie podobal ich walc.
        9. M.Mroczek/E.Herbus - no tak, jeszcze sie troche musi pouczyc i poruszac
        przede wszystkim, to moze cos z tego bedzie,
        10. K.Paschalska/P.Kiszka - wbrew powszechnym opiniom, wg mnie nie bylo tak
        zle, moze dlatego, ze we mnie Kaja nie wzbudza jakichs negatywnych emocji, jak
        na pierwszy raz moze byc.
        Ogolem:
        zauwazylam, ze duzo lepiej wypadly pary tanczace walca, moze cza-cza za trudna
        na pierwszy taniec?
        jak na poczatek, to chyba ta edycja bedzie calkiem niezla
        ciekawa jestem, ktora para odpadnie jako pierwsza, serce by chcialo, zeby to
        byl Milowicz, rozum i doswiadczenie podpowiadaja, ze moze byc Paschalska
    • dzika_zdzicha Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:11
      najbardziej podobała mi się Liszowska. dużo wdzięku i seksapil. :)
      • dona.a Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:17
        Liszowska po kilku programach zapewne straci nieco na wadze, jak większość
        uczestników, i zapewne będzie wyglądała jeszcze korzystniej, mnie też się
        podoba. Rusin narazie wyjątkowy antytalent, podobnie Paschalska
        • paul_ina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 11.09.06, 00:12
          Prywatnie Liszowska jest bardzo miła, opinia wystawiona przez koleżankę, która hostessuje na fetach i baletach, gdzie śmietanka się kręci.

Ja mam dwie ulubione pary: M.Wójcik i Liszowską z przystojnymi partnerami. Pamiętam jak byłam mała i zobaczyłam panią Wójcik w filmie Żuraw i Czapla, to aż się rozpłakałam ze wzruszenia, że takie piękne istoty chodzą po ziemi (miałam wtedy jakieś 6 lat). To było 20 lat temu, a ona nadal jest przepiękna i przykuwa wzrok. I rusza się z wrodzoną gracją.
          • nesta_fan Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 11.09.06, 11:21
            Mnie też się wcześniej podobała para Wójcik-Rowiński, ale po obejrzeniu 1-go
            odc nie jestem już tak bardzo przekonana( chyba ,że rzeczywiście kontuzja stopy
            nie pozwoliłą Magdzie rozwinąć skrzydeł). Rozczarował również Milowicz . Mnie
            podobali się : Przemek C z 'M jak mdłości' i Kinga Rusin oraz Liszowska.
      • qwerty_x Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 23:35
        Kandydaci do piątej edycji:
        Tomasz Lis
        Hanna Smoktunowicz
        Waldemar Dziki
        Aż łza się w oku kręci, że tego nie zobaczę...
      • pepsic Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 11.09.06, 11:13
        Będę trzymała kciuki za Liszowską i za Sadowskim, którzy spodobali mi się
        najbardziej zarówno w tańcu jak i wizualnie. Nieżle zatańczł też Lucas i
        Wałęsówna. Zdecydowanie najsabszy był natomaist Milowcz i zapewne pierwszy
        odpadnie.
    • babunowa Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:12
      Coś mi się wydaje,że to będzie bitwa między silnymi,żywiołowimi kobietami;)
      Liszowska,Piotrowska,Herbuś;)
      • l.mama Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:15
        nic mi nie zrobiła, a jednak nie podzielam waszych zachwytów nad Liszowską
        • dona.a Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:18
          prywatnie ponoć jest wyjątkowo antypatyczna
    • e2006 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:14
      Liszowska, pomimo, że dużo za duża, to jednak szalenie seksowna i świetnie jej
      poszło. Maria Wałęsa jest oszałamiająca, tanczyła też ładnie. Mroczkowi też
      dobrze poszło. Zawiodłam się na Milowiczu, myślałam,że będzie dużo lepiej. Rusin
      i Wójcik - tragedia. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Lucasa w tańcach latino...
      • ultraviolet6 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:23
        > Liszowska, pomimo, że dużo za duża

Moim zdaniem to lekka przesada, kobita jest normalnie zbudowana a wszyscy
        tylko, że za duża. Wieszaki już przestają być w modzie i bardzo dobrze ;P

A moja ulubiona para to Cypryański i Piotrowska. Na drugim miejscu Liszowska,
        na trzecim Mroczek.
        Milowicz - tragedia !! A miny robi jakby miał pęknąć za chwilę ;)
        Następna porażka to Paschalska - ani toto nie tańczy ładnie ani nawet
        wypowiedzieć się nie potrafi.
        Rusin, ten z Ameryki i Wałęsówna - sztywno, sztywno, sztywno ;) Ale zobaczymy w
        innych tańcach, może będzie inaczej :)
        • dona.a Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:27
          szkoda, że nie odpadają po dwie pary, dwa programy i cztery łamagi out
          • kasiunia86 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:31
            a mnie zastanawia kto rzucił w herbusiową kwiatami (przypominam ze oberwala po
            twarzy) czyżby dziewzyna mroczka??:P
            • kamila866 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:38
              to był chyba Mroczek
        • syriusz_wielki w finale Cypryanski i Anetka :-))) 10.09.06, 22:28
          wybaczcie mi, że to napiszę...ale w finale tej edycji widzę Anetkę i
          Cypryańskiego na 100% ! :-)))
          a pozostali, niech sie biją, hihi...
          • tralala29 Re: w finale Cypryanski i Anetka :-))) 10.09.06, 22:31
            pierwszy raz wydaje mi sie, ze takze jedna z instruktorek moglaby sie w tancu
            jeszcze nieco podszkolic...Iza Mika - jakas taka sztywna i bez gracji.I mialam
            wrazenie, ze tanczy slabiej od innych pan ..nauczycielek.
            • regulus_regulus Re: w finale Cypryanski i Anetka :-))) 10.09.06, 22:37
              tralala29 napisała:

> Iza Mika - jakas taka sztywna i bez gracji.I mialam
              > wrazenie, ze tanczy slabiej od innych pan ..nauczycielek.

tanieczgwiazdami.onet.pl/12401,pary_4edycja.html
              To chyba wiele wyjaśnia.
              • dzidzia669 Re: w finale Cypryanski i Anetka :-))) 10.09.06, 22:39
                silną psychike powinna miec juz idąc do playboya i ckm :) a ja chetnie
                poczytalabym info o jej operacjach plast;)
                • regulus_regulus Re: w finale Cypryanski i Anetka :-))) 10.09.06, 22:43
                  dzidzia669 napisała:

> silną psychike powinna miec juz idąc do playboya i ckm :) a ja chetnie
                  > poczytalabym info o jej operacjach plast;)

O to mniejsza - ktoś tu przecież pisał o jej umiejętnościach tanecznych i ... pedagogicznych, więc stąd ten link, bo on wyjaśnia wszystko - parę lat poza parkietem swoje robi.
                  • dzidzia669 Re: w finale Cypryanski i Anetka :-))) 10.09.06, 22:49
                    jakjuz pisalam kiedys moja instruktorka tanca byla na tych castingach na
                    nauczycieli, pierwsze i najwazniejsze kryterium to taniec gratis u pana ktory
                    jest choreografem TzG trzeba jezszcze mieszkac w warszawie by byc na kazde
                    skinienie :)
                    osobiscie wolalabym jako uczestnik miec jednak nauczycielkę ktora niemiala
                    przerwy bo obawialabym sie czy bedzie jej sie chcialo z pasją tanczyc skoro
                    miala przerwe..
                    • tralala29 Re: w finale Cypryanski i Anetka :-))) 10.09.06, 22:52
                      noo...to TE przerwe u Pani Miki widac.jak nic.:-)
                    • regulus_regulus Re: w finale Cypryanski i Anetka :-))) 10.09.06, 22:54
                      dzidzia669 napisała:

> osobiscie wolalabym jako uczestnik miec jednak nauczycielkę ktora niemiala
                      > przerwy bo obawialabym sie czy bedzie jej sie chcialo z pasją tanczyc skoro
                      > miala przerwe..

Jak mawiał nieboszczyk Bilewski - tys prowda!
                      A swoją drogą en system ocen, lansowania 'mistrzów' i gwiazd, ich oceniania jest chory. Ciekawie o tym napisała niejaka Livia w innym wątku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=48332420&a=48372952
          • rodzynia Re: w finale Cypryanski i Anetka :-))) 10.09.06, 22:35
            A mi ten cały Godek się wogóle nie podoba. Poza tym nie za bardzo umie się
            wysłowić :P

Najlepsi dla mnie:
            1. Piotrowska i Cypryański
            2. Mroczek i Edyta Herbuś
            3. Liszowska z Kochankiem

Najlepsi 'Kosmici':
            1. Milowicz i Mika
            2. Paschalska z Kiszką
            a później dlugo długo nic ;)
          • kamila866 Re: w finale Cypryanski i Anetka :-))) 10.09.06, 22:36
            do amikeo- dlaczego fianliści nie tancza w kojejnej edycji, gdzie tak jest
            napisane????????????? pierwsze słyszę, to bez znaczenia...
            • amikeo Re: w finale Cypryanski i Anetka :-))) 10.09.06, 22:40
              Tak było mówione (pisane) tu na forum w czasie trwania trzeciej edycji. Że
              jeśli któryś z tancerzy wygrał poprzednią edycję nie pojawia się w nastepnej.
              Sama sobie tego nie wymysliłam, mniej emocji w tych zapytajnikach.
          • kamila866 Re: w finale Cypryanski i Anetka :-))) 10.09.06, 22:37
            do off-line, Cypriański to gra w M jak miłośc, od niedawna
        • e2006 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:31
          O tym, że wieszaki przestają być modne mówi się od lat ale jakoś to nie jest
          prawda. Poza tym, nie jest ważne, czy modne, czy nie. Kobieta szczupła, ze
          smukłymi ramionami zawsze wygląda lepiej. Liszowska jest bardzo apetyczna, ale
          bez porównania lepiej wyglądałaby, gdyby miała z 10 kilo mniej.
          • ultraviolet6 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:38
            Kobieta szczupła, ze
            > smukłymi ramionami zawsze wygląda lepiej. Liszowska jest bardzo apetyczna, ale
            > bez porównania lepiej wyglądałaby, gdyby miała z 10 kilo mniej.

Moim zdaniem jakby ona schudła 10 kg to właśnie cały seksapil związany z jej
            kragłościami diabli by wzięli. Do niej to chyba po prostu pasuje. Nie przeczę,
            że seksowne są też szczuplejsze dziewczyny (patrz: Herbuś, Piotrowska) ale nie
            zgadzam się z tym, że szczupła osoba ZAWSZE wygląda lepiej. Nie mówię
            oczywiście, że otyłość jest sexy, ale krągłości jak najbardziej (opinia
            potwierdzona przez męża, szwagra, ojca i kuzynów :D ) Pozdrawiam :)
            • rodzynia Cos dla panów - Nagi Taniec z Gwiazdami :> 10.09.06, 22:50
              quentin.blox.pl/2006/09/Nagi-Taniec-z-gwiazdami.html#ListaKomentarzy
            • masiej1987 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:51
              Zdecydowanie najlepsza była Wałęsówna pozniej liszowska cyprianski i wojcik pozdro.
    • menisk Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 22:54
      W sumie nie było źle :-).
      Liszowska z Kochankiem wypadli w cza-czy całkiem dobrze. Kobieta ma b. dobre
      poczucie rytmu. Powinna dopracować pracę rąk. Jak po koniec edycji wysmukli się
      o parę kilogramów, to będzie wyglądała jeszcze piękniej niż teraz :-).
      Kinga Rusin z Włochem mieli ładnie skomponowany walc, ale wyszedł im trochę
      szarpany. Zgrabna z niej kobieta.
      Miłowiczowi trafiła się piękna partnerka, ale w cza-czy wyglądali tak, jakby
      tańczyli dwa różne tańce.
      Peter Lukas z Dominiką. Cóż, nic nie mogę powiedzieć o ich tańcu, bo kamerzysta
      ani razu nie raczył pokazać pracy jego stóp. Pozostaje mi wierzyć na słowo
      sędziom, że było dobrze ;-).
      Przemysław Cypriański z Anetą Piotrowską dali ognia. Bardzo żywa cza-cza do
      dziwnej, niestety, muzyki.
      Marię Wałęsę nietwarzowo ktoś uczesał. Dziewczyna jest bardzo elegancka w ruchu
      i miała szczęście tańczyć do przepięknie zaśpiewanej piosenki Brela. W sumie OK.
      Magdalena Wójcik trochę się pogubiła. Ogólnie wykonała dość niemrawą i marną
      cza-czę. W dodatku nie podobał mi się jej strój.
      Przemysław Sadowski i Ewa Szabatin zaprezentowali moim zdaniem najładniejszy
      walc programu.
      Mroczek niezły, ale Edyta Herbuś ma zdolność skupiania na sobie całej uwagi
      widza, więc niewiele z jego tańca widziałam ;-).
      Paschalska z trudem utrzymywała w tańcu równowagę. Może nerwy ją zjadły, może
      musi więcej ćwiczyć. Miała szczęście, że niezawodny Piotr Kiszka dzielnie ją
      trzymał.
      Mam wrażenie, że p. Tyszkiewicz i p. Wodeckiemu zupełnie wyczerpały się już
      pomysły na komentarze. Nie jest zresztą łatwo powiedzieć coś, nie mając nic do
      powiedzenia (merytorycznie). No i nic dziwnego. Toć to już czwarta edycja...
      • henryczek-czewa Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 23:11
        Liszowska to taka typowa kaśka jakich pełno na ulicach i do tego duża - nie rozumiem zachwytów, coż taka moja opinia

w finale bedzie na bank Cyprianski, co do reszty trudno jeszcze powiedziec
        • simply_z Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 23:17
          muszę sobie jakas powtorke ogladnąc bo akurat ogladalam Króla Artura-ehhh
          koszmarek jeszcze Lancelot ratował sytuację;),to mowicie ,ze Cypriański fajnie
          tańczył? a Paschalska?
          • rodzynia Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 23:18
            Paschalska nie najlepiej... Tak jak się zresztą wszyscy spodziewali. Pewnie
            odpadnie w jednym z pierwszych programów.
            • simply_z Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 23:20
              pewnie tak,widzialam tylko dziwną cza-cze Wójcik
          • tralala29 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 23:18
            sztywna, sztuczna i bez gracji...
    • anna4444 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 10.09.06, 23:32
      Moja skromna oosba widzi to tak:
      J.Liszowska and R.Kochanek: big surprise,miłe zaskoczenie,zobaczymy co dalej i jak poradzi sobie ze stanadardem...
      K.Rusin and Stefanoooo: liczyłam na wiecej,ale juz juz nie grymasze,poczekam spokojnie na rumbe:)Moze łacina to zywioł Kini(wbrew pozorom...)
      M.Milowicz and I.Mika: miałam wrazenie,ze ten pan taczyl rock and rolla...Jak dla mnie out...
      P.Lucas and D.Kublik: przyznam,nie wiedzialam czego moge sie po tym panu spodziewac,ale bylo okay...tyle,ze mnie nie złapało za serce...
      P.Cypryanski and miss Piotrowska: hmm jego uwielbiam,ale wolalabym,zeby tanczyl np.z Herbus a pannie Piotrowskiej z wszystkimi jej walorami podziekowalabym juz w tej edycji
      M.W.Wałesa and P.Godek: na chwile obecna moja faworytka...przyznam,ze piosenka "dopełniła całosci",ale taniec pierwsza klasa
      M.Wojcik and R.Rowinski: mialam wrazenie,ze styl tanca ma identyczny jak poprzedniczka jej partnera MISS WORLD A.Kreglicka...niemniej jednak oceniam ich...hmmm...niech bedzie "gorne strefy stanów srednich":)
      P.Sadowski and E.Szabatin: ten pan sie jeszcze rozkreci i bedzie mu szlo calkiem dobrze,tyle tylko,ze nie jest az tak bardzo popularny jak co poniektorzy i przez to odpadnie gdzies w polowie
      M.Mroczek vel.xero brother and E.Herbus: jemu sie chyba wydawalo,ze jest na prawdziwym turnieju tanca...troche "przedobrzyl",ale ma liczne grono fanek i chocby sie potykal o wlasne tudziez partnerki buty to tak wyladuje w okolicach finalu,jesli nie w samym epicentrum:)
      K.Paschalska and P.Kiszka: powiem tak...ino Kiszki żal:( bo to sasiad moj zza miedzy jest i choc na oczy go jeszcze nie widzialam to czuje sentyment ze wzgledu na sasiednie miejscowosci,w ktorych mieszkamy:)Obronic moglby ich jedynie fenomenalny taniec Paschalskiej,ale na to raczej nie ma co liczyc...ale moze to i dobrze...po co ma sie chlopak meczyc
      No... to to by bylo na tyle...zycze powodzenia wszystkiem parom:)
    • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 11.09.06, 00:07
      Podium:
      1. Liszowska z Kochankiem chyba najlepiej. Kobieta świetnie się rusza i
      wspaniale, bardzo kobieco i seksownie wygląda. Jej obłości są wprost idealne. Ma
      temperament do łaciny i grację do standardu - powinna zajść daleko.
      2. Peter Lucas z dużą klasą, ładnie się prezentuje, może być miłą niespodzianką,
      choć obawiam się nieco łąciny w jego wykonaniu.
      3. Piotrowska (to ona chyba tu jest gwiazdą :)) jak zwykle na wysokim poziomie,
      partner bez rewelacji, ale jej wystarczy nie przeszkadzać. Za to sukienkę miała
      tragiczną.

Wyróżnienia:
      4. Wałęsówna - ma w sobie sporo gracji i wydaje się być sympatyczna. Ciekawe jak
      wyjdzie jej z łaciną. Fryzjera za to co z nią zrobił udusić.
      5. Sadowski - z klasą i wyczuciem, powinien się ładnie rozwinąć. Czy tylko ja
      odniosłam wrażenie, że usiłowano nam wmówić, że coś go z partnerką może połączyć?

Przeciętnie:
      6. Mroczek - nie porwał mnie. Herbuś jest niezła, ale Piotrowska to nie jest.
      7. Wójcik - bez wyrazu i gubili się co nieco.
      8. Rusin - nuda.

Marnie:
      9. Paschalska - eh, ona chyba powinna zająć się czymś innym. Słaba aktorka,
      beznadziejna piosenkarka, marniutka tancerka. Niewątpliwie ma jakiś talent, ale
      zdecydowanie nie w tych dziedzinach. Szkoda Kiszki.
      10. Milowicz - były wcześniej oburzenia, że to prawie profesjonalista i to nie
      fair, a tu proszę, wypadł najsłabiej. Nie pomogła też zdecydowanie najsłabsza z
      zawodowców partnerka, choć wizualnie bardzo atrakcyjna (i miejscami sztuczna).

Pierwsza pewnie poleci Paschalska, nie cieszy się sympatią widzów, a taniec jej
      nie uratuje.
      Milowicza może przez kilka odcinków uratować atrakcyjna partnerka, ale długiej
      kariery w programie to im nie wróżę.
      • rodzynia Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 11.09.06, 00:12
        Widzę, że los Milowicza i Paschalskiej w tym programie jest przesądzony. Chyba,
        że nas zaskoczą w następnym odcinku (w co szczerze wątpię).
      • jovanka5 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 11.09.06, 11:16
        a czy ktos z Was wie, jak sie mozna dostac (czy w ogóle mozna?) na widownię
        Tańca z gwiazdami? Czy w ogóle normalni ludzie mogą , czy trzeba miec
        znajomości....
        • anna4444 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odcinek 1 11.09.06, 12:17
          jovanka5 napisała:

> a czy ktos z Was wie, jak sie mozna dostac (czy w ogóle mozna?) na widownię
          > Tańca z gwiazdami? Czy w ogóle normalni ludzie mogą , czy trzeba miec
          > znajomości....

Hehe mysle,ze ludzie jak najbardziej normalni siedza na widowni Tzg;) A tak na serio to trzeba miec zaproszenie od gwiazdy tudziez tancerza,podejrzewam tez,ze Sztaba,producenci itp.tez moga zapraszac swoich znajomych.Niestety ot tak sobie nie wpuszcza Cie na pewno.Aha i swego czasu mozna bylo tez wygrac zaproszenia wysylajac jakies tam smsy z Teletygodnia,ale nie wiem czy teraz tez tak jest bo nie czytuje tejze gazety,ale jesli nawet nic sie w tym wzgledzie nie zmienilo to i tak wygrywaja bodajze 2 osoby a zgloszen podejrzwam jest setki tysiecy:)
          Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka