mozambique Re: tapir+ jimem morrisonem! 04.01.07, 12:54 a ładowarka w roli swatki strasznym oblech z Kilmera obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: tapir+ jimem morrisonem! 04.01.07, 18:38 almahler napisała: > az mi kapcie spadly! mi niestety nie. Laska ma tendencje do postarzania sie nie tylko wygladem. Odpowiedz Link Zgłoś
convalya Re: tapir+ jimem morrisonem! 04.01.07, 21:25 www.pudelek.pl/artykul/1902/rosati_ma_romans_z_valem_kilmerem/ Weroniczka jest urocza.:))) "Nie rozmawiam na tematy prywatne." a dalej: "Gdyby ludzie dowiedzieli się, z kim, to by im spadły kapcie." Piękne.:D Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: tapir+ jimem morrisonem! 04.01.07, 21:37 też zachodziłam w głowę o kogo tu chodz i czy post jest od czapy:))) a tak -wszystko jasne: tylko przykre ,że pani W znów ma starszego partnera więc nie ma możliwści zmienienia swego stylu na "starą - maleńką":))) A Kilmer był kiedyś taki fajny w "Doorsach" - było, minęło. Ale na szczęście za Brada się nie wzięła:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
convalya Re: tapir+ jimem morrisonem! 04.01.07, 21:43 stara.krupczatka napisała: > Ale na szczęście za Brada się nie wzięła:)))) Ale by było gdyby odbiła Brada Angelinie.:))) Odpowiedz Link Zgłoś