Gość: magia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 15:57 Wiecie że 4 października Ania Popek wraca do tv.Będzie miała nowy program. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aska Rany Boskie! A kto to jest Ania Popek? IP: 195.136.95.* 17.09.03, 16:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Rany Boskie! A kto to jest Ania Popek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 16:36 Taka piękna prezenterka telewizyjna. Ostatnio pracowała u Kołodki ale na szczęście wraca do tv. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Rany Boskie! A kto to jest Ania Popek? 17.09.03, 17:05 szkoda ze wrocila...w jakiej tv bedzie?pewnie bialoruskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EROLL Re: Rany Boskie! A kto to jest Ania Popek? IP: *.chello.pl 17.09.03, 17:34 PEWNIE WRÓCI DO TVP1 NIE SĄDZE BY STACJE KOMERCYJNE JĄ CHCIAŁY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Rany Boskie! A kto to jest Ania Popek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 18:09 Będzie w tvp na 1. Program pt."Trop sekret" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Rany Boskie! A kto to jest Ania Popek? IP: *.chello.pl 17.09.03, 18:24 jaki intrygujący tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka-lubicz Re: Rany Boskie! A kto to jest Ania Popek? IP: *.acn.pl 17.09.03, 20:07 Jak Ania Popek jest piękna to ja jestem Hillary Clinton. Nie dość,że brzydka to jeszcze paskudnie trajkocząca, bełkocząca i połykająca końcówki. Pani Aniu radzę wizyty u logopedy zanim znowu zechce pani straszyć z ekranu. PS. A czy to nie sama Ania zalożyła ten wątek ? Buhahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
majkaa_edziecko Re: Rany Boskie! A kto to jest Ania Popek? 18.09.03, 12:34 bueheheheheeheheheheh! dobry dowcip! obok "pięknej" to ona chyba nawet nie przechodziła. paskudny ryj, wada wymowy i głupia jak krzesło, tyle że daje dupy wszystkim dokoła. mam nadzieję, że programu jednak ten tłumok nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rany Boskie! A kto to jest Ania Popek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:35 Już dostała premiera 4 października:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Nowy program Ani Popek IP: *.chello.pl 17.09.03, 21:41 popek najlepszą prezenterką nie była ale ludzie ją raczej lubili więc pewnie wielu ucieszy jej powrót, ja za nią nie przepadałem i myślę że magda mołek która zajęła jej miejsce wypada o niebo lepiej, ciekawe czy teraz będziemy świadkami rywalizacji obu pań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowy program Ani Popek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:18 Jeżeli chodzi o to w jaki sposób ona prowadziła wywiady i programy to faktycznie nie było to mistrzostwo świata, ale chyba nikt jej nie odmówi urody.To jest piękna kobieta i nie ma gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_a Re: Nowy program Ani Popek 18.09.03, 14:50 Gość portalu: ja napisał(a): > Jeżeli chodzi o to w jaki sposób ona prowadziła wywiady i programy to > faktycznie nie było to mistrzostwo świata, ale chyba nikt jej nie odmówi > urody.To jest piękna kobieta i nie ma gadania. a czemu "nie ma gadania"? uroda rzecz gustu. imho popek jest przeciętna, a to co ma, skutecznie psuje a) fryzurą, b) ciuchami, c) mimiką. poza tym jest kiepską prezenterką, a w tv funkcjonowała tylko dzięki znajomościom męża (starego dziada nota bene). cbdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Nowy program Ani Popek IP: *.artinfo.com.pl / *.artinfo.com.pl 18.09.03, 15:06 Może tylko będzie miała nowy program i nic więcej. Chyba do oprawy Jedynki i Kawy czy Herbaty nie powróci!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Nowy program Ani Popek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 15:40 Do oprawy jedynki to nie wróci i w "kawie czy herbacie" też jej nie było. Ale mnie zastanawia co napisano o jej pracy w tv. Przecież jej mąż nie jest żadnym starym dziadem. Ludzie no zastanówcie się co piszecie. Najlepiej wylać na człowieka widro pomyj. Nikomu nie przyjdzie do głowy że pracę można znaleźć inaczej jak tylko przez znajomości męża dziada. Ja tam ją bardzo lubię i cieszę się że będzie prowadziła jakiś program. A jak to zrobi to zobaczę jak się program zacznie. I uważam że jest to ładna babka dobrze ubrana i uczesana i całe szczęście że każdemu podoba się coś innego, bo inaczej nigdy bym nie znalazła męża:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_a Re: Nowy program Ani Popek 19.09.03, 12:25 Drogi/a klopsie vel magio vel h, a widziałeś/aś Ty jej męża? Bo ja tak. A wiesz Ty jak ona się dostała do tv? Bo ja tak. W telewizji faktycznie trudno zrobic karierę bez znajomości, zwłaszcza jak sie jest głupią jak but gęsią z prowincji z wadą wymowy, trzęsącą się przed kamerą, bez charyzmy i antypatyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_a Re: Nowy program Ani Popek 19.09.03, 12:29 vel lo, rzecz jasna:) Cus mam wrażenie, że to albo sama Popek się reklamuje, albo jej tłusty staruch wali w klawiaturkę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowy program Ani Popek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 13:10 To może mnie uświadomisz jak się dostała do telewizji bo nie wiem a męża widziałam i nic do niego nie mam:-) Facet jak każdy inny a że troszkę grubszy no cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Nowy program Ani Popek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 16:39 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Nowy program Ani Popek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 00:11 KOCHAM JĄ Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: Nowy program Ani Popek 20.09.03, 16:55 Następnym razem jak masz zamiar się wypowiadać pod tak dużą ilością nicków ukryj swoje IP Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś