Dodaj do ulubionych

R. LESZCZYNSKI - discopolowiec

IP: *.chello.pl 19.05.03, 17:09
Duze wrazenie zrobila na mnie wiadomosc, ze Leszcz probowal robic kariere
discopolowca. Nie sadza, zeby ten facet od Bayer Full sciemnial. Jezeli to
prawda (a raczej tak) to mamy kolejny przyklad, ze nie ma zadnych zasad, jak
robi sie szeroko pojeta kariere. Osobiscie nie trawie takich ludzi
Obserwuj wątek
    • Gość: pipi Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec IP: *.chello.pl 19.05.03, 17:10
      ...i takich zachowan
      • Gość: aga Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 19:37
        nie wierz we wszystkie plotki ktore kraza po swiecie!
        to pewno tak samo jest prawda jak k. kowalska jest w ciazy z prezydentem.
        jacy ludzie sa glupi i naiwni.... bez aluzji
        • Gość: pipi Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec IP: *.chello.pl 20.05.03, 01:14
          Wiesz, info o tym zdobylam ogladajac niedzielnego Wojewodzkiego. Ten Bayer Full
          podal dokladny czas kiedy Leszczynski przybyl do wytworni discop... cos tam
          Star. Kuba wyjatkowo sie zmieszal i szybciutko zakonczyl rozmowe
        • Gość: krowi_placek NIE KOWALSKA-lecz E. GÓRNIAK IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 20.05.03, 21:48
          Gość portalu: aga napisał(a):

> to pewno tak samo jest prawda jak k. kowalska jest w ciazy z prezydentem.
        • Gość: Krowi_placek NIE KOWALSKA lecz E. GÓRNIAK IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 20.05.03, 21:50
          Gość portalu: aga napisał(a):

> to pewno tak samo jest prawda jak k. kowalska jest w ciazy z prezydentem.
      • mamosz Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec 20.05.03, 01:17

Powiedziałabym raczej ,że robi szeroko pojete pieniądze.Karierę zdaje sie
        zakończył na reklamie samochodu dobrego na wszystko.
        • Gość: pipi Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec IP: *.chello.pl 20.05.03, 01:34
          Chodzi mi o to, ze jestem przekonana, iz wszystkie "tak zwane" kariery w tym
          kraju sa wyjatkowo obslizle (jak sie im przyjrzec). Robi sie wielki szum, ze X
          to tandeciarz/ra i kicz, a ci, ktorzy robia ten szum to kropka w kropke, tylko
          maja uklady
    • Gość: zielona@ Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.05.03, 02:09
      Gość portalu: pipi napisał(a):

> Duze wrazenie zrobila na mnie wiadomosc, ze Leszcz probowal robic kariere
      > discopolowca. Nie sadza, zeby ten facet od Bayer Full sciemnial.

Naprawdę? Rozumiem że facet spiewający o przyciasnycj staniczkach i malutkich
      majteczkach to dla ciebie autorytet, tak? Co powie - to wierzysz?

Sory, ale słuchasz śmiecia. Ten śmieć nie skończył nawet podstawówki, kariery
      dorobił się na pieniądzach tak samo szmatławych - intelektualnie, moralnie
      itd. ludzi jak on sam. Ten smieć wspiera jedną z najbardziej szmatławych
      partii polskich

No ale ty mu wierzysz. Nie sądzisz, żeby facet ściemniał.

Jeżlei Leszcz pozwie bajera do sądu, to nawet jeśli sąd nakaże przeprosiny i
      uzna to za obrazę, kto się o tym dowie? Kto potraktuje to poważnie?

Przecież cała polska SŁYSZAŁA, jak ten wsiur powiedział o Leszczyńskim, że
      discopolo chciał robić.
      Nie żebym była za Leszczem jakoś strasznie, ale generalnie na każdego znajdzie
      się ktoś, kto cos może wyciągniąć, jakiś szkielet z szafy, albo - częściej -
      zwykłą potwarz.
      Zawsze ktoś w nia uwierzy - no i cel osiągnięty
      • shelter Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec 20.05.03, 09:21
        Obawiam sie ze wokalista Bayer Fulla jednak ukończył podstawówke bo jesli
        dobrze pamietam to i nawet jakies technikum ma na koncie :)
        A co do Robercika-mówił ze to było w 94 roku -troche mi sie nie chce wierzyc bo
        jakos wtedy prowadził program o stricte rockowym brzmieniu-to jak siłą go do
        tego zmusili? Nie przepadam generalnie za ludźmi z ryba w nazwisku, on nie
        stanowi wyjatku ale jakby tak wierzyc we wszystko co mówi w/w wokalista...sądzę
        ze to mógł byc FULL BAJER ;)
        pozdr
        p.s. a ludzie sie zmieniaja-bo tylko krowa......
      • Gość: Monca opanuj się IP: 195.116.62.* 21.05.03, 17:08
        dziecko drogie, spokojnie.
    • moboj Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec 20.05.03, 07:55
      taaaa, pipi. wierzysz we wszystko, co mówią w tv? o naiwności...
      zwykle nie oglądam tego pajaca wojewódzkiego, bo to prostak i cham, ale
      ostatniej niedzieli mignął mi w tv kawałek tego programu.
      koleś, który gra disco polo, czy jak to się nazywa - nie jest autorytetem, a
      jego wynurzenia całe towarzystwo, z którym ten program oglądałam skwitowało
      śmiechem.
      • Gość: sashka Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec IP: osmolin:* / 10.0.11.* 20.05.03, 11:10
        sorry ale dla mnie pan Leszczyński sam mocno podważył
        swój "autorytet" rockowca gdy po zakończeniu pierwszej
        serii Idola głosił wszem i wobec na różnych chatach że
        nie wystapi w drugiej serii bo to byłoby dawanie dupy.
        a rzeczywistośc okazała się zupełnie inna. Zreszta
        swego czasu disco polo było naprawde bardzo popularne i
        niezwykle dochodowe a poza tym nie było w naszym kraju
        wogóle muzyki pop więc moze leszczyński udał się po
        prostu do wytwórni disco polowej ze swoją muzyczka ale
        nie musiało to byc koniecznie disco polo.
        • Gość: ada Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec IP: 195.117.188.* 20.05.03, 11:24
          Obecność R. Leszczyńskiego w disco-polowej wytwórni płytowej mogła być
          podyktowana tym,że pisał kiedyś duży artykuł do GW o muzyce disco-polo i
          wytwórniach produkujących ją. To chyba, by wyjaśniało jego obecność w takim
          miejscu, a co do zaniesionej tam swojej płyty, mógł to być zwykły żart, chęć
          sprawdzenia, czy w tym biznesiku łatwo zrobić karierę. Poza tym, facet mówił ,
          że było to chyba w 1994, a wtedy Leszczyński pracował już w GW i jakoś nie chce
          mi się wierzyć, by rzucał taką pracę i na poważnie myślał o karierze
          discopolowca.
    • Gość: aga Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec IP: *.toya.net.pl 20.05.03, 12:36

> Duze wrazenie zrobila na mnie wiadomosc, ze Leszcz probowal robic kariere
      > discopolowca. Nie sadza, zeby ten facet od Bayer Full sciemnial. Jezeli to
      > prawda (a raczej tak) to mamy kolejny przyklad, ze nie ma zadnych zasad, jak
      > robi sie szeroko pojeta kariere.

Jasne . Czekam az Lepper oglosi ,ze Balcerowicz chcial sie zapisac do
      Samoobrony.

• tato! Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec 20.05.03, 15:44
        No cóż. Zanim RL został dziennikarzem GW piszącym o szeroko pojętym rocku, w
        warszawskiej telewizji Top Canal puszczał ni mniej, ni więcej tylko disco polo.
        I wyglądał wówczas zupełnie inaczej. I nie sądzę, by ktoś go do tego zmuszał.
        • oryginal Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec 20.05.03, 22:19
          Sprawdzę ale na pewno czytałam, że jakiś czas temu Leszczyński działał w
          biznesie disco-polowym. Być może było to właśnie prowadzenie jakiegoś programu
          o tym profilu, a być może działał w jakiejś firmie producenckiej. Na pewno z
          disco polo miał do czynienia choć pan "Majteczki-Kropeczki" trochę działalność
          Leszczyńskiego poszerzył.
          • Gość: pipi Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec IP: *.chello.pl 20.05.03, 23:05
            Z powodu niektorych - bardzo emocjonalnych wypowiedzi pragne wszystkich
            oficjalnie poinformowac, ze z muzyka disco polo mam tyle wspolnego co zolw z
            misiem.
            K. Wojewodzki jest swietnym propagatorem, bowiem z majteczkami w kropeczki i
            bialymi staniczkami zetknelam sie po raz pierwszy w jego ostatnim programie (co
            niekoniecznie dobrze o mnie swiadczy).
            Zdziwila mnie jednak jego spontaniczna reakcja na oswiadczenie tego kolesia z
            Bayer f.
            Dla mnie problem nie dotyczy konkretnych osob, tylko sposobu w jaki oni
            funkcjonuja.

Wszystkich pozdrawiam
            • Gość: zielona@ Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.05.03, 12:50

> Z powodu niektorych - bardzo emocjonalnych wypowiedzi

A cóż to za prymitywną socjotechnikę usiłujesz tutaj zastosować? Zdaje się, że
              to ty dałaś się zmanipulować telewizyjną plotą.

> K. Wojewodzki jest swietnym propagatorem, bowiem z majteczkami w kropeczki i
              > bialymi staniczkami zetknelam sie po raz pierwszy w jego ostatnim programie
              (co
              >
              > niekoniecznie dobrze o mnie swiadczy).

Niekoniecznie dobrze? Jeżeli twierdzisz, że z disco-polo zetknęłaś się po raz
              pierwszy u KW to:
              a) mam najwyżej 7-8 lat
              b) totalnie nie masz pojęcia o kulturze w Polsce (kultura nie ogranicza sie do
              wysublimowanych aktów artystycznych)
              c) kłamiesz

> Zdziwila mnie jednak jego spontaniczna reakcja na oswiadczenie tego kolesia
              z
              > Bayer f.
              > Dla mnie problem nie dotyczy konkretnych osob, tylko sposobu w jaki oni
              > funkcjonuja.

A ty wiadomości o funkcjonowaniu środowiska atystyczno-dziennikarskiego
              czerpiesz z tokszołów? Nie poddawaj sie tak łatwo manipulacji, i nie wierz we
              wszystko, co mówią w TV - moja rada.

Co do problemu - w POlsce nie ma praktycznie niezależnych dziennikarzy, każdy
              w mniejszy lub wiekszy sposób uwikłany jest w układy i układziki - z
              producentami, swoimi "klintami" lub nadawcą.

Śmiemi twierdzic, że w Polsce nie ma tez wolności wypowiedzi w mediach, ale to
              temat na inną dyskusję

Pozdrawiam również
    • Gość: Agencja TASS Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec IP: *.chello.pl 21.05.03, 10:43
      Leszczyński chciał też śpiewać i tańczyć w Mazowszu, ale i tam go nie chcieli.
      • Gość: Dicopolowiec Re: R. LESZCZYNSKI - discopolowiec IP: *.acn.pl 21.05.03, 23:44
        To co powiedział Sławek to 100% prawda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka