Dodaj do ulubionych

Lubię Jurka

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 21:51
... ale nie fanatycznie. Uważam że facet jest ok i nie rozumiem czym wam
podpadł?
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Lubię Jurka IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 22:03
      Nie rozumiesz? Te prostaki nie mogą znieść że Jurek jest mądry i wykształcony,
      oraz ma wspaniałą rodzine. I tyle...
      • gale Re: Lubię Jurka 15.11.01, 22:06
        O, no i masz odpowiedź od typowego frustrata, który nie potrafi sobie poradzić
        z własnym życiem i wyżywa się na innych. Typowe polskie piekiełko. Zaraz i ja
        dowiem się, że jestem leukemikiem. Albo kimkolwiek innym - tylko patrz na
        komentarze - a warto!

gale
        ----
        gale.blog.pl
      • _maja_ Re: Lubię Jurka 15.11.01, 22:48
        Gość portalu: xx napisał(a):

> Nie rozumiesz? Te prostaki nie mogą znieść że Jurek jest mądry i wykształcony,
        > oraz ma wspaniałą rodzine. I tyle...

mądry?, wykształcony?,
        proszę rozwiń ten temat bo chyba nie o tę mądrość wyniesioną z Technikum
        Pożarniczego, ci chodzi

• Gość: xx Sorry IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 19:02
          Sorry, mogłaś mnie źle zrozumieć. Chodziło mi o ogólne oczytanie, i to co on sobą
          prezentuje.
      • Gość: morton Re: Lubię Jurka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:19
        a ty jestes pojebana
        • Gość: dżastina Re: Lubię Jurka IP: *.acn.waw.pl 16.11.01, 23:22
          Gość portalu: morton napisał(a):

> a ty jestes pojebana

Witaj morton, widzę, że jak zwykle w dobrej formie :-)))))
      • Gość: Menel Re: Lubię Jurka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 16:18
        Gość portalu: xx napisał(a):

> Nie rozumiesz? Te prostaki nie mogą znieść że Jurek jest mądry i wykształcony,
        > oraz ma wspaniałą rodzine. I tyle...

Wyksztalcony.
        HA HA HA HA HA
        Z takim wyksztalceniem to wstydzilbym sie pokazywac na ulicy a co dopiero w TV.
        Technik budowlany - wielkie mi co.
        Na mojej ulicy byla kiedys budowlanka. Chodzily tam same prostaki.
        A chodnik byl tak zapluty, ze przejsc sie nie dalo.
    • gale Re: Lubię Jurka 15.11.01, 22:03
      No to masz przerąbane ;) Zaraz się dowiesz, że jesteś pedałem, masz krótkiego
      członka, jesteś Murzynem, Żydem, filatelistą, inteligentem (tak, to też obelga)
      etc.

Miłego forowania ;))

gale
      ----
      gale.blog.pl
      • Gość: cccp Re: Lubię Jurka IP: 192.168.111.* 15.11.01, 22:09
        lubisz Jurka wiec jesteś pedałem, masz krótkiego
        członka, jesteś Murzynem, Żydem, filatelistą i inteligentem .

:)

• Gość: npojazd Re: Lubię Jurka IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.01, 23:05
          A łyżka na to.....
          • Gość: Mayewsky Re: Lubię Jurka IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 23:51
            Lubisz Jurka ? Hm, przejdzie ci. W końcu każdy się rozwija.
    • Gość: Yeni Re: Lubię Jurka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.01, 08:14
      Wiecie że nie podasliście żadnego konkretnego powodu? Spodziewalam się po was
      więcej. Myślę że daliście się wmanipulować w sytuację że na przeciw Irka -
      szalonego kosmity - postawiliście Jurka - spokojnego, uporządkowanego, mocno
      stojacego na ziemi. I o ile jesteście tolerancyjni dla szaleństwa Irka i jego
      wywodów na temat Kosmosu ( ktoś z was zrozumiał o co mu chodziło? ) to nie
      potraficie zrozumieć że facet zamknięty przez 2 miesiące z dala od rodziny -
      strasznie teskni i czasem nie panuje nad emocjami. Mówicie że naśladuje
      Janusza. A może on jest podobny do Janusza i dlatego wybrano go do programu.
      Mnie też czasem śmieszy sposób mówienia Jurka - ale w sumie co to komu szkodzi?
      Facet jako jedyny w tym domu próbuje stworzyć choć trochę rodzinną atmosferę,
      być mediatorem.Przecież on jako jedyny próbował zrozumieć Irka, kilka razy
      prosił żeby mu opowiedział o swoim kosmosie. Jako jedyny odzywał się do niego
      gdy cała grupa była obrażona. Powinniście go przynajmniej tolerować. Uważam że
      jest ok.
      • Gość: marzena Re: Lubię Jurka IP: *.imp.gda.pl 16.11.01, 08:25
        ja jurasa nie lubie, bo jest, a raczej chce być OJEM NARODU a jest zwykłym
        idiotą. Ta jego elokwencja, jego wywody, mimika, ... mogłabym tak pisac i
        pisać.... krótko mówiac chodzi o to, ze chce nyc we wszystkim naj...
        mnie bardzo smieszy to, ze żeluje sobie włosy, by wygladac jak playboy, ale
        niestety ma prześwity tu i ówdzie:))))
        czy nie widzisz kobieto, ze on robi pod janusza. wrrrrrr brak mi słow. ale
        oczywiście każdy lubi kogo chce. Ja jednak wole juz chyba witczaka, jest
        bynajmniej taki obojętny, troche dupkowaty, ale może być:)
        • Gość: Yeni Re: Lubię Jurka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.01, 08:38
          Banał. Każdy facet w bb żeluje włosy - co w tym złego? Mówi kwieciście - ok -
          no i co ? To może irytować, ale nie więcej niż wypowiedzi innych - nie chcę tu
          podawać przykładów bo każdemu można przypiąć łatkę. Dla mnie to żadne
          argumenty> To wciąż nie wyjaśnia powszechnej niechęci do Jurka i dziwnych
          spiskowych teorii na jego temat... No chyba że po odejściu Irka właśnie on jest
          najbarwniejszą osobą BB2...
          • Gość: marzena Re: Lubię Jurka IP: *.imp.gda.pl 16.11.01, 08:46
            oczywiście, ze zelowanie włosow to banał. Jednak sądze że jurek to robi gdyż
            trudno mu sie pogodzić z faktem, ze ma tyle lat co ma, i niezauwaza, ze lepiej
            wyglada bez zelu. Natomiast żelowanie jest modne wiec on tez to robi. Nie
            czepiaj sie zelu, to moje zdanie.
            kwieciscie powiadasz? on wypowiada sie tak jakby pozjadał wszystki rozumy...
            mało tego, jakby jeszcze przełykał kolejny... hehe
            sorry, wygłupiam sie, ale on nie jest skromny, a ja takich ludzi nie lubię, co
            nie liczą sie z innym zdaniem niz jego i wydaje im sie, ze sa najmądrzejsi.
            no i te jego ŁZYYYY... no, ale janusz tez płakał, jednak jurek ryyyczyyyy....,
            to już tez mnie śmieszy
            • Gość: limonka Re: Lubię Jurka IP: 212.160.90.* 16.11.01, 10:05

Jurek jest jedynym facetem w BB, którego słucham i na którego patrzę z
              przyjemnością. Negatywne oceny padają tylko ze strony tych, którzy mu
              zazdroszczą sposobu bycia, poczucia humoru, wyluzowania i wielu jeszcze cech,
              które czynią z Jurka postać nietuzinkową.
      • Gość: Wojtym Re: Lubię Jurka IP: *.bresa.com.pl 16.11.01, 09:47
        Gość portalu: Yeni napisał(a):

> Wiecie że nie podasliście żadnego konkretnego powodu? Spodziewalam się po was
        > więcej. Myślę że daliście się wmanipulować w sytuację że na przeciw Irka -
        > szalonego kosmity - postawiliście Jurka - spokojnego, uporządkowanego, mocno
        > stojacego na ziemi. I o ile jesteście tolerancyjni dla szaleństwa Irka i jego
        > wywodów na temat Kosmosu ( ktoś z was zrozumiał o co mu chodziło? ) to nie
        > potraficie zrozumieć że facet zamknięty przez 2 miesiące z dala od rodziny -
        > strasznie teskni i czasem nie panuje nad emocjami. Mówicie że naśladuje
        > Janusza. A może on jest podobny do Janusza i dlatego wybrano go do programu.
        > Mnie też czasem śmieszy sposób mówienia Jurka - ale w sumie co to komu szkodzi?
        >
        > Facet jako jedyny w tym domu próbuje stworzyć choć trochę rodzinną atmosferę,
        > być mediatorem.Przecież on jako jedyny próbował zrozumieć Irka, kilka razy
        > prosił żeby mu opowiedział o swoim kosmosie. Jako jedyny odzywał się do niego
        > gdy cała grupa była obrażona. Powinniście go przynajmniej tolerować. Uważam że
        >
        > jest ok.

Jeżeli uważasz, że on próbował zrozumiec Irka to chyba oglądałaś inny program.
        jest to wredny mały człowieczek, który każdego kto mu nie odpowiada niszczy. Czy
        chciałabyś żeby twój mąż (chłopak)nawet w żartach tak cię poobijał?
        Irek nie jest jedyną osobą której on nie toleruje.To samo dotyczy Kuby, Ani,
        Ilony, Dawida, Wojtka. Jest to wyjątkowy egoista, a ta jego tensknota za rodziną
        to jest pic na wodę. Wiele osób spośród uczestników ma rodziny a jednak nie robi
        takich cyrków. Myślę, że Wojtek Witczak ma więcej zmartwień, choćby dotyczących
        jego syna, a jednak zachowuje się jak facet i nie szczy ciągle oczami
      • Gość: Stary Re: Lubię Jurka IP: *.*.*.* 16.11.01, 10:15
        Wadą Jurka jest to, że bez przerwy przypomina, iż jest dzielnym strażakiem.
        Również wiele jego wypowiedzi brzmi sztucznie, co może być dla niektórych
        denerwujące.
        Natomiast facet ma wiele zalet, które moim zdaniem przeważają. Po pierwsze
        szczerze przyznaje, że gra o forsę (żadne tam "chciałem się sprawdzić", "chcę
        zostać jak najdłużej, bo tu jest miło" itp.). Po drugie był jedną z nielicznych
        osób, która próbowała rozmawiać z Irkiem i (poza ostatnim razem) nigdy go nie
        nominował. Nie jest też wredny jak Kuba, który nominuje przyjaciół.
        W sumie może nie jest najsympatyczniejszy, ale na powno nie jest najgorszy.
        To, że ma wielu przeciwników na tym forum jest wynikiem tego, że wiele osób
        postrzega go jako konkurenta swojej ulubionej postaci.
      • wiberg Re: Nie lubię Jurka 16.11.01, 10:16
        Ja nie lubię Jurka. Jest osobą cały czas grającą i przez to sztuczną. Myślę, że
        stworzył siebie (albo go stworzono) na użytek wyłącznie tego programu, a
        przecież powinno tu chodzić o naturalne zachowanie. Jest widoczny i aktywny
        tylko wtedy gdy sądzi, że będzie to pokazane na wizji (talk-showy, zakończenie
        zadań). Denerwuje mnie jego sposób wypowiedzi. Mówi dużo, ale o niczym. Rzadko
        kiedy odpowiada na pytanie jednoznacznie, zawsze coś tam pokręci, zmieni temat,
        poopowiada banały, które wg niego spodobaja się głosujacemu społeczeństwu...
        Nie podoba mi się jego zachowanie w czasie nominacji. Wyraźnie widać, że jest
        wściekły i nie może pojąć jak to jest możliwe, że on tak wspaniały dostaje tyle
        nominacji, przecież Janusz, na którym wyraźnie Jurek się wzoruje, był
        nominowany tylko dwa razy i to przypadkowo (raz gdy nominowano tylko mężczyzn,
        drugi raz gdy zostały 4 osoby), a tu już 5 nominacji... Poza tym Jurek uważa,
        że stale nominują go te same 3 osoby, a czwarta "z doskoku". I tu sie myli. Wg
        moich informacji z osób, które mogły na niego głosować, czyli 11 (Ilona i Arek
        nie mogli, ale chyba nie mamy watpliwośći, że głosowaliby na niego) głosowało
        10!!! (bez Bogusi, nie jestem tez całkiem pewny Davida). Czy to o czymś nie
        świadczy jak Jurek zachowuje się w BB przez 24 godziny (jego pycha,
        lekceważenie współmieszkańców i to nie tylko Irka, ale i Agnieszki, Marzeny,
        Kuby...).
        Poza tym ten jego płacz. Jest to naprawdę głupie i kompletnie nienaturalne.
        Przecież Jurek wchodząc do BB sądził, że zostanie tam do końca, czyli 3,5
        miesiąca i dobrze wiedział, że nie będzie miał kontaktu z rodziną, a tu urządza
        widowisko i to za każdym razem. Płacze więcej niż wszystkie dziewczyny razem
        wzięte. Ja nie wierzę w te jego "szklące się" oczy, przeciez jest ponoć
        strażakiem, a takżer dorosłym facetem, któremu może od czasu do czasu pokazać
        się łza w oku, jest to ludzkie, ale tyle razy? Pozdrawiam
        • Gość: Yeni Re: Nie lubię Jurka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.01, 20:29
          Po pierwsze co to znaczy - że Jurek niszczy ludzi? To dopiero banał! W czym się
          przejawia owo niszczenie? Nie zauważyłam aby kogoś gnębił, prześladował. Wrecz
          przeciwnie - stara się z nimi wszystkimi jakoś trzymać. Oczywiście że prawie
          wszyscy go nominowali - to świadczy iż widzą w nim rywala i potencjalnego
          zwyciezcę tej gry. Bo to gra - każdy chce wygrać. Wszyscy zgodnie stwierdzają
          ze Jurek jest przystojny, podoba się kobietom. jasne, że go nominują - sama bym
          tak zrobiła gdybym chciała wygrać ten program. Mówi dużo i na każdy temat - ok
          to moze wada, ale po prostu chce pokazać się z jak najlepszej strony. A że się
          wzrusza.. Janusz też płakał przy KAŻDYM kontakcie z rodziną. Miał tych
          kontaktów po prostu mniej.
          Co do obicia - Anka tak piszczała i sprawiała wrażenie tak zadowolonej z bicia
          w pupę - że nie dziwię sie że facet nie wiedział o co jej poźniej chodziło.
          Jest tu jednak kilku zwolenników Jurka - cieszę się ze wyszliscie z podziemia.
          Pozdrawiam
      • Gość: Kamil111 Re: Lubię Jurka IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.11.01, 22:26
        Myślę, że cała nienawiść do Jurka bierze się z tego, że TVN sztucznie wykreował
        konflikt między Jurkiem a Irkiem. Ciągłe komentarze Sołtysika, że Jurek poucza
        Irka itd. bardzo mu zaszkodziły. A żadną tajemnicą jest, że cała grupa
        izolowała się od Irka i patrzyli na niego z politowaniem, nawet te osoby, które
        już opuściły dom, teraz jakoś dziwnie wszystkie lubią Irka.
    • Gość: Sonia Re: Lubię Jurka IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 20:55
      Jesteś nienormalna.
      • Gość: Yeni Re: Lubię Jurka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.01, 22:29
        Sonia - spadaj do swojego wątku.
    • Gość: Muthazz Re: Lubię Jurka IP: *.sieradz.mediacom.pl 16.11.01, 23:08
      Jak można lubić taką CIOTĘ. Pomyśl: pali się, 8 piętro a on wpada i płacze.
      Przecież to skandal. Zgrywa twardziela i podrabia jednego z uczestników
      pierwszej edycji. Jurek! Won z domu BB!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka