Gość: kgy IP: *.acn.waw.pl 10.05.03, 16:58 Przeslanie dla ubogich: ze mozna sie nauczyc kung-fu z dyskietki. W sam raz dla 9-latkow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Reagan Re: Matrix **** IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.03, 05:47 I tylko to dostrzegles? Wydaje mi sie, ze dziewieciolatkowie sa bystrzejsi od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Matrix **** IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 07:19 Chyba zbyt dużo nie zrozumiałeś z tego filmu. Może nie masz jeszcze nawet dziewięciu lat?? W takim wypadku nie powinieneś go nawet oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacza Re: Matrix **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 14:57 Najlepszy film pod słońcem...ale tylko do czasu, gdy wszyscy ujrzymy Matrix: Reaktywacja !!! Mam dziwne przeczucie, że to będzie rewolucja w dziedzinie kinematografii: zarówno część 2 jak i 3. Zobaczycie !!!! Teraz pozostaje nam wybrać : czerwona pigułka czy niebieska ??? Pozdrawiam fanów MATRIXA. Pamiętajcie : follow the white rabbit !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Matrix **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 16:19 W koncu w telewizjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam nie wiem Re: Matrix **** IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 18:58 juz lecial jakis czas temu w tvn, nie ma sie czym podniecac( kolejna powtorka ) jestem ogromnym fanem matriksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Re: Matrix **** IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 18:18 to jest sssuuuuuuuuuper film!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra mahoneya Re: Matrix **** IP: *.man.polbox.pl 16.05.03, 23:38 Mnie film się podobał i podoba (przynajmniej jest na co popatrzeć) W czwartek idę na Reaktywację . Spodziewam się dobrej akcji. A propo wypowiedzi głównej: wszystko się może zdarzyć... kiedyś w odległej galaktyce... Odpowiedz Link Zgłoś