megan333 19.05.07, 23:13 Jakaś taka gruba jest? W dodatku oparta była o wysoki stołek, podczas gdy inni swobodnie stali. Czyżby zaciążyła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regulamin.konta Re: Maria Wiktoria w JOŚ 19.05.07, 23:16 megan333 napisała: > Jakaś taka gruba jest? W dodatku oparta była o wysoki stołek, podczas gdy > inni swobodnie stali. Czyżby zaciążyła? okres wiosenno-letni too okres pylenia wiec nie ma sie co dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Maria Wiktoria w JOŚ 19.05.07, 23:23 Też mi tak ciążowo zapachniało! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alka83 Re: Maria Wiktoria w JOŚ 19.05.07, 23:40 Jak nic jest w ciąży...i ta biała bluzka, która ja powiększała. NIe wierzę, że tak utyła. Co na to tata? I brat? Odpowiedz Link Zgłoś
jednatakaa Re: Maria Wiktoria w JOŚ 22.05.07, 14:07 Jeżeli zaciązyła, to sobie chyba nie poszalała w Warszawce za dużo. A z drugiej strony, gdyby była w ciąży, to pisałyby o tym juz największe kolorowe szmatławce w Polsce, a jakoś nic mi sie w oczy nie rzuciło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Maria Wiktoria w JOŚ 20.05.07, 09:13 Albo ciąża albo nikt jej nie powiedział, ile kalorii ma bloody mary czy manhattan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komachi Re: Maria Wiktoria w JOŚ 20.05.07, 20:03 coś w tym może być. w jednym z dzisiejszych programów plotkarskich o osobach publicznych usłyszałam, że M.W.W postanowiła zmienić tryb życia (nocny tryb) i zatrudniła się w jakiejś firmie organizującej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
alka83 Re: Maria Wiktoria w JOŚ 20.05.07, 21:05 Tez to usłyszałam- w "Maglu" podali, że pracuje MWW w agencji PR. I czyta książki. Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: Maria Wiktoria w JOŚ 20.05.07, 22:13 czytałam jakis wywiad i mowiła ze zmiana trybu zycia doprowadziła do tego , ze troszke jej sie przybrało na wadze ;} Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Maria Wiktoria w JOŚ 20.05.07, 23:52 Jedna z brzydszych bab jakie widzialem . Rozlana jeszcze gorzej wyglada ,niewazne czy od ciazy czy zarlocznosci . Glupia przy tym i wysuwa brode do przodu ,syf i malaria . Moja dziewczyna nazywa takie typy ,ze "nic tylko lac po mordzie" . Odpowiedz Link Zgłoś
jirzik Re: Maria Wiktoria w JOŚ 22.05.07, 01:06 poopka napisała: > czytałam jakis wywiad... Jeden ze znaków naszych czasów - robienie wywiadów z kimś, kto nie ma absolutnie niczego do przekazania. Odpowiedz Link Zgłoś
ineiz Re:do kiwas 21.05.07, 12:44 Twoja dziewczyna musi być bardzo inteligentna, skoro wygłasza takie teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 Re:do kiwas 19.10.07, 07:59 ineiz napisała: > Twoja dziewczyna musi być bardzo inteligentna, skoro wygłasza takie teksty. Ładne panny nie nap...lają na inne, bo nie mają takich potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Maria Wiktoria w JOŚ 19.10.07, 10:07 widziałam niedawno MWW /na żywo/ na widowni You Can Dance-Po Prostu Tańcz, lansowała się z Herbusiową jak zwykle i raczej nie wyglądała na zaciążoną, w czasie TzG dość intensywnie tańczyła więc i figurę miała korzystniejszą, tancerze też tak mają, długa przerwa w treningach z reguły dodaje parę kilo Odpowiedz Link Zgłoś