Gość: bobo IP: *.uwm.edu.pl 13.05.03, 12:49 czy on jeszcze gdzieś funkjconuje? był to przeciez najlepszy, pierwszy (niemalze jedyny) polski komentator futbolu w TV. chyba komus zalazł za skóre... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: Szpakowski Dariusz ś.p.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.03, 13:11 Gość portalu: bobo napisał(a): > czy on jeszcze gdzieś funkjconuje? był to przeciez najlepszy, pierwszy > (niemalze jedyny) polski komentator futbolu w TV. chyba komus zalazł za > skóre... Wszyscy się cieszą,że już nie muszą oglądać i słuchać wytrzeszcza a tu takie tęskne texty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojop Re: Szpakowski Dariusz ś.p.? IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 13.05.03, 15:28 Co prawda facet troche zacieniał z komentarzami, ale szkoda, ze go nie ma. Przecież teraz pozio komentarza w Tvp jest na zerowym poziomie. Zero emocji, a tak to przynajmniej Darek na godzinę przed ostatnim gwizdkiem juz skazywał reprezentację na porażkę i co gorsza miał przeważnie racje. Słyszałem, że wygryzl go szef programow sportowym w TVP, niejaki Basałaj. Nie wiem przypadkiem czy to on teraz nie komentuje meczów reprezentacji. A co do reprezentacji, to mile mnie zaskoczyl komentarz przed meczem z Belgią Żewlakowa, inteligentny i fachowy i na dodatek poprawną polszyzną. Dlaczego mnie zaskoczyl? Bo jak sie slyszy czasami wypowiedzi kadrowiczów (Hajto, świerczewski śą w tym mistrzami to uszy wiedną), goście kompletnie nie maja nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś