skalpel11 03.07.07, 20:21 Oglądacie "kropkę na i"? Co za oszołom. W jakim kraju my żyjemy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_elx o co tyle hałasu??? cóż on takiego złego robi??? 03.07.07, 21:58 Każdemu wolno produkować kosmetyki, otwierać kawiarnie itp. Inna sprsawa, czy będzie mial klientów - ale to jest jego problem. A tak namarginesie, to wini Monsigniore firmowane przez Jankowskiego jest całkiem niezłe - chociaż pewnie mogłoby być tańsze. Jakiś rok temu butelka kosztowała trochę ponad 25 zł. Nie jest to cena okazyjna, ale tez i nie przesadzona. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 W zasadzie to do jego biznesu nic nie mam 04.07.07, 00:06 Jak chce handlować piwem i winem to jego problem. Ale jego poglądy polityczne są super ultra nacjonalistyczne, z akcentem na tropienie wiadomej nacji Odpowiedz Link Zgłoś
dziursonek Ten ksiądz go bije na głowę 04.07.07, 04:41 www.dobro-dobro.pl Jankowski wysiada Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Prałat Jankowski 04.07.07, 09:59 skalpel11 napisał: > Oglądacie "kropkę na i"? Co za oszołom. W jakim kraju my żyjemy... ano w takim, w którym każdy, nawet wariat, moze zostać supergwiazdą! w takim, w którym KAŻDY MOZE MIEĆ SWOJA KROPKĘ NAD iiii ale nie jesteśmy osamotnieni.. vide Paris Hilton najbardziej ubawił mnie ten melgibson... Odpowiedz Link Zgłoś
awioletta Re: Prałat Jankowski 04.07.07, 10:19 słyszałam w teexpresie o jego nowych pomysłach, nieźle sobie wymyślił, ale prawda jest taka, że będzie szedł za ciosem i rozkręcał się dopóki dopóty będzie miał klientów, a myślę, że tych mu niestety nie zabraknie, tym bardziej, że przecież inspiracją dla jego nowego biznesu jest Pismo święte- no czego chcieć więcej Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Prałat Jankowski 04.07.07, 11:01 Albowiem napisano w Piśmie - "Zaprawdę, powiadam wam, służcie Bogu-Mamonie,a bramy piekielne was nie przemogą", czy coś takiego... Rydzyk,Jankowski i im podobni, pokazują dobitnie,że sutanna to po prostu wygodna fucha, trampolina do biznesu, gwarancja bezkarności (ile jest za szerzenie antysemityzmu,bo zapomniałem....), a nie jakaś służba Bogu, powołanie czy takie tam inne dyrdymały. Nabrać kasy od naiwniaków,obiecując im zbawienie i wznosząc oczy do nieba, a potem kręcić osobiste lody. Z Duchem świętym na ustach, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
telenowela232 Re: Prałat Jankowski 05.07.07, 10:26 skalpel11 napisał: > Oglądacie "kropkę na i"? Co za oszołom. W jakim kraju my żyjemy... w Polse żyjemy, w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś