Dodaj do ulubionych

Wellman przestanie straszyć z ekranu

24.04.07, 15:38
Jest nadzieja
www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=41638
Przykro mi, ale skoro płacę za TV, to chcę mieć na ekranie młode, zgrabne i
inteligentne panie.
Obserwuj wątek
    • buddah [...] 24.04.07, 15:50
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • wyksztalciuch Re: Wellman przestanie straszyć z ekranu 24.04.07, 19:12
      Wellman była świetna w radiu, w tv jest beznadziejna. Nie chodzi wcale o jej
      figurę. Mnie drażni jej sztuczność. Za wszelką cenę chce powiedzieć "jestem
      osobowością" ale ponieważ nie jest, wypada cieniutko i na siłę.
    • enter123 Całe szczęście!!! 24.04.07, 19:49
      Nie to żeby mi przeszkadzał jej tłusty kark ale ten sztuczny luz i ta kipiąca
      energia i to nakręcanie się przy każdym bzdecie były nie do wytrzymania. No i
      jakiś taki plebs z niej emanował...
      • masiej1987 Re: Całe szczęście!!! 24.04.07, 20:14
        Dzieki niebiosom. wyjątkowo nie trawię tego babsztyla.
    • traktorowa Pienkna Dorotea 24.04.07, 20:20
      Dorota Wellman- twarz ciało kosmetyków Dove NATURALNE PIĘKNO.

:))))))
      Nie jestem pewna czy dobrze sobie te twarze do reklamy Dove dobrali, bo oprócz
      nadobnej Doroty występuje w niej jeszcze seksowna Kasia Figura:))))
      • dr.verte Re: Pienkna Dorotea 24.04.07, 21:51
        traktorowa napisała:

> Dorota Wellman- twarz ciało kosmetyków Dove NATURALNE PIĘKNO.
        >

a widziałeś ile tam machali fotoszopem?przegięli kompletnie z retuszami
        • lew-salonowy Re: Pienkna Dorotea 24.04.07, 22:16
          dr.verte napisał:

> traktorowa napisała:
          >
          > > Dorota Wellman- twarz ciało kosmetyków Dove NATURALNE PIĘKNO.
          > >
          >
          >
          > a widziałeś ile tam machali fotoszopem?przegięli kompletnie z retuszami

Miła z niej pani. Nie śmiejcie się.
        • traktorowa Re: Pienkna Dorotea 24.04.07, 22:46
          dr.verte napisał:
          > >
          >
          >
          > a widziałeś ile tam machali fotoszopem?przegięli kompletnie z retuszami

widziaŁAm , widziaŁAM- a efekt i tak bardzo zniechęcający:))))

z pewnością jest to prywatnie sympatyczna osoba, ale z pięknem ma tyle
          wspólnego co ja z borsukiem:))))))
          • lew-salonowy Re: Pienkna Dorotea 24.04.07, 22:51
            traktorowa napisała:

> z pewnością jest to prywatnie sympatyczna osoba, ale z pięknem ma tyle
            > wspólnego co ja z borsukiem:))))))

Wie Pani, są mężczyźni, którym puszyste kobiety się podobają, więc nie ma co
            zabierać głosu w tej sprawie - wszystko rzecz gustu, piękno jest nie do końca
            wymierne.
            Mnie się Dorota nie podoba, ale ma ciekawy głos i jest ciepłą osobą.
            • traktorowa Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 08:18
              lew-salonowy napisał:
              >
              >
              > Wie Pani, są mężczyźni, którym puszyste kobiety się podobają, więc nie ma co
              > zabierać głosu w tej sprawie - wszystko rzecz gustu, piękno jest nie do końca
              > wymierne.

Oczywiście- z pewnością są tacy mężczyźni. Ale ja nie znam ŻADNEGO:)))) który
              byłby sympatykiem fejsu i figury pani W.

> Mnie się Dorota nie podoba, ale ma ciekawy głos i jest ciepłą osobą.

No, widzi Pan- nawtet Panu się nie podoba:)

A poza tym Drogi Panie, rekama Dove jest skierowana do kobiet, a konia z rzędem
              temu kto znajdzie kobietę dla której Pani Dora jest wyznacznikiem urody i
              autorytetem w jej dziedzinie:)

Z pewnością jest fajna i podoba się mężowi- to napisałam wcześniej. Mimo
              całodziennego wysiadywania na forum czyta Pan posty nieuważnie i ze średnim
              zrzumieniem.
              Pozdrawiam:)
              • rozmowy_kontrolowane Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 08:51
                Każdy z Was może wziąć udział w castingu i udowodnić, ze jest piękniejszy i
                lepszy od pani Wellman.
                Do dzieła!
                • panistrusia Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 09:19
                  Tym bardziej, że w reklamie Dove nie chodzi o wykreowanie
                  super-naturalnej-piękności, tylko o pokazanie, że ktoś z byle jaką figurą też
                  zasługuje na dobrą pielęgnację. A nawet zaryzykowałabym stwierdzenie, że mamy,
                  patrząc na reklamy Dove, poczuć się piękniejsze od ich modelek.

A poza tym: ludzie, czy Wy musicie wszystko przez pryzmat seksownego wyglądu
                  postrzegać? Przyjaciół sobie tylko seksownych i prosto od kosmetyczki dobieracie?

Ja oddałabym stado plastikowych dziewuch z telewizji, które myślą tylko o tym,
                  jak wyglądają na ekranie (a nie mają nic do powiedzenia) za jedną Wellman.
                  • lew-salonowy Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 09:30
                    panistrusia napisała:

> Tym bardziej, że w reklamie Dove nie chodzi o wykreowanie
                    > super-naturalnej-piękności, tylko o pokazanie, że ktoś z byle jaką figurą też
                    > zasługuje na dobrą pielęgnację. A nawet zaryzykowałabym stwierdzenie, że mamy,
                    > patrząc na reklamy Dove, poczuć się piękniejsze od ich modelek.
                    >
                    > A poza tym: ludzie, czy Wy musicie wszystko przez pryzmat seksownego wyglądu
                    > postrzegać? Przyjaciół sobie tylko seksownych i prosto od kosmetyczki dobieraci
                    > e?
                    >
                    > Ja oddałabym stado plastikowych dziewuch z telewizji, które myślą tylko o tym,
                    > jak wyglądają na ekranie (a nie mają nic do powiedzenia) za jedną Wellman.

Cześć Strusiu,
                    popieram w 100% :)
                  • traktorowa Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 09:41
                    dzisus- kobietko, a czy ja napisałam, że sobie dobieram przyjaciół pod kątem
                    wyglądu???? co za daleko posunięta analiza psychologiczna.
                    pani welman nie zachęca mnie do kupna ( i tak beznadziejnych jakościowo)
                    kosmetyków Dove ale jest fajna i miła. tyle.

a i tak reklama Dove jak ktoś słusznie zauważył tak poleciała po paniach W i F
                    fotoszopem, że o naturalności i NATURALNYM pięknie nie ma mowy.
                    • panistrusia Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 10:11
                      dzisus-kobietonie
                      Przesłanie reklamy Dove jest właśnie takie anty-estetyczne.
                      Co do dobierania sobie przyjaciół: sama przytoczyłaś argument, że żadnemu
                      Twojemu znajomemu mężczyźnie nie podoba się(rozumiem, że fizycznie) Wellman. Nie
                      podoba mi się takie przedmiotowe traktowanie ludzi, nawet jeśli są osobami
                      publicznymi i sami z własnej woli wystawiają się na wszelkiego rodzaju krytykę.
                      • traktorowa Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 12:46
                        dzizus- babusie:
                        zupełnie nie kumasz a jak nie kumasz to udajesz greka i wielce poprawną
                        politcznie moralistkę.
                        moi znajomi np koledzy mają niearakcyjne koleżanki, a nawet kobiety: co nie
                        znaczy,że fiyczność pani W z telewizji wbudza u nich zachwyt, bo nie wzbudza. u
                        mnie też . i mam takie prawo. Gioconda też nie wszystich zachwyca.albo Schiffer.
                        Nie wiem, jakie było przesłanie reklamy Dove, bo jej nie ustawiałam: nie
                        wymyślałam, nie pracowałam przy niej. ty też tego raczej nie wiesz , więc się
                        autoytatywnie nie wypowiadaj.
                        mnie mówiąc szczerze w reklamie nie kręci jak mogę się dowartościować brakiem
                        urody u modelek i zachwycić wą własną atrakcyjnością.ja tu targetem nie jestem.

a co ci się podoba lub nie to twoja sprawa, jak ktoś występuje w reklamie
                        (jakiejkolwiek) to musi się liczyć z reakcją. nawet powinien.

nie chce mi się z tobą ciągnąć tej dyskusji więc dla mnie to Koniec Tematu.
                        • lew-salonowy Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 13:08
                          To bardzo niemiły post. Czy fizyczność pani Wellman wzbudza zachwyt to nie twój
                          problem, zapewniam raz jeszcze, że są mężczyźni, którym jej wygląd się podoba.
                          Jeśli chodzi o osobowość telewizyjną, to ma jej więcej, niż wiele szczupłych i
                          zrobionych blondynek.

Jakie jest przesłanie reklamy Dove? Piękno, które nie zależy od kształtu ciała.
                          Ja takie piękno dostrzegam i w Figurze, i w Wellman.

Zyczę miłego dnia.
                          • traktorowa Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 13:12
                            Bardzo mnie to cieszy co Pan napisał itd, itp.:]
                            Następny co siedzi na forum pod jeszcze jednym nikiem Virr od 8 mej do 24 -
                            czyta ale nie rozumie.
                            EOT>
                            • lew-salonowy Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 13:19
                              traktorowa napisała:

> Bardzo mnie to cieszy co Pan napisał itd, itp.:]
                              > Następny co siedzi na forum pod jeszcze jednym nikiem Virr od 8 mej do 24 -
                              > czyta ale nie rozumie.
                              > EOT>

:)))))
                              mimo wszystko podtrzymuje to, co napisałem.
                              Miłego dnia.
                  • tekisk Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 20:00
                    panistrusia napisała:

>
                    > Ja oddałabym stado plastikowych dziewuch z telewizji, które myślą tylko o tym,
                    > jak wyglądają na ekranie (a nie mają nic do powiedzenia) za jedną Wellman.

Ja też .
                    Kryszaka mi nie żal .
                • traktorowa Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 09:43
                  najpierw Panią zapraszam do castingu bo to pani zdaje się uważała,że Mołek jest
                  brzydka.
                  sorry za nieporawność polityczną ale od pani Welmannn łatwo być atrakcyjniejszą-
                  pani Mołek to już ogromne wyzwanie. szczególnie dla pani, Rozmowo-
                  Kontrolowana:)
                  • rozmowy_kontrolowane Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 11:15
                    traktorowa napisała:

> najpierw Panią zapraszam do castingu bo to pani zdaje się uważała,że Mołek jest
                    >
                    > brzydka.

> sorry za nieporawność polityczną ale od pani Welmannn łatwo być atrakcyjniejszą
                    > -
                    > pani Mołek to już ogromne wyzwanie. szczególnie dla pani, Rozmowo-
                    > Kontrolowana:)

Zupełnie nie rozumiem personalnych wycieczek.
                    O pani Mołek napisałam, ze nie jest piękna, _nigdy_ nie napisałam, ze jest
                    brzydka. Albowiem są kobiety piękne oraz ładne IMHO.

O gustach się nie dyskutuje, dla jednych Dorota Wellmann jest ładna, dla innych
                    nie, tak samo jak i pani Mołek, uparcie wywoływana.

I jeszcze jedno: każdy z nas wie o sobie tylko tyle, ile czyta. Nie wiesz, kim
                    jestem, jaka jestem, gdzie pracuję, co robiłam w życiu, jakie mam doświadczenie
                    i czy byłam na castingu czy też nie.
                    Możesz mnie poznać i wtedy ad personam kierować kąśliwe uwagi.
                    Albo też nie poznać i pozostać na poziomie usera, który- nie mając argumentów-
                    atakuje rzeczy tak nietrwałe, jak wygląd.

Serdecznie Cię pozdrawiam, traktorowa i życzę więcej dystansu: do siebie, do
                    innych i do forum:)
                    • traktorowa Re: Pienkna Dorotea 25.04.07, 12:49
                      taaaa,
                      życzę C tego czego Ty mi życzysz wostatnim zdaniu. W dwójnasób:)
          • nevergiveup Re: Pienkna Dorotea 26.04.07, 12:24
            traktorowa napisała:

> z pewnością jest to prywatnie sympatyczna osoba, ale z pięknem ma tyle
            > wspólnego co ja z borsukiem:))))))

A przy odrobinie chęci można to udowodnić:

Traktorowa - rolnik
            Rolnik - wieś
            Wieś - łono natury
            Łono natury - Las
            Las - Borsuk

:)...........tylko się nie obrażaj traktorowo.
            • traktorowa Re: Pienkna Dorotea 26.04.07, 20:42
              :))))))))
              podoba mi się Twój tok myślenia:)))))
    • paulinaa Re: Wellman przestanie straszyć z ekranu 24.04.07, 20:27
      tez jej nie lubie ale ja prawie nie oglądam tvp
    • jhbsk Re: Wellman przestanie straszyć z ekranu 25.04.07, 11:44
      l.george.l napisał:

> Jest nadzieja
      > www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=41638
      > Przykro mi, ale skoro płacę za TV, to chcę mieć na ekranie młode, zgrabne i
      > inteligentne panie.

Jeśli o twoim poziomie inteligencji to współczuję widzom.
    • grek.grek Re: Wellman przestanie straszyć z ekranu 25.04.07, 12:21
      Przykro mi,ja też płacę ten głupawy abonament i życzyłbym sobie w TV róznorodności,bo nic nie jest bardziej niestrawne (także w sensie estetyki) niż jednorodna masa takich samych gąb,sylwetek i stylów bycia.
      A z Dorotą Wellman z chęcią poszedłbym na kawę,bo jako jedyna w tym całym małpim gaju zdaje się mieć trochę ikry.

• sher.khan Re: Wellman przestanie straszyć z ekranu 27.04.07, 08:33
        Też bym z nią chętnie kawę wypił, bo wydaje się sympatyczna i inteligentna, w
        przeciwieństwie do prezenterek, które moga powiedzieć tylko to co im ktos
        napisze albo do słuchawki gada. A Dorota Welman jest całkiem ok w podrózach z
        żartem, poza tym chyba ma dystans do siebie, potrafi się z samej siebie tez
        śmiać.
        Zadaje się, że przez takich "estetów" jak załozyciel tego wątku małolaty
        wpadają w anoreksję, a rodzice w prezencie komunijnym fundują dzieciom operacje
        plastyczne.
    • frida.lyngstad Toś błysnął... 27.04.07, 10:14
      A ja bym chciała mieć na forum mądrych i wyrozumiałych adwersarzy. Jeśli jedynym
      Twoim zarzutem wobec Doroty Wellman jest fakt, że nie ma figury modelki, to nie
      mamy co rozmawiać. Obawiam się, że z kimś takim jak Ty - kto ma w głowie kłębek
      moherowej wełny zamiast rozumu - dyskusja nie będzie miła. Idź Ty lepiej oglądaj
      "Panienki w bikini" na Polsacie - tam będą takie, jak sobie życzysz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka