Gość: daner IP: *.kol.tke.pl 13.06.03, 20:02 Czy lubicie ten serial? Jestem fanką Tony,ego,w ogóle serial ma niesamowity klimat,chociaż jest momentami bardzo drastyczny.Serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: Rodzina Soprano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 23:16 Pytanie do zorientowanych ile serii już tego było?Czy serial został może definitywnie zakończony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Rodzina Soprano IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 07:45 Film mi się podoba bardzo. Oglądałam każdy odcinek. Niestety skończył się w telewizji a z HBO zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: Rodzina Soprano IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 09:45 fajny serial troche zle tlumaczenie ale ogolnie niezle sie ogladalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Rodzina Soprano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 00:50 Jakiś czas temu HBO wyemitowało jak do tej pory ostatnią część serialu ,czyli część czwartą.Z 5 tą częścia są problemy gdzyż aktor grajacy Toniego Soprano zażadał znacznie wyzszego honorarium(z tego co pamietam 1mln $ za odcinek) i negocjacje trwają,Swoja droga krytycy zwrócili uwagę na to że zagrywka Gandolfiniego(wzmiankowany wyżej Tony)przypomina propozycje nie do odrzucenia ,w mafijnym stylu ;-) W Stanach serial zdobył role wręcz kultowego,znane firmy odziezowe wypuściły kolekcje ubrań w stylu filmowych gangsterów a sam Tony a raczej Gandolfini zyskał miano najseksowniejszego mężczyzny w USA. Mam nadzieje że juz wkrótce będę mógł zobaczyć 5tą odsłonę serialu,to znakomity kawałek kina.Tony wracaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp.itd Re: Rodzina Soprano IP: *.toya.net.pl 15.06.03, 10:24 The Sopranos w pigułce : www.stenstad.net/files/video/MadTV/Mad%20Tv%20Sopranos.mov Odpowiedz Link Zgłoś
meadow.soprano Re: Rodzina Soprano 15.06.03, 11:07 pewnie! to najlepszy serial wszech czasów! teraz w USA leciała V. ostatnia seria, a u nas na HBO leci IV. Ale ja wyleciałam do Europy, tak ze Łączki już nie zobaczycie...:-) Meadow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Rodzina Soprano IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 13:27 Zrobił dobra robotę to chce podwyżki. Mam nadzieję, że się dogadają. Ci z "Przyjaciół" też zgarniają niezłą kasę za odcinek, tylko tego filmu akurat nie znoszę. Czekam na następne odcinki, na wszelki wypadek kilka mam nagranych na video gdybym chciała obejrzeć coś fajnego, a jak wiadomo nie ma co oglądać w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Rodzina Soprano IP: 195.117.188.* 16.06.03, 13:26 Widziałam w sklepach płyty z muzyką do rodziny Soprano. Też polecam, są świetne. A już ta muzyczka z czołówki - fajna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATI Re: Rodzina Soprano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 15:33 ja slyszalam ze w 5 sezonie ma grac jon bon jovi i steve buscemi. co do serialu tak juz prawie mam 2wszystkie sezony;) rewelacyjcy serial Odpowiedz Link Zgłoś
born_slippy Re: Rodzina Soprano 21.08.03, 11:59 Czy moze te wszystkie sezony ktore masz sa w divx? Nie chcialbys sie podzielic z bliznimi? Odpowiedz Link Zgłoś