auto_robex Re: Big Brader 4.1 06.12.07, 01:06 Oto firma Marco który nawet nie potrafił nawlec nitki na igłę:) cammi.2be.pl/mc/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
vexy Re: Big Brader 4.1 06.12.07, 16:06 auto_robex napisała: > Oto firma Marco który nawet nie potrafił nawlec nitki na igłę:) > cammi.2be.pl/mc/index.htm chyba sobie to kupię ;))) cammi.2be.pl/mc/html/galeria.php?id=15 Odpowiedz Link Zgłoś
vexy Re: Big Brader 4.1 06.12.07, 16:13 i jeszcze to: cammi.2be.pl/mc/html/galeria.php?id=19 nie ma co Markowiecki ma talent ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Big Brader 4.1 06.12.07, 17:27 nie spodziewalam sie po marco nie wiadomo czego al zeby az taka tandeta? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Big Brader 4.1 06.12.07, 21:18 LOL, dzieki za info :) jak widac jest tez cos dla Jolki ;) cammi.2be.pl/mc/html/galeria.php?id=21 Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszww91 PO nominacjach. 06.12.07, 15:26 No to raczej odpadnie Mariusz. Chociaż, co słusznie zauważyli Iza i Marco ten, kto ma konflikt z Jolą przegrywa, więc zamiast "Czaczki-Dziwaczki" może polecieć "Kangurzyca". Marco wczoraj pokazał jak bardzo jest sfrustrowany porażką. Mógł nie lubić Joli, ale jestem w szoku, że w ogóle nie poruszył go materiał o Joli w pokoju zwierzeń, kiedy ona prawie płakała po jego odejściu. Idiota jeszcze cieszył się, kiedy Iza nominowała właśnie Jolę. Za to kiedy Jola nominowała Izę rozpływał się nad jej fałszywością (sam nominując Jolę z premedytacją w tym samym czasie, kiedy zabawiali się ze sobą pod kołdrą). Jestem niemal pewien, że w finale będą Jola, Adrian i Lenartowicz (niestety jej strategia podlizywania się Joli przynosi dobre skutki). Odpowiedz Link Zgłoś
vexy Re: PO nominacjach. 06.12.07, 16:04 mi sie wydaje że może odejsc Iza nie dosc że ostatnio fatalnie zachowuje sie wobec Jolki i obwinia ją że przez nią odpadł Marco to jeszcze wczoraj sam Marco dał jej "pocałunek śmierci" typując ją na zwyciężczynię (załatwił jej tym 2 sprawy: nominowanie przez resztę mieszkańców i niechęc fanów Jolki oraz antyfanów Marco) finał wg mnie będzie taki:Jolka,Adrian,Lenartowicz nie zdziwie sie jeśli wygra Jolka,ale jak już wcześniej pisałam wydaje mi sie,że producenci chcą zrobic taki prezencik Katarzynie L. Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: PO nominacjach. 06.12.07, 16:50 na jakimś plotkarskim portalu przeczytałam, że scena Frytka&Ken była inspirowana przez producentów, więc może prezencik dla KL w postaci wygranej to taki bonus za "żarliwy romans" z ....kurczę zapomniałam imienia,ale wiadomo o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: PO nominacjach. 06.12.07, 17:23 vexy napisała: > to jeszcze wczoraj sam Marco dał jej "pocałunek śmierci" typując > ją na zwyciężczynię (załatwił jej tym 2 sprawy: nominowanie przez > resztę mieszkańców a mieszkańcy widzieli że ją(Ize) typuje? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: PO nominacjach. 06.12.07, 17:29 tak, powiedział im, ze trzyma za nich kciuki a najbardziej za ize Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: PO nominacjach. 07.12.07, 10:47 Wystarczy, że zobaczą to widzowie, którzy wysyłają sms-y. A wola ludu bywa przekorna. Odpowiedz Link Zgłoś
newsstand Re: PO nominacjach. 08.12.07, 07:39 > nie zdziwie sie jeśli wygra Jolka,ale jak już wcześniej pisałam wydaje mi sie,ż > e producenci chcą zrobic taki prezencik Katarzynie L. a mnie ostatnio przyszlo do glowy ze to publiczne zerwanie z KL przez Pana Pajaka moglo byc specjalnie wymuszone zeby wzbudzic litosc ludzi i jej pomoc. nie wiem czy zauwazyliscie ze w ostnim glosowaniu miala najmniej glosow negatywnych: -0,7%. wiec albo to dziala albo to wczesniej napisany scenariusz. to tylko takie moje spekulacja, a co wy myslicie? w kazdym razie w finale nie chcialbym widziec jedynie Adriana, bo udaje kogos kim nie jest, i nie chodzi mi tu o takie czy inne preferencje seksualne tylko o ciagle tworzenie wizerunku bycia kims lepszym niz sie jest w rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszww91 Jola kontra dzieciaki 08.12.07, 11:33 Jola kontra dzieci - bezcenne! Widać było, że początkowo ich się bała (szczególnie Karolka), ale później rozkręciła się i świetnie się bawiła z dzieciakami. Zabieranie Joli konia i Jola która ściga złodziejów, później lekcja języka polskiego - naprawdę drugi z rzędu pozytywny odcinek w którym wszyscy uczestnicy pokazali się z dobrej strony. Wszyscy świetnie się bawili i było naprawdę miło - Mareckiemu i Chmielewskim żal d**ę ściska, że to nie oni zabłysnęli. Poza tym to szacowne trio chciało zamknąć Jolantę w sekretnym pokoju, a tymczasem mam wrażenie, że to właśnie Jola rozkręciła całą imprezę i jej komentarz na koniec- "chyba po wyjściu zrobię sobie takie dziecko". Wracając do czwartkowego odcinka - Iza nieładnie zachowała się obgadując Mariusza. Nie jestem fanatykiem Joli, ale ona jako jedyna, mimo, że nie lubi Czaczki-Dziwaczki wyszła go pocieszyć do ogrodu. Mam wrażenie, że Marco ostatnio musiał być cichym inicjatorem wielu konfliktów, bo odkąd go nie ma w domu jest spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vexy Re: Jola kontra dzieciaki 08.12.07, 17:08 troche sie boję dzisiejszego bb show po zapowiedziach "zagramy na waszych nerwach i emocjach" mam nadzieję,że chodzi "tylko" o to że goścmi będą wszyscy nasi ulubieńcy czyli Peczak,Lenert i Chmielewskie obawiam sie jednak,że producenci znowu wymyślili coś wkurzającego na ostatni tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
usia60 Re: Jola kontra dzieciaki 08.12.07, 18:29 Iza nieładnie zachowała się obgadując Mariusza, jak to subtelnie brzmi.To właśnie Iza chciała chować Jolkę przed dziećmi, nie wiem czy na prawdę tak uważała, czy też chciała się podlizać z********* Joannie.Przekonywała szacowne trio, że Jola jest nieobliczalna i może być zagrożeniem dla dzieci. We wczorajszym odcinku widać było, że sama bawi się jak dziecko.Iza jest jedną z najbardziej zakłamanych osób w tym programie.Niewiele różni się od wiecznie, debilnie uśmiechniętego Marco.Poza tym teraz wyrażnie widać, że kłotnie prowokował Marco. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszww91 Dzisiejszy Show 08.12.07, 19:03 Nie słyszałem zapowiedzi dzisiejszego Show, ale skoro ogłoszono je jako grę na uczuciach i emocjach to wiadomo czego można się spodziewać. Chmielewskie do spółki z Mareckim wyleją hektolitry żółci i zawiści na Jolę, zaproszą do tego pewnie Jolę do pokoju zwierzeń, aby ta trójka całkowicie mogła dziewczynę zgnoić, a w międzyczasie puszczą "Jesteś szalona". Do tego znowu pewnie przyczepią się do homoseksualizmu polonisty, a na zakończenie dadzą kolejny odcinek farsy pt. "Kasia porzucona przez złego Mirka". Odpowiedz Link Zgłoś
usia60 Re: Dzisiejszy Show 08.12.07, 19:29 Jeżeli zaproszą wulgarne i prymitywne Chmielewskie to sami się ośmieszą.Morale tych pań jest poza dyskusją.Można być głupim,można naiwnym,można nawet wykazywać się arogancją, ale to wszystko to za delikatne określenia dla tych dwóch zdemoralizowanych.dziewcząt.Biorąc pod uwagę, że BB oglądają małoletni, siostry Chmielewskie trzeba trzymać jak najdalej od wizji i foni. Odpowiedz Link Zgłoś
vexy Re: Dzisiejszy Show 09.12.07, 11:04 no i wszystkie spekulacje wzięły w łeb :) celem nie była Jolanta lecz Marecki wczoraj zaserwowali nam taki Jerry Springer show,że tylko czekałam czy na koniec wszyscy zaczną sobie kudły wyrywac dobrze,że nie zaprosili mamy Marco rany boskie co za okaz! już na tych 2 filmikach było widac że to koszmar każdej synowej żadna dla synusia nie będzie dosc dobra jeśli Marco chce miec normalną rodzine to powinien jak najprędzej przeciąc pepowinę,bo mamusia sie w niego wczepiła pazurami i łatwo nie puści Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszww91 Re: Dzisiejszy Show 09.12.07, 11:59 Myślałem, że Marco nie może wywołać u mnie jeszcze większej odrazy - okazało się, że może. Jego matka to ciężki przypadek - słowa jakie były wypowiadane o Joli na pewno był konsultowane z synusiem i dla mnie były o wiele gorsze niż inwektywy Peczaka. Niestety takich przypadków jeszcze nie leczą. Rozśmieszył mnie Marco tym, że Jola i z nim i z Adim (a on sam zaliczył każdą laskę w domu). Swoją totalną niedojrzałość pokazał mówiąc, że gdyby Jola była jego dziewczyną to by ją bronił przed Tomaszem, a tak to nie. Siostry Joli na szczęście nie są tak zadziorne jak ona (brawa za opanowanie) bo doszłoby tam do rozlewu krwi ;d. Chmielewskie niczym mnie nie zaskoczyły, jak na swoje możliwości były względnie "opanowane". Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Dzisiejszy Show 09.12.07, 12:15 Marco po prostu tragedia. widac, ze byl pewien wygranej i teraz jest strasznie rozzalony. i robi jolce antyreklame-wie juz, ze ona ma najwieksze poparcie u widzow; ale jak to zwykle bywa jego zabiegi przyniosą odwrotny skutek;) chmielewskich nie oglądałam-przełączyłam kanał jak powiedzieli, ze one wejdą:) Odpowiedz Link Zgłoś
usia60 Re: Dzisiejszy Show 09.12.07, 12:25 Mamusia warta synka, a synek mamusi, tu nie ma co komentować.Ale intrygujące jest to, że mamunia rdzenna polska przekupa[nie obrażając handlujących pań] przez 28 lat nie nauczyła tego odrażającego typa mówić poprawnie w języku polskim.Najlepsze określenie dla mamuni to określenie jakiego użył red.Wołek dla pani poseł Kempy.Kto śledzi wydarzenia polityczne to wie o czym piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jashima Re: Dzisiejszy Show 09.12.07, 16:59 Dokładnie! Synuś "ściery", mamunia "ściera" aż do bólu. Po prostu ŚCIERY!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek ponoć jego matka jest śliczna kobieta 09.12.07, 18:58 a gdzie moge zobaczyc to w necie i za darmo choc urywek jego maMY? Odpowiedz Link Zgłoś
jashima Re: ponoć jego matka jest śliczna kobieta 09.12.07, 21:03 bb4.tivi.pl/VideoWatch.aspx?MediaId=51706 Odpowiedz Link Zgłoś
vexy Marco :((( 12.12.07, 10:22 pewnie jestem naiwna,ale mialam nadzieję,że Marco nie do końca jest takim padalcem,na jakiego wyszedł w BB że sie pogubił pod wpływem osób,które mu imponowały (Peczak,Lenert,Chmielewskie) ale że po wyjściu będzie go stać na odrobinę autorefleksji i samokrytyki ale gdzie tam :( wczoraj moje złudzenia ostatecznie prysły trafiłam bowiem przypadkiem na jego występ w Happy Hour i powiem wam jedno - tego faceta to chyba wilki chowały,bo nie ma za grosz kultury i nie wie jak wypada się zachowywać osobie na poziomie po pierwsze Marco nie ma pojęcia,że słowa,które jakoś ujdą w programie typu BB Show (choć i tam były rażące)nie nadają się do wypowiadania w jakimkolwiek innym programie kilka razy krzywiłam się po użyciu przez Marco pewnych słów (np. kilka razy powtórzył z wyraźną przyjemnością,że coś jest pedalskie) po drugie ma zero klasy nie pytany obsmarowal Jolkę za pomocą formułki,którą mu pewnie wtłukły do głowy Chmielewskie i mamusia:że wypadł z programu bo przez ostatnie 2 tygodnie zbłądził,ale to przez Jolkę ,bo ona go prowokowała,że pewnie Jolka wygra ten program,bo w Polsce jest teraz moda na głupotę, że śmierdzi,bo w lateksie się poci, i że powiedział jej siostrom żeby nauczyły ją włączać pralkę Boże,mam nadzieję,że tego faceta już nigdy nigdzie nie zaproszą,bo to,co sobą reprezentuje to jest ŻENADA DO KWADRATU Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek oto oferta matrymonialna marco .ale jaja 12.12.07, 19:02 www.starsclub.pl/starsclub/model/720/marco_cammi/ Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: Marco :((( 12.12.07, 19:58 Nie widziałam tego programu, ale absolutnie zgadzam się z tym, co napisałaś o Marco. W ostatnich tygodniach w BB przestał się wreszcie maskować i pokazał kim jest naprawdę. Wyszły z niego takie chamstwo, małostkowość, egocentryzm, głupota i bezmyślność, że aż nie mieści mi się to w głowie. I nieważne nawet, czy stało się to pod wpływem Peczaka i siostrzyczek, czy nie. Facet jest skreślony. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek oto oferta matrymonialna marco .ale jaja 12.12.07, 19:01 www.starsclub.pl/starsclub/model/720/marco_cammi/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Big Brader 4.1 13.12.07, 15:27 no to mamy juz sklad finałowy. jako zwyciezce tej edycji widzetylko i wyłącznie Jolante Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Big Brader 4.1 13.12.07, 16:33 ja też. Mam nadzieje ze Lenartowicz poleci pierwsza i ze zobaczy Mirka :) Odpowiedz Link Zgłoś
vexy Re: Big Brader 4.1 13.12.07, 16:43 ja typuję taką kolejnosc: 3.Lenartowicz 2.Adi 1.Jolanta Jolce sie należy wygrana,bo to ona bez wątpienia ciągnęła cały program Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Big Brader 4.1 13.12.07, 17:09 ciekawi mnie tylko jakie będą zasady głosowania w finale-na tak i nie czy tylko na tak Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Big Brader 4.1 13.12.07, 18:15 mysle ze tradycyjnie bedzie mozna wysylać smsy na tak i na nie. Patrzac na średnią liczbe glosów podczas glosowania widzow na "nie" Jolki i Katarzyny L. organizatorzy BB4 z pewnoscia sobie nie odpuszczą czerwonej linii:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Niegdy nie wysłałem żadnego esesmana ... 13.12.07, 19:14 ...na żaden konkurs.No może raz kupiłem nowy odcinek pitbulla w necie ale to nie było z mojej komórki. Ale teraz zrobie wyjątek.Głosuje na Jole! W poprzednich edycjach wygrywały osoby niewyraziste,nijakie, które ślizgały sie przez cały program i uważały byle tylko nie zwrócic na siebie większej uwagi i nie podpaść czymkolwiek Janusz StrażnikMiejski, Dorota jakaś tam i w III edycji Piotr chyba Boruc jeśli tej tradycji stanie się zadość to wygra lenartowicz dlatego namawiam gorąco do oddawania głosów na jedyną wyrazistą ciekawą postać w tym domostwie czyli Jolę Rutowicz!! Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: Niegdy nie wysłałem żadnego esesmana ... 13.12.07, 20:00 O wyrazistości poprzednich wygranych najlepiej świadczy fakt, że nawet nie pamiętamy jak się nazywali (to chyba była Marzena, nie Dorota. Ale Piotr? On miał na imię Piotr?). Nie widzę innej możliwości niż wygrana Jolanty. Ale głosować chyba jednak nie będę, nie w BB... Chociaż trochę zaczynam się łamać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Niegdy nie wysłałem żadnego esesmana ... 13.12.07, 21:25 Ty wyslesz smsa? TY?????? chich, przypomne Twoj watek sprzed niecalych trzech miesiecy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=69556900&a=69556900 witamy wsrod kmiotow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vexy Re: Niegdy nie wysłałem żadnego esesmana ... 13.12.07, 22:31 cha cha cha po nim najlepiej widac jaką siłę rażenia ma Jolanta mam nadzieję,że powstanie jakiś Jola show,bo inaczej bede za nią tesknic :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszww91 Przed Finałem 14.12.07, 14:32 Dawno nie pisałem, ale cieszę się z takiego układu finałowej trójki. Po pierwsze zostały osoby, będące w domu od samego początku. Po drugie czeka nas pojedynek Dobra ze Złem - czytaj Jola kontra Kasia. Właśnie te trzy osoby zasłużyły sobie na finał, bo będzie ciekawie. Mam nadzieję, że Lenartowicz odpadnie z kretesem na trzecim miejscu, choć pewnie jej koledzy wyślą mnóstwo sms-ów ze służbowych komórek (jak sama mówiła). Jedyną osoba, która zasłużyła na zwycięstwo jest Jola- prostolinijna, głośna, bałaganiara, zazdrośnica, ale przede wszystkim dziewczyna z dobrym sercem, szczera do bólu. Chyba jako jedyna nigdy nie chciała celowo kogoś wyeliminować, podjudzać przeciwko komuś. Mam też wrażenie, że ona z tej trójki najmniej myśli o wygranej.To zawsze ona była celem eliminacji. Była chyba jedyną osobą, którą chciano dosłownie zniszczyć (vide Chmielewska, która od pierwszego dnia chciała ją wyeliminować czy Marco). Należy jej się zwycięstwo nie tylko finansowe, ale przede wszystkim moralne, miny Peczaka, Chmielewskiej i Makaroniarza na finale byłyby bezcenne :). Widać też, że przeciwko Joli są te osoby, które dziwnym trafem przez tygodnie podpinały się pod jej popularność, a w pewnym momencie odwróciły się od niej (Iza to nawet parokrotnie). Mam nadzieję, że dobrze obmyślą scenariusz finału i nie będzie czegoś takiego, że o 23:50 ogłoszą wyniki pokażą zwycięzcę i powiedzą Do widzenia. Finał będzie zresztą bardzo długi - z przerwami od 20:00 do północy. Przepraszam za mój jak zwykle długi wywód, ale sytuację z całego tyogdnia w tym kontenerze ciężko opisać jednym zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
vexy Re: Przed Finałem 14.12.07, 16:02 zgadzam sie,że jedyną osobą,która z tej 3 zasługuje na wygraną jest Jolka Adriana też w sumie lubię,ale przed finałem stara sie byc taki akuratny,że troche sie ośmiesza bał sie isc do panterki z Szafron na głupie 5 minut :) kurcze,wczoraj nie mogłam wyjsc ze zdumienia,że można tak trzasc portkami z głupiego powodu zresztą Adrian przez cały program sie ślizga z nikim nie wchodził w konflikt,a jak Jolka zachęcała go po powtórnym wejściu Marco by wygarnął mu co o nim myśli to Adrian wywijał sie od konfrontacji jak mógł śmiesznie sie obserwowało jak obaj panowie chcieli odepchnąc od siebie trudną rozmowe niby Adrian zapytał Marco "dlaczego mi tego nie powiedziałeś w programie",ale jak Marco wykręcił kota ogonem Adrian odpuścił i panowie znowu spijali sobie z dzióbków jak gdyby nigdy nic Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Przed Finałem 14.12.07, 16:20 a ja sie juz boje tego, co Jolka zalozy na wielki final. Ostatnio z brakow nowych ciuchow "ozdabia" sie malujac cialo cieniami do powiek i wyglada strasznie :D mam nadzieje, ze na final producenci podrzuca im cos nowego. Moze byc lateks ;) dla wszystkich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Przed Finałem 14.12.07, 16:21 > zgadzam sie,że jedyną osobą,która z tej 3 zasługuje na wygraną jest Jolka czy to znaczy, ze gdyby brac pod uwage wszystkich uczestnikow tej edycji, to wedlug Ciebie powinien wygrac ktos inny? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 1000? 14.12.07, 16:22 panie i panowie, brakuje nam tylko jednej setki do osiagniecia tysiaca wpisow w jednym watku. do klawiatur! mamy czas do niedzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
madame_diablik Re: 1000? 14.12.07, 19:45 No to do dzieła :-) Ciekawa jestem jak będzie wyglądał finał, chociaż nie sądzę, żebym miała tyle samozaparcia, żeby to obejrzeć do końca. W dodatku w poniedziałek trzeba wstać do pracy... Dziś zaszalałam i wysłałam SMSa na Jolkę (żeby wygrała of kors), chociaż miałam już dać sobie spokój. Ale trudno, niech mam swój wkład w to widowisko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: 1000? 14.12.07, 21:27 Mnie zaczyna denerwować Katarzyna L. i to jej obgadywanie Jolki w pokoju zwierzeń. Żenada. Jolka złagodniała w sumie sie nie dziwie ileż można tam siedzieć. A siedzą od września, spory kawał czasu. Ja zagłosuję na Jolę ale w niedziele :)Mam nadzieje ze wygra. Nie widzę innej godnej zwyciestwa osoby. Mam nadzieje ze Mirek wejdzie do domu haha ;) Wredna jestem ale jak ktoś wczesniej zauważył Katarzyna przez cały program szukała kogos kto się nią zainteresuje. Tu Adi, tu Mirek to Grześ tu Czacza. I to przekonanie ze jakby ona chciala to kazdy by jej wszedł do łózka ( procz Mirka ktory nie był taki głupi i przynajmniej sie wylansowął dzieki niej):D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kadoro1969 Re: 1000? 14.12.07, 23:52 auto_robex 14.12.07, 21:27 Odpowiedz Mnie zaczyna denerwować Katarzyna L. i to jej obgadywanie Jolki w pokoju zwierzeń. Żenada. Jolka złagodniała w sumie sie nie dziwie ileż można tam siedzieć. A siedzą od września, spory kawał czasu. Ja zagłosuję na Jolę ale w niedziele :)Mam nadzieje ze wygra. Nie widzę innej godnej zwyciestwa osoby. Mam nadzieje ze Mirek wejdzie do domu haha ;) Wredna jestem ale jak ktoś wczesniej zauważył Katarzyna przez cały program szukała kogos kto się nią zainteresuje. Tu Adi, tu Mirek to Grześ tu Czacza. I to przekonanie ze jakby ona chciala to kazdy by jej wszedł do łózka ( procz Mirka ktory nie był taki głupi i przynajmniej sie wylansowął dzieki niej):D:D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: 1000? 15.12.07, 14:06 auto_robex napisała: > Mnie zaczyna denerwować Katarzyna L. i to jej obgadywanie Jolki w > pokoju zwierzeń. Żenada. > jakies beznadziejne te ostatnie odcinki, nic sie nie dzieje, dlatego ogladalam tylko we fragmentach ale widac, ze lenartwoicz zdaje sobie sprawe, ze jolka ma najwieksze szanse na wygrana i rzuca teksty typu: Polacy są glupi i bedą głosowac na Jolke... rzeczywiscie żałosne to jest ja raczej SMSa nie wysle ale 3mam kciuki za Jolke:) za duzo rzeczy mnie w tym programie draznilo zeby dac im zarobic te 2 czy 3 zł:D Odpowiedz Link Zgłoś
newsstand Re: Big Brader 4.1 15.12.07, 07:29 vexy napisała: > Adrian Złotousty ma ostatnio zwyżkę formy > > "rzucał do mnie podtekstami,za którymi kiedyś stał" > :DDDD cd, chlopak nie ma litosci: "mnie to ziębi i grzeje, że coś robicie" nie wiedziem dlaczego, ale rozsmieszylo mnie tez to: (o Mariuszu)"ostatnio stał sie nad wyraz energiczny" Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszww91 Na kogo tu czekałaś? 15.12.07, 13:10 Podczas wczorajszej kolacji uczestnicy pokazali jednak swoją nie do końca dojrzałą postawę. Zapowiadał się naprawdę przyjemny wieczór przy harfie i ekskluzywnych daniach, a tu Kaśka musiała wyjechać ze wsią, a Jola z narkomanką i gejem. Mogli zostawić sobie to na później, wznieść się chociaż raz ponad podziały.Późniejsze pokazanie filmów było za to ciekawe. Chociaż nie jestem pewien czy powinni im to pokazywać przed zakończeniem gry. Kaśka chyba po raz pierwszy zrozumiała, że jest niekoniecznie dobrze odbierana na zewnątrz. Jolka niezwykle spokojnie (szok!) weszła z nią w dyskusję. Pytanie : "Na kogo tu czekałaś Mirka, Adriana czy Grzesia" zamurowało Lenartowicz - nie wiedziała co odpowiedzieć i przestraszyła się, że podobnie jak Jola myślą widzowie. Nie podoba mi się to dzielenie przez Lenartowicz widzów na "tępych "- głosujących na Jolę i "inteligentnych" głosujących na Kasię. Widać, że producenci skreślili już Adriana, nawet nie pokazano jego filmiku. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Na kogo tu czekałaś? 15.12.07, 14:07 pytanie Jolki bylo genialne:) Lenrtowicz zostala wyprowadzona z rownowagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Big Brader 4.1 15.12.07, 14:09 ktos napisal jakis czas temu, ze on polonistyke studiuje-to niemozliwe:) juz nie chodzi o te jego zlote mysli ale np. o to, ze mowi wziąść itp. student polonistyki i takie rzeczy???? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszww91 Re: Big Brader 4.1 15.12.07, 14:19 Mi też nie chcę się wierzyć, że on studiuje polonistykę, ale to raczej prawda. Mam wrażenie, że on chciałby "kwieciście się wysławiać", a wychodzi mu co najwyżej śmiesznie. Przeczytałem gdzieś wypowiedź fanów Kaśki, którzy twierdzą, że ona nie jest wulgarna i nie chce nikogo skrzywdzić - śmiechu warte, chyba bardziej chamskiej i dwulicowej dziewczyny niż Lenartowicz w tym programie nie było. Jutrzejszy finał będzie trochę przykry jeśli zapytają się starych uczestników komu kibicują. Jolce pewnie tylko Paweł, Grzesiek, Paulina i Marian. Większość powie pewnie, że jak nie wygra Lenartowicz to "zwątpią w polski naród". Już kiedyś Psikus porównał głosujących za Jolą do wyborców PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
usia60 Re: Big Brader 4.1 15.12.07, 15:14 Wystarczy oglądnąć stare odcinki BB, żeby czarno na białym zobaczyć wulgarność Kaśki.Te k...., suki j.....,p........ itp,było tego mnóstwo i w zasadzie oprócz tego zero kreatywności.Nic nie pokazała ciekawego, oprócz maksymalnego fałszu.To dziwne, że dotrwała do końca programu.To nie jest "dziewczyna z sąsiedztwa" tylko cwaniara w dodatku perfidna. Od początku, od pierwszych nominacji, kiedy zrobiła gigantyczną aferę, wiedzialam, że przyszła tutaj tylko po pieniądze.I rzeczywiście śmieszne jest to, jak uczestnicy przeciwni Jolce, powtarzają jak mantra, że jak wygra Jolka to Polacy stawiają na głupotę.Ciekawa jestem kto z nich wymyślił to w ich mniemaniu "rewelacyjne" hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Big Brader 4.1 15.12.07, 16:40 została bo jak sama kiedys powiedziała jej znajomi mają służbowe komórki i wysyłają setki smsow... Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: Big Brader 4.1 15.12.07, 19:29 Ja od bardzo dawna mam alergię na Lenartowicz, nie wierzę, że widzowie lubią ją na tyle, że została w programie aż do finału. Albo jest tak jak napisałaś: znajomi + służbowe komórki, albo taka była decyzja producentów, którzy do końca liczyli na jakieś jazdy pomiędzy nią, a Jolą i Adrianem. A jej komentarz po obejrzeniu filmu wspomnieniowego - Jolka wygra, bo Polacy zawsze wybierają głupotę, czas wyjechać z tego kraju - coś pięknego. :] Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Big Brader 4.1 15.12.07, 19:44 Skoro chcemy dobić do 1000 to dołożę swoje 3 grosze. Myśle że wygra Jolka, bo jest naturalna, niczego nie owija w bawełne, jest szczera. I jak to powiedział Czacza "Jolka taka jest", i właśnie taką osoba zasługuje na wygraną i taką wybiorą widzowie. Kaśka? Wiecie co, lubie ją na swój sposób, bo to zwykła dziewczyna, tak myśle, choć nie mówię że polubiłabym ją w realu. Bo wiecie- jak to ona mówi "Przez szkło nie czuje sie emocji", więc to róznie mogło by być. No gorzej z jej wulgarnością. O Adrianie nie chce mi sie pisać, jest nijaki, nic do tego programu nie wniósł, no może poza śpiewem. A Jola? Jola wniosła tyle poczucia humoru dla widzów no i rzecz jasna, rózowego konia, który jest jednorożcem. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Big Brader 4.1 15.12.07, 20:48 przeciez to dzieki Jolce ja w gole zaczelam oglądac ten program! ;) w ogole gdyby nie to forum to nawet bym nie włączyła Czworki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Big Brader 4.1 15.12.07, 23:07 a ja tylko dzieki Jolce nie przestalem ogladac ;) A Ty, drogi czytelniku? W jaki sposob Jolanta zmienila Twoje zycie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
newsstand Re: Big Brader 4.1 16.12.07, 02:47 w bb show oglosili mozliwosc zglaszania sie do "jubileuszowego" bb 5 (swoja droga dlaczego nie 4.2?) Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Big Brader 4.1 16.12.07, 09:23 swoja drogą dlaczego była numeracja 4.1 ? Moze wrescie dostali pelna koncesje na nazwę :) Zaczynajac ogladac ten program obawialam sie ze bedzie drugim barem. Na szczescie Ibisz tego nie prowdzil wiec jakos udalo mi sie wciagnac:) I co ja teraz bede ogladac po pracy:)? ;) Wyslalam 1 glos na Jole , zobaczymy ile razy beda nam dzis pokwzywac wyniki :D Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszww91 Wyjaśniam dlaczego 4.1 16.12.07, 12:46 Numeracja 4.1 była dlatego, że miała symbolizować kontynuację (4), ale też nowatorstwo (1). Skoro nie trzeba będzie informować o nowatorstwie kolejnej edycji, to wystarczy dać kolejną cyfrę - 5. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszww91 Iza + Marco = krzyż na drogę. 16.12.07, 13:01 Kiedy usłyszałem, że w sobotnim Szole będzie matka Makaroniarza myślałem ,że nie zdzierżę. Pierwsza część była nawet fajna - miło sobie powspominać. Szkoda tylko, że w następną sobotę nie będzie BB Show z finalistami. Kiedy w drugiej zobaczyłem Marco, Izę i ich mamy na chwilę zmieniłem kanał. Po chwili jednak włączyłem i byłem w szoku - jakie wzajemne spijanie sobie z dzióbków Marco i Izki, o ich mamuśkach nie wspominając. Pasują do siebie jak ulał. Dobrze, że pokazali Izę z tygodnia komunistycznego, kiedy to pierwszy raz pokazała swą zmienność, i jak przyznała popełniła błąd. Co do prezentu dla Joli - albo mam jakąś fobię, ale ja nie odebrałem go do końca pozytywnie. Miałem wrażenie, że Marco ewidentnie zakpił sobie z Joli, umieszczając zamiast róż tipsy. Dziewczyna jak i chyba dużo osób nie zrozumiało aluzji (albo ja nadinterpretuję) do jej "pustactwa". Mam ogromną nadzieję, że Jola wygra, bo szczęśliwej ze 100 tys. Lenartowicz nie zdzierżę. Adiran też moim zdaniem nie zasługuje na wygraną. Odpowiedz Link Zgłoś
jashima Re: Iza + Marco = krzyż na drogę. 16.12.07, 14:02 mateuszww91 napisał: > zobaczyłem Marco, Izę i ich mamy na chwilę zmieniłem kanał. Po chwili jednak > włączyłem i byłem w szoku - jakie wzajemne spijanie sobie z dzióbków Marco i > Izki, o ich mamuśkach nie wspominając. Pasują do siebie jak ulał. Zrobiłam to samo(tzn. zmieniłam kanał), jak usłyszałam wypowiedź mamy Marco. Zkorzyścią dla wszystkich byłoby, gdyby się nie odzywała, niestety:-( > Mam ogromną nadzieję, że Jola wygra, bo szczęśliwej ze 100 tys. > Lenartowicz nie zdzierżę. Adiran też moim zdaniem nie zasługuje na wygraną. Jola powinna wygrać, nawet powinni jej "nieco" dorzucić, bowiem tylko dzięki niej program miał wysoką oglądalność i dzięki niej producenci zarobili sporo na sms-ach. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Iza + Marco = krzyż na drogę. 16.12.07, 14:09 superstudent probowal wczoraj przeknac widzow, ze jemu przydaloby sie 100tys.-kupilby sobie mieszkanie abo pomogłby rodzicom... zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszww91 Co powiedzą jeśli wygrają? 16.12.07, 19:12 Jaki kolejny element nabijania postów proponuję dziwny i irracjonalny sondaż. Co powiedzą jeśli wygrają? Biorąc pod uwagę ich dotychczasowe wypowiedzi można powiedzieć jakie będą hipotetyczne wypowiedzi ewentualnych zwycięzców. Wariant najgorszy - wygrywa Lenartowicz " O k***a mać! Ja p******e! Tato chyba sie pomyliłeś. Jestem dumna z mojego narodu! Prawda i kultura wygrała nad głupotą! Kocham Pruszków!" Wariant "mniejsze zło" - wygrywa Adrian : "Och, ależ jestem zaskoczony faktem, iż moja skromna osoba wygrała tę edycję programu! Mimo, iż ktoś chciał wejść w życie z moimi butami zostałem doceniony. Mam niezmiernie dużą nadzieję, iż moi rodzice są niezwykle ze mnie dumni. Dziękuję wszystkim widzom teleodbiorników, którzy wysyłali wiadomości tekstowe na mnie." Wariant najlepszy - wygrywa Jola : "Co?....Ja?.... To chyba jakaś pomyłka! Ja nie wierzę Wielki Bracie! Ja? Widzowie chyba się pomylili! Koniku słyszałeś? Wygraliśmy !!! Ja nie mogę.... ja nie wierzę!! To chyba nieprawda!" A Wy jak sądzicie jak zachowają się uczestnicy w razie wygranej? Piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
usia60 Re: Co powiedzą jeśli wygrają? 16.12.07, 19:26 Nic dodać nic ująć do Twoich trzech wariantów.Widzę to tak samo,zwłaszcza motyw z konikiem.Jolka tuląca konia i przemawiająca do niego.Adrian też miodzio.Kaśka w normie,ale nią! trudno się ekscytować.Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Co powiedzą jeśli wygrają? 16.12.07, 20:55 Nie, no będzie tak jak piszesz. Dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Co powiedzą jeśli wygrają? 16.12.07, 21:18 Jak tam Wma sie podobała pierwsza część programu? Jak wyniki? Mnie nie dziwią i jetsem zadowolona. A co do prowadzących- dobrze że jets Rock on jest the best, Klawiter też ok, i bardzo dobrze że Karina tak mało pokazywana. Dziwi mnie to że finaliści wyszli teraz z domu i wywiozą ich do studia, chyba tak dobrze usłyszałam? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszww91 Finał - Żenada. 16.12.07, 21:00 Pierwsza część finału to jedna wielka żenua. Zacznę od końca - nie podoba mi się, że uczestnicy przed ogłoszeniem wyników pojawią się w studio - powraca upiór "Baru". Poza tym widać, że to co robią producenci nie jest robienie z Jolki tej biednej i poszkodowanej - Kasia miała możliwość pogadania z psiapsiółami, a Jola - z dwiema dziewczynami, które jej nie znoszą. Trzy osoby, które lubią Jolkę nie miały do niej dostępu i na dodatek zostały przedstawione jako ofiary losu. Jedną nadzieją jest apel Peczaka o głosowanie na Lenartowicz - mam nadzieję, że to pocałunek śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa oglądacie? 16.12.07, 21:02 obejrzałam 1 część, nawet nieźle to zrobili;) bylam pewna, ze będą reklamy co 5 minut a nie było nawet jednej! pewnie nadrobią w następnych częściach... Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: oglądacie? 16.12.07, 21:11 własnie dajcie wiecej peczaka i jego cudowny apel:) Najlepiej niech jeszcze dorzuci swoje 3 grosze na temat Jolki. Jesli chodzi o ten podzial na krolowe, aniolki charliego itd to wg mnie beznadziejny pomysł. Wolalabym zeby pokazywali kto po kolei wypadał. Pomysl z wejsciem trojki finalowej do programu wg mnie jest straszny. Wyjdzie na to ze Jola zostanie sama. Bo kto stanie za nią (moze procz adriana)?? Aha pragne nadmienic ze Klawiter wyglada dzis wyjatkowo apetycznie :) Noi zdejmijcie tą santa marie karinke (niemoge jakos jej zdzierżyć). Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: oglądacie? 16.12.07, 21:48 ta ingrid z playbacku to bardzo kiepski pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Big Brader 4.1 16.12.07, 22:01 Krotki filmik z zycia Adiego : - staram sie nie oceniac ksiazki po okladce, - rodzina to siła , - ja tu wszedlem z honorem i godnoscią i z taką wyjdę , - wszedles w zycie z moimi butami :)))))))))) (tego akurat nie pokazali ale to jest bezcenne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Big Brader 4.1 16.12.07, 22:11 Czy ja dobrze widzę? Jolanta jest w brązowe łaty,i ma wściekle pomarańczowe dłonie?czy mój telewizor przeklamuje kolory??Chyba jednak za dużo samoopalacza:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Big Brader 4.1 16.12.07, 23:51 Brawaaaaaaaaaaaaaaa dla Jooooooolllllllllkkkiii!!!!! Ta dziewczyna jest niesamowita!! Odpowiedz Link Zgłoś
stazzja Re: Big Brader 4.1 17.12.07, 00:04 Tez mnie to zaintrygowało. Dopiero na końcu wyraźnie było widać, że ma "na sobie" rajstopy w sprayu. Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: Big Brader 4.1 17.12.07, 00:21 no tylko mi nie mówcie, że Jolanta wygrała... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Big Brader 4.1 17.12.07, 09:41 a tu stronka fanklubu Joli Rutowicz jola-superstar.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Big Brader 4.1 17.12.07, 11:32 polacy jednak stawiają na głupotę :/ ech szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Big Brader 4.1 17.12.07, 12:08 oglądalaś caly program? jeżeli ak o dziwie sie, ze tak mówisz:) a jeżeli nie to to wszystk wyjaśnia:) ciesze sie, ze Jolka wygrała:) Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: Big Brader 4.1 17.12.07, 16:16 ciekawa jestem jak Jola upora się z rzeczywistością, jak posłucha tych wszystkich złych opinii na swój temat wyrażonych przez pozostałych mieszkańców, niby wie czego sie spodziewać ale zawsze jest przykro Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Big Brader 4.1 17.12.07, 17:07 Jolka akurat sie tym nie przejmie, tak sądzę. Ma lateks i po niej to spływa. Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: Big Brader 4.1 18.12.07, 08:16 mam nadzieję że spłynie :), Jolka to kompletnie nie moje klimaty ale mam nadzieje że da radę Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Re: Big Brader 4.1 17.12.07, 13:25 Nie wiem, czym Ci zaimponowała Kaśka. Od początku była wulgarna. Wszystkich straszyła kontaktami z mafią pruszkowska :) Przy nadarzającej się okazji wskoczyła do łóżka z nowopoznanym chłopakiem. Do tego ten jej paskudny nałóg i napady złości. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Big Brader 4.1 17.12.07, 22:45 oj tam napady zlosci. ona jest po prostu na to wszystko zbyt ku.. wrazliwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annasen Niska nagroda dla Jolanty 18.12.07, 09:04 Z reklam nadawanych przy wszystkich wydaniach Big Brother 4.1 TV4 zarobiła w sumie 37,2 mln złotych, więc nagroda 100 tys. zł nie jest zbyt wysoka, tym bardziej że to Jolanta napędzała oglądalność. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Niska nagroda dla Jolanty 18.12.07, 09:30 dlatego wlasnie bedzie nastepna edycja :) wreszcie ktos oglada czwórkę :) jakie macie propozycje na mieszkancow nowej edycji? Odpowiedz Link Zgłoś