Gość: Bzyt IP: *.icpnet.pl 21.05.03, 23:18 Elo Czy ktos moze orientuje sie co jest z JEziorem Marzen>??? Qrczak..poogladalabym sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: 195.117.188.* 22.05.03, 08:45 Też brakuje mi tego serialu, mam nadzieję, że wróci. Obecnie 5 seria jest emitowana na Pro Sieben, a w USA- ponoć już ostatnia 6 seria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: gil:* / 192.168.0.* 22.05.03, 10:18 Widziałem kilka dni temu "jezioro marzeń" na TV 4. Teraz tam to nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: 195.117.188.* 22.05.03, 12:32 Gość portalu: MC napisał(a): > Widziałem kilka dni temu "jezioro marzeń" na TV 4. Teraz tam to nadają. Ale czy są to nowe odcinki, czy tylko powtórki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.duna.pl 22.05.03, 13:57 nie ogladam tego,wiec nie wiem co z tym serialem na polskiej tv,ale niedawno lecial w stanach odcinek finalowy Dawson's Creek (ostatni)......i za to wiem,ze::::Katie Holmes (nie pamietam imienia bohaterki ktora ona gra) i Peacey zostali nadal parą,Jenn umarła (miała coś z sercem), a jej córeczkę przygarną Jack (ten jej przyjaciel). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 17:55 Gość portalu: lulu napisał(a): > nie ogladam tego,wiec nie wiem co z tym serialem na polskiej tv,ale niedawno > lecial w stanach odcinek finalowy Dawson's Creek (ostatni)......i za to > wiem,ze::::Katie Holmes (nie pamietam imienia bohaterki ktora ona gra) i Peacey > > zostali nadal parą,Jenn umarła (miała coś z sercem), a jej córeczkę przygarną > Jack (ten jej przyjaciel). Czyli politycznie poprawne zakończenie (Zważywszy, że JAck był gejem). A co z głównym bohaterem (Dawsonem)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu zakonczenie IP: 80.51.244.* 22.05.03, 19:52 Jack i starszy brat Pecey'a -Doug-zostali parą i zdecydowali sie wychowac córke Jenn-Amy.Jack powiedział Jenn (jeszcze zanim umarła oczywiście),że jest ona jego pokrewną duszą.ta dziewczyna grana przez Katie Holmes wybrała Pecey'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.chello.pl 22.05.03, 15:00 Gość portalu: ada napisał(a): > Ale czy są to nowe odcinki, czy tylko powtórki? Niestety powtórki - 4-ta seria. mam nadzieje, że puszczą potem też i nastepne dwie! PS. A ostatni odcinek serialu, był na serio świetny! pozdro wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.03, 19:10 A niewiesz czy już mogę go ściągnąć na kazzie ostatnio probowałam i się nie dało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.chello.pl 22.05.03, 22:41 Ja właśnie przez Kazaa ściągnęłam finałowe dwa odcinki. Naprawdę polecam, mocno wzruszające! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 06:53 A czy mogłabyś napisać w jaki sposób je znalazłaś? Po wpisaniu Dowson's creek wyskakuje tylko jedna pozycja :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.05.03, 12:10 zamiast szukać pod 'Dowson Creek' wpisz w właściwe okienko całą nazwę odcinka. Powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 23.05.03, 14:25 Gość portalu: Aga napisał(a): > A czy mogłabyś napisać w jaki sposób je znalazłaś? Po wpisaniu Dowson's creek > wyskakuje tylko jedna pozycja :( Twój problem tkwi w błędny wpisaniu nazwy, bo Jezioro marzeń to faktycznie "Dawson's creek". Zamiast pierwszego "o" jest "a". teraz na pewno znajdziesz. A tytuły dwóch ostatnich odcinków to 623 - "All Good Things...", 624 - "...Must Come to an End". Z wielokropkiem lub nie. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: 195.117.188.* 23.05.03, 16:01 Jeżeli znacie dalsze losy bohaterów w serii piątej, która aktualnie leci na Pro Sieben, to czy moglibyście mnie poinformować, jak zakończył się wątek Joey i Charliego, tego muzyka, bo jak coś zaczęło się rozkręcać, to odcięli mnie od dostępu do stacji niemieckich na kablówce. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 23.05.03, 16:18 Gość portalu: ada napisał(a): > Jeżeli znacie dalsze losy bohaterów w serii piątej, która aktualnie leci na Pro > > Sieben, to czy moglibyście mnie poinformować, jak zakończył się wątek Joey i > Charliego, tego muzyka, bo jak coś zaczęło się rozkręcać, to odcięli mnie od > dostępu do stacji niemieckich na kablówce. > Pozdr. Nie wiem na którym odcinku skończyłaś ogladać, ale powiem tak. Na wiosenną przerwę cała paczka (Joey, Pacey, Aundrey, Jen i Jack) pojechała na Florydę. Tam dołączył do nich Charlie, w ramach niespodzianki dla Joey. Dochodzi do pocałunku. W następnym odcinku Charlie zachowuje sie już jakby był kompletnie w niech zakochany i jakby był jej chłopakiem. Okazuje się, ze jego grupa ma mozliwość trasy koncertowej, w którą oczywiście jadą. Wcześniej jednak proponuje on Joey, by razem z nim pojechała (śpiewajac jej pod oknem "I want you to want me"). Ona jednak się nie zgadza, ale w milutkiej atmosferze się żegnają. I na tym własnie konczy się wątek Charliego w Dawson's Creek. Pozdrawiam serdecznie DZIUNIA PS. Polecam bardzo fajna, polską stronkę o DC www.jezioro.stopklatka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyt Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.icpnet.pl 23.05.03, 21:15 Dzieki wszystkim martwilam sie ze jestem jedyna fanka cieplo pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.03, 11:56 Ja też się marteiłam że tylko ja jestem kompletnie zkręcona na punkcie tego serialu.Niestety jeszcze nie oglądałam odcinków finałowych kończących serial,ale właśnie mi się ściągają z czego jestem niezwykle zadowolona.Muszę się jeszcze przyznać,że jestem bardzo szczęśliwa,że Joe wybrala Pacego to jest moja ukochana para.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 25.05.03, 23:00 hihihi jest nas więcej :D Ja też przyznaję się bez bicia, że jestem wielce zauroczona tym serialem. Szkoda tylko, że już się skończył... ale w wielkim stylu! Ja też się cieszę, że pacey i Joey na koniec są znów razem! Nie wiem czy ogladałaś odcinek Castaways? Cała godzina Joey i Pacey'a :) Bardzo miło się oglada. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flynn Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.pl / 192.168.0.* 26.05.03, 00:32 która seria i nr odcinka? plz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 26.05.03, 08:06 odcinek 615, seria VI. Jeśli nie widziałeś/łaś to polecam - Joey i Pacey zostają zamknięci na noc w supermarkecie :). Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flynn Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.pl / 192.168.0.* 26.05.03, 11:58 dzięki. właśnie ściągam ostatni odcinek 6 serii - ciekawe, czy jak wrócę z urlopu (w sobotę) - to już będzie czy też jeszcze nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 02.06.03, 18:11 I jak, już po dwugodzinnym seansie finały Dawson's Creek? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flynn Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.pl / 192.168.0.* 02.06.03, 19:00 jeszcze nie, pańskie oko jednak musi samo wszystkiego dopilnować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 22:23 Gość portalu: Dziunia napisał(a): > hihihi jest nas więcej :D Ja też przyznaję się bez bicia, że jestem wielce > zauroczona tym serialem. Szkoda tylko, że już się skończył... ale w wielkim > stylu! > Ja też się cieszę, że pacey i Joey na koniec są znów razem! Nie wiem czy > ogladałaś odcinek Castaways? Cała godzina Joey i Pacey'a :) Bardzo miło się > oglada. > Pozdrawiam wszystkich! Pewnie,że oglądałam i byłam zachwycona.Śćiagnełam sobie także Clean and Sober,bardzo zabawny odcinek,i oczywiście niemoge się doczekać kiedy ściągnie mi się odcinek 623/624 ale strasznie wolno mi się ściąga Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 27.05.03, 14:35 Gość portalu: Lola napisał(a): > Pewnie,że oglądałam i byłam zachwycona.Śćiagnełam sobie także Clean and > Sober,bardzo zabawny odcinek,i oczywiście niemoge się doczekać kiedy ściągnie > mi się odcinek 623/624 ale strasznie wolno mi się ściąga Pozdrawiam. Tak "Clean and Sober" też jest niezły, zwłaszcza dwie sceny, początkowa z telewizorem i "nietrzeźwa" ;) Joey hihihi. Pozdrawiam serdecznie PS. Masz jakiś swój ulubiony odc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.03, 18:38 > Tak "Clean and Sober" też jest niezły, zwłaszcza dwie sceny, początkowa z > telewizorem i "nietrzeźwa" ;) Joey hihihi oglądnij sobie jeszcze film "burza lodowa" tam Joey tez jest nietrzeźwa i zasypia z głową na kolanach chłopaka tak głowa jest trochę bliżej pewnych części ciała ale to szczegół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.03, 19:37 Gość portalu: Dziunia napisał(a): >> > Tak "Clean and Sober" też jest niezły, zwłaszcza dwie sceny, początkowa z > telewizorem i "nietrzeźwa" ;) Joey hihihi. Pozdrawiam serdecznie > PS. Masz jakiś swój ulubiony odc? Tak mam mnóstwo ulubionych odcinków.Praktycznie całą serie 3i4uwielbiam,ale jak bym miała wybierać to najbardziej lubie odcinek konczący 3 serie "True Love".Lubie też odcinek gdzie Joey z Pacem po raz pierwszy się kochają (niepamiętam tytułu).Oczywiście jak w koncu ściągnie mi się odc 623/24 to to będą moje ulubione odc.A jaki jest twój ulubiony odc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 28.05.03, 23:30 Ja bardzo lubię serię 3 - całą! To jak rozwija się uczucie między Joey a Pacey'm. A mój ulubiony odcinek to chyba "Stolen Kisses" (ten gdy Joey całuje Pacey'a) i oczywiście dwa ostatnie odc. Ale to chyba własnie za cały ich klimat i podniosłość (zwieńczenie wszystkich serii). Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego odglądania finału (przygotuj husteczki!)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezioro lez Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.visp.energis.pl 17.06.03, 00:21 chusteczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: 195.117.188.* 26.05.03, 12:05 Dzięki Dziunia - moja ciekawość została zaspokojona. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek napisy - sezon V iVI IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 19:34 czy ma ktos pojecie gdzie mozna znalezc jakiekolwiek napisy do sezonu V, VI? pozd, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: napisy - sezon V iVI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 19:44 Chyba w tvtome. Autor opisów odcinków poczynił zadziwiajace odkrycie - otóż podczas pierwsze 4 sezony we wszystkich odcinkach graął podstawowa czwórka (chwilow szóstka, potem piątka) młodych bohaterów. Od piątego sezonu pojawiły się nowe osoby i choć nikt (nie licząc siostry Jacka) nie odszedł były odciki w któych brakowało głównych postaci. Jedynym wyjątkiem byłą Katie Holmes (Josephine), dlatego autor stawia sensowne pytanie - dlaczego serial nazywa się "Dawson;s creek" a nie Joey's Creek. A polską stronę do serialu polecano na wiosnę, ale zdaje sie stała się niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: napisy - sezon V iVI IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 22:12 napisow tam nie znalazlem - tylko opisy poszczegolnych odcinkow - ale mimo wszystko dzieki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś