alex_koz 16.12.06, 22:01 jakis wyjatkowo slaby ten odcinkek, kolejne peany na czesc Brodki (zupelnie dla mnie niezrozumiale) i pomylka Kina co do choru Poznanskie Slowiki a Polskie Slowiki (wstyd, Panie Tomku, wstyd!!!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfabetmorsa1 Re: Magiel Towarzyski dzisiaj 16.12.06, 22:10 troche sie czepiasz- ocena Brodki to nie była tylko Machiny- o ile wiem, sposobu w jaki zrobiony został wywiad- nie chodziło o Brodkę:) dla mnie super ocena debilizmu podpisów z Vivy ( swoja drogą- ciekawe co to za kierownik działu, o którym mówili) i to zdjęcie Rodowicz z Gali....że też przeoczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
raffaella no i wałęsówna smaczna 16.12.06, 22:20 z ta ksiązką, co ma o ojcu napisać, ładnie pojechali. Odpowiedz Link Zgłoś
raffaella Rodowicz 16.12.06, 22:16 zdjecie Rodowicz- sama widziałam- to była jakas sesja z fundacji Polsat- ona na nim wyglądała jeszcze "lepiej" niz w tej sesji do Vivy, gdzie miała rok temu jakies 20 lat. cd podpisów Vivy- super. a Rubik- puszny- czekałam, czy go zrobią, jak tylko zobaczyłam w kiosku- Karola- te surykatki:)))) a pochwała nie była dla Brodki, jeno dla MACHINY!!! i całkiem słuszna. a co do słowików- owszem, bład. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda131 Re: Magiel Towarzyski dzisiaj 16.12.06, 22:32 dla mnie Rubik był świetny - ten facet atakuje zewsząd, jak zaraza. wejście Karoliny o surykatkach- wysokiej klasy ironia. Rodowicz widziałam w gazecie i tak jak Gretkowska- nie poznałam jej od razu- SZOK. no i Viva- ja na miejscu paru chłopaków z tej listy 'nominowanych" oddałabym sprawę do sądu, ale, jak powiedziałą Karolina, oni tego nie zrobią. bo sie boją. oto siła prasy:( tez chciałabym poznac tego "kierownika". Odpowiedz Link Zgłoś
nietakiprosty Re: Magiel Towarzyski dzisiaj 16.12.06, 22:52 nie przesadzaj- to jeden z bardzo nielicznych programów we wszystkich telewizjach, który przyzwyczaił odbiorców do stałego i co wazne, wysokiego, poziomu. uwazam, że surykatki w wykonaniu Pani Karoliny to bomba. podoba mi sie też to, w jaki sposób skrytykowali podpisy do Vivy. o Rodowicz, przez to, że posiadam jeszcze serce, nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kod_dostepu Re: Magiel Towarzyski dzisiaj 17.12.06, 00:08 to nie były peany na cześć Brodki, ale Machiny! zasłużone. na słowikach sie nie znam, ale owe surykatki, Pani K. - za to panią wielbię. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Magiel Towarzyski dzisiaj 17.12.06, 08:56 Do uznania za surykatki się przyłączam, podobało mi się jeszcze, jak fajnie pojechali po Marii Wałęsównie i jej przyjaciółce pannie Herbuś, no i Rodowicz się dostało (te oczy na uszach!!!).Jak zawsze program był w porządku, pan Rubik niedługo zajmie w sercach prowadzących miejsce pani Dowbor:))), no ale sam się podkłada, plotąc w gazetach takie farmazony. Odpowiedz Link Zgłoś