Dodaj do ulubionych

UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec!

IP: 216.104.228.* 06.06.01, 11:06
A co mi tam - mam własną firmę i stać mnie! Mam nadzieję, że to w jakiś sposób
przyczyni się do ostatecznego wywalenia tego tępego i podstępnego typa. Do
Alicji nic nie mam, nie lubię jej specjalnie, ale chcę zaprotestować wobec
sposobu, w jaki się ją traktuje. Gdyby chodziło o kogoś innego, to zrobiłbym to
samo.
Klaun wypad do Reichu!
Obserwuj wątek
    • Gość: pool Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 11:09
      Ja nie mam wlasnej firmy, ale tez wysyłam 10 SMSów w
      tej sprawie. A co mi tam, i tak nie mam hkasy na
      zapłacenie rachunku za telefon
      • Gość: Paweł Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: *.acn.waw.pl 06.06.01, 11:13
        Jesli koleg Andrzej taki bogaty to moze mi przeslac pare groszy, a nie wydawac
        na idiotyzmy - skoro tacy ludzie w Polsce maja pieniadze to jak tu ma byc
        dobrze - chyba sam wyjade do Niemiec (na co wy mi odpowiecie, ze dobrze
        zrobie )... ha ha
      • Gość: Nadja Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: *.jtt.wroc.pl 06.06.01, 11:29
        Gość portalu: pool napisał(a):

> Ja nie mam wlasnej firmy, ale tez wysyłam 10 SMSów w
        > tej sprawie. A co mi tam, i tak nie mam hkasy na
        > zapłacenie rachunku za telefon

Dobre, naprawdę dobre :)))))

• Gość: Hiacynt Nadja zastąp Alice IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 07.06.01, 17:03
          Gość portalu: Nadja napisał(a):

> Gość portalu: pool napisał(a):
          >
          > > Ja nie mam wlasnej firmy, ale tez wysyłam 10 SMSów w
          > > tej sprawie. A co mi tam, i tak nie mam hkasy na
          > > zapłacenie rachunku za telefon
          >
          > Dobre, naprawdę dobre :)))))

Nadja, do domu wielkiego brata. Za Alicję. Za bezpretensjonalne interesowne
          podlizywanie się i wdzięk.
          • Gość: Nadja Re: Nadja zastąp Alice IP: *.jtt.wroc.pl 08.06.01, 08:43
            Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Nadja, do domu wielkiego brata. Za Alicję. Za bezpretensjonalne interesowne
            > podlizywanie się i wdzięk.
            O tak. Wdzięku mam całą masę! I do tego jestem skromna :)))
            Ps. Chodziłam w Kłodzku do LO, więc pozdrawiam Hiacynta (i to nie z chęci
            podlizania się, ale ze względu na patriotyzm regionalny).

• Gość: gale Re: Nadja zastąp Alice IP: *.polkomtel.com.pl 08.06.01, 10:59
              > > Nadja, do domu wielkiego brata. Za Alicję. Za bezpretensjonalne interesown
              > e
              > > podlizywanie się i wdzięk.
              > O tak. Wdzięku mam całą masę! I do tego jestem skromna :)))
              > Ps. Chodziłam w Kłodzku do LO, więc pozdrawiam Hiacynta (i to nie z chęci
              > podlizania się, ale ze względu na patriotyzm regionalny).
              >
              A to tak mozna sie zamienic z Badziewiakami? To ja tez chce, zamiast Sznikiersa.
              Bedziemy sie z Nadja podgryzac!!! Yes! Nominowac Nadje ;-)))

gale_badziewiak
              -*-*-*-*-*-*-*-
              www.bigsister.prv.pl
            • Gość: adam_ski Re: Nadja zastąp Alice IP: 195.94.222.* 08.06.01, 11:42
              Gość portalu: Nadja napisał(a):

> O tak. Wdzięku mam całą masę! I do tego jestem skromna :)))

Nikt na forum nie wątpi ;-))) :-* zwłaszcza, ze ostatnio mniej Cię widać...

> Ps. Chodziłam w Kłodzku do LO

A ja chodziłem w Kłodzku po górach (właściwie to koło Kłodzka), i też odczuwam
              wielki sentyment do tych okolic. Pozdrowionka!!!

adam_ski
              • Gość: Nadja Re: Nadja nie chce zastąpić Alicji IP: *.jtt.wroc.pl 08.06.01, 12:28
                Gość portalu: adam_ski napisał(a):

>
                > A ja chodziłem w Kłodzku po górach (właściwie to koło Kłodzka), i też odczuwam
                > wielki sentyment do tych okolic. Pozdrowionka!!!
                >
                > adam_ski
                No to ja jeszcze tylko dodam, że mieszkałam w "tamtych okolicach" ładnych
                kilkanaście lat.... i też chodziłam po górach (G. Stołowe, Błędne
                Skały???) :))
                Btw. Jak ślub??

• Gość: stek Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: *.math.uni.lodz.pl 06.06.01, 11:13
      Jak to przeczyta "MILUSZKA" to bedziesz biedny.Biedactwo przez tego cwaniaczka
      cierpi na bezsennosc,oczekuj wiec na riposte
    • Gość: iga Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: *.tce.put.poznan.pl 06.06.01, 15:20
      nie mam tej kasy, ale wierz mi nie poskapilabym, gdybym ja miala. Brawo, chyle
      czolo i dziekuje. Sznikers do domu!!!!!!!
    • Gość: Pingwin Dzieki temu kto ma te firmę IP: 212.244.173.* 07.06.01, 16:48
      ...chcę oglądać w niedziele głupia minę Klaudia jak wychodzi
      • Gość: a Re: Dzieki temu kto ma te firmę IP: 192.168.31.* / *.nasze.pl 07.06.01, 21:06
        a ja chę zobaczyc jaszcze raz łzy Gulczasa hahahahahah
      • Gość: tomis Re: Dzieki temu kto ma te firmę IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 08.06.01, 10:28
        Gość portalu: Pingwin napisał(a):

> ...chcę oglądać w niedziele głupia minę Klaudia jak wychodzi

Tak, tak! Zwłaszcza za ten tekst z kwiatami dla Alicji.
      • Gość: ja Re: Dzieki temu kto ma te firmę IP: 193.0.73.* 08.06.01, 10:48
        To nie zobaczysz Klaudiusz zostanie
    • Gość: fan Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: *.pool.mediaWays.net 07.06.01, 18:06
      juz zapomniales jak jezdziles na handel do reichu
      a teraz zgrywasz bossa
    • Gość: miś Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 22:30
      popieram Cie całkowicie .Ja też wysłałem ok 30 sms .Kludiusz do domu !!!!!!!!
    • tassman Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! 08.06.01, 08:10
      Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> A co mi tam - mam własną firmę i stać mnie! Mam
      nadzieję, że to w jakiś sposób
      > przyczyni się do ostatecznego wywalenia tego tępego i
      podstępnego typa. Do
      > Alicji nic nie mam, nie lubię jej specjalnie, ale chcę
      zaprotestować wobec
      > sposobu, w jaki się ją traktuje. Gdyby chodziło o
      kogoś innego, to zrobiłbym to
      >
      > samo.
      > Klaun wypad do Reichu!

Hehehe - dałes się złapac w sidła TVNowej propagandy i
      prowokacji. I własnie na takich jak ty naiwnych oni
      zbijają najwieksza kasę. Aż tak sie przejąłeś tym co sie
      stanie z panem Dresikiem? Przecież TVN ma juz od dawna
      wyreżyserowane kto wygra to pseudoshow....Jesli tego nie
      zajarzyłeś to ci współczuję. I podpowiem: TVN ciągle
      liczy na twoje SMSy
      hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
      ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
      hahahahahahaha...

Be a sucker boy hahahahahahahaha
      Napychaj kabzę Walterowi i jego córeczce

Tassman
      • Gość: ps Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 10:58
        masz stary racje
    • Gość: ameba Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: 195.117.174.* 08.06.01, 08:29
      Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> A co mi tam - mam własną firmę i stać mnie! Mam nadzieję, że to w jakiś sposób
      > przyczyni się do ostatecznego wywalenia tego tępego i podstępnego typa. Do
      > Alicji nic nie mam, nie lubię jej specjalnie, ale chcę zaprotestować wobec
      > sposobu, w jaki się ją traktuje. Gdyby chodziło o kogoś innego, to zrobiłbym to
      >
      > samo.
      > Klaun wypad do Reichu!

Nie żal ci kasy? Nawet jeśli cię stać na to, czy nie lepiej spożytkować to w
      spsób pżyteczniejszy i ...mądrzejszy? Robisz z tego wielką sprawę , myślisz, że
      coś od ciebie zależy, a nie widzisz, że tobą manipulują. Specjaliści od zachowań
      społecznych wiedzą jak zamanipulować społeczeństwem, aby wygrała wybrana przez
      nich osoba. To trochę tak jak w "randce w ciemno" gdzie tekst jest przygotowany
      przez realizatorów programu. A pieniądze mógłbyś dać na szlachetny cel - jeszcze
      byś na tym zarobił odpisując sobie od podatku...
      • Gość: gale Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: *.polkomtel.com.pl 08.06.01, 10:43
        Zgadzam sie z Ameba, szkoda pieniedzy, zwlaszcza, ze to tylko chwilowa zabawa i
        nic z niej na dluzsza mete nie wynika. Lepiej bys poszedl do kwiaciarni i za te
        pieniadze kupil zonie kwiaty - z pewnoscia efekt bylby sympatyczniejszy.

gale
        ----
        www.bigsister.prv.pl
    • Gość: gale Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: *.polkomtel.com.pl 08.06.01, 10:41
      To glupio troche bo Ty sie wykosztowales ostro a efekt z tego mizerny. 1000
      smsow w skali tygodnia nie daje zadnego wplywu na glosowanie.

gale
      ----
      www.bigsister.prv.pl
      • Gość: miki Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: 195.94.211.* 08.06.01, 10:55
        Ej, ciolki dajcie sobie spokoj z pitoleniem o celach charytatywnych. Co za
        nuda! Przeciez BB, to zabawa a bez nas by jej nie bylo. Trudno tez sie zgodzic,
        ze 1000 glosow nic nie daje, na tej zasadzie nie powinny sie kompletnie liczyc
        pojedyncze glosy. A to juz paranoja... Tak wiec super, ze sa ludzie ktorych
        stac na taki gest! Wlascicielu firmy, popieram cie w 100% i bardzo sie ciesze,
        ze za swoj cel wybrales Klauna. Sznikers do kosza!
        • Gość: gale Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: *.polkomtel.com.pl 08.06.01, 10:57
          Gość portalu: miki napisał(a):

> Ej, ciolki

Przyjacielu, to jest forum dyskusyjne a nie s.p. toaleta na placu Trzech Krzyzy w
          Warszawie. Przychodzimy tu podyskutowac a nie wyzywac sie. Prosze, zastanow sie
          zanim klikniesz "wyslij"

gale_nie_ciolek
          -*-*-*-*-*-*-*-
          www.bigsister.prv.pl
          • Gość: miki Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: 195.94.211.* 08.06.01, 11:03

>
            > Przyjacielu, to jest forum dyskusyjne a nie s.p. toaleta na placu Trzech Krzyzy
            > w
            > Warszawie.

Drogi gayle,

rzadko bywam w toalecie na placu 3 krzyzy i wierz mi, ze nie chcialem cie urazic.
            Mam nadzieje, ze nie posadzisz mnie o nietolerancje do myslacych INACZEJ.

pa, twoj miki
            • Gość: gale OFFTOPICZNIE: o meskim szalecie na Pl. Trzech Krzyzy IP: *.polkomtel.com.pl 08.06.01, 11:15
              > rzadko bywam w toalecie na placu 3 krzyzy

I slusznie ;-) No, ale teraz to juz nie ma szans, zburzyli ten przybytek wolnosci
              erotycznej :-)))

Pozdrawiam, Twoj spokojny juz

gale
              ----
              www.bigsister.prv.pl
        • Gość: ameba Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: 195.117.174.* 08.06.01, 11:04
          hej nie będziesz mi mówił, co mam pisać. to wolny kraj i mam prawo przedstawić
          swój punkt widzenia.po to chyaba jest to forum. Gale ma rację, popraw swój styl.
          z poważaniem
          ameba
    • Gość: BigMan Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: *.centrala.pbk.pl 08.06.01, 12:17
      gale ma racje, 1000 SMS-ow przy widowni 6-7mln (jak podawal smutny Grzes
      tydzien temu podczas Ring'u) to maly pikus.
      ale uznania za wytrwalosc ;-)))))))
    • Gość: Andrzej Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: 64.124.150.* 08.06.01, 15:01
      Hej! Dajcie sobie spokój z "dobrymi radami". Żonie kupuję kwiaty praktycznie
      codziennie, na cele charytatywne przeznaczam kwoty znacznie większe niż te na
      BB. Więc czemu nie miałbym przysłużyc się "dobrej sprawie". Myślę, że 1000 SMS-
      ów jednak coś znaczy, np. tyle, ile 1000 pojedynczych głosów.
      Wyluzujcie się i czekajcie tylko na wyjście Klauna z domu!
      Pozdrawiam
    • Gość: anka Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: 157.25.47.* 08.06.01, 15:22
      popieram twoją informacje i dołaczam się do niej. Alicja musi zostać. kocham
      Ją. Głosujcie na Alicję. Ona musi wygrać. zapracowała na to.
      • Gość: miki Re: UWAGA - wysłałem 1000 SMS-ów na powrót Klauna do Niemiec! IP: 195.94.211.* 08.06.01, 19:15
        Brawo Andrzej!
        Dorzucilbys jeszcze z 1000, co by byc pewnym, ze Klauna juz wiecej nie
        zobaczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka