jaa_ga 04.05.07, 17:19 Czyje to dziecko? Wygląda na specjalnej troski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cr00t Re: Superstacja 04.05.07, 17:24 jaa_ga napisała: > Czyje to dziecko? > Wygląda na specjalnej troski pl.wikipedia.org/wiki/Superstacja Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Superstacja 04.05.07, 17:26 cr00t napisał: > jaa_ga napisała: > > > Czyje to dziecko? > > Wygląda na specjalnej troski pl.wikipedia.org/wiki/Superstacja medium inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Superstacja 04.05.07, 17:59 Dzięki :-) Wygląda na to, że troszkę mam rację - wyraźnie z dysgrafią ma problem (skopiowane z Wikipedii) "ciekawi goście i interesujące rozmowy na bierzące tematy " Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Superstacja 04.05.07, 17:49 jaa_ga napisała: > Czyje to dziecko? > Wygląda na specjalnej troski Specjalnej troski to ty sie stac mozesz, jak ci w przeczkolku , bez powodu , pani dyrektor złoży pozew do sądu o odebranie praw rodzicielskich. jak bys sie wtedy czuła ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Superstacja 04.05.07, 17:56 Po pierwsze - ten program i prowadzący, to dla mnie amatorszczyzna Po drugie - ososichosi???? po trzecie - co to jest "przeczkole"? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Superstacja 04.05.07, 18:00 Ja się na wirtualne ludziki nie obrażam, Kasiu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Superstacja 04.05.07, 18:05 jaa_ga napisała: > Ja się na wirtualne ludziki nie obrażam, Kasiu :-))) Ja piszę słowo przepraszam z grzecznosci. Obrazac sie nie masz za co. To Kasiu to zbedne i tak nie trafisz , pamięć zawodna. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Superstacja 04.05.07, 18:00 (w "stałym kontakcie " jestem ...), a nie pamiętam jak wygladają. Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Czasem nie jest tragicznie 04.05.07, 17:59 Zwłaszcza jak zaproszą posłów dalszego szeregu - okazuje się, że tacy istnieją i potrafią w języku polskim cokolwiek powiedzieć. Ja przestałem oglądać Co z tą Polską czy Teraz My po to, by nie zwymiotować po kolejnym bełkocie Orzechowskiego, Jacusia K. czy tego, do którego google.pl odsyła po wpisaniu w nie pedofil. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Czasem nie jest tragicznie 04.05.07, 18:02 A ja właśnie niechcący w moim Aster na to wpadłam i , przyznam, oniemiałam ździebełko :-)) Ale ślęczę właśnie na kanale 25 cierpliwie a tej mi nie brakuje, na szczęście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Superstacja - cos innego 04.05.07, 18:06 Superstacja wygląda na bezstronną, moze z lekkim przechyłem w lewo, ale toleruje telefony wszystkich ,czym rózni sie od Radia Maryja, gdzie niewygodne telefony kasują z miejsca. Najlepiej o 16-ej nagrac LP, na tasme 8-godzinną i potem przerzucac zatrzymując sie na tym, co ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Superstacja - cos innego 04.05.07, 18:09 Ja dziś niechcący na nią trafiłam. Na razie wrażenie takie sobie...dziwne... zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Re: Superstacja - cos innego 04.05.07, 18:12 jaa_ga napisała: > Ja dziś niechcący na nią trafiłam. > Na razie wrażenie takie sobie...dziwne... zobaczymy ---> Parę tygodni temu trafiłem, jak jeden z prowadzących ucharakteryzowany na Rydzyka plótł głupoty a drugi mu wtórował. Radio i tv Rydzyka w porównaniu z nimi to wzór obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Superstacja - cos innego 04.05.07, 18:14 janbezziemi napisał: > Superstacja wygląda na bezstronną, moze z lekkim przechyłem w lewo, ale > toleruje telefony wszystkich Dziś dzwoniłem po południu w kestii ustawy dezubekizacyjnej. Poproszono mnie o imię,miasto i zapobiegawczo o ściszenie TV. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Superstacja dla wykształciuchów na żywo 04.05.07, 18:06 jaa_ga napisała: > Czyje to dziecko? > Wygląda na specjalnej troski ---> Już pisałem, że jest to stacja robiona przez idiotów dla idiotów. Nie powinien więc nikogo dziwić kociokwik zachwytu liberalnych postkomunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Superstacja dla wykształciuchów na żywo 04.05.07, 18:21 Romaszewski będzie wieczorem.Telefon już ci kiedyś podawałem. 1normalnyczlowiek11 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Aaa...jak Twoje, to co innego :-)) 04.05.07, 18:14 Da sobie radę. Poczucia humoru je nauczysz :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Aaa...jak Twoje, to co innego :-)) 04.05.07, 18:21 jaa_ga napisała: > Da sobie radę. Poczucia humoru je nauczysz :-)) Ty poczucia humoru nie stracisz, bo go nigdy nie miałaś. Ale nie będę przeszkadzać towarzystwu wzajemnej adoracji , moze po zawiłych próbach jakis dowcip sklecicie i sie z niego wspólnie pśmiejecie. Na tyle was stać , co zresztą wiem od bardzo dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Superstacja jest Super na tle TVPiS 1..3 04.05.07, 18:39 p. jaa_ga-o;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=60161276 Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Superstacja jest Super na tle TVPiS 1..3 04.05.07, 18:49 A fuj! Tych to ja nie oglądAm od roku :-)) A dziś tylko dlatego znalazła Superstację, bo wkurzyły mnie wędrówki turystyczne po kraju na TVN24 PS. Ahoj, "os-rooj" ! je je je stęskniłam sie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Superstacja jest Super na tle TVPiS 1..3 04.05.07, 19:06 jaa_ga napisała: > A fuj! Tych to ja nie oglądAm od roku :-)) > A dziś tylko dlatego znalazła Superstację, > bo wkurzyły mnie wędrówki turystyczne po kraju na TVN24 > > PS. Ahoj, "os-rooj" ! je je je stęskniłam sie:-))) :P Od 2 m-cy już gdzieś, o 20:10, mam Super jazdę 'bez trzymanki'. Polecam p. jaa_ga-o, dobrze robi na utrzymanie w formie umięśnienia brzuuuuchaaa..hehe.. ps a poza tym, henryk jestem, ten henryk...vide sygn.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Superstacja jest Super na tle TVPiS 1..3 04.05.07, 19:46 Że Henryk, to wiem, dlatego "stenskniłam siem" :-))) PS. Od jutra też ćwiczę brzuszki, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Superstacja jest Super na tle TVPiS 1..3 04.05.07, 19:50 jaa_ga napisała: > Że Henryk, to wiem, > dlatego "stenskniłam siem" :-))) > PS. Od jutra też ćwiczę brzuszki, a co! a..referendum2007 ?..;) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Superstacja 04.05.07, 18:43 jaa_ga napisała: > Czyje to dziecko? > Wygląda na specjalnej troski Mnie się podoba, zwłaszcza tych dwóch wariatów bez tabu. Powiew świeżości wśród tego zawodowstwa zaprawionego w intrygach. Akademickie czasy się przypominają. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Superstacja 04.05.07, 18:47 fakt. Ogladam czasem, bo to jednak cos innego. A co do sciszania telewizora to tutaj sprawa jasna - po prostu słowa przez telefon i slowa przez telewizor nakladaja sie na siebie. To nie jest linia opozniajaca jak w RM. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Superstacja 04.05.07, 18:50 joannabarska napisała: A co do sciszania telewizora to > tutaj sprawa jasna - po prostu słowa przez telefon i slowa przez telewizor > nakladaja sie na siebie. Od razu zapobiegawczo o tym informują.Od momentu gdy się dodzwoniłem do mówienia minęło może 10 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Superstacja 04.05.07, 18:52 Fakt! Akademickie czasy! Zaczynam patrzeć inaczej na techniczno-merytoryczne niedociągnięcia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly321 Re: Superstacja 04.05.07, 19:50 Nie chcą abyś tam śpiewała jaa_ga? Tedy mają rację. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: w "Superstacja" zlot zawiedzionych kaczek 12.05.07, 21:13 IV PiSpospolitej po odstrzale w Trybunale? ;) Jerzu, ale się rozkwakwała ściana płd.- wsch. Państwa Kaczyńskich, no mówię..jazgot kaczy w niebogłosy wprost;) a poza tym kokoś, jeszcze czy słowa;P Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: w "Superstacja" zlot zawiedzionych kaczek 12.05.07, 21:23 Z obowiązku Eurowizję oglądam. Łomatkobosko.... Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: w "Superstacja" zlot zawiedzionych kaczek 12.05.07, 21:26 ..prze sekundką chyba nasza fraua jazgotała lub SSwomen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Gratulacje 12.05.07, 21:31 Superstacja coraz lepsza. Gratulacje! Dalej tak, ale mocniej jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gratulacje 12.05.07, 21:34 Wczoraj oglądałam Urbana. Co powiem, to powiem, ale powiem: jest skurczybycko cool :-) Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Gratulacje 12.05.07, 21:47 jaa_ga napisała: > Wczoraj oglądałam Urbana. > Co powiem, to powiem, ale powiem: Nieładnie p. jaa_ga-o, nie można jakoś było 'cynku' zapodać? ;P serio > (był... skurczybycko cool :-)...? Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Gratulacje 12.05.07, 21:51 pani Elżbieta ze Szczecina: "Niesiołowski stał u Pana Bozi za wzrostem, a Kaczyńscy za rozumem"?..? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gratulacje 13.05.07, 00:08 os_rooj napisał: > jaa_ga napisała: > > > Wczoraj oglądałam Urbana. > > Co powiem, to powiem, ale powiem: > > Nieładnie p. jaa_ga-o, nie można jakoś było 'cynku' zapodać? ;P To stało się znienacka :-)) > > serio > (był... skurczybycko cool :-)...? > Najseriozniej serio cool. coorcze blade :-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
femimistka_inaczej Re: Gratulacje 13.05.07, 00:18 jaa_ga napisała: > os_rooj napisał: > > > jaa_ga napisała: > > > > > Wczoraj oglądałam Urbana. > > > Co powiem, to powiem, ale powiem: > > > > Nieładnie p. jaa_ga-o, nie można jakoś było 'cynku' zapodać? ;P > > To stało się znienacka :-)) > > > > serio > (był... skurczybycko cool :-)...? > > > > Najseriozniej serio cool. coorcze blade :-)) ".. a mnie jest szkoda ...i...";P Se wysłuchałem do samego końca sobotnie o "20:10".. bladzich_pokurcz co niemiara dziś kwakwakało..qrcze_bladzie! ps za "nick"? giwi winna..ona dawać nie powinna..;P Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: w "Superstacja" zlot zawiedzionych kaczek 12.05.07, 21:34 artsg z KPRM.gow? ..my te akta mamy, my to wszystko ujawnimy,..my siEm z Nymi polyczyMy, no Panie - "bród, bród, bród i jeszcze raz bród wśród";) Odpowiedz Link Zgłoś
femimistka_inaczej Re: w "Superstacja" "drużynę" układajoM..własnie;) 13.05.07, 01:04 Oj.Dyro na bramce ma stać przed "koorwikami" i..brać, brać od aLLe mo'HerowyCh Lujoow.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: w "Superstacja" "drużynę" układajoM..własnie; 13.05.07, 01:22 He he widzę, że szafa pełna ubrań na każdą pogodę u Pana Henia :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
capqa_niewidqa Re: w "Superstacja" "drużynę" układajoM..własnie; 13.05.07, 01:52 jaa_ga napisała: > He he widzę, że szafa pełna ubrań na każdą pogodę > u Pana Henia :-))))))))) Cóż, jak się z giwi ma co ma się, to się daje radę..;P ps .. a co na Eurowizji?.. Odpowiedz Link Zgłoś