Dodaj do ulubionych

MOŻE O PIOTRZE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!!

IP: *.cezex.pl 28.05.01, 09:38
Mam małe pytanko do wielbicieli Gulczyńskiego, którzy przez cały jego pobyt w
domu BB przekonywali tłumy innyych forumowców o jego super naturalnym
zachowaniu. Dlaczego wczoraj na na ringu jego mama i dziewczyna jednomyślnie
stwierdziły, że zupełnie NIENATURALNIE zachwywał sie w czasie swojego pobytu
tam, że tak na prawdę jest całkiem inny i bardzo nie podoba się im jego
zachowanie?????
A może Piotruś jest strasznie zakompleksionym stworzonkiem i postanowił grać,
grać i jeszcze raz grać takiego chama? Może dobrze wobec tego, że odszedł,
okazuje się, że jednak Alicja swoim charakterem zdobyła więcej sympatii niż on?
Nie warto więc zgrywać ważniaka, bo się przegrywa z babą (HA! HA!)
A swoja drogą szkoda mi Alicji - będzie jej ciężko - myślę, że Gośka i
Klaudiusz szczerze jej nie cierpią, ale będą bali się na nią głosować. I dobrze!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tweed Lidka, wypowiedz sie teraz IP: *.grey.com.pl 28.05.01, 09:41
    • Gość: Mozais Re: MOŻE O PIOTRZE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!! IP: 195.187.41.* 28.05.01, 09:54
      Gość portalu: Momo napisał(a):

&#62 A może Piotruś jest strasznie zakompleksionym stworzonkiem i postanowił grać,
      &#62 grać i jeszcze raz grać takiego chama? Może dobrze wobec tego, że odszedł,
      &#62 okazuje się, że jednak Alicja swoim charakterem zdobyła więcej sympatii niż on?

Jedno dodam, nic mi od jakiegos czasu w BB nie sprawilo takiej radosci jak mina
      Gulczasa zakompleksionego, zarozumialego Siusiaka, kiedy sie dowiedzial ze
      przegral z Alka; przeciez załamała mu sie się "cała -no jak to się mówi- a
      ideologia" I Wielki Gulczas, Debesciak ze przegral z miernota w jego mniemaniu.
      Naprawde sie ciesze :-))))
      • Gość: gale Re: MOŻE O PIOTRZE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!! IP: 212.2.96.* 28.05.01, 10:05
        Przepraszam, ze nie jestem nazbyt entuzjastyczny ale taka juz moja natura.
        Rzeczywiscie z duzym pozytywnym zaskoczeniem odebralem krytyczne uwagi
        Patrycji, dziewczyny Dawcy-Nerek. To zgadzaloby sie z moimi wczesniejszymi
        spekulacjami. Otoz wydaje mi sie, ze Dawca-Nerek jest czlowiekiem slabym
        psychicznie, bardzo niedojrzalym i chwiejnym emocjonalnie. Przykro bylo patrzec
        kiedy dorosly gosc zaczal przy wyjsciu robic dziecinne fochy. Widzi mi sie, ze
        z calego towarzystwa byl tym, ktory odgrywal najbardziej wymyslona rolke.

gale
        ----
        www.bigsister.prv.pl
        • Gość: Momo Re: MOŻE O PIOTRZE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!! IP: *.cezex.pl 28.05.01, 10:19
          Gość portalu: gale napisał(a):

&#62 Przepraszam, ze nie jestem nazbyt entuzjastyczny ale taka juz moja natura.
          &#62 Rzeczywiscie z duzym pozytywnym zaskoczeniem odebralem krytyczne uwagi
          &#62 Patrycji, dziewczyny Dawcy-Nerek. To zgadzaloby sie z moimi wczesniejszymi
          &#62 spekulacjami. Otoz wydaje mi sie, ze Dawca-Nerek jest czlowiekiem slabym
          &#62 psychicznie, bardzo niedojrzalym i chwiejnym emocjonalnie. Przykro bylo patrzec
          &#62
          &#62 kiedy dorosly gosc zaczal przy wyjsciu robic dziecinne fochy. Widzi mi sie, ze
          &#62 z calego towarzystwa byl tym, ktory odgrywal najbardziej wymyslona rolke.

Jeszcze jedno dodam poza tym, że to Paulina a nie Pati, ale to nie istotne.
          Otóż "Debesciak " w momencie Gdy usłyszał swoją dziewczynę, która, jak by nie
          było - tonem nie znoszącym sprzeciwu - kazała mu wyjść z domu, gdyby był tak
          chojrak jak w BB powinien powiedzieć: "Milcz kobieto, ja tu rządzę". Ale co
          zrobił nasz bohater - uszy po sobie i posłusznie wyszedł. Ciekawostka
          przyrodnicza.
          &#62
          &#62 gale
          &#62 ----
          &#62 www.bigsister.prv.pl

Lidka, czekam na twój cenny głos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: gale Re: MOŻE O PIOTRZE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!! errata ;) IP: 212.2.96.* 28.05.01, 10:25
            ups, masz racje: Paulina :) Omskla mi sie lapka po klawiaturze ;)
            gale
            ----
            www.bigsister.prv.pl
          • Gość: Mozais Re: MOŻE O PIOTRZE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!! IP: 195.187.41.* 28.05.01, 10:28
            &#62 Jeszcze jedno dodam poza tym, że to Paulina a nie Pati, ale to nie istotne.
            &#62 Otóż "Debesciak " w momencie Gdy usłyszał swoją dziewczynę, która, jak by nie
            &#62 było - tonem nie znoszącym sprzeciwu - kazała mu wyjść z domu, gdyby był tak
            &#62 chojrak jak w BB powinien powiedzieć: "Milcz kobieto, ja tu rządzę". Ale co
            &#62 zrobił nasz bohater - uszy po sobie i posłusznie wyszedł. Ciekawostka
            &#62 przyrodnicza.
            &#62 &#62 gale

Paulina - coz nadzwyczajnie mnie zaskoczyla. Skrytykowala Swojego Krola za
            zachowanie, kiedy wykrecil Alce reka a ona sie odwinela i go uderzyla. Przyznala,
            ze przesadzil i gral (urazonego, pokrzywdonego chlopca). A to, ze wyszedl na jej
            wyrazna i zdecydowana prosbe tylko potwierdza jej swoista klase i jego
            siusiakostwo. Naleza sie jej brawa za postawe a owacje, jezeli przy tej okazji
            wystawila mu walizki za drzwi. Wydaje sie za dobra dla niego.
    • Gość: Lidka Re: MOŻE O PIOTRZE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!! IP: 195.116.71.* 28.05.01, 10:46
      Gość portalu: Momo napisał(a):

&#62 Mam małe pytanko do wielbicieli Gulczyńskiego, którzy przez cały jego pobyt w
      &#62 domu BB przekonywali tłumy innyych forumowców o jego super naturalnym
      &#62 zachowaniu. Dlaczego wczoraj na na ringu jego mama i dziewczyna jednomyślnie
      &#62 stwierdziły, że zupełnie NIENATURALNIE zachwywał sie w czasie swojego pobytu
      &#62 tam, że tak na prawdę jest całkiem inny i bardzo nie podoba się im jego
      &#62 zachowanie?????
      &#62 A może Piotruś jest strasznie zakompleksionym stworzonkiem i postanowił grać,
      &#62 grać i jeszcze raz grać takiego chama? Może dobrze wobec tego, że odszedł,
      &#62 okazuje się, że jednak Alicja swoim charakterem zdobyła więcej sympatii niż on?
      &#62 Nie warto więc zgrywać ważniaka, bo się przegrywa z babą (HA! HA!)
      &#62 A swoja drogą szkoda mi Alicji - będzie jej ciężko - myślę, że Gośka i
      &#62 Klaudiusz szczerze jej nie cierpią, ale będą bali się na nią głosować. I dobrze
      &#62 !

Momo, obowiazkowo na badania okresowe: najpierw laryngolog, potem okulista.
      Na samym koncu: psychoseksuolog!
      Ale zanim podejmiesz szybkie leczenie (nie wiem, czy nie skonczy sie na nogach..)
      postaram sie ci wynagrodzic twoje braki (nie tylko w uzebieniu)
      Otoz, ciolku, Paulina mowila, ze Piotr zachowal sie nienaturalnie (ona tak
      delikatnie nazwala porywcza reakcje Gulczasa na uderzenie go w twarz przez Ale)
      w tej jednej, konkretnej sytuacji.
      NIGDY ani matka ani Paulina nie mowily, ze Piotr W OGOLE zachowuje sie w domu BB
      nienaturalnie.
      Z przykroscia stwierdzam, ze kwalifikujesz sie do licznej na tym forum grupy,
      dopasowujacych fakty do z gory zalozonej teorii.
      A jezeli fakty do niej nie pasuja...tym gorzej dla nich.
      A wiesz dlaczego powinienes odwiedzic tez psychiatre-seksuologa?
      Bo jestes PODRECZNIKOWYM przykladem faceta (?), cieszacego sie z tego, ze
      wywalono faceta z charakterem i jajami, ktorych u ciebie prozno szukac.
      (ale nie zalamuj sie- zawsze mozesz sprobowac wyszywac serwetki, tudziez cerowac
      skarpetki!)
      • Gość: ona Re: MOŻE O PIOTRZE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 28.05.01, 10:48
        popieram Lidke!
      • Gość: greesha Re: MOŻE O PIOTRZE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.05.01, 10:53
        A może ty do laryngologa?
        Gulczas powiedział, że wszyscy grają, ale Alicja grała lepiej i życzy jej
        wszystkiego najlepszego...
        A może sobie herbatę wtedy robiłaś/eś?
        • Gość: ona Re: MOŻE O PIOTRZE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 28.05.01, 12:05
          Gość portalu: greesha napisał(a):

&#62 A może ty do laryngologa?
          &#62 Gulczas powiedział, że wszyscy grają, ale Alicja grała lepiej i życzy jej
          &#62 wszystkiego najlepszego...
          &#62 A może sobie herbatę wtedy robiłaś/eś?

ale o co chodzi???
          granie w sensie odgrywania roli, czy granie - uczestnictwo w grze???
          ja to odebralam jako te druga mozliwosc.

• Gość: Momo Re: MOŻE O PIOTRZE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!! -Do LIDKi IP: *.cezex.pl 28.05.01, 11:41
      Muszę Cię zmartwić, ale jestem styprocentową
      KOBIETĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      A moje negatywne wypowiedzi o Piotrku wypływają z
      doświadczenia w kontaktach z facetami, po prostu nie
      znoszę takich typów jak Gulczas, w powiem Ci, że
      nieraz zastanawiałam się nad tym jaki NA PRAWDĘ jest
      ten facet. Bo jakos nie chciało mi sie wierzyć, że
      Paulina jest masochstką i żyję z takim dupkiem na
      jakiego się zgrywał nasz wieli Guczas. Ale skoro on
      się pokazał z tej GORSZEJ strony - jego strata, bo w
      efekcie odpadł - a pewnie miał nadzieję, że wykreowany
      twardziel - to jest to co lubią kobiety - i się
      pomylił, chć są wyjątki :))))))))(TY I ONA)
      Natomiast ja cię nie wysyłam do różnych specjalistów,
      jak Ty to zrobiłaś, bo uważam ,że jest to objaw
      słabości, którą sama zaprezentowałaś - ale jak to
      mówią: najlepszą formą obrony jest atak.
      Jeśli natomiast z uwagą oglądałaś ring, to przypomnij
      sobie, że na pytanie Grzegorza Micugowa, czy taki jest
      piotr jak go pokazuje TVN, jego mama ogólnie
      powiedziała, a nie w odniesieniu do jednej sytuacji
      (która została pokazana pózniej), ze jej syn jest
      innym człowiekiem niż tam w domu BB.
      Tak więc Lidziu, może nie akakuj dopuki nie poznasz
      słabych stron przeciwnika -bo możesz się nadziać na
      minę, a to boli:))))))))))))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka