Gość: magister IP: *.ruch.com.pl 08.11.01, 08:32 Mam jeszcze jedną fraszkę ale nie dla Irka -Świrka (BUCHACZ) Wśród androidów stada I w otoczeniu demonów Swoje zmysły postradał Jedyny człowiek w tym domu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milo Re: Fraszki dla Irka IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 16:41 Małe arcydzieło- gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Fraszki dla Irka IP: 212.160.165.* 08.11.01, 17:15 Gość portalu: magister napisał(a): > Wśród androidów stada > I w otoczeniu demonów > Swoje zmysły postradał > Jedyny człowiek w tym domu Dom opustoszal Pokryl sie kurzem Wnet sie zalegly Pajaki duze Meble zbutfialy Lustro juz nie lsni W kuchni w lodowce Naroslo plesni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Fraszki dla Irka IP: *.acn.waw.pl 08.11.01, 18:06 Adam - też pięknie, dużo naturalizmu - działa na wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Fraszki dla Irka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 08:57 Gość portalu: Adam napisał(a): > Gość portalu: magister napisał(a): > > > Wśród androidów stada > > I w otoczeniu demonów > > Swoje zmysły postradał > > Jedyny człowiek w tym domu > > Dom opustoszal > Pokryl sie kurzem > Wnet sie zalegly > Pajaki duze > > Meble zbutfialy > Lustro juz nie lsni > W kuchni w lodowce > Naroslo plesni A Irek ozdrowiał po latach dwóch i zaraz zatęsknił do swoich krów Na szęście dla wszystkich jeździ traktorem nie będzie nas męczył przed telewizorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Fraszki dla Irka IP: 212.160.165.* 09.11.01, 11:32 Gość portalu: Chris napisał(a): > Gość portalu: Adam napisał(a): > > Gość portalu: magister napisał(a): > > > > > Wśród androidów stada > > > I w otoczeniu demonów > > > Swoje zmysły postradał > > > Jedyny człowiek w tym domu > > > > Dom opustoszal > > Pokryl sie kurzem > > Wnet sie zalegly > > Pajaki duze > > > > Meble zbutfialy > > Lustro juz nie lsni > > W kuchni w lodowce > > Naroslo plesni > > A Irek ozdrowiał > po latach dwóch > i zaraz zatęsknił > do swoich krów > > Na szęście dla wszystkich > jeździ traktorem > nie będzie nas męczył > przed telewizorem Irek to nie swirek Irek to nie glupek Irek jest czlowiekiem Big Bradher to dupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: Fraszki dla Irka IP: *.netia.pl 13.11.01, 12:51 Gość portalu: k napisał(a): > Gość portalu: Chris napisał(a): > > > Gość portalu: Adam napisał(a): > > > Gość portalu: magister napisał(a): > > > > > > > Wśród androidów stada > > > > I w otoczeniu demonów > > > > Swoje zmysły postradał > > > > Jedyny człowiek w tym domu > > > > > > Dom opustoszal > > > Pokryl sie kurzem > > > Wnet sie zalegly > > > Pajaki duze > > > > > > Meble zbutfialy > > > Lustro juz nie lsni > > > W kuchni w lodowce > > > Naroslo plesni > > > > A Irek ozdrowiał > > po latach dwóch > > i zaraz zatęsknił > > do swoich krów > > > > Na szęście dla wszystkich > > jeździ traktorem > > nie będzie nas męczył > > przed telewizorem > > Irek to nie swirek > Irek to nie glupek > Irek jest czlowiekiem > Big Bradher to dupek > "nie zwracajcie na mnie uwagi" przekornie powiada "dobrze , tak jak ty na nas" oto Jurka zdrada nosił wilk bezczelnością owce razy kilka milczeniem owiec wyniesiono Irka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Fraszki dla Irka IP: *.acn.waw.pl 08.11.01, 18:05 Magister - tylko 4 wersy ale jaki power, gratuluję serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Fraszki dla Irka IP: *.ibc.de.easynet.net 08.11.01, 18:30 piekne, jeszcze prosze, choc moze nie ta wszystko oddaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Fraszki dla Irka IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.11.01, 18:49 I dream of rain I dream of gardens in the desert sand I wake in pain I dream of love as time runs through my hand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Fraszki dla Irka IP: 212.160.165.* 09.11.01, 13:18 Gość portalu: :-) napisał(a): > I dream of rain > I dream of gardens in the desert sand > I wake in pain > I dream of love as time runs through my hand Oczywiście czas przeciekający przez palce dotyczy oglądania TVN - telewizji nędznej :( Ciekawe kiedy wyrzucą Lisa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Fraszki dla Irka IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.11.01, 14:08 Gość portalu: k napisał(a): > Gość portalu: :-) napisał(a): > > > I dream of rain > > I dream of gardens in the desert sand > > I wake in pain > > I dream of love as time runs through my hand > > Oczywiście czas przeciekający przez palce dotyczy > oglądania TVN - telewizji nędznej :( > Ciekawe kiedy wyrzucą Lisa? > > ----------- ale najpierw zawiozą go do Zakładu dla Psychicznie Chorych...nie mają daleko bo znajduje się w tej samej dzielnicy....w linii prostej na zachód z 5 stopniowym odchyleniem na południe (WS) od siedziby TVN . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kira Re: Fraszki dla Irka IP: 213.76.59.* 11.11.01, 16:20 Gość portalu: :) napisał(a): > ale najpierw zawiozą go do Zakładu dla Psychicznie Chorych...nie mają daleko bo > znajduje się w tej samej dzielnicy....w linii prostej na zachód z 5 stopniowym > odchyleniem na południe (WS) od siedziby TVN . Niemniej Walterowi było bliżej do Pałacu Namiestnikowskiego po krzyż zasługi. Tam dzielnie wypiął pierś a Kwas mu nadał. Odpowiedz Link Zgłoś
parwati Re: Fraszki dla Irka 08.11.01, 19:59 Magister, to jest po prostu piekne... :)))) A tak na marginesie ... Ci tam w domu BB chyba nie bardzo wiedza co oznacza slowo 'fraszka' bo to co zaprezentowali na pewno nie bylo fraszkami ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Fraszki dla Irka IP: *.turboline.skynet.be 09.11.01, 11:08 Proste i piękne. Masz talent.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Fraszki dla Irka IP: *.turboline.skynet.be 09.11.01, 11:10 Powyższy zachwyt dotyczył oczywiście fraszki Magistra pozdrowienia - Kajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumbo Re: Fraszki dla Irka IP: *.kabel.telenet.be 09.11.01, 13:55 Gdzie ja jestem? Co ja widze? Ja tym domem juz sie brzydze Co tu robie ? Chce sie zbudzic Wokol mnie nie ma juz ludzi Uciec w kosmos!!!! Uciec tam gdzie nie bede ciagle sam Musze sie wyrwac od tego swiata Od paranoi z Wielkiego Brata ! Przesle wam z Gwiazdy zloty pyl Na razie wiec zegnajcie fani Jestescie dla mnie niezapomniani Irek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: Fraszki dla Irka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 23:57 Gość portalu: Dumbo napisał(a): > Wokol mnie nie ma juz ludzi > Uciec w kosmos!!!! > Uciec tam gdzie nie bede ciagle sam > Musze sie wyrwac od tego swiata > Od paranoi z Wielkiego Brata ! Kosmos jest z całą pewnością bardziej bezpieczny niż pobyt w polskiej edycji BB. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Fraszki dla Irka IP: 212.160.165.* 13.11.01, 12:10 Gość portalu: Dumbo napisał(a): > Uciec tam gdzie nie bede ciagle sam > Musze sie wyrwac od tego swiata > Od paranoi z Wielkiego Brata ! > Irek No i się udało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biecia Re: Fraszki dla Irka IP: *.ia.polsl.gliwice.pl 09.11.01, 14:53 Gość portalu: magister napisał(a): > Mam jeszcze jedną fraszkę ale nie dla Irka -Świrka (BUCHACZ) > > Wśród androidów stada > I w otoczeniu demonów > Swoje zmysły postradał > Jedyny człowiek w tym domu Z kosmosu dawano znaki By dom opuściło stado Dla "dobra" z SMS-ów Nie była to dobra rada Więc szybko za człowiekiem Zamkneły się domu bramy A my ze stadkiem niestety Nie raz się jeszcze spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kairo Re: Fraszki dla Irka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 22:33 Gość portalu: Biecia napisał(a): > Z kosmosu dawano znaki > By dom opuściło stado > Dla "dobra" z SMS-ów > Nie była to dobra rada > > Więc szybko za człowiekiem > Zamkneły się domu bramy > A my ze stadkiem niestety > Nie raz się jeszcze spotkamy Osobiście już się nie spotkam :( Po wyrzuceniu Irka nie ma tam czego oglądać a cały system polskiej edycji został zdemaskowany i skompromitował się sam. TVN chodzi jedynie o wpływy z reklam w czasie serwowania kminku dla dziewczynek. To smutna telewizja i niewiele się różni od TV4. kairo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Fraszki dla Irka IP: *.bsb.com.pl 12.11.01, 07:49 Dokładnie, myślę tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Fraszki dla Irka IP: 212.160.165.* 12.11.01, 11:03 Gość portalu: Biecia napisał(a): > Więc szybko za człowiekiem > Zamkneły się domu bramy > A my ze stadkiem niestety > Nie raz się jeszcze spotkamy Pisz za siebie. Ja tam nie jestem uzależniony od TV a tym bardziej od TVN. Nie spotykam się z kimś kogo nie lubię! Odpowiedz Link Zgłoś