l.george.l 24.04.07, 15:38 Jest nadzieja www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=41638 Przykro mi, ale skoro płacę za TV, to chcę mieć na ekranie młode, zgrabne i inteligentne panie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buddah [...] 24.04.07, 15:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch Re: Wellman przestanie straszyć z ekranu 24.04.07, 19:12 Wellman była świetna w radiu, w tv jest beznadziejna. Nie chodzi wcale o jej figurę. Mnie drażni jej sztuczność. Za wszelką cenę chce powiedzieć "jestem osobowością" ale ponieważ nie jest, wypada cieniutko i na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Całe szczęście!!! 24.04.07, 19:49 Nie to żeby mi przeszkadzał jej tłusty kark ale ten sztuczny luz i ta kipiąca energia i to nakręcanie się przy każdym bzdecie były nie do wytrzymania. No i jakiś taki plebs z niej emanował... Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Całe szczęście!!! 24.04.07, 20:14 Dzieki niebiosom. wyjątkowo nie trawię tego babsztyla. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Pienkna Dorotea 24.04.07, 20:20 Dorota Wellman- twarz ciało kosmetyków Dove NATURALNE PIĘKNO. :)))))) Nie jestem pewna czy dobrze sobie te twarze do reklamy Dove dobrali, bo oprócz nadobnej Doroty występuje w niej jeszcze seksowna Kasia Figura:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Pienkna Dorotea 24.04.07, 21:51 traktorowa napisała: > Dorota Wellman- twarz ciało kosmetyków Dove NATURALNE PIĘKNO. > a widziałeś ile tam machali fotoszopem?przegięli kompletnie z retuszami Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Pienkna Dorotea 24.04.07, 22:16 dr.verte napisał: > traktorowa napisała: > > > Dorota Wellman- twarz ciało kosmetyków Dove NATURALNE PIĘKNO. > > > > > a widziałeś ile tam machali fotoszopem?przegięli kompletnie z retuszami Miła z niej pani. Nie śmiejcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Pienkna Dorotea 24.04.07, 22:46 dr.verte napisał: > > > > > a widziałeś ile tam machali fotoszopem?przegięli kompletnie z retuszami widziaŁAm , widziaŁAM- a efekt i tak bardzo zniechęcający:)))) z pewnością jest to prywatnie sympatyczna osoba, ale z pięknem ma tyle wspólnego co ja z borsukiem:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Pienkna Dorotea 24.04.07, 22:51 traktorowa napisała: > z pewnością jest to prywatnie sympatyczna osoba, ale z pięknem ma tyle > wspólnego co ja z borsukiem:)))))) Wie Pani, są mężczyźni, którym puszyste kobiety się podobają, więc nie ma co zabierać głosu w tej sprawie - wszystko rzecz gustu, piękno jest nie do końca wymierne. Mnie się Dorota nie podoba, ale ma ciekawy głos i jest ciepłą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 08:18 lew-salonowy napisał: > > > Wie Pani, są mężczyźni, którym puszyste kobiety się podobają, więc nie ma co > zabierać głosu w tej sprawie - wszystko rzecz gustu, piękno jest nie do końca > wymierne. Oczywiście- z pewnością są tacy mężczyźni. Ale ja nie znam ŻADNEGO:)))) który byłby sympatykiem fejsu i figury pani W. > Mnie się Dorota nie podoba, ale ma ciekawy głos i jest ciepłą osobą. No, widzi Pan- nawtet Panu się nie podoba:) A poza tym Drogi Panie, rekama Dove jest skierowana do kobiet, a konia z rzędem temu kto znajdzie kobietę dla której Pani Dora jest wyznacznikiem urody i autorytetem w jej dziedzinie:) Z pewnością jest fajna i podoba się mężowi- to napisałam wcześniej. Mimo całodziennego wysiadywania na forum czyta Pan posty nieuważnie i ze średnim zrzumieniem. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 08:51 Każdy z Was może wziąć udział w castingu i udowodnić, ze jest piękniejszy i lepszy od pani Wellman. Do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 09:19 Tym bardziej, że w reklamie Dove nie chodzi o wykreowanie super-naturalnej-piękności, tylko o pokazanie, że ktoś z byle jaką figurą też zasługuje na dobrą pielęgnację. A nawet zaryzykowałabym stwierdzenie, że mamy, patrząc na reklamy Dove, poczuć się piękniejsze od ich modelek. A poza tym: ludzie, czy Wy musicie wszystko przez pryzmat seksownego wyglądu postrzegać? Przyjaciół sobie tylko seksownych i prosto od kosmetyczki dobieracie? Ja oddałabym stado plastikowych dziewuch z telewizji, które myślą tylko o tym, jak wyglądają na ekranie (a nie mają nic do powiedzenia) za jedną Wellman. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 09:30 panistrusia napisała: > Tym bardziej, że w reklamie Dove nie chodzi o wykreowanie > super-naturalnej-piękności, tylko o pokazanie, że ktoś z byle jaką figurą też > zasługuje na dobrą pielęgnację. A nawet zaryzykowałabym stwierdzenie, że mamy, > patrząc na reklamy Dove, poczuć się piękniejsze od ich modelek. > > A poza tym: ludzie, czy Wy musicie wszystko przez pryzmat seksownego wyglądu > postrzegać? Przyjaciół sobie tylko seksownych i prosto od kosmetyczki dobieraci > e? > > Ja oddałabym stado plastikowych dziewuch z telewizji, które myślą tylko o tym, > jak wyglądają na ekranie (a nie mają nic do powiedzenia) za jedną Wellman. Cześć Strusiu, popieram w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 09:41 dzisus- kobietko, a czy ja napisałam, że sobie dobieram przyjaciół pod kątem wyglądu???? co za daleko posunięta analiza psychologiczna. pani welman nie zachęca mnie do kupna ( i tak beznadziejnych jakościowo) kosmetyków Dove ale jest fajna i miła. tyle. a i tak reklama Dove jak ktoś słusznie zauważył tak poleciała po paniach W i F fotoszopem, że o naturalności i NATURALNYM pięknie nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 10:11 dzisus-kobietonie Przesłanie reklamy Dove jest właśnie takie anty-estetyczne. Co do dobierania sobie przyjaciół: sama przytoczyłaś argument, że żadnemu Twojemu znajomemu mężczyźnie nie podoba się(rozumiem, że fizycznie) Wellman. Nie podoba mi się takie przedmiotowe traktowanie ludzi, nawet jeśli są osobami publicznymi i sami z własnej woli wystawiają się na wszelkiego rodzaju krytykę. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 12:46 dzizus- babusie: zupełnie nie kumasz a jak nie kumasz to udajesz greka i wielce poprawną politcznie moralistkę. moi znajomi np koledzy mają niearakcyjne koleżanki, a nawet kobiety: co nie znaczy,że fiyczność pani W z telewizji wbudza u nich zachwyt, bo nie wzbudza. u mnie też . i mam takie prawo. Gioconda też nie wszystich zachwyca.albo Schiffer. Nie wiem, jakie było przesłanie reklamy Dove, bo jej nie ustawiałam: nie wymyślałam, nie pracowałam przy niej. ty też tego raczej nie wiesz , więc się autoytatywnie nie wypowiadaj. mnie mówiąc szczerze w reklamie nie kręci jak mogę się dowartościować brakiem urody u modelek i zachwycić wą własną atrakcyjnością.ja tu targetem nie jestem. a co ci się podoba lub nie to twoja sprawa, jak ktoś występuje w reklamie (jakiejkolwiek) to musi się liczyć z reakcją. nawet powinien. nie chce mi się z tobą ciągnąć tej dyskusji więc dla mnie to Koniec Tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 13:08 To bardzo niemiły post. Czy fizyczność pani Wellman wzbudza zachwyt to nie twój problem, zapewniam raz jeszcze, że są mężczyźni, którym jej wygląd się podoba. Jeśli chodzi o osobowość telewizyjną, to ma jej więcej, niż wiele szczupłych i zrobionych blondynek. Jakie jest przesłanie reklamy Dove? Piękno, które nie zależy od kształtu ciała. Ja takie piękno dostrzegam i w Figurze, i w Wellman. Zyczę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 13:12 Bardzo mnie to cieszy co Pan napisał itd, itp.:] Następny co siedzi na forum pod jeszcze jednym nikiem Virr od 8 mej do 24 - czyta ale nie rozumie. EOT> Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 13:19 traktorowa napisała: > Bardzo mnie to cieszy co Pan napisał itd, itp.:] > Następny co siedzi na forum pod jeszcze jednym nikiem Virr od 8 mej do 24 - > czyta ale nie rozumie. > EOT> :))))) mimo wszystko podtrzymuje to, co napisałem. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 20:00 panistrusia napisała: > > Ja oddałabym stado plastikowych dziewuch z telewizji, które myślą tylko o tym, > jak wyglądają na ekranie (a nie mają nic do powiedzenia) za jedną Wellman. Ja też . Kryszaka mi nie żal . Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 09:43 najpierw Panią zapraszam do castingu bo to pani zdaje się uważała,że Mołek jest brzydka. sorry za nieporawność polityczną ale od pani Welmannn łatwo być atrakcyjniejszą- pani Mołek to już ogromne wyzwanie. szczególnie dla pani, Rozmowo- Kontrolowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 11:15 traktorowa napisała: > najpierw Panią zapraszam do castingu bo to pani zdaje się uważała,że Mołek jest > > brzydka. > sorry za nieporawność polityczną ale od pani Welmannn łatwo być atrakcyjniejszą > - > pani Mołek to już ogromne wyzwanie. szczególnie dla pani, Rozmowo- > Kontrolowana:) Zupełnie nie rozumiem personalnych wycieczek. O pani Mołek napisałam, ze nie jest piękna, _nigdy_ nie napisałam, ze jest brzydka. Albowiem są kobiety piękne oraz ładne IMHO. O gustach się nie dyskutuje, dla jednych Dorota Wellmann jest ładna, dla innych nie, tak samo jak i pani Mołek, uparcie wywoływana. I jeszcze jedno: każdy z nas wie o sobie tylko tyle, ile czyta. Nie wiesz, kim jestem, jaka jestem, gdzie pracuję, co robiłam w życiu, jakie mam doświadczenie i czy byłam na castingu czy też nie. Możesz mnie poznać i wtedy ad personam kierować kąśliwe uwagi. Albo też nie poznać i pozostać na poziomie usera, który- nie mając argumentów- atakuje rzeczy tak nietrwałe, jak wygląd. Serdecznie Cię pozdrawiam, traktorowa i życzę więcej dystansu: do siebie, do innych i do forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 12:49 taaaa, życzę C tego czego Ty mi życzysz wostatnim zdaniu. W dwójnasób:) Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup Re: Pienkna Dorotea 26.04.07, 12:24 traktorowa napisała: > z pewnością jest to prywatnie sympatyczna osoba, ale z pięknem ma tyle > wspólnego co ja z borsukiem:)))))) A przy odrobinie chęci można to udowodnić: Traktorowa - rolnik Rolnik - wieś Wieś - łono natury Łono natury - Las Las - Borsuk :)...........tylko się nie obrażaj traktorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Pienkna Dorotea 26.04.07, 20:42 :)))))))) podoba mi się Twój tok myślenia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Wellman przestanie straszyć z ekranu 24.04.07, 20:27 tez jej nie lubie ale ja prawie nie oglądam tvp Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Wellman przestanie straszyć z ekranu 25.04.07, 11:44 l.george.l napisał: > Jest nadzieja > www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=41638 > Przykro mi, ale skoro płacę za TV, to chcę mieć na ekranie młode, zgrabne i > inteligentne panie. Jeśli o twoim poziomie inteligencji to współczuję widzom. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Wellman przestanie straszyć z ekranu 25.04.07, 12:21 Przykro mi,ja też płacę ten głupawy abonament i życzyłbym sobie w TV róznorodności,bo nic nie jest bardziej niestrawne (także w sensie estetyki) niż jednorodna masa takich samych gąb,sylwetek i stylów bycia. A z Dorotą Wellman z chęcią poszedłbym na kawę,bo jako jedyna w tym całym małpim gaju zdaje się mieć trochę ikry. Odpowiedz Link Zgłoś
sher.khan Re: Wellman przestanie straszyć z ekranu 27.04.07, 08:33 Też bym z nią chętnie kawę wypił, bo wydaje się sympatyczna i inteligentna, w przeciwieństwie do prezenterek, które moga powiedzieć tylko to co im ktos napisze albo do słuchawki gada. A Dorota Welman jest całkiem ok w podrózach z żartem, poza tym chyba ma dystans do siebie, potrafi się z samej siebie tez śmiać. Zadaje się, że przez takich "estetów" jak załozyciel tego wątku małolaty wpadają w anoreksję, a rodzice w prezencie komunijnym fundują dzieciom operacje plastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
frida.lyngstad Toś błysnął... 27.04.07, 10:14 A ja bym chciała mieć na forum mądrych i wyrozumiałych adwersarzy. Jeśli jedynym Twoim zarzutem wobec Doroty Wellman jest fakt, że nie ma figury modelki, to nie mamy co rozmawiać. Obawiam się, że z kimś takim jak Ty - kto ma w głowie kłębek moherowej wełny zamiast rozumu - dyskusja nie będzie miła. Idź Ty lepiej oglądaj "Panienki w bikini" na Polsacie - tam będą takie, jak sobie życzysz... Odpowiedz Link Zgłoś