Dodaj do ulubionych

JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek

IP: *.icpnet.pl 21.05.03, 23:18
Elo
Czy ktos moze orientuje sie co jest z JEziorem Marzen>???
Qrczak..poogladalabym sobie..
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: 195.117.188.* 22.05.03, 08:45
      Też brakuje mi tego serialu, mam nadzieję, że wróci. Obecnie 5 seria jest
      emitowana na Pro Sieben, a w USA- ponoć już ostatnia 6 seria.
      • Gość: MC Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: gil:* / 192.168.0.* 22.05.03, 10:18
        Widziałem kilka dni temu "jezioro marzeń" na TV 4. Teraz tam to nadają.
        • Gość: ada Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: 195.117.188.* 22.05.03, 12:32
          Gość portalu: MC napisał(a):

> Widziałem kilka dni temu "jezioro marzeń" na TV 4. Teraz tam to nadają.
          Ale czy są to nowe odcinki, czy tylko powtórki?
          • Gość: lulu Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.duna.pl 22.05.03, 13:57
            nie ogladam tego,wiec nie wiem co z tym serialem na polskiej tv,ale niedawno
            lecial w stanach odcinek finalowy Dawson's Creek (ostatni)......i za to
            wiem,ze::::Katie Holmes (nie pamietam imienia bohaterki ktora ona gra) i Peacey
            zostali nadal parą,Jenn umarła (miała coś z sercem), a jej córeczkę przygarną
            Jack (ten jej przyjaciel).
            • Gość: P-77 Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 17:55
              Gość portalu: lulu napisał(a):

> nie ogladam tego,wiec nie wiem co z tym serialem na polskiej tv,ale niedawno
              > lecial w stanach odcinek finalowy Dawson's Creek (ostatni)......i za to
              > wiem,ze::::Katie Holmes (nie pamietam imienia bohaterki ktora ona gra) i
              Peacey
              >
              > zostali nadal parą,Jenn umarła (miała coś z sercem), a jej córeczkę przygarną
              > Jack (ten jej przyjaciel).
              Czyli politycznie poprawne zakończenie (Zważywszy, że JAck był gejem). A co z
              głównym bohaterem (Dawsonem)?
              • Gość: lulu zakonczenie IP: 80.51.244.* 22.05.03, 19:52
                Jack i starszy brat Pecey'a -Doug-zostali parą i zdecydowali sie wychowac córke
                Jenn-Amy.Jack powiedział Jenn (jeszcze zanim umarła oczywiście),że jest ona
                jego pokrewną duszą.ta dziewczyna grana przez Katie Holmes wybrała Pecey'a
          • Gość: Dziunia Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.chello.pl 22.05.03, 15:00
            Gość portalu: ada napisał(a):
            > Ale czy są to nowe odcinki, czy tylko powtórki?
            Niestety powtórki - 4-ta seria. mam nadzieje, że puszczą potem też i nastepne
            dwie!
            PS. A ostatni odcinek serialu, był na serio świetny! pozdro wszystkim!
            • Gość: Lola Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.03, 19:10
              A niewiesz czy już mogę go ściągnąć na kazzie ostatnio probowałam i się nie dało
              • Gość: Dziunia Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.chello.pl 22.05.03, 22:41
                Ja właśnie przez Kazaa ściągnęłam finałowe dwa odcinki. Naprawdę polecam,
                mocno wzruszające! Pozdrawiam serdecznie
                • Gość: Aga Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 06:53
                  A czy mogłabyś napisać w jaki sposób je znalazłaś? Po wpisaniu Dowson's creek
                  wyskakuje tylko jedna pozycja :(
                  • Gość: nika Re: JEzioroMarzen<=>Dowsons' Creek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.05.03, 12:10
                    zamiast szukać pod 'Dowson Creek' wpisz w właściwe okienko całą nazwę odcinka.
                    Powinno pomóc.
                  • Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 23.05.03, 14:25
                    Gość portalu: Aga napisał(a):

> A czy mogłabyś napisać w jaki sposób je znalazłaś? Po wpisaniu Dowson's
                    creek
                    > wyskakuje tylko jedna pozycja :(

Twój problem tkwi w błędny wpisaniu nazwy, bo Jezioro marzeń to
                    faktycznie "Dawson's creek". Zamiast pierwszego "o" jest "a". teraz na pewno
                    znajdziesz. A tytuły dwóch ostatnich odcinków to 623 - "All Good Things...",
                    624 - "...Must Come to an End". Z wielokropkiem lub nie. Pozdrawiam serdecznie
                    • Gość: ada Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: 195.117.188.* 23.05.03, 16:01
                      Jeżeli znacie dalsze losy bohaterów w serii piątej, która aktualnie leci na Pro
                      Sieben, to czy moglibyście mnie poinformować, jak zakończył się wątek Joey i
                      Charliego, tego muzyka, bo jak coś zaczęło się rozkręcać, to odcięli mnie od
                      dostępu do stacji niemieckich na kablówce.
                      Pozdr.
                      • Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 23.05.03, 16:18
                        Gość portalu: ada napisał(a):

> Jeżeli znacie dalsze losy bohaterów w serii piątej, która aktualnie leci na
                        Pro
                        >
                        > Sieben, to czy moglibyście mnie poinformować, jak zakończył się wątek Joey i
                        > Charliego, tego muzyka, bo jak coś zaczęło się rozkręcać, to odcięli mnie od
                        > dostępu do stacji niemieckich na kablówce.
                        > Pozdr.

Nie wiem na którym odcinku skończyłaś ogladać, ale powiem tak. Na wiosenną
                        przerwę cała paczka (Joey, Pacey, Aundrey, Jen i Jack) pojechała na Florydę.
                        Tam dołączył do nich Charlie, w ramach niespodzianki dla Joey. Dochodzi do
                        pocałunku. W następnym odcinku Charlie zachowuje sie już jakby był kompletnie
                        w niech zakochany i jakby był jej chłopakiem. Okazuje się, ze jego grupa ma
                        mozliwość trasy koncertowej, w którą oczywiście jadą. Wcześniej jednak
                        proponuje on Joey, by razem z nim pojechała (śpiewajac jej pod oknem "I want
                        you to want me"). Ona jednak się nie zgadza, ale w milutkiej atmosferze się
                        żegnają. I na tym własnie konczy się wątek Charliego w Dawson's Creek.
                        Pozdrawiam serdecznie
                        DZIUNIA
                        PS. Polecam bardzo fajna, polską stronkę o DC www.jezioro.stopklatka.pl
                        • Gość: Bzyt Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.icpnet.pl 23.05.03, 21:15
                          Dzieki wszystkim
                          martwilam sie ze jestem jedyna fanka
                          cieplo pozdr.
                          • Gość: Lola Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.03, 11:56
                            Ja też się marteiłam że tylko ja jestem kompletnie zkręcona na punkcie tego
                            serialu.Niestety jeszcze nie oglądałam odcinków finałowych kończących
                            serial,ale właśnie mi się ściągają z czego jestem niezwykle zadowolona.Muszę
                            się jeszcze przyznać,że jestem bardzo szczęśliwa,że Joe wybrala Pacego to jest
                            moja ukochana para.Pozdrawiam
                            • Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 25.05.03, 23:00
                              hihihi jest nas więcej :D Ja też przyznaję się bez bicia, że jestem wielce
                              zauroczona tym serialem. Szkoda tylko, że już się skończył... ale w wielkim
                              stylu!
                              Ja też się cieszę, że pacey i Joey na koniec są znów razem! Nie wiem czy
                              ogladałaś odcinek Castaways? Cała godzina Joey i Pacey'a :) Bardzo miło się
                              oglada.
                              Pozdrawiam wszystkich!
                              • Gość: flynn Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.pl / 192.168.0.* 26.05.03, 00:32
                                która seria i nr odcinka? plz
                                • Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 26.05.03, 08:06
                                  odcinek 615, seria VI. Jeśli nie widziałeś/łaś to polecam - Joey i Pacey
                                  zostają zamknięci na noc w supermarkecie :). Pozdrawiam serdecznie
                                  • Gość: flynn Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.pl / 192.168.0.* 26.05.03, 11:58
                                    dzięki. właśnie ściągam ostatni odcinek 6 serii - ciekawe, czy jak wrócę z
                                    urlopu (w sobotę) - to już będzie czy też jeszcze nie :)
                                    • Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 02.06.03, 18:11
                                      I jak, już po dwugodzinnym seansie finały Dawson's Creek?
                                      Pozdrawiam serdecznie
                                      • Gość: flynn Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.pl / 192.168.0.* 02.06.03, 19:00
                                        jeszcze nie, pańskie oko jednak musi samo wszystkiego dopilnować:)
                              • Gość: Lola Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 22:23
                                Gość portalu: Dziunia napisał(a):

> hihihi jest nas więcej :D Ja też przyznaję się bez bicia, że jestem wielce
                                > zauroczona tym serialem. Szkoda tylko, że już się skończył... ale w wielkim
                                > stylu!
                                > Ja też się cieszę, że pacey i Joey na koniec są znów razem! Nie wiem czy
                                > ogladałaś odcinek Castaways? Cała godzina Joey i Pacey'a :) Bardzo miło się
                                > oglada.
                                > Pozdrawiam wszystkich!
                                Pewnie,że oglądałam i byłam zachwycona.Śćiagnełam sobie także Clean and
                                Sober,bardzo zabawny odcinek,i oczywiście niemoge się doczekać kiedy ściągnie
                                mi się odcinek 623/624 ale strasznie wolno mi się ściąga Pozdrawiam.
                                • Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 27.05.03, 14:35
                                  Gość portalu: Lola napisał(a):

> Pewnie,że oglądałam i byłam zachwycona.Śćiagnełam sobie także Clean and
                                  > Sober,bardzo zabawny odcinek,i oczywiście niemoge się doczekać kiedy
                                  ściągnie
                                  > mi się odcinek 623/624 ale strasznie wolno mi się ściąga Pozdrawiam.

Tak "Clean and Sober" też jest niezły, zwłaszcza dwie sceny, początkowa z
                                  telewizorem i "nietrzeźwa" ;) Joey hihihi. Pozdrawiam serdecznie
                                  PS. Masz jakiś swój ulubiony odc?
                                  • Gość: wojtek Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.03, 18:38
                                    > Tak "Clean and Sober" też jest niezły, zwłaszcza dwie
                                    sceny, początkowa z
                                    > telewizorem i "nietrzeźwa" ;) Joey hihihi

oglądnij sobie jeszcze film "burza lodowa" tam Joey tez
                                    jest nietrzeźwa i zasypia z głową na kolanach chłopaka
                                    tak głowa jest trochę bliżej pewnych części ciała ale to
                                    szczegół
                                  • Gość: Lola Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.03, 19:37
                                    Gość portalu: Dziunia napisał(a):

>>
                                    > Tak "Clean and Sober" też jest niezły, zwłaszcza dwie sceny, początkowa z
                                    > telewizorem i "nietrzeźwa" ;) Joey hihihi. Pozdrawiam serdecznie
                                    > PS. Masz jakiś swój ulubiony odc?
                                    Tak mam mnóstwo ulubionych odcinków.Praktycznie całą serie 3i4uwielbiam,ale jak
                                    bym miała wybierać to najbardziej lubie odcinek konczący 3 serie "True
                                    Love".Lubie też odcinek gdzie Joey z Pacem po raz pierwszy się kochają
                                    (niepamiętam tytułu).Oczywiście jak w koncu ściągnie mi się odc 623/24 to to
                                    będą moje ulubione odc.A jaki jest twój ulubiony odc?
                                    • Gość: Dziunia Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.chello.pl 28.05.03, 23:30
                                      Ja bardzo lubię serię 3 - całą! To jak rozwija się uczucie między Joey a
                                      Pacey'm. A mój ulubiony odcinek to chyba "Stolen Kisses" (ten gdy Joey całuje
                                      Pacey'a) i oczywiście dwa ostatnie odc. Ale to chyba własnie za cały ich
                                      klimat i podniosłość (zwieńczenie wszystkich serii). Pozdrawiam serdecznie i
                                      życzę miłego odglądania finału (przygotuj husteczki!)!
                                      • Gość: jezioro lez Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: *.visp.energis.pl 17.06.03, 00:21
                                        chusteczki?
                        • Gość: ada Re: JezioroMarzen<=>Dawsons' Creek IP: 195.117.188.* 26.05.03, 12:05
                          Dzięki Dziunia - moja ciekawość została zaspokojona.
                          Pozdr.
    • Gość: sebek napisy - sezon V iVI IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 19:34
      czy ma ktos pojecie gdzie mozna znalezc jakiekolwiek napisy do sezonu V, VI?
      pozd,
      • Gość: P-77 Re: napisy - sezon V iVI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 19:44
        Chyba w tvtome. Autor opisów odcinków poczynił zadziwiajace odkrycie - otóż
        podczas pierwsze 4 sezony we wszystkich odcinkach graął podstawowa czwórka
        (chwilow szóstka, potem piątka) młodych bohaterów. Od piątego sezonu pojawiły
        się nowe osoby i choć nikt (nie licząc siostry Jacka) nie odszedł były odciki w
        któych brakowało głównych postaci. Jedynym wyjątkiem byłą Katie Holmes
        (Josephine), dlatego autor stawia sensowne pytanie - dlaczego serial nazywa
        się "Dawson;s creek" a nie Joey's Creek.
        A polską stronę do serialu polecano na wiosnę, ale zdaje sie stała się
        niedostępna.
        • Gość: sebek Re: napisy - sezon V iVI IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 22:12
          napisow tam nie znalazlem - tylko opisy poszczegolnych odcinkow - ale mimo
          wszystko dzieki bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka