mirabellka 15.09.03, 16:02 Czy ktoś oglądał ich występ? Chodzi mi o skecz, gdzie naśladowali zmieniające się stacje radiowe. Moim zdaniem rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wowo Re: Grupa Rafała Kmity:) IP: *.drw.zabki.net.pl / 62.233.197.* 15.09.03, 17:56 Też widziałem. To jeden z najlepszych skeczy Biesiady i chyba najlepszy skecz GRK jaki widziałem. Śmieszny od początku do końca, niezwykle pomysłowy. Ale GRK coś rzadko sie pojawia. Chyba nie są w najlepszej formie. Co innego ci z Lublina (chwilowo zapomniałem nazwy). Produkują dużo skeczy, a wiele z nich to prawdziwe perełki. Np. piosenka parodiująca Arkę Noego, skecz o Lordzie albo ta piosenka o boksie, która już nawet nie jako skecz ale piosenka w ogóle jest ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_rywinek Re: Grupa Rafała Kmity:) 15.09.03, 19:00 Gość portalu: wowo napisał(a): > Co innego ci z > Lublina (chwilowo zapomniałem nazwy). Ci z Lublina to kabart Ani Mru Mru. >ta piosenka o boksie, która już nawet nie jako skecz ale piosenka w ogóle jest ładna. Bo to jest piosenka Włodzimierza Wysockiego :-D Jeśłi to to o czym myślę ale chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka Re: Grupa Rafała Kmity:) 16.09.03, 09:42 Rzeczywiście, podczas Biesiady tylko GRK i Ani Mru Mru mi się podobały. "Leć, Adaś, leeeć!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Grupa Rafała Kmity:) IP: *.drw.zabki.net.pl / 62.233.197.* 16.09.03, 10:56 Był jeszcze jeden numer naprawdę dobry. Ten o sportach kobiecych. Szkoda, że tylko cztery sporty pokazali. Najlepszy był curling :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: Grupa Rafała Kmity:) IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 17:53 Ale GRK coś rzadko sie pojawia. Chyba nie są w najlepszej formie. Przestawili się z działalności kabaretowej na teatralną. Uwielbiam ich "Pieśni z szynela" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kork Re: Grupa Rafała Kmity:) IP: *.acn.waw.pl 25.09.03, 17:39 Dlaczego kabaret tej klasy co GRK tak rzadko pojawia sie w tv? moze wiecie gdzie mozna ich na zywca ujrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
agatak Re: Grupa Rafała Kmity:) 15.09.03, 19:18 ojej! Nie widzialam. to w tv bylo? Bardzo ich lubie a malo widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesta_fan Re: Grupa Rafała Kmity:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 07:52 Oczywiście ,że mi się podobali ( ale to była powtórka ) Oprócz nich prześmieszny był również z Krakowa kabaret "Pod wyrwigroszem". [img]media.acmilan.com/file_stream/5156_s200.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arulio Re: Grupa Rafała Kmity:) IP: 195.117.242.* 18.09.03, 23:34 Milo jest czytac takie posty o swojej firmie (GRK) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
p_rzecinek Re: Grupa Rafała Kmity:) 26.09.03, 08:43 Na biesiadzie znakonity był też monlog piłkarza, który stał w murze przy strzale Roberto Carlosa. Perełka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek Re: Grupa Rafała Kmity:) IP: *.acn.waw.pl 26.09.03, 17:24 gdzie graja w pazzierniku? Podobno w Teatrze STU i Na Woli? Odpowiedz Link Zgłoś