07.01.08, 23:27
Czy ktoś może mi tak krótko i zwięźle wytłumaczyć za co ci panowie dostają liczne nagrody? Kolejny program, a ja nadal tego nie rozgryzłam. Kompletnie czepialstwo, coraz durniejsze pytania, a jeszcze dzisiaj ta woda swięcona, znakomity pomysł.
Obserwuj wątek
    • asiak44 Re: Teraz My 08.01.08, 01:15
      też mam takie wątpliwości
    • nnike Re: Teraz My 09.01.08, 12:40
      Woda święcona? Gdzie? Musiała mi umknąć we wzajemnym przekrzykiwaniu się gości.
      Sekielskiemu i Morozowskiemu sytuacja wymknęła się spod kontroli, zresztą nie po raz pierwszy i zamiast dyskusji, oglądamy jarmark, z którego trudno wyłuszczyć poszczególne wypowiedzi.
      Żenada.
      • kum-nye Re: Teraz My 09.01.08, 13:25
        Tak, w pewnym momencie Morozowski przyniósł wodę święconą, kropidło i krzyż i pytał czy ksiądz nie chce pobłogosławić Senyszyn. Błazenada na najniższym poziomie jak dla mnie.
        • nnike Re: Teraz My 09.01.08, 20:01
          Dokładnie i wchodzenie z butami w obie osobowości, a nawet wyszydzanie ich.
    • wyksztalciuch Re: Teraz My 10.01.08, 01:42
      nie chcę się chwalić ale polecam moje wcześniejsze posty nt tych
      dwóch pajaców.
    • piotr33k2 Re: Teraz My 11.01.08, 01:00
      teraz to oni juz tylko szukają taniej politycznej sensacji ,to nie
      jest jakiś powazny program z powazną dyskusją czy publicystyka
      tylko taki telewizyjny polityczny tabloid .
    • nftuhbyhbt Re: Teraz My 12.01.08, 00:16
      fakt, zeszli na psy - kiedyś się fajnie to oglądało, ale teraz nawet mi się nie
      chce do nich wracać, jak pilotem strzelam po kanałach

bo oni się męczą, a przez to ja się męczę, bo to wszystko jakieś takie na siłę

chyba >formułą programu się wyczerpała, he he
      Morozowski się deprecjonuje, a Sekielski nie, bo się i tak nadaje tylko to
      mrożących krew w żyłach reportaży sprzed wzbierającej wody w rzeczce albo
      straszny korków po świętach, więc niech wraca do Faktów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka