shatmach 04.07.08, 20:02 Oglądamy! Znowu Cichopek z Ibiszem. :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatello Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 20:04 pomysł na scenariusz trochę ściągnięty ze świrów Odpowiedz Link Zgłoś
tatello Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 20:06 na widowni Czarek Pazurek z nowym, młodszym modelem... do kamery to i za rączkę bierze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 20:08 Scenografia wyjątkowo paskudna! W tym roku Polsat wydał najwiecej na festiwal więc myslalem, że czymś zaskoczą. Odpowiedz Link Zgłoś
tatello Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 20:13 Kurczę, zaczynam żałować, że na żadnym kanale nie ma transmisji na żywo z Opener'a... W końcu mogliby zabrać parę kamer z Sopotu do Gdyni ;) Na szczęście bilet na środową Jill Scott już kupiony :D Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 20:31 Koncepcja zupełnie mnie nie przekonuje, nie lubie takich klimatów ;-) ale realizyjnie na razie ok ;-) smolik bardzo in plus ;-) kombi nie znosze:P, ale taki wybór ludu ;-) na razie 30 minut koncertu i brak reklam ;-) in plus Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 20:37 No wlasnie jak dla mnie realizacyjnie klapa. Jakos tak dziwnie pokazują widownie. Tak... brzydko. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 21:02 Dodzia chce sie pochwalić, ze potrafi na fortepianie grac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 21:08 edyta górniak przerwała wystep dody :( tylko czarny ekran widac :( krew sie leje w sopocie a polsat nie chce pokazac...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 21:13 Też miałem problemy. Połowy wystepu Dody nie było. Tylko ciemny ekran. Ale nie wszyscy mieli takie problemy. Kolega w Wawie też miał krótkie przerwy podczas tego wystepu, ale nie az tak dlugie jak na Sląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaaa Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 21:16 No to Dodzia będzie nie pocieszona.... A Edzia górą znowu ;) Ja drugiej piosenki Dody prawie wcale nie widziałam - no signal! Odpowiedz Link Zgłoś
lalinda Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 21:17 Co to ma byc ten wystep Gorniak? Dlaczego ona nie spiewa tylko jakos dziwnie postekuje i charcze? Odpowiedz Link Zgłoś
pomoc_kuchenna Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 21:27 Górniak wyjątkowo źle wygląda w tej fryzurze. I co to było za wykonanie... końcówka przeokropna, aż uszy bolały. I po co przerabiać starą piosenkę na dwa miliony sposobów, przecież tego po tylu latach nie da się już słuchać! I zaraz będzie ryczeć... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
lalinda Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 21:30 "Skoro nie moze byc lepiej, niech bedzie inaczej", jak sie mowi. Mnie najbardziej przeraza to, ze baba ma sporo po trzydziestce a w konferansjerce sie mizdrzy ach kochani jak ja sie wzruszylam itp - dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 21:31 O matko co za wyjec.Hymn w nowej wersji niczego jej nie nauczyl.Ale pewnie ja sie nie znam,Ibiszom z Cichopkami bardzo sie podobalo. No i ta odezwa,mezu moj cudowny........tragedia ! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 21:51 Pierwsza piosenka Edyty fajnie zaśpiewana. Druga niestety tragedia. Słychac, że ma cos z gardłem. No zreszta sama sie przyznała. Na pewno nie była zadwolona z "To nie ja". Przed rokiem na TOPTrendy zaspiewała o niebo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tatello Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 21:54 Po występie A. M. Jopek, żadna "wokalistka" z koncertu TOP nie będzie mogła powiedzieć, że fałszowały, bo nagłośnienie było słabe albo, że była chrypka bo jest trochę chłodno Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 22:03 Nie na każdego działaja smęty Jopkowej. Dla mnie Doda była lepssza. Odpowiedz Link Zgłoś
lalinda Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 22:05 ja tez wolalam Dode, Jopek to taka pseudosztuka dla ubogich. Jak chce jazzu, wlaczam sobie Elle Fitzgerald. Odpowiedz Link Zgłoś
tatello Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 22:16 shatmach napisał: > Nie na każdego działaja smęty Jopkowej. Dla mnie Doda była lepssza. > Jasne, każdy ma prawo do swojej opinii. Ja cenię warsztat wokalny, możliwości improwizacyjne i barwę głosu AMJ a do tego towarzyszących jej muzyków. Występu Dody nie oglądałam w całości, bo pioruny sypały się z nieba akurat w tym momencie i transmisję szlag trafił. To chyba jakiś znak. Rafała Blechacza nie było, Doda swoim fortepianowym popisem świetnie wypełniła po nim lukę. Odpowiedz Link Zgłoś
marika.w Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 21:50 AM Jopek- mistrzostwo samo w sobie, bez wątpienia najlepszy występ Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Górniak 04.07.08, 22:14 Występ Edyty już w sieci gabra.wrzuta.pl/film/2gBtEie62p/ Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Górniak 04.07.08, 22:23 Ta ładna blond skrzypaczka którą tak czesto pokazuja to siostra Jopkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
blux Re: TOPTrendy, dzień 1 04.07.08, 23:44 Cichopkowa ani razu nie zmieniła tego swojego worka. Gdyby jeszcze to coś co na sobie miała było trochę lżejsze to ok ale w przypadku takiego worzyska czuję niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: TOPTrendy, dzień 1 05.07.08, 00:15 czy mi się wydaje,ale Muniek chyba nienajlepiej dysponowany głosowo.Śpiewa z chrypką,nieczysto,jakby po kilku piwkach,trudno zrozumieć słowa,a nienajlepszą formę głosową okrasza okrzykami w rodzaju "au" lub "Sopot dajcie czadu" i wyginaniem się na scenie...ale może mi się wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
arturs87 Re: TOPTrendy, dzień 1 05.07.08, 01:23 Najlpeszym występem na dzisiejszym TOPie było.... 25-lecie T.LOVE - rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: TOPTrendy, dzień 1 05.07.08, 12:42 a kto na 1 miejscu w zestawieniu byl? skoro nie feel? Odpowiedz Link Zgłoś
go_go_yubari Re: TOPTrendy, dzień 1 05.07.08, 14:21 raz dwa trzy z piosenkami mlynarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: TOPTrendy, dzień 1 05.07.08, 15:01 Powiedzieli wczoraj, że Hey byłby na miejscu pierwszym zestawienia gdyby nie to, że na płycie znalazły się nowe wersje starych piosenek, a w koncercie biorą udział wykonawcy którzy nagrywają płyty z nowymi piosenkami. To jak to jest z tym Raz, Dwa, Trzy? Oni nagrali na nowo stare kawałki Młynarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: TOPTrendy, dzień 1 05.07.08, 17:45 Wydaje mi się, że różnica polega na tym, że Hey przerobił własne utwory a Raz Dwa Trzy cudze... sama już nie wiem, dla mnie też to jest trochę dziwne... ************ "Jest jeden sposób, by skupić na moment uwagę wszystkich na sobie, tak żeby rzeczywiście o tobie pomyśleli... nieodwracalny niestety. Ceną za moment chwały jest śmierć..." K.N. Odpowiedz Link Zgłoś