Dodaj do ulubionych

Blagam was, niech zostanie Arek!!!!!!!!!!

IP: *.demon.nl 05.12.01, 20:04
Lubie Arka. Arek duzo wniosl do domu BB. Jest rozsadny, nieglupi, zabawny,
potrafi sie znalezc. Nie pieprzy jak Jurek, nie przynudza jak WOjtek, nie stroi
min jak Marzena (i w przeciwienstwie do niej wie co powiedziec), nie irytuje
jak Dawidek. Jest fajnym, normalnym facetem. I coz z tego, ze przyszedl
pozniej?? Czy to jego wina? Start ma trudny. Wszyscy go nominuja od samego
poczatku. Co tydzien musi do siebie przekonywac widzow, na co inni mieli duzo
wiecej czasu. Reszta mieszkancow domu BB, czyli starzy wyjadacze z niechecia
patrza na Arka, bo moze zgarnac im sprzed nosa pule.
Uwazam, ze to jak najbardziej sprawiedliwe gdyby wygral Arek. Nie ilosc sie
liczy lecz jakosc!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ben Re: Blagam was, niech zostanie Arek!!!!!!!!!! IP: 10.1.24.* 05.12.01, 21:24
      Zgadzam się całkowicie. Jest po prostu inteligentniejszy od pozostałych i bardziej szczery i nie udaje,
      że żyje tylko po to, by dać szczęście innym.
      • Gość: pan laga Re: Blagam was, niech zostanie Arek!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 00:19
        Gość portalu: ben napisał(a):

> Zgadzam się całkowicie. Jest po prostu inteligentniejszy od pozostałych i bardz
        > iej szczery i nie udaje,
        > że żyje tylko po to, by dać szczęście innym.

Arek jest w porządku.
        Ale i Dawid też jest w porządku.
        Jurek nie jest w porządku.
        Także Marzena nie.
        Wojtek mi wisi.
        Bardzo szkoda Agusi.
        pan laga
      • agaw Re: Blagam was, niech zostanie Arek!!!- wyrzucony! 09.12.01, 12:06
        :)
    • Gość: La_ki22 Re: Blagam was, niech zostanie Arek!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 15:55
      Już tylko dlatego,że Jureczek nazwał Arka kreaturą ,Arka powinniśmy zostawić.A
      tak wogóle to jest O.K.Przynajmniej jego poczucie humoru nikogo nie obraża.
      • Gość: ania Re: Blagam was, niech zostanie Arek!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 06.12.01, 19:23
        Oczywiscie,Arek powinien wygrac jest tego wart.Reszta po lizaczku i do domciu.

• Gość: Aya Re: Blagam was, niech zostanie Arek!!!!!!!!!! IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 19:32
      Popieram, Arek powinien wygrać. Widzę juz miny pozostałych : liska chytruska,
      sikawki, anoreksji.
    • Gość: jola Re: Blagam was, niech zostanie Arek!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 19:33
      Na początku pobytu Arka tam,postrzegałam go tak samo jak Ty.Teraz to się
      zmieniło.Agę lubiłam najbardziej ze wszystkich i sądzę,że od niedzieli nie ma w
      domu radości i ciepła które ona tam wniosła,wracając do Arka mam żal,że został
      zamiast niej,poza tym uważam,że już nie jest taki jak za czasów Agi i przez to
      stracił.Poza tym on na siłę stara się przypodobać innym i jak dla mnie ma za
      bardzo drażniący charakter.Mój typ do zwycięstwa to Marzena-tylko i
      wyłącznie.Pozdrawiam!
      • Gość: Alla Re: Blagam was, niech zostanie Arek!!!!!!!!!! IP: *.demon.nl 06.12.01, 23:19
        Ja tez lubilam Age i szkoda, ze odeszla. Tu sie zgadzam. W czasie jej pobytu
        Arek byl inny, bo lubil Age, chcial jej jakos zaimponowac. Aga lubila jego i on
        chyba to czul. Cieszyl sie, ze jedna osoba go nie nominowala. I to byla Aga, o
        czym pewnie sie przekonal jak juz wyszla, bo zebral maximum glosow po jej
        wyjsciu. Przez to bylo mu latwiej wytrzymac w domu BB. Sadze, ze teraz jest mu
        ciezko. Wszyscy go nominuja i patrza koso. Kazdy potrzebuje akceptacji, a
        trudno tygodniami mieszkac z ludzmi, ktorzy chcieliby, zeby sobie wreszcie
        poszedl. Nie zzyli sie z nim, a on z nimi. A teraz gra weszla w decydujaca faze
        i kazdy stara sie jak moze zebrac sily, zeby wygrac. Nie dziwie sie Arkowi, ze
        nie jest szczesliwy, a przez to nieznosny.
      • Gość: sisi Re: Blagam was, niech zostanie Arek!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 23:28
        Szkoda mi cennych minut dla tpsa, aby po raz któryś wam perswadować, dlaczego
        Arek to idiota. Ale cóż... Lubicie głupków, sami jesteście...
        Jeśli on coś wniósł do Domu BB to śmiem twierdzić, że jest to:
        a) ciało (nalane i spasione)
        b) poczucie hihi humoru jak z przedszkola
        c) chęć zwycięstwa (i to chyba do was przemawia) - przejawia się przez
        wszystkie możliwe próby bycia na I planie w czasie pobytu w Domu Specjalnych
        Gości. Nie zauważyliście tego???
        d) cwaniactwo
        Głosujcie za jego pozostaniem, jeśli jesteście tacy sami. Droga wolna.
        Koniec, nie piszę więcej, bo naprawdę szkoda mi forsy na dyrdymały i spory z
        kretynami
        • Gość: Stary Re: Blagam was, niech zostanie Arek!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 00:49
          Witaj SISI stara kurwo.
    • agaw Re: Blagam was, niech zostanie Arek! - wylany!!!!! 09.12.01, 12:11
      :)
      • Gość: Mimi Do sisi IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 12:34
        Jeśli według ciebie Arek wniósł do programu jedynie swe spasione ciało to
        powiedz co wnieśli inni uczestnicy?
        Bo ja jakoś nie widzę niczego ineresującego.A Arek ,moim zdaniem, robi co może
        żeby trochę ożywić atmosferę.
        I jeszcze tak na marginesie: Jeśli już mówimy o wyglądzie to osobiście
        wolę "spasione ciało" Arka niż dzięcięce ciałko Dawidka(którego z resztą bardzo
        lubie).ale to już kwestia gustu.
    • Gość: 8888 Re: Blagam was, niech zostanie Arek!!!!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 12:34
      Nie ma co błagać.Arek wyjdzie ostatni bo jest to jedyny mieszkaniec,który ma
      poczucie humoru.Pewnie ,że nie jest to dowcip najwyższego gatunku ale tam
      jedyny.
    • Gość: irekfan Zgadzam się! Arek musi wygrać ten show IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 13:43
      Popieram Cię całkowicie! Arek powinien wygrać
      te nominacje, razem z Marzenką. Odpaść teraz musi
      koniecznie ten prostak i wieśniak Jureczek z Pabianic,
      który kurwa myśli, że jest nie wiadomo kim i że jest tak
      lubiany, bo udało mu się przesiedzieć 7 nominacji. Gówno
      jest wart, bo Irek wyprowadziłby go 95 do 5%. Arek wszedł
      na miejsce Irka, a więc nie wziął się nie wiadomo skąd, a niby
      po co ma wchodzić nowy mieszkaniec- tak dla jaj? Po to, żeby
      wygrać program, bo ma takie same szanse i żeby coś nowego wnieść
      do programu. Zadanie ma może ułatwione, ale w końcu nie tak łatwo
      jest przekonać do siebie widzów, bo ani Patrycji, Wojtkowi, Rafałowi,
      Ilonie to się jakoś nie udało. Więc wara od Arka, jest jaki jest, ale
      to nie to co reszta pizdusiów. AREK WINNER
      Pzdr
      • Gość: ona Re: Zgadzam się! Arek musi wygrać ten show IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.12.01, 14:09
        popieram,popieram

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka