herr-mann 23.05.03, 13:41 I jak myślicie? Wiśnia ma jakieś szanse na pierwszą 10tkę? A Tatu?? Całkiem możliwe, że dwie rosyjskie uczennice dadzą niezły popis. Ponoć już zapowiedziały, że jak wygrają to biorą śluuuub! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eroll Re: Eurowizja 2003 - co to będzie??? IP: *.chello.pl 23.05.03, 14:34 nie jestem fanem ale życzę im jak najlepiej myślę że są szansę na pierwszą 10 choć pamiętam że 2 lata temu stawiałem tak samo z piaskiem i trochę się pomyliłem. a co do tatu to widział ktoś ich bucowskie zachowanie w rydze? one skończą szybciej niż myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Ale TATU podobno zmieniły... 23.05.03, 14:45 ... już swoje radykalne lesbijstwo na biseksualność... (Tak na marginesie: nie mam nic przeciwko odmiennym orientacja seksualnym, ale nienawidzę obłudy i sprzedawania wszystkiego, co intymne, na rynku show biznesu) Odpowiedz Link Zgłoś
jacqueline Re: Eurowizja 2003 - co to będzie??? 23.05.03, 15:46 herr-mann napisał: > I jak myślicie? Wiśnia ma jakieś szanse na pierwszą 10tkę? > A Tatu?? Całkiem możliwe, że dwie rosyjskie uczennice dadzą niezły popis. > Ponoć już zapowiedziały, że jak wygrają to biorą śluuuub! Tatu to dostaną zapewne 12 puntów od Holendrów. A Wiśniewski może liczyć na Niemców, Rosjan i Francuzów bo ta piosenka jest przeciw wojnom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania jak to co będzie? Wygramy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: jak to co będzie? Wygramy! IP: *.36.11.vie.surfer.at 23.05.03, 21:28 bedzie tragicznie.Polska bedzie poza dziesiatka.Na Eurowizji wygrywaja piosenki przebojowe a nie z przeslaniem......Wisniewski mysli,ze wygra bo totaka pioseneczka na czasie,przeciw wojnom ,granicom ale nic z tego.Tatu tez nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Wygramy! - chyba ktoś tutaj żartuje ? 23.05.03, 21:45 Gość portalu: kika napisał(a): > bedzie tragicznie.Polska bedzie poza dziesiatka.Na Eurowizji wygrywaja piosenki > > przebojowe a nie z przeslaniem......Wisniewski mysli,ze wygra bo totaka > pioseneczka na czasie,przeciw wojnom ,granicom ale nic z tego. Przychylam się, że będzie znowu wstyd i po raz trzeci z rzędu (co 2 lata) odpadniemy. Wiśniewski dowie się ile jest wart bez nachalnej i bezmyślnej promocji telewizji publicznej. Na tym się zakończy jego kariera. A my pobyt w Unii za rok rozpoczniemy jako obserwatorzy na najpopularniejszej imprezie kulturalnej w tej organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dorenia20 Re: Wygramy! - chyba ktoś tutaj żartuje ? 23.05.03, 23:03 Trudno sie nie zgodzic z przedmowca. Niestety zespol Ich Troje najprawdopodobniej uplasuje sie w drugiej dziesiatce albo jeszcze nizej. Tatu tez raczej nie zajda wysoko. Takie bunczuczne zapowiedzi triumfu na tym festiwalu raczej zniecheca telewidzow do glosowania. Jedno jest pewne, zwycieska piosenka bedzie latwa, lekka i przyjemna ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x czekamy az odszczekasz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 00:06 > Przychylam się, że będzie znowu wstyd i po raz trzeci z rzędu (co 2 lata) > odpadniemy. Wiśniewski dowie się ile jest wart bez nachalnej i bezmyślnej > promocji telewizji publicznej. Na tym się zakończy jego kariera. > A my pobyt w Unii za rok rozpoczniemy jako obserwatorzy na najpopularniejszej > imprezie kulturalnej w tej organizacji. i co pomyliłeś sie.. odszczekasz teraz czy zabraknie ci honoru Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: czekamy az odszczekasz 25.05.03, 02:05 Gość portalu: x napisał(a): > > > Przychylam się, że będzie znowu wstyd i po raz trzeci z rzędu (co 2 lata) > > odpadniemy. Wiśniewski dowie się ile jest wart bez nachalnej i bezmyślnej > > promocji telewizji publicznej. Na tym się zakończy jego kariera. > > A my pobyt w Unii za rok rozpoczniemy jako obserwatorzy na najpopularniejs > zej > > imprezie kulturalnej w tej organizacji. > > > i co pomyliłeś sie.. odszczekasz teraz czy zabraknie ci honoru Nie da się ukryć, że się pomyliłem. Muzycznie i wizualnie to był jednak kicz (ktoś już tutaj zauważył, że na początku Wiśniewski wyglądał jak esesman). Pomogła sztuczka z językiem niemieckim (Austria, Niemcy, Holandia). Rosjanie pozostali jednak doskonale obojętni (gorzej śpiewali po rosyjsku niż po niemiecku i dużo krócej). Tak jak i na propagandowe przesłanie. Trochę też nam pomogli inni sąsiedzi, np. Ukraina, Łotwa. Justyna ma ładny głos, który pięknie zabrzmiał i podziałał jak balsam po jękach Wiśniewskiego (tak jak i jej widok). To także mogło pomóc. Ona chyba w ogóle nie jest głupia, bo ogłosiła że odchodzi z tego zespołu. Cieszę się, że Polacy nieźle wypadli, trzymałem kciuki. Gratuluję zespołowi i fanom. Chciałbym zawsze się mylić w złych przepowiedniach. Ale nie zmienię swojego zdania o zjawisku "Ich Troje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Eurowizja 2003 - co to be˛dzie??? IP: *.chello.pl 23.05.03, 23:05 Mysle, ze szanse sa niewielkie. Piosenka jest taka sobie. Na miejscu Michala siegnalbym po bardziej sprawdzony repertuar. Piosenka "Powiedz, ach powiedz ..." (nie znam dokladnie tytulu) odniosla sukces w Polsce. Nieprzypadkowo. Jest lekka, melodyczna i wpada w ucho. Michal powinien siegnac po swoje najbardziej sprawdzone przeboje. Tak, czy inaczej, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Eurowizja 2003 - co to be˛dzie??? IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.03, 01:39 Na Eurowizji nie wolno spiewac piosenek juz granych. Musi byc nowa. Co do szans, zero. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Eurowizja 2003 - co to bedzie??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 08:22 Szkoda, bo Michał W jest, co by o nim nie powiedzieć, showmanem genialnym i gdyby zaśpiewali cos ze swoich sprawdzonych przebojów i zrobili dobry show... Jest taki ich jeden kawałek, który mi się podoba - ma tytuł bodaj "Razem, a jednak osobno". Tytuł wyjątkowo spaskudzony, ale piosenka, moim zdaniem, najlepsza w ich repertuarze! A propos regulaminu Eurowizji, nie fair jest też zgłaszanie zespołu, który odniósł już sukces na świecie (Tatu). Festiwal ma promować - już wypromowane?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Eurowizja 2003 - co to będzie??? IP: *.kabel.telenet.be 24.05.03, 07:31 Ten festival eurowizji to bedzie totalne fiasko i nie jest wazne jaka piosenka wygra ale moze bedzie jakies trzesienie ziemi i zmieni sie podejscie do piosenki i zaczna na nowo doceniac wokal i styl ??? Ja jako stary festiwalowicz(ka) ogladalam rozne eliminacje i potem wojna w Iraku przeslonila caly ten show Np eliminacje holenderskie trwaly 4 tygodnie i bylo okolo 4 piosenek super - wygralo jakies gowno pod publike z cafeshop - blondyna - po tytule nucisz cala piosenke ale zadnej w tym sztuki. Eliminacje niemieckie - rowniez po podaniu tytulu znasz cala piosenke zaspiewana przez 50-letnia babe Gdzie to pasuje do Brainstorm - za pierwszym razem nie zachwycilam sie ale podobalo mi sie Za Drugim razem chcialabym posluchac jeszcze , a za trzecim bylo juz za pozno bo wygral kto inny? (potem sluchalam i nigdy mi sie nie znudzilo ) -takie utwory powinny wygrywac Wtym roku np: eliminacje zydowskie - choopie choopie bardzo wpadlo mi w ucho - niestety wybrali cos innego I GB ma ogromne szanse na wygranie festivalu bo ma przeboj Reszta to piosenki zanikajace w tlumie ale taka jest moja opinia - dojdzie jeszcze glosowanie na graniczne kraje , ktorych nie brakuje w bylej Jugoslawi i rosji i zobaczymy jak piosenka polska upadnie na tym festiwalu gnoju - a jest to utwor wyrozniajacy sie od innych ale nie jest czuku czuku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Eurowizja 2003 - co to będzie??? IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.03, 10:56 Gość portalu: samanta napisał(a): > > Eliminacje niemieckie - rowniez po podaniu tytulu znasz cala piosenke > zaspiewana przez 50-letnia babe > Ona ma 39 lat :-)))))) Faktycznie piosenka jest koszmarna. Odpowiedz Link Zgłoś
dorenia20 Kiepsko bedzie! 24.05.03, 08:05 Oficjalne notowania u bukmacherów dają Michałowi szansę na wygraną 67 do 1, co plasowałoby Ich Troje na miejscu 22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Kiepsko bedzie! IP: *.chello.pl 24.05.03, 10:09 dorenia20 napisała: > Oficjalne notowania u bukmacherów dają Michałowi szansę na wygraną 67 do 1, co > plasowałoby Ich Troje na miejscu 22. > to gorzej od piaska i mietka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Kiepsko bedzie! IP: *.tkb.net.pl 24.05.03, 15:44 totalna wiocha z pseudolesbami i czerwonowsłosym głąbem z "kajne srajne". jak można taki syf oglądać? już lepiej popatrzeć na muchy latające nad psim gównem...poziom artystyczny ten sam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Kiepsko bedzie! IP: *.bogucicka7.com.pl 24.05.03, 16:26 Tu różnimy się gustem. Ja zdecydowanie wolę oglądać dziewczyny (chocby te z Tatu) niż muchy, choćby nawet te ostatnie latały nad gównem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Kiepsko bedzie! IP: *.tkb.net.pl 24.05.03, 15:47 chciałbym żeby nie zapowiadano gwiadę z Polski , lecz "osobnika mającego w Polsce zwolenników i miłośników". nie chće żeby ten głąb mnie reprezentował. totalna eurowiocha Odpowiedz Link Zgłoś
canad Moje typy 24.05.03, 22:56 Kolejnosc alfabetyczna: Cypr Holandia Malta Norwegia Polska Portugalia Szwecja melodyjne wpadajace w ucho i o to chodzi w Eurowizji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Moje typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 22:57 a wedlug mnie wygramy, najlepsze bylo ich 3, chujowe ale wyraziste przynajmniej, a reszta bezbarwna papak a tak samo chujska. Wiec my wygrywamy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RO Re: Moje typy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 23:06 zgadzam sie, michaś-kichaś wcale nie był tragiczny, nooo konkurencji też nie miał wielkiej... co do przeboju z wlk.bryt to polemizowałabym. Holandia wg mnie- oki, babka chociaż śpiewać umie, czego nie można powiedzieć o tatu. Jak widać nasz przebój wcale nie taki najgorszy, choć jak się dowiedziałam że jedzie ich troje chciało mi sę żygać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Eurowizja 2003 - co to będzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 23:58 Nie jestem entuzjastą IT, ale wypada docenić to, że wreszcie jest jakiś względny sukces - polski reprezentant dostaje punkty, a np. Wielka Brytania bez punktów. Chyba wysłanie Wiśniewskiego na Eurowizję nie było najgrszym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lily of the valley Re: Eurowizja 2003 - co to będzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 00:07 Heh..mamy wyniki..Wisniak calkiem niezle..choc nie znosze tej calj komercyjnej eurowizji- czyt. jednej wielkiej popowej szopki..to wygral mój fawort..a raczej faworytka Odpowiedz Link Zgłoś