Dodaj do ulubionych

Chusteczki Tesco

04.08.11, 23:08
...probowalyscie?: Tesco baby newborn wipes. 64 szt za £1.36
www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=268502727
As mild as cotton wool & water.
Zawsze uzywalam huggisow ale te mnie zachwycily. Super miekkie i robia taka delikatna pianke, jak sie nimi myje. Bez zapachu i konserwantow.
Obserwuj wątek
    • clonek13 Re: Chusteczki Tesco 05.08.11, 13:26
      ja uzywam tych zielonych tescowych,jestem zadowolona
      • marninor Re: Chusteczki Tesco 05.08.11, 14:39
        a ja mam mokre tesco do kibelka ;)) w małym opakowaniu- mam je też w torebce do użytku okazjonalego -też są świetne ;))
        • yadrall Re: Chusteczki Tesco 06.08.11, 21:01
          Dzieki za informacje,ze sie pienia. Dzieki temu nie kupie czegos co zaraz walne w kibel... Nie wyobrazam sobie piany przy wycieraniu zadka malemu-musialabym leciec pod kran splukac te piane...
          • marninor Re: Chusteczki Tesco 06.08.11, 21:30
            te do kibelka się nie pienią, i nie są za mokre są akurat!
    • moniamech Re: Chusteczki Tesco 06.08.11, 17:38
      ..jak dla mnie maja zbyt duzo wody :/ normalnie wykrecac mozna.. wiec jak sie zdecydujesz to miej zawsze ze soba zasypke, albo sucha flanelke do osuszenia ;)
    • agg3 Re: Chusteczki Tesco 06.08.11, 21:10
      tez nie lubie jak sie pienia!
      mi najbardziej pasuja Johnson's Baby (ale nie z aloesem-pienia sie), Huggies i takie zielone z Lidla (zaluje, ze nie odkrylam ich jak corka sie urodzila).
    • popolina Re: Chusteczki Tesco 06.08.11, 22:04
      Mi na razie pasuje, ze sie pienia, bo przez to jest minimalne tarcie na ten wrazliwy zadek :)
      Pewnie za kilka paczek znowu zaczne nowe poszukiwania, wiec z Waszych doswiadczen, ktore maja najlepsze polaczenie: MIEKKOSC + ZAPACH (minimalny lub brak). Dzieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka