elenka85 30.10.06, 21:46 jak się skonczył ten film???przestałam oglądac w momencie, kiedy dwaj policjanci poszli do okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off-line Re: purpurowe rzeki 31.10.06, 08:48 Dąłączam się do pytania - ja skończyłam gdy Reno i Cassel sie spotkali. A zaczęłam gdy znaleziono zwłoki z obciętymi rękami - więc gdyby ktoś przytoczył pierwsze 15 minut też byłabym dźwięczna.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly_kierowca Re: purpurowe rzeki 31.10.06, 11:17 A ja jestem ciekaw dlaczego francuski film leciał z dubbingiem angielskim? Odpowiedz Link Zgłoś
yia Re: purpurowe rzeki 31.10.06, 11:22 Mnie ten dubbing na początku nieźle skołował - ale o so chozi?:) Też nie dotrwałam do końca, a film mi się podobał i jestem bardzo ciekawa zakończenia. Odpowiedz Link Zgłoś
owmordke Re: purpurowe rzeki 31.10.06, 12:55 film widziałam dawno, nie pamiętam zakończenia, ale generalnie im dłużej oglądałam tym było gorzej. ostatecznie okazało się, że chodziło o jakieś quasi- faszystowskie eksperymenty czy coś:] generalnie szkoda czasu, film się nieźle zapowiada, ale to zwykła kiszka jest, niestety. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: purpurowe rzeki 31.10.06, 15:18 Ja obejrzałam cały, ale wiem niewiele więcej od Was. W pewnym momencie akcja tak się zagmatwała, że niestety nie załapałam o co tak do końca chodziło. Mąż oglądał ze mną, ale jak się to wszystko tak poplątało to zrezygnował. Wiem tylko, że na uczelni robiono eksperymenty, bo chcieli stworzyć rasę nadludzi i łączyli między innymi naukowców ze sportowcami, ale wkradła im się jakaś wada genetyczna, więc zaczęli podmieniać na swoim oddziale położniczym dzieci "uniwersyteckie" z dziećmi ludzi z miasteczka. Między innymi podmienili też tą kobitkę, co się wspinała z Reno. To niby ją podejrzewali o te wszystkie zbrodnie, ale na końcu okazało się, że ma ona jeszcze siostrę bliźniaczkę a w zdewastowanym grobie nie ma ciała, tylko zdjęcie. Ogólnie wyszedł motyw jak z telenoweli brazylijskiej. Jeśli jet ktoś światły, kto załapał dokładnie jak to było z tymi siostrami i kogo przejechała ciężarówka, to niech mnie tępotę oświeci. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: purpurowe rzeki 31.10.06, 15:25 mnie tu oświecili forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=51184523 Odpowiedz Link Zgłoś