paool 27.04.08, 10:17 waśnie oglądam i zastanawia mnie czy TVP, tłumacząc słusznośc opłat abonamentowych, nie powinna zaangażować Cejrowskiego. hehehe Tylko jak tu lokować państwowe pieniądze w rajach podatkowych? Obłuda wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adi0075 A ja tam goscia lubie. 02.05.08, 13:44 Fajny jest Wojciech Cejrowski.Ja go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
kronixx Re: Cejrowski 02.05.08, 15:24 Cejrowski to zaiste ciekawa osobowość. Bardzo lubię jego relacje z różnym zakątków świata na TVP2. Opowiada ciekawie, prezentuje interesujące miejsca, widać, że poznawanie świata to jego pasja i miłośc. Natomiast, kiedy tu w Polsce, zaczyna komentować sytuację polityczną i społeczną to mi ręce opadają. Dlatego sam nigdy nie wiem co o nim sądzę, raz go lubię i szanuję, a chwilę później powoduje u mnie wzrost ciśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: A ja tam goscia lubie. 02.05.08, 20:16 adi0075 napisał: > Fajny jest Wojciech Cejrowski.Ja go lubie. Ja też Go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
cecora Cejrowski 02.05.08, 20:22 mądrze mówi. Tylko trzeba Go słuchać a nie czytać GW jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: Cejrowski 02.05.08, 20:32 Cudna dyskusja, prawdziwie inspirująca dla nowo przybyłego laika zza granicy. Kto, to jest p.Cejrowski? Czy, to ten dawny zarozumialec z WC? Odpowiedz Link Zgłoś
cecora Re: Cejrowski 02.05.08, 20:35 > Czy, to ten dawny zarozumialec z WC? tak to ten sam który nie pasuje lewakom i kole ich w oczy ale oprócz tego: jest podróżnikiem, autorem książek, fotografem, tłumaczem www.cejrowski.com A tak a propos, może wrócisz skąd przybyłaś skoro nie wiesz co się w Polsce dzieje. Nie tęskniliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Cejrowski 02.05.08, 20:52 A ja go nie szanuje tak jak on nie szanuje innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: Cejrowski 02.05.08, 21:18 " Coś" mi nie dało napisać co sadzę o p. Cejrowskim. Wiam , że jest iberysrtykiem, co nie usprawiedliwia chamstwa. Kończe , bo mnie zabanuja. Nie znosżę chamów. Nawet działających w imie religi i Swojego brata. Cham, to cham i tyle. Nawet katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: Cejrowski 03.05.08, 11:04 W. Cejrowski to osobowość, bez wątpienia, ciekawa. Można go lubić i można go nie znosić, ale trudno nie zauważyć:-) Pamiętam jak bardzo mnie drażnił w czasach WC, a teraz, ku swojemu zaskoczeniu, naprawdę lubię jego programy.Nawet bardzo lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Cejrowski 05.05.08, 11:43 niestety płonne nadzieje ze WC zniknie z polskiego firmamentu WC jedynie paszport zmieni ale w POlsce zostac zamiezra, tu mieszkac, tu zarabiac ale podatki płącic w dżungli , bo tam mniejsze. ot to całą filzofia bosego guru, a lud ciemny lud to kupi a juz miałam nadizeje ze tej gęby politruka nie zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
cecora Re: Cejrowski 05.05.08, 12:06 > WC jedynie paszport zmieni ale w POlsce zostac zamiezra, tu > mieszkac, tu zarabiac ale podatki płącic w dżungli , bo tam > mniejsze. jak sam powiedział WC: czekał na obniżenie podatków przez połTuska i się nie doczekał. Więc przenosi kasę tam gdzie te podatki mniejsze. Trzeba było WC posłuchać w TVP Info. Polański chyba też nie ma Polskiego paszportu a jaki WIELKI Polak. > ot to całą filzofia bosego guru, a lud ciemny lud to kupi ciemny lud kupił już zaklinanie cudaka z półTuska i co? Dalej ma poparcie 50% wg mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Cejrowski 05.05.08, 12:29 dziwnym trafem podatki Pisuarów nie przeszkadząły WC przeszkadzaja mu doskłądnei identyczne podatki Tuska ] wiec pajacuje i cos popiskuje a niech popiskuje byle daleko ode mnie niestety, zostaje w kraju i bedzie dalej psuł powietrze Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Polanskiemu WC to moze, ale 07.05.08, 10:46 laczki pucowac! coz za porownanie go z tym katodebilem? zawsze myslalam, ze on jest z tych co kochaja inaczej, a Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Polanskiemu WC to moze, ale 07.05.08, 10:48 a on ma wlasna zone, tylko czemuz to az czemuz jeszcze nic nie splodzil??? facet bez jaj czy cus takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
cecora Re: Polanskiemu WC to moze, ale 07.05.08, 11:34 Rozumiem że inwektywy i obrażanie to poziom wypowiedzi jasnogrodu hi hi hi Chojrak, zapytaj go o to, tylko uważaj bo może się zdenerwować i po kowbojsku zapodać lekką operację przestawienia szczęki za takie słowa. Zresztą słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Cowgirl 07.05.08, 22:51 tylko uważaj bo może się zdenerwować i po kowbojsku > zapodać lekką operację przestawienia szczęki za takie słowa. Że co? Że jak? Że kto? Ta rozhisteryzowana cioteczka, machająca rączkami, piszcząca rozemocjonowanym głosikiem, z wypiekami sensatki na buzi, w kolorowych bluzeczkach, obnażająca swoje kształtne nóżki i stópki po pedikiurze? Chyba żartujesz - "małżonka" opuściła to zjawisko po kilku latach nieskonsumowanego związku, będącego przykrywką dla... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Cowgirl 08.05.08, 09:28 masz na mysli Beatę P. ?? gdzies słyszałam ze ten slub to jakas sciema był, wziety gdzies w dzungli u jakiegos szamana Odpowiedz Link Zgłoś