Dodaj do ulubionych

ABC na Cyfrze +

IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 02.04.03, 21:10
Nie wiem czy zauważyliście, ale po ostatnich zmianach listy programów oprócz
dodania nowych kanałów Discovery pojawił się na kanale 235 amerykański
program ABC w wersji z Nowego Jorku. Jest to niezła gratka dla ludzi, którzy
chcą podszlifować angielski.
A tak przy okazji pojawiły się również 2 arabskie kanały erotyczne :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: zapomniałem kto ja Re: ABC na Cyfrze + IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 21:32
      ABC w Polsce?!!!!!!!!!!!
      Wolne żarty!

Czy można to znaleźć w jakiejś warszawskiej kablówce?
      I czy to oznacza, że w Polsce można wreszcie oglądać Port Charles, All my
      children, One live to life i General Hospital?

Jeśli tak, to zakładam Cyfrę+.
      • Gość: Ramelov Re: ABC na Cyfrze + IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 02.04.03, 22:09
        Gość portalu: zapomniałem kto ja napisał(a):

> ABC w Polsce?!!!!!!!!!!!
        > Wolne żarty!
        >
        > Czy można to znaleźć w jakiejś warszawskiej kablówce?
        > I czy to oznacza, że w Polsce można wreszcie oglądać Port Charles, All my
        > children, One live to life i General Hospital?
        Można można. Oglądałem wszystkie te seriale wczoraj i dziś. Ale Port Charles
        to troszkę śmieszny jak dla mnie serial :-)
        • Gość: zapomniałem kto ja Re: ABC na Cyfrze + IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 22:20
          Skoro oglądałeś, to dziś chyba upiję się po raz pierwszy w życiu.
          Drugi raz zrobię to, kiedy ABC będę miał u siebie.

A Port Charles polecam wszystkim fanom Esmerald, Fiorel i innych latynowskich
          debilek. Ta telenowela - a właściwie opera mydlana - to prawdziwy ewenement
          jeśli chodzi o ten gatunek. Niejednemu Polakowi włos by się na głowie zajeżył
          od pomysłów realizatorów serialu!

Pozdrawiam Cię mocno, Ty Szczęśliwcu!
          • Gość: Ramelov Re: ABC na Cyfrze + IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 02.04.03, 23:11
            Teraz własnie leci Oprah Winfrey Show na temat nadwagi :-)
            W nocy nagrałem sobie Barbara Wlters Special - wywiady z Renee Zellweger,
            Julianne Moore i Nicolasem Cagem, które miały być wyemitowane przed transmisją
            Oscarów, ale zostały przeniesione ze względu na wojnę. Bardzo się ucieszyłem,
            bo Renee to moja ulubiona aktorka i w ogóle intersuję się filmem mocno.
            Dzisiaj z kolei w programie The View był Nick Nolte i skomentował tą jego
            fotkę, którą pokazywali na ceremonii rozdania Oscarów :-)
            Fajnie jest. Dodatkowo Hallamrk na Cyfrze + jest również do wyboru z filmami w
            wersji oryginalnej i z polskim lektorem. Dzięki Ci Cyfro + :-)
            • Gość: zapomniałem kto ja Re: ABC na Cyfrze + IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 07:18
              Też wyłożę z założenia.
              Masz ABC, nie potrzebujesz innych programów telewizyjnych.
              Czy możesz napisać, z którego pakietu korzystasz w ramach Cyfry+
              i czy to ma znaczenie jeśli chodzi o odbiór ABC?
              Z góry dziękuję...
              • Gość: Ramelov Re: ABC na Cyfrze + IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 03.04.03, 20:00
                Hmmm, niestety dzisiaj widzę tylko czarny ekran. Kanał jest nadal opisany jako
                WABC-TV ale jest tylko czarny ekran. Nie wiem, czy to tylko chwilowe czy też
                chcą to usunąć albo zaczęli kodować.
                Ja mam tylko pakiet "biały" ale na takich wysokich kanałach nie ma raczej
                kodowanych programów z pakietu Cyfry. Chociaż, kto wie? Może zaczęli właśnie
                kodować ABC, ale ten program nie wchodzi chyba w skład zestawu kodowanych
                programów Cyfry+ (tzn. nie jest na transponderze Cyfry+). Po prostu zaczeli go
                nadawać w wersji cyfrowej poprzez satelitę Hot-Bird.
                Mam nadzieję, że jednak nie będzie kodowany. Przecież w Stanach ABC jest
                ogólnie dostepne. Chyba się nie mylę?
                • Gość: zapomniałem kto ja Re: ABC na Cyfrze + IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 19:10
                  Gość portalu: Ramelov napisał(a):

> Hmmm, niestety dzisiaj widzę tylko czarny ekran. Kanał jest nadal opisany
                  jako
                  > WABC-TV ale jest tylko czarny ekran. Nie wiem, czy to tylko chwilowe czy też
                  > chcą to usunąć albo zaczęli kodować.
                  > Ja mam tylko pakiet "biały" ale na takich wysokich kanałach nie ma raczej
                  > kodowanych programów z pakietu Cyfry. Chociaż, kto wie? Może zaczęli właśnie
                  > kodować ABC, ale ten program nie wchodzi chyba w skład zestawu kodowanych
                  > programów Cyfry+ (tzn. nie jest na transponderze Cyfry+). Po prostu zaczeli
                  go
                  > nadawać w wersji cyfrowej poprzez satelitę Hot-Bird.

Dzwoniłem w sprawie tego kanału do CYFRY+ i do mojego UPC.
                  W Cyfrze powiedzieli mi, że ABC jest niekodowany.
                  Może ta przerwa jest chwilowa. Oby!
                  Dziękuję za informację o satelicie. Właśnie się zastanawiałem, czy
                  ABC jest z Hot-Birda.

> Mam nadzieję, że jednak nie będzie kodowany. Przecież w Stanach ABC jest
                  > ogólnie dostepne. Chyba się nie mylę?

Nie. W USA ABC to tak jak w Polsce TVP... Tyle, że o niebo lepsze.
                  • Gość: Ramelov Re: ABC na Cyfrze + IP: 195.114.189.* 05.04.03, 01:53
                    Dalej nie ma :-(
                    Nie wiem czy to tylko chwilowa przerwa. Coś mi tu smierdzi. To wygląda jakby
                    ktoś zaczał kodować ten kanał :-(
                    Mam nadzieję, że jest tak jak mówisz.
                    • Gość: Ramelov Re: ABC na Cyfrze + IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 05.04.03, 16:45
                      www.satexpo.it/en/canali.php/4958 - tutaj również piszą, że ABC jest
                      niekodowane, ale u mnie dalej nie ma obrazu :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka