Gość: skee-lo IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 15:29 Martyna zrobila sobie operacje powiększenia piersi. Na pewno.Wiem to od kumpla 100% źródło. A jak ktoś nie wierzy to niech się zapyta jej - Ciekawe co odpowie...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: res Re: silikonowe piersi Martyny IP: 195.216.121.* 18.05.01, 15:45 też mi nowość!przecież to od razu widać nawet przez bluzkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 16:40 a czy robila sobie tez operacje powiekszenia usmiechu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.cybercable.tm.fr 18.05.01, 17:48 I bardzo dobrze ,ze zrobila...wiecej kobiet powinno sie nad tym zastanowic bo czasami to nawet okulary nie pomoga.A czy sa gdzies na internecie te fotki z Playboy'a??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 20:03 jasne ze to widac...ale jak jej z tym dobrze,jak chce wiecej zdjec w playboyu,to niech sobie tez zasilikonuje usta,tudziez inne czesci ciala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.cybercable.tm.fr 18.05.01, 23:18 czy nikt tu nie ma skanera???Wrzuccie te fotki na internet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woman Re: silikonowe piersi Martyny IP: 10.30.161.* 04.06.01, 16:33 Gość portalu: kobi napisał(a): > I bardzo dobrze ,ze zrobila...wiecej kobiet powinno sie nad tym zastanowic bo c > zasami to nawet > okulary nie pomoga.A czy sa gdzies na internecie te fotki z Playboy'a??? Mysle ze rowniez mezczyzni powinii sie zastanowic nad operacja tego i owego, bo nawet mikroskop nie pomoze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markchab Re: silikonowe piersi Martyny IP: 217.96.30.* 19.05.01, 00:05 Nie widziałem jeszcze silikonowych piersi Martyny, ale pomimo tego usłyszałem, że są piękne. Ta kobieta jest bardzo zgrabna. Nie długo zobaczę ją w "Playboyu" Mam nadzieję, że opinia moich kolegów jest prawdziwa. Może wiecie, jaka jest strona WWW "Playboya"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: silikonowe piersi Martyny IP: 204.95.211.* 21.05.01, 15:24 Gość portalu: :-) napisał(a): > a czy robila sobie tez operacje powiekszenia usmiechu? Tak bagnetem, he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakard Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 01:30 Uzyła silikonu? Może jej przeciekały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: silikonowe piersi Martyny IP: 10.2.24.* / 193.41.231.* 21.05.01, 14:51 Moim zdaniem to właśnie Martyna Wojciechowska powinna być teraz nominowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 18:41 oj,tak rozsadza ekran silikonem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.acn.waw.pl 21.05.01, 23:20 Gość portalu: elle napisał(a): po 1 stronki playboya sie nie znajdzie bo juz kiedys szukalem i guzik z tego wyszlo........ po 2 jak ktos chce zdjecia to walcie na priv. Pasjo1@wp.pl MAm w zanadrzu i nie tylko martynke heheheheheehhuehehue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matthewl Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.um.wroc.pl 22.05.01, 14:49 Wszyscy gadacie jak czlonkowie klubu gejowskiego! Nawet jesli se powiekszyla, to chwala jej za to. Wyglada genialnie, zwlaszcza w Playboyu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovelas Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.cybercable.tm.fr 22.05.01, 16:06 Dobrze mowi...kazda kobieta powinna miec takie piersi!!! Zrobcie cos z soba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.toya.net.pl 02.06.01, 20:43 A widziales kiedys prawdziwa kobiete (poza Playboyem) ??? Chyba nie... Sztuczny biust jest smieszny jak sztuczny penis. BTW kazdy facet powinien miec duzego. Zrobcie cos ze soba !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 23:42 matko,jaka ona jest obleśna na tych zdjeciach...fuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 18:39 zgadzam sie-chirurg jednak nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizdziel Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.braniewo.sdi.tpnet.pl 02.06.01, 23:50 masz racja. jej piersi sa pełna silkonu. ale ja mam dla niej wytłumaczenie. musiała se powiekszyć bo miecugow nie chciał sie z nią pierdolic i wogule powiedział jej ze jest brzydka i ze z nia zrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: silikonowe piersi Martyny IP: 204.95.211.* 04.06.01, 13:07 Gość portalu: pizdziel napisał(a): > masz racja. jej piersi sa pełna silkonu. ale ja mam dla niej wytłumaczenie. > musiała se powiekszyć bo miecugow nie chciał sie z nią pierdolic i wogule > powiedział jej ze jest brzydka i ze z nia zrywa Koleś, jebło Cię i to zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś