Dodaj do ulubionych

silikonowe piersi Martyny

IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 15:29
Martyna zrobila sobie operacje powiększenia piersi. Na pewno.Wiem to od kumpla
100% źródło. A jak ktoś nie wierzy to niech się zapyta jej - Ciekawe co
odpowie......
Obserwuj wątek
    • Gość: res Re: silikonowe piersi Martyny IP: 195.216.121.* 18.05.01, 15:45
      też mi nowość!przecież to od razu widać nawet przez bluzkę
      • Gość: :-) Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 16:40
        a czy robila sobie tez operacje powiekszenia usmiechu?
        • Gość: kobi Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.cybercable.tm.fr 18.05.01, 17:48
          I bardzo dobrze ,ze zrobila...wiecej kobiet powinno sie nad tym zastanowic bo czasami to nawet
          okulary nie pomoga.A czy sa gdzies na internecie te fotki z Playboy'a???
          • Gość: tk Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 20:03
            jasne ze to widac...ale jak jej z tym dobrze,jak chce
            wiecej zdjec w playboyu,to niech sobie tez
            zasilikonuje usta,tudziez inne czesci ciala...
            • Gość: kobi Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.cybercable.tm.fr 18.05.01, 23:18
              czy nikt tu nie ma skanera???Wrzuccie te fotki na internet...
          • Gość: Woman Re: silikonowe piersi Martyny IP: 10.30.161.* 04.06.01, 16:33
            Gość portalu: kobi napisał(a):

> I bardzo dobrze ,ze zrobila...wiecej kobiet powinno sie
            nad tym zastanowic bo c
            > zasami to nawet
            > okulary nie pomoga.A czy sa gdzies na internecie te
            fotki z Playboy'a???

Mysle ze rowniez mezczyzni powinii sie zastanowic nad
            operacja tego i owego, bo nawet mikroskop nie pomoze!!!!
        • Gość: markchab Re: silikonowe piersi Martyny IP: 217.96.30.* 19.05.01, 00:05
          Nie widziałem jeszcze silikonowych piersi Martyny, ale pomimo tego usłyszałem,
          że są piękne. Ta kobieta jest bardzo zgrabna. Nie długo zobaczę ją w "Playboyu"
          Mam nadzieję, że opinia moich kolegów jest prawdziwa.
          Może wiecie, jaka jest strona WWW "Playboya"?
        • Gość: Zenek Re: silikonowe piersi Martyny IP: 204.95.211.* 21.05.01, 15:24
          Gość portalu: :-) napisał(a):

> a czy robila sobie tez operacje powiekszenia usmiechu?

Tak bagnetem, he,he
    • Gość: pakard Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 01:30
      Uzyła silikonu? Może jej przeciekały.
    • Gość: kaka Re: silikonowe piersi Martyny IP: 10.2.24.* / 193.41.231.* 21.05.01, 14:51
      Moim zdaniem to właśnie Martyna Wojciechowska powinna być teraz nominowana
      • Gość: elle Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 18:41
        oj,tak rozsadza ekran silikonem...
        • Gość: gosc Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.acn.waw.pl 21.05.01, 23:20
          Gość portalu: elle napisał(a):

po 1 stronki playboya sie nie znajdzie bo juz kiedys szukalem i guzik z tego
          wyszlo........
          po 2 jak ktos chce zdjecia to walcie na priv.
          Pasjo1@wp.pl
          MAm w zanadrzu i nie tylko martynke heheheheheehhuehehue

• Gość: Matthewl Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.um.wroc.pl 22.05.01, 14:49
            Wszyscy gadacie jak czlonkowie klubu gejowskiego! Nawet jesli se powiekszyla,
            to chwala jej za to. Wyglada genialnie, zwlaszcza w Playboyu.
            • Gość: lovelas Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.cybercable.tm.fr 22.05.01, 16:06
              Dobrze mowi...kazda kobieta powinna miec takie piersi!!!
              Zrobcie cos z soba!!!
              • Gość: ola Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.toya.net.pl 02.06.01, 20:43
                A widziales kiedys prawdziwa kobiete (poza Playboyem) ??? Chyba nie... Sztuczny
                biust jest smieszny jak sztuczny penis. BTW kazdy facet powinien miec duzego.
                Zrobcie cos ze soba !!!!
            • Gość: daro Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 23:42
              matko,jaka ona jest obleśna na tych zdjeciach...fuuuuu
              • Gość: olo Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 18:39
                zgadzam sie-chirurg jednak nie wystarczy
    • Gość: pizdziel Re: silikonowe piersi Martyny IP: *.braniewo.sdi.tpnet.pl 02.06.01, 23:50
      masz racja. jej piersi sa pełna silkonu. ale ja mam dla niej wytłumaczenie.
      musiała se powiekszyć bo miecugow nie chciał sie z nią pierdolic i wogule
      powiedział jej ze jest brzydka i ze z nia zrywa
      • Gość: Zenek Re: silikonowe piersi Martyny IP: 204.95.211.* 04.06.01, 13:07
        Gość portalu: pizdziel napisał(a):

> masz racja. jej piersi sa pełna silkonu. ale ja mam dla niej wytłumaczenie.
        > musiała se powiekszyć bo miecugow nie chciał sie z nią pierdolic i wogule
        > powiedział jej ze jest brzydka i ze z nia zrywa

Koleś, jebło Cię i to zdrowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka