Dodaj do ulubionych

Absolutely Fabulous

IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 26.03.03, 09:32
wrrrrrrrrrrrr
ale mnie TVP3 denerwuje
jezeli juz maja jakies swoje powody (choc ja nie potrafie wymyslic zadnego)
zeby jeden z najlepszych seriali angielskich nadawac po pierwszej w nocy to
niech chociaz trzymaja sie ramowki i beda punktualni :-/
nastawilem wczoraj video (bo kto normalny bedzie czekal pol nocy na serial
komediowy?), nawet specjalnie zostawilem margines czasowy
no i co?
no i mam 30 minut poprzedniego filmu i 10 minut Ab Fab :-///

Obserwuj wątek
    • Gość: nabuchodonozor Re: Absolutely Fabulous IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 09:47
      JA ostatnio z tego powofu dostaje szalu. Wszystkie filmy nagrywane po nocach
      mam pourywane, mimo ze nastawiam magnetowid z przesunieciem ale nie 2
      godzinnym. Nagrywajac "Kochanka" na POLSACIE otrzymalam 35 minut filmu, a
      przed nim baaaaaaaaardzo obszerna relacje z dzialalnosci sejmowej komisji
      sledczej. To samo bylo przy "Utalentowanym Panu Rippley-u". Serdecznie
      dziekuje wszystkim stacjom telewizyjnym. Nobla temu, kto napisze prawdziwy co
      do minuty program telewizyjny!!!
      • Gość: kubu Re: Absolutely Fabulous IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.03.03, 12:56
        KOCHANKA moge Ci przegrac - mam nagranego z jakiejs sensownej stacji (czytaj:
        bez reklam):-)
    • cheezwhiz Re: Absolutely Fabulous 26.03.03, 15:31
      dawniej Absulotely Fabulous bylo w BBC Prime, ale juz nie ma w tego programu w
      Aster City :-(

Podobno mozna kupic ten serial na DVD.
    • Gość: aga Re: Absolutely Fabulous IP: *.toya.net.pl 26.03.03, 16:32
      Gość portalu: kubu napisał(a):

bo kto normalny bedzie czekal pol nocy na serial
      > komediowy?

ja czekalam...:D
    • Gość: nabuchodonozor Do Kubu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 10:08
      Kubu, kubu nagraj mi proszę kochanka :)
      • Gość: kubu Re: Do Kubu IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 27.03.03, 19:31
        ok, tylko wyslij mi maila gdzie Ci go przeslac :-)
        kubissimo@gazeta.pl
    • Gość: Gwendal Re: Absolutely Fabulous IP: *.chello.pl 27.03.03, 13:37
      Ludzie nie przesadzajcie. Rozumiem, że tak późna pora i ruchomość emisji może denerwować (sam jestem nocnym markiem, więc mi to nie przeszkadza), ale z drugiej strony nie próbujcie przy okazji udowodnić, że mieszkacie na innej planecie. W związku z sytuacją na Bliskim Wschodzie wszystkie stacje TV co chwilę zmieniają swą ramówkę, dodając co i raz wiadomości "z ostatniej chwili" i specjalne wydania serwisów informacyjnych. To normalne i walka z tym zjawiskiem jest równie sensowna jak walka z wiatrakami.

Gwendal
      • Gość: nabuchodonozor Re: Absolutely Fabulous IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 13:53
        Tu nie chodzi tylko o ostatnie wydarzenia w Iraku. Obsuwki i to znaczne
        zdarzaly sie tez wczesniej. Nikt nie polemizuje z tym, ze wiadomosci sa wazne,
        zle wystraczyla by informacja w telegazecie o opoznieniu, a tej nigdy nie ma.
        Nie dosc ze dobrych filmow pokazuje sie tragicznie malo to jeszcze w nocy i z
        poslizgami, a moze bylo by milo ukoic dusze po wydarzeniach - w koncu nie
        wesolych dnia codziennego. Pozdrawiam
      • Gość: Jo A propos wiadomości z Iraku.... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 19:40
        Zauważyliście, jakie przedstawienie medialne robi TV z doniesień z wojny? Toż
        to istne reality show, z zajawkami w stylu filmów sensacyjnych, z grobowym
        głosem lektora, jakies specjalne studio... Brakuje jeszcze tylko audiotele.
        Ileż mogłoby być pytań!! Koszt SMS-a 5 zł plus VAT, połowa pójdzie na
        utrzymanie wojennych wdów i sierot...
        Złości mnie to tak, że wole oglądać doniesienia wojenne tylko w Faktach i
        Wiadomościach.
        Podobnie zresztą, moim zdaniem, było 11 września. Jednak tamto wydarzenie było
        zaskoczeniem i czymś bezprecedensowym, wiec nie dziwi mnie podejście stacji TV.
        Ale wojna? Wojna jest wojną. To niesmaczne.

• Gość: kubu Re: A propos wiadomości z Iraku.... IP: *.visp.energis.pl 29.03.03, 11:31
          halo
          zaczynalismy od Ediny i Patsy
          troche odeszlismy od tematu ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka