Gość: P-77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 15:28 Nikt jeszcze nie zauważył powrotu tego teleturnieju. Tyle że bez Talara, za to z wszechobecnym w Polsacie Ibiszem. Moim zdaniem to popłuczyny, ale może ktoś myśli inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eroll Re: nowa 'Rosyjska ruletka' IP: *.chello.pl 09.05.03, 16:18 dobrze że nie ma talara nie znosiłem go.szkoda że ibisza nie wzięli do 9 niezwykłych tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonny Re: nowa 'Rosyjska ruletka' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / 192.168.0.* 08.07.03, 19:01 Talar był maxxxx! O wiele lepszy od Ibisza - to moje zdanie. Świetnie budował napięcie i robił masakrystyczne miny - można było nieźle polać! Pozdrawiam fanów Talara! 'bo mnie nagła krew zaleje' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: nowa 'Rosyjska ruletka' IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 11:18 ja uwielbiam ten teleturnej co ibisz jest w sutannie a gracze cos licytuja i siedza w takich smiesznych czapach:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkel Re: nowa 'Rosyjska ruletka' IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 23:00 dobre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: nowa 'Rosyjska ruletka' IP: 213.77.14.* 10.07.03, 09:28 Ibisz jest cieniutki... chyba trzymają go w Polsacie ze względu na jakieś powiązania rodzinne... dno.. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: nowa 'Rosyjska ruletka' 10.07.03, 15:07 Najbardziej mnie wkurza u Ibisza te ciagle przypominanie o spadaniu przez ilestam metrow i ladowaniu na niewiadomoczym! Aha! I jeszcze to ciagle podjudzanie jednego na drugiego, cienkie to! Odpowiedz Link Zgłoś