sztuka_konwersacji 13.05.07, 17:38 Wasze typy, kogo chcielibyscie zobaczyc, uslyszec? ja chetnie zobaczylabym, jak ze spiewaniem radzą sobie Borys Szyc i Weronika Książkiewicz. I Kuba Wojewodzki!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shatmach Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 17:41 Przecież to mają być aktorzy serialowi. Ksiązkiewicz i Szyc ok, ale Kuba? Babcia Józia z Plebani :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 17:43 Co nie zmienia faktu, ze chcialabym go zobaczyc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wszedobylska Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 17:53 A ja jestem ciekawa jak zaspiewalaby doktor Zosia:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 17:58 Alicja Bachleda- Curuś, przecież kiedyś coś tam już wyła, nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wszedobylska Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 18:07 A co ma wspólnego Alicja z dr Zosia? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 18:10 Wbrew pozorom, ze rozmowy_kontrolowane nazwala AB-C dr Zosia - maja duzo wspolnego :) Np graly w tym samym serialu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wszedobylska Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 18:12 No graly, oczywiscie, ze graly, ale AB-C nie byla dr:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 18:14 ja tam nie chce byc niczyim adwokatem, ale zrozumialam to tak, ze r_k odpowiedziala po prostu na moje pytanie: kogo chcialaby uslyszec w JOS2, podpinajac sie pod Twoj post.Nic nie sugerowala, ze AB-C grala dr Zosie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 19:47 sztuka_konwersacji napisała: > ja tam nie chce byc niczyim adwokatem, ale zrozumialam to tak, ze r_k > odpowiedziala po prostu na moje pytanie: kogo chcialaby uslyszec w JOS2, > podpinajac sie pod Twoj post.Nic nie sugerowala, ze AB-C grala dr Zosie :) Sztuko, Ty to ja, ja to Ty, więc świetnie wyjaśniłaś, że miałam na myśli dokładnie to, że chciałabym w II edycji zobaczyć i usłyszeć Alicję Bachledę- Curuś. I moją ulubienicę absolutną- Weronikę Rosati:D Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 19:55 Oj tak, Weronika Rosati to tez moja ulubienica, ale to logiczne, skoro Ty to ja i vice versa :P Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:24 Weronika Rosati natapiruje łeb, założy sukienkę z kolekcji matki i już, sukces murowany:D Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:51 rozmowy_kontrolowane napisała: > Weronika Rosati natapiruje łeb, założy sukienkę z kolekcji matki i już, sukces > murowany:D może jeszcze Vala Kilmera do chórków sprowadzi- to byłoby coś. Morrison w chórku u Tapira;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:54 Jezu. ludzie, prosze was, brzuch mnie boli od smiechuuuuu!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:56 a wiesz jak to działa na płaski brzuszek?:) dziewczyno, brzusio jak kaloryferek gwarantowany:) a szisko przez Tapirka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arturs87 Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 18:10 1.Liszowska 2.Książkiewicz 3.Opania (Bartosz) 4.może któryś z Pazurów 5.Grabowski 6.Grabowska (Urszula) 7.Stenka 8.Lesień 9.Dereszowska 10.Linda 11.Przybylska 12.Żmijewski 13.Kasprzyk Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 18:12 Na Wikipedii ktoś podał taką listę: Joanna Liszowska (Na dobre i na złe), Bartłomiej Świderski (Magda M.), Michał Milowicz (Sąsiedzi), Joanna Trzepiecińska (Rodzina zatępcza), Tomasz Kot (Niania), Małgorzata Pieńkowska (M jak miłośc), Anna Cieślak (Na dobre i na złe), Jacek Rozenek (Samo życie), Aneta Zając (Pierwsza miłośc), Katarzyna Bujakiewicz (Magda M.), Marek Włodarczyk (Kryminalni), Cezary Żak (Ranczo), Agata Kulesza (Hela w opałach) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 18:39 Chętnie zobaczyłabym Liszowską (choć można dyskutować, czy jest ona amatorką), Trzepiecińską, Bujakiewicz i Włodarczyka. Dziwi mnie natomiast Milowicz. Przecież to byłoby jeszcze głupsze niż z Urbańską, Milowicz ma już nawet na koncie własną płytę! Pewnie w następnej edycji TzG Herbuś wystąpi jako "gwiazda" :). Odpowiedz Link Zgłoś
vaggi Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 18:18 Jarek i Leszek, bohaterowie filmu "O dwoch takich co ukradli ksiezyc". Szczegolnie polecam udział tego pierwszego;) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 18:47 Moje typy: Anna Przybylska Grażyna Wolszczak Anna Korcz Ewa Kasprzyk Magdalena Schejbal Joanna Liszowska Joanna Trzepiecińska Krzysztof Pieczyński Paweł Wilczak Maciej Zakościelny Tomasz Karolak Marek Włodarczyk Radosław Pazura Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 19:52 Wydaje mi się, że Krzysztof Pieczyński nie ma aż takiego parcia na szkiełko, by wystąpić w tego typu programie... Joanna Trzepiecińska ma wykształcenie muzyczne, to mogłoby być ciekawe... Przyszedł mi do głowy pomysł, że "największa polska skandalistka"- jak sama o sobie mówi- Anna Mucha mogłaby wystąpić:D Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 19:54 rozmowy_kontrolowane napisała: > > Przyszedł mi do głowy pomysł, że "największa polska skandalistka"- jak sama o > sobie mówi- Anna Mucha mogłaby wystąpić:D No proszę Cię, największą plską skandalistką jest niezwykle uzdolniona wokalnie, nasza polska Paryż, dyplomowana (chyba) aktorka czyli FRYTA.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 19:56 Oooooooooooooooooooo! FRYYYYYYYYYYYYTKAAAAAAAAAAAA! Yes yes yes!! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:23 Janino, ale Freeca (taki ma teraz pseudonim) nie mówi o sobie, że jest skandalistką, tylko twierdzi, że jest osobOM z charyzmOM i wie, co chce w życiu osiągnąć i jej miejsce jest w mediach- dlatego prowadzi kopię "Magla Towarzyskiego" w niezwykle popularnej telewizji Tele5- ROTFL. Poza tym Freeca u Kuby zaśpiewała o dwóch gołębiach i wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:29 rozmowy_kontrolowane napisała: > jej miejsce jest w mediach- dlatego prowadzi kopię "Magla > Towarzyskiego" w niezwykle popularnej telewizji Tele5- ROTFL. Ojej, jakis link do filmu z tego "magla" istnieje?? Nie mam tele5, chetnie bym ja zobaczyla w akcji hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:33 osobOm charyzmatycznOM- tak:) ale na własne uszy słyszałam, że i skandalistkOM. oraz aktorkOM:)))) a ja myślę, że mogłaby się jeszcze wykazać bardziej w śpiewie (nie tylko w kompozycjach własnego autorstwa):) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:41 Aktorką to jest pani Krystyna Janda. Jeśli Frytka wykreuje chociaż jedną rolę na miarę Krystyny Jandy, będzie mogła o sobie powiedzieć "aktorka". Na razie jest tylko dzieweczką, która zagrała w Big Brotherze (Oscara bym jej za to nie dała) i pokazała cycki w Fakcie i Playboyu. Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:44 ale, ale ona przecież studiuje aktorstwo (czy nawet skończyła studia). czyli: zawód wyuczony AKTORKA. No to jest aktorkOM:) nie takie gwiazdy o sobie mówią : aktorki. a do KJ im brakuje hohoho...lat świetlnych. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Jak ONI śpiewają" 2! 15.05.07, 14:47 > Joanna Trzepiecińska ma wykształcenie muzyczne, to mogłoby być ciekawe... Ona kiedyś śpiewała - bardzo dobrze zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
arturs87 Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 20:02 A może by tak Oleksandr Nikitin, czyli Robert Donovan z NDiNZ? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:47 Ja bym chciała zobaczyć Tapira czyli obecną gwiazdę Hollywood- Werkę Rosati, może wreszcie styliści rozplątaliby jej kołtun na łbie , Rysio Lubicz z Klanu- musowo no i jeszcze jego syn Maciuś:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:50 wieslawa-siemiankowska napisała: > Rysio Lubicz z Klanu- musowo no i jeszcze jego syn Maciuś:) niefajny wybór Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:53 Nie znasz się, Rysio i Maciuś są the best:) Jeszcze od biedy może dołączyć ten driver-taxi Mariuszek:P Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak ONI śpiewają" 2! 13.05.07, 21:55 Z pewnością się nie znam. Etyka jest mi bardzo odległa. Niestety nie znam się aż tak dobrze na sołpach - nie wiem kto to Mariuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskoss101 Re: Jak ONI śpiewają" 2! 14.05.07, 10:57 Werkę Rosati, > może wreszcie styliści rozplątaliby jej kołtun na łbie O, to, to, to!!! :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś