Gość: LatoFan IP: 213.195.132.* 03.12.01, 21:20 twoj.net/cgi-bin/twoj/ubb/Ultimate.cgi Nazwa:Reality show forum Często bywa tam mój idol Lato-Kfiato i w ogóle zaiebista załoga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: POLECAM EXTRA FORUM O BB IP: *.warman.com.pl 03.12.01, 22:51 Jestem pod wrażeniem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: POLECAM EXTRA FORUM O BB 03.12.01, 22:54 Pioterk Lato ? >>> tak to też mój fan.......... ;-) hi-hi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LatoFan Re: POLECAM EXTRA FORUM O BB IP: 213.195.132.* 03.12.01, 23:33 Mam wrażenie, że nabijasz się ze mnie. To nieładnie, Kfiato nie poleca takiej postawy w życiu. Piotrek to w końcu wielka gwiazda (tylko nie wiem czego, chyba muzyki). Zajrzyj na forum i poczytaj jego wypowiedzi to zrozumiesz dlaczego jest WIELKI !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: POLECAM EXTRA FORUM O BB 04.12.01, 00:43 Gość portalu: LatoFan napisał(a): > Mam wrażenie, że nabijasz się ze mnie. To nieładnie, Kfiato nie poleca takiej > postawy w życiu. Piotrek to w końcu wielka gwiazda (tylko nie wiem czego, chyba > > muzyki). Zajrzyj na forum i poczytaj jego wypowiedzi to zrozumiesz dlaczego > jest WIELKI !!!!!! ................. Mam nadzieje że nie mówisz poważnie !!!!! Lubie Piotrka i byłem za nim Ale aby go od razu wielbić ? >>> dużo ludzi jest wspaniałych <<<< to że ktoś był w BB nie oznacza że już jest święty. Zajrzałem tam no i widze ze ma spoko posty i dobrze. Ciesze sie że lubisz piotrka bo zmartwił bym sie gdybyś lubił np: klaudia ......... ale mam prosbe nie karz mi wielbić piotrka bo nie wiesz kim ja jestem i inni tutaj !!! Może są jeszcze lepsi od niego ? ........ a zresztą nie chce wartościować ludzi nie moja sprawa ............. Nie śmiałem sie z ciebie to był tylko taki mały żarcik (AHŻ) >>> bo wiem że wielu ludzi myli fanów z idolani ;-) "wrzuć na luz" hi-hi 3maj się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LatoFan Re: POLECAM EXTRA FORUM O BB IP: 213.195.132.* 04.12.01, 23:43 Nie wiem jak Ty ale ja mu zazdroszczę i podziwiam Go. Jest naprawdę fajnym gościem i jeszce udało mu się wyrwać taką laskę jak Pati. Jak wyda swoją płytę do wszystkim szczeny opadną. Picia (jak ja lubię to ksywę) i Pati (synonim piękna i inteligencji w jednym) RULES!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funio Re: POLECAM EXTRA FORUM O BB IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 02:22 inny adres: WWW.bbforum.prv.pl lub www.twoj.prv.pl,świetne rorum na dużo wyższym poziomie niż to bez wujgaryzmów i oszołomów.Bywa także patrycja i Wojtek Glanc,Lato prawie codzień i oprócz tego ze 100 świetnych userów, co istotne nie gniją nowych, jak nie ubliżają to tępione z całą zaciekłością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LatoFan Re: POLECAM EXTRA FORUM O BB IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 05.12.01, 21:06 Up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spadaj spadaj Latofanie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 21:15 Nie bądź koleś namolny i spieprzaj lizać dupe Piotrkowi Lato. Masz już ołtarzyk w domu z Piotrkiem Lato ? Bo czuje że sie codziennie modlisz do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LatoFan Re: spadaj Latofanie IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 05.12.01, 21:28 Zachowujesz się bardzo brzydko, podejrzewam, że chyba nie lubisz Piotrka. Coż nikt nie jest doskonały. A tak na serio to sam spadaj baranie. Poczytaj posty i pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: spadaj Latofanie 05.12.01, 23:18 Prawdopodobnie masz 10-12 latek bo tylko dzieci w tym wieku wielbią innych tak jak ty Picie (boys bendy i te sprawy). Nie chodzi o to że ktoś nie lubie Pici >>> ale są inne lepsze autorytety <<< niż Picia. Jak dorośniesz to zobaczysz. Może mało wiesz o świecie i o innych ludziach, albo masz strasznych kolegów i znajomych. Ale ja znam pełno super ludzi i Picia to nie wyjątek. pozd 3maj sie hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LatoFan Re: spadaj Latofanie IP: 213.195.132.* 06.12.01, 00:23 Następny baran. pocztytaj i pomyśl. podpowiedź:ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: spadaj Latofanie 06.12.01, 00:56 Gość portalu: LatoFan napisał(a): > Następny baran. pocztytaj i pomyśl. podpowiedź:ironia. ............ coś ci sie koleś chyba pomyliło ??!!!! Po pierwsze nie wyczuwam w twoich tekstach ironi bo czytając posty Pici widziałem wielu jego fanów piszących tak jak ty w tym "ironicznym tekście". Więc BARANIE jak następnym razem bedziesz coś pisał to sie troche wysil. Bo chyba nie masz pijęcia o ironi !!!!! I jak chcesz kogoś obrażać to zacznij od swojej matki : za to że urodziła takiego chama........... A tak w ogóle to 3maj sie chłopie i nie daj sie zwariować ;-) hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LatoFan Re: spadaj Latofanie IP: 213.195.132.* 06.12.01, 01:11 Widocznie ta ironia była dla ciebie zbyt subtelna. A zwariować to chyba ty się dałeś, skoro uważasz, że Piotr"mistrz banału"Lato ma spoko posty. Zapodaj trochę ambitniejsze pozycje w TV zamiast gromady prostaczków w kontenerze. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi koniecccccccccccccccccc 06.12.01, 02:36 haaaaaaaaaaa Kiedyś w Polsce był taki serial kryminalny w którym reżysech chciał udowodnić że robi najlepsze tego typy filmy na świecie. Chodziło o to że na końcu okazywało się że zbrodnie popełniała osoba - której nikt sie nie spodziewał. Majstersztyk to był istny !!!! ......... Był tylko jeden problem nic nie wskazywało na tą osobę (często pojawiała sie dopiero na samym koncu !) więc nikt nie mógł tego przewidzieć. .......... >>>>>>>>>>>>>.. Ty pacanie robisz to samo !!!! ................. .................. Piszesz post dokładnie taki sam jak wielbiciele Piotrka Lato (sprawdź sobie) i kazesz się nam domyślać czy to podstęp (ironia) czy tez prawdziwy Fan Pici. Jak nie widzisz swojego debilizmu i chamstwa to koniec tej dyskusji. Z debilami nie gadam taką mam zasadę a pouczać możesz swoją matkę i nie musisz kłamać że nigdy nie ogladałeś BB.... bo tylko sie ośmieszysz... hi-hi bez pozdrowień ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś