Dodaj do ulubionych

LIS i SMOK po ślubie !

06.10.06, 21:32
Wzięli ślub w Krakowie, na Kazimierzu trzy tygodnie temu - moja kuzynka
widziala ich w tamtejszym USC - to pewne. To nie ploty. Sprawdzona sprawa. Ze
też brukowce to przegapiły.
Obserwuj wątek
    • asdfhjkl Re: LIS i SMOK po ślubie ! 06.10.06, 21:54
      hmm, ze tez kuzynka trzymala jezyk za zebami az 3tyg:P
      ;)
      • krasula-bidula Re: LIS i SMOK po ślubie ! 06.10.06, 22:02
        Na tym forum można każdy kit wcisnąć, każdą plotę sprzedać, każdego oczernić i
        każdemu w prywatność brudnymi buciorami wleźć. Czy ktoś kiedyś pomyślałam o
        tym ,że to są prawdziwi ludzie, a nie wytwory waszej chorej, ukrytej pod
        wymyslnymi pseudo, wyobraźni?
        • modotv Bujda na resorach! 06.10.06, 22:06
          Kto widział w Krakowie USC na Kazimierzu?! Chyba, że hajtali się w jakiejś -
          przepraszam pana Tomka i panią Hankę, gminie żydowskiej ;))) Wolne żarty.
          Spytaj kuzynkę, czy ona przypadkiem nie próbuje dostać się do Faktu, podobna
          wiarygodność ;)
          • krasula-bidula Re: Bujda na resorach! 06.10.06, 22:18
            Brawo Modotv - zwykle na tym forum wszyscy każdy kit łykają. Pytanie do Ciebie:
            czy nie uwierzyłeś tylko dlatego, że wiesz że na Kqazimierzu nie ma Urzedu? A
            co z "informacjami", których nie da sie tak łatwo zweryfikować? Kiedy się tu na
            tak zwanych ludzi publicznych pluje wymyślając już nie tak oczywiste kłamstwa?
            Choćby na bohaterów wątku, ale też na wielu, wielu innych?
            • modotv Re: Bujda na resorach! 06.10.06, 22:35
              Ale to było proste do zweryfikowania. Wklepujesz do wyszukiwarki odpowiednie
              hasełko i wyskakuje Ci, gdzie w KRK są USC. Rozumiem, że autorka pierwszego
              postu chciała dodać tej hitowej informacji jeszcze trochę romantyzmu. Cóż,
              pozostaje mi tylko przeprosić parę osób za utratę złudzeń i powodu do
              weekendowego plotkowania.

Wiesz, co do informacji ciężko nieweryfikowalnych, można założyć czyjąś
              przyzwoitość. Nie sądzę, że mężczyzna, który ledwo co wyszedł ze związku, od
              razu pakuje się, i to z jakimi konsekwencjami, w następny. Wystarczy pomyśleć,
              a nie głupio łykać. Bo można się zadławić...
              • superstardom Re: Bujda na resorach! 06.10.06, 22:43
                E tam, bez przesady. A dlaczego nie miałby się ktoś po rozwodzie pakowac w nowy
                związek? On się z byłą rozstał już jakiś temu, chyba z rok temu co najmniej
                pisali , że już mieszka sam. Jak się ludzie kochają to niech się pobierają, to
                chyba normalne.
              • alto.mare Re: Bujda na resorach! 06.10.06, 22:43
                I masz i nie masz racji, bo Ty tez z góry zakłozyłes ,ze "dopiero co wyszedł ze
                związku", skad to wiesz? czy papierowy, orzeczony w urzedzie rozwód karze od
                razu zakładac ,ze zwiazek danej pary rozpadł sie ot tak z dnia na dzień?
                związki bardzo czesto rozpadaja się na długo przed pójsciem do USC , wiec
                kiedy ,gdzieto juz tylko sami zainteresowani wiedzą.
                • modotv Re: Bujda na resorach! 06.10.06, 23:31
                  Zgadza się. Nie widziałem nic, dlatego też napisałeś, że chodzi o ogólne
                  odczucie, które w takich miejscach jak to, można stosować do faktów
                  nieweryfikowalnych. Nie twierdzę, że mam rację, bo posługując się jedynie swoim
                  odczuciem, a takim w tej chwili jedynie dysponuję, zastrzegam sobie prawo do
                  bycia w błędzie.
                  Bardziej chodziło mi o to, by nie zachłystywać się pierwszym lepszym rzuconym
                  tu towarzyskim ochłapem. Bo znów wyjdzie potworek pokroju romansu
                  Kwaśniewskiego i Górniak.
                  A nawet jeśli Smoktunowicz w ciąży, to niech bozia da jej zdrowie i ładne
                  dzieci. Nic mi do tego.
                  • halinka-malinka1 Re: Bujda na resorach! 06.10.06, 23:43
                    A ona jest w ciąży? Oglądałam ja w telewizji na rozdaniu NIKE i wyglądała
                    chudo. Może tak po prostu się pobrali? Bo nie wydaje mi się zeby Smok oczekiwał
                    Lisiątka. :)
                    • meduza7 Re: Bujda na resorach! 07.10.06, 00:20
                      A swoją drogą, cóż to za mieszanka genetyczna. Smokolisięta. Lisosmoczęta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka