Dodaj do ulubionych

AGENT - wrażenia i komentarze

• Gość: adam Re: AGENT - wiem kto nim jest IP: 192.168.2.* 11.02.02, 14:35
      Agentem jest Beata i zostala specjalnie wykluczona,
      zeby zamydlic innym oczy.
      Wiem to z pewnego zrodla.
      • siaramak Re: AGENT - wiem kto nim jest 11.02.02, 19:54
        A tak na marginesie.
        Czy ktoś prócz mnie zauważył, że wszyscy "MĄDRZY" zostali wystrzeleni jak
        kaczki, jedno po drugim?
        W programie mamy już tylko praktycznych i głupich.
        I jak dla mnie, któreś z głupich jest AGENTEM.
        • Gość: verte Re: AGENT - wiem kto nim jest IP: *.intech.pl 11.02.02, 20:33
          siaramak napisał(a):

> A tak na marginesie.
          > Czy ktoś prócz mnie zauważył, że wszyscy "MĄDRZY" zostali wystrzeleni jak
          > kaczki, jedno po drugim?
          > W programie mamy już tylko praktycznych i głupich.
          > I jak dla mnie, któreś z głupich jest AGENTEM.

Mądrzy czyli którzy??Chyba nie masz na myśli upierdliwego Darka.Jak dla mnie całe
          to towarzystwo jest do dupy.Dlatego mam nadzieje,że wygra z lekka niedorobiony
          Mirek-informatyk.

• Gość: asia Re: AGENT - wiem kto nim jest IP: *.chello.pl 11.02.02, 21:28
            Ha Ha, miałam rację co do Darka, ale po wczorajszym programie mam lekki mętlik
            w głowie. Teraz moje typy to Mirek, Dorota i w ostteczności Romek. To byłoby
            zbyt oczywiste gdyby agentem była Asia lub Bartek.
            • Gość: Anka Re: AGENT - wiem kto nim jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 03:02
              W Agencie na szczęście nic nie jest oczywiste. Ja ani w tamtej ani w tej edycji
              nie jestem niczego pewna. Na szczęście... Choć, jak mówię , najbardziej
              śmierdzą mi teraz Hanka i Dorota. Aśka znajduje się na liście rezerwowych.
              • Gość: asia Re: AGENT - wiem kto nim jest IP: *.chello.pl 12.02.02, 11:29
                Chyba jednak wykluczę Dorotę, która jest chyba za bardzo gadatliwa i łatwo
                mogłaby się zdradzić. Pozostaje Mirek i Romek.
                • Gość: Słońce Re: AGENT - wiem kto nim jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 11:50
                  Mi tez sie wydaje ze agentem jest mezczyzna. Pokazuja to poszczegolne
                  glosowania. Ci co glosowali na Hanke - czyli Darek, ktory ja zawsze obstawial)
                  odpadli. Stawiam na Mirka lub Romana.
                  • Gość: Słońce Re: AGENT - wiem kto nim jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 22:52
                    Dubluje swoja wypowiedz;-)) Mysle ze to Mirek - na 100%. Po przebiegu
                    dzisiejszego dnia chcialabym, zeby wygrał Bartek
                    • Gość: Anka Re: AGENT - wiem kto nim jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 01:56
                      Mirek? W życiu! To Dorota albo Hanka + w finałowej trójce - Bartek(mój
                      ulbieniec, zresztą). Jezuuuuuu, jak było mi go dziś szkodaaaaaaa! Swoją drogą,
                      jaki on ma gust! Sobowtór Hanny Gronkiewicz- Walc, o zgrozo!!!
                      • Gość: altinka! Re: AGENT - wiem kto nim jest IP: *.chello.pl 18.02.02, 03:23
                        Ani Dorota, ani Hanka, ale właśnie Mirek! Albo Roman...
                        Bartek jest także moim ulubieńcem. :))) Życzę mu wygranej, bo agentem chyba
                        jednak nie jest...
                        • Gość: siaramak wiem na 100 % IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 12:08
                          Zmieniam zdanie poraz kolejny. Od tygodnia byłem pewien że to Mirek, umocniłem
                          się w tym w niedzielę.
                          Ale teraz mam prawie zupełną pewność że to BARTEK
                          Wczoraj w programie "Na tropie agenta" była rozmowa z Aśką. Producentka
                          programu, Ewa Leja, stwierdziła, że Aśka jest najwiekszym pechowcem programu,
                          ale dlaczego, to okaże się kiedy będzie wiadomo kto jest agentem.
                          Bo przypuszczalnie Asia przez cały program głosowała na Bartka, a w ostatnim
                          odcinku zmieniłą swój typ i odpadła. Dlatego narrator programu powiedział że w
                          głosowaniu niektórzy zmienili swoje zdanie.
                          W finale będą: Bartek, Mirek i jedna osoba obstawiająca Mirka ( Romek albo
                          Hanka)
                          • Gość: Justynka Re: wiem na 100 % IP: 212.160.236.* 20.02.02, 13:55
                            Ludzie! Żadne z Was nie stawia na Dorotę. A ja mogę się założyć o wszystko, ze
                            to ona jest agentem. Wystarczy uważnie przeczytać czaty na onecie z ludźmi,
                            którzy odpadli oraz artykuł "Wyborczej" poprzedzający pierwszy odcinek. To
                            tyle. Za parę tygodni przekonacie się, ze mam rację. A póki co zwróćcie uwagę
                            na Dorotę w najbliższym odcinku...
                            • nowy_agent Re: wiem na 100 % 03.03.02, 08:07
                              Coś ta Dorota odpadła.. No, nie?
                          • Gość: Justynka Re: wiem na 100 % IP: 212.160.236.* 20.02.02, 14:09
                            Ludzie!!! Żadne z Was nie typuje Doroty. A ja mogę sie załozyć o wszystko, że
                            to ona jest agentem. Wystarczy uważnie przeczytać czaty z tymi, którzy odpadli
                            oraz artykuł "Wyborczej" poprzedzający pierwszy odcinek "Agenta". To tyle. Za
                            parę tygodni przekonacie się, że mam rację. A póki co zwróćcie na nią uwagę w
                            najbliższym odcinku.
                          • Gość: Justynka Re: wiem na 100 % IP: 212.160.236.* 20.02.02, 14:10
                            Ludzie!!! Żadne z Was nie typuje Doroty. A ja mogę sie załozyć o wszystko, że
                            to ona jest agentem. Wystarczy uważnie przeczytać czaty z tymi, którzy odpadli
                            oraz artykuł "Wyborczej" poprzedzający pierwszy odcinek "Agenta". To tyle. Za
                            parę tygodni przekonacie się, że mam rację. A póki co zwróćcie na nią uwagę w
                            najbliższym odcinku.
                          • Gość: Agent007 Re: wiem na 100 % IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 15:15
                            Gość portalu: siaramak napisał(a):

> Zmieniam zdanie poraz kolejny. Od tygodnia byłem pewien że to Mirek, umocniłem
                            > się w tym w niedzielę.
                            > Ale teraz mam prawie zupełną pewność że to BARTEK

Ja jestem tego pewien od II odcinka (na 90 %), a od III na 99 %

> Wczoraj w programie "Na tropie agenta" była rozmowa z Aśką. Producentka
                            > programu, Ewa Leja, stwierdziła, że Aśka jest najwiekszym pechowcem programu,
                            > ale dlaczego, to okaże się kiedy będzie wiadomo kto jest agentem.
                            > Bo przypuszczalnie Asia przez cały program głosowała na Bartka, a w ostatnim
                            > odcinku zmieniłą swój typ i odpadła. Dlatego narrator programu powiedział że w
                            > głosowaniu niektórzy zmienili swoje zdanie.

Zgadza się. Pani Leja powiedziała, że z jednej strony Aśka jest wielką
                            szczęściarą, bo załapała się do Agenta z listy rezerwowej ze względu na problemy
                            jednej z niedoszłych uczestniczek, a jednocześnie powiedziała, że jest wielkim
                            pechowcem.

Wcale nie jest powiedziane, że Aśka zmieniła zdanie. Być może on głosowała
                            właśnie na Bartka, ale nie potrafiła poprawnie odpowiedzieć na inne z pytań?

Jeszcze fragment czatu na Onecie
                            ~Serduszko: Czy byłaś zdziwiona kiedy dowiedziałaś się kto był AGENTEM ?
                            Asia Krent: Zdziwiona nie byłam. Trochę zaskoczona. Ale to było dobre zakończenie
                            zabawy.

Co autorka miała na myśli? ;-)

> W finale będą: Bartek, Mirek i jedna osoba obstawiająca Mirka ( Romek albo
                            > Hanka)

Mi się wydaje, że do finału dojdą: Bartek, Mirek i Hanka. Chyba wygra Hanka

• Gość: Agent007 Re: wiem na 100 % IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 15:41
                            Gość portalu: siaramak napisał(a):

> Zmieniam zdanie poraz kolejny. Od tygodnia byłem pewien że to Mirek, umocniłem
                            > się w tym w niedzielę.
                            > Ale teraz mam prawie zupełną pewność że to BARTEK

Ja jestem tego pewien od II odcinka (na 90 %), a od III na 99 %

> Wczoraj w programie "Na tropie agenta" była rozmowa z Aśką. Producentka
                            > programu, Ewa Leja, stwierdziła, że Aśka jest najwiekszym pechowcem programu,
                            > ale dlaczego, to okaże się kiedy będzie wiadomo kto jest agentem.
                            > Bo przypuszczalnie Asia przez cały program głosowała na Bartka, a w ostatnim
                            > odcinku zmieniłą swój typ i odpadła. Dlatego narrator programu powiedział że w
                            > głosowaniu niektórzy zmienili swoje zdanie.

Zgadza się. Pani Leja powiedziała, że z jednej strony Aśka jest wielką
                            szczęściarą, bo załapała się do Agenta z listy rezerwowej ze względu na problemy
                            jednej z niedoszłych uczestniczek, a jednocześnie powiedziała, że jest wielkim
                            pechowcem.

Wcale nie jest powiedziane, że Aśka zmieniła zdanie. Być może on głosowała
                            właśnie na Bartka, ale nie potrafiła poprawnie odpowiedzieć na inne z pytań?

Jeszcze fragment czatu na Onecie
                            ~Serduszko: Czy byłaś zdziwiona kiedy dowiedziałaś się kto był AGENTEM ?
                            Asia Krent: Zdziwiona nie byłam. Trochę zaskoczona. Ale to było dobre zakończenie
                            zabawy.

Co autorka miała na myśli? ;-)

> W finale będą: Bartek, Mirek i jedna osoba obstawiająca Mirka ( Romek albo
                            > Hanka)

Mi się wydaje, że do finału dojdą: Bartek, Mirek i Hanka. Chyba wygra Hanka

• Gość: Anka Re: Finałowa trójca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 18:21
                              W finale będą Hanka, Bartek i Dorota, którą już od dawna obserwuję.
                              • Gość: Astra Re: Finałowa trójca IP: *.ima.pl 21.02.02, 12:09
                                Gość portalu: Anka napisał(a):

> W finale będą Hanka, Bartek i Dorota, którą już od dawna obserwuję.

Absolutna racja.Dorota jest agentem.
    • Gość: R. Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 21:06
      Nie pytajcie skad wiem bo i tak nie powiem, a wy nie uwierzycie.

W kazdym razie w finale beda Hanka, Romek i Bartek.

Agentem jest Roman. To dlatego grupa miala do niego potem srednie pretensje.
      • Gość: Agent007 Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 00:04
        Gość portalu: R. napisał(a):

> Nie pytajcie skad wiem bo i tak nie powiem, a wy nie uwierzycie.
        >
        > W kazdym razie w finale beda Hanka, Romek i Bartek.
        >
        > Agentem jest Roman. To dlatego grupa miala do niego potem srednie pretensje.

Roman, powiadasz?
        Hmmm..... Jeśli to prawda, to bardzo słaby z niego Agent. Jak dotąd starał się,
        żeby grupa zaliczała wszystkie zadania i raczej nic nie sabotował. Jedyna rzecz,
        którą moim zdaniem spieprzył, to II odcinek - poszukiwanie ukrytego Bartka.
        Wydaje mi się, że - będąc kierowcą - zbytnio polegał na wskazówkach Asi i Beaty
        zamiast samemu rzucić okiem na mapę.

• Gość: R Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 07:55
          Po prostu zwroc na niego uwage. W tych dwoch odcinkach bedzie to troche lepiej
          widac, ale tez nie tak wyraznie. (Zalezy jeszcze jak to skleili).

Pozdrawiam
          • Gość: MILO Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 22:25
            Szybka analiza na gorąco.
            CZyli wiemy już na 100%- Hania nie jest agentem. Wszystkie osoby które ja
            obstawiały po kolei odpadły.
            Romek? Nie. Nie pasuje pare rzeczy
            Po pierwsze:
            - prawie nic do tej pory nie schrzanił, a poza tym nic istotnego
            - za bardzo się alienuje
            - nikt go nie podejrzewa. To niemożliwe. Już w trzecim odcinku Agent przebrany
            w tą białą sutannę powiedział, że ktoś go rozszyfrował.
            Mirek? Możliwe. Dużo chrzani, tylko nie ma pewności czy robi to specjalnie.
            Jak dla mnie to jest Bartuś na 100%. Nie dość że wszystko rozwala to jeszcze
            udaje niwiniątko.

Ale oczywiście mogę się mylić.

Czy Was też wkórzyła zmiana godziny nadawania z powodu BIGdupera?
            • Gość: Słońce Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 23:10
              Tak, mnie wkurzyła, bo już się przyzwyczaiłam do stałej pory, a nie lubię
              zmian..;-))Ale, trzeba będzie sobie jakoś poradzić...
              Ad rem - upewniłam się, że agentem jest Roman. Widzieliście jego minę jak
              siedział sobie jak basza w tym pięknym zamku? Zero nerwów i emocji, zupełnie
              waliło go, czy grupa wykona to zadanie... Bartek nie jest agentem, na 100%. Nie
              potrafię powiedzieć dlaczego, ale poprostu czuję, że nie. Nad Mirkiem
              zastanawiałabym się jeszcze tydzień temu, ale po dzisiejszym odcinku, to jest
              to Roman.
              Ale teraz pytanie - kto granie całą pulę?
              Albo Hanka albo Bartek - dwoje najbardziej inteligentnych i sprytnych
              zawodników...
              • Gość: Agent007 Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 00:23
                Gość portalu: Słońce napisał(a):

> Ad rem - upewniłam się, że agentem jest Roman. Widzieliście jego minę jak
                > siedział sobie jak basza w tym pięknym zamku? Zero nerwów i emocji, zupełnie
                > waliło go, czy grupa wykona to zadanie...

Sądzę, że gdyby Roman był Agentem i zależałoby mu na spieprzeniu zadania to
                wydelegowałby Bartka do pływania

> Bartek nie jest agentem, na 100%. Nie
                > potrafię powiedzieć dlaczego, ale poprostu czuję, że nie.

A ja czuję, że tak. Zadanie z bronieniem kuli, jakoś dziwnie wyglądał i jeszcze
                dopytywał się, kto odryglował drzwi. Jakby wiedział, że nikt się nie przyzna, bo
                to była jego sprawka

> Nad Mirkiem
                > zastanawiałabym się jeszcze tydzień temu, ale po dzisiejszym odcinku, to jest
                > to Roman.

A cóż on takiego dziś zrobił? Prędzej już po dzisiejszym odcinku można obstawiać
                Hankę, która jakoś dziwnie nie potrafiła zapamiętać 11-cyfrowego szyfru

> Ale teraz pytanie - kto granie całą pulę?
                > Albo Hanka albo Bartek - dwoje najbardziej inteligentnych i sprytnych
                > zawodników...

Bartek nie może wygrać, bo jest Agentem. Wygra więc Hanka

I jeszcze jedno. Z dziką satysfakcją zauważyłem, że producenci "Agenta" nie
                dopracowali wszystkich szczegółów.
                Dwa odcinki temu narrator zapowiedział, że "pozostało ich ośmioro", podczas gdy
                była siódemka, a dzisiaj widzialem, że zawodnicy musieli odpowiedzieć na pytanie:
                Czy w imieniu Agenta jest więcej:
                a) samogłosek
                b) spółgłosek

Pytanie nielogiczne, jako że:
                Dorota - 3 sp, 3 sa
                Hanka - 3 sp, 2 sa
                Roman - 3 sp, 2 sa
                Mirek - 3 sp, 2 sa
                Bartek - 4 sp, 2 sa

Oczywistą rzeczą było, że Agentem nie mogła być Dorota, w której imieniu jest
                równa ilość samogłosek i spółgłosek

• Gość: Anka Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 02:28
                  Hanka, Mirek, Bartek - finałowa tróka. Hanka jest agentem!
                  • Gość: silla Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 08:44
                    Hanka nie może być agentem. Gdyby była, nie odpadłaby Dorota, która ją
                    konsekwetnie typowała.
                    • Gość: mars700 Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.sgh.waw.pl 25.02.02, 09:38
                      Agentem jest Roman. Bawią mnie ludzie , którzy mówią , że on nic nie zepsuł.
                      1.Kierowanie samochodem , NIE dla grupy na moście - ale to mówił juz Meller.
                      2.Paintball - dał się zestrzelić , bo nawet nie próbował unikać sanjperów.
                      3.Po cichutku zbijał tratwę z Bartkiem.
                      4.Spadachrony itekst : "Bartek no nie chcesz sobie polatać" po to żeby 5 osób
                      poleciało. No i potem jeszcze ten "bohaterski" bieg .
                      5.Dorożka - oczywiście , że nie trafił za pierwszym razem na przystanek. I
                      ten tekst o "starych dziadkach co zle pokazują drogę".
                      6.Składanie samochodu i malutka część , którą zostawił na podłodze , żeby
                      ktoś ją przydeptał.
                      7.itd , itd , itd ...
                      Do tej pory myślałem , że jest dość kiepski. Jest moim typem od 3 odcinka.
                      Ale po opiniach tutaj przeczytanych , że żaden z niego agent zmieniam
                      zdanie. Jako agent jest dobry , bo wyprowadził część z was w pole.
                      • Gość: Słońce Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 21:42
                        Dokładnie tak. Zgadzam się. Nikt go nie typuje i na tym polega jego siła.
                        Nikomu do głowy nie przyszło, że taki niepozorny facio ma niezły ubaw, bo każdy
                        pomyśli - eee tam, ten poczciwina Roman napewno nie jest agentem. Jestem
                        baaardzo ciekawa, kto w końcu przejrzy na oczy i okaże się najbardziej
                        spostrzegawczy. Myślę, że w następnym odcinku odpadnie Mirek. A cały program
                        wygra chyba Hanka. Choć ja chcę by był to Bartek ;-))
                        pzdr
                        • Gość: Radek Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: 195.136.44.* 26.02.02, 12:16
                          Również typuję Romana. W którymś z odcinków, kiedy to zadawano pytania
                          agentowi, było pytanie z której części kraju on pochodzi. Odpowiedź padła, że
                          można poznać po akcencie. Posłuchajcie jaki akcent i wymowę ma Roman.
                          • Gość: R Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 19:13
                            Roman jest Agentem. Ci co tego nie widza niech poczytaja wywiady na Onecie. Tam
                            jest pomiedzy wierszami zapisane.

Chociaz sam nie wiem czy nie nabralby mnie swoim postepowaniem gdybym nie
                            wiedzial tego od wiarygodnej osoby.

Powiem Wam tylko ze wygra (kto nie che niech nie patrzy - zapis bedzie na dole)

Bartek
                            • Gość: Agent007 Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 23:24
                              Zgadza się.
                              Przeczytałem zapisa czata z Dorotą, z którego wynika, że to nikt inny tylko
                              Roman może być Agentem.

A Ty R. skąd masz takie informacje?
                              Pewnie od któregoś z uczestników "Agenta". Nadajesz ze Słupska, więc to pewnie
                              ktoś z Pomorza. Bartek? Darek? Dorota? Beata?
                              :-)
                              • Gość: R Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 16:08
                                Nie zdradze od kogo wiem. Po prostu wiem. :-)
                                Ale teraz to juz chyba coraz bardziej jasne i nawet tylko obserwatorzy moga juz
                                sie kapnac.
                            • Gość: Słońce Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 21:09
                              Coś nie za wiarygodny ten twój informator, choć w połowie znałeś odpowiedz..;-))
                              pozdrawiam
    • xanat0s Re: AGENT - wrażenia i komentarze 26.02.02, 20:40
      Agent jest COOL! To jeden z lepszych reality show jakie byly emitowane (chociaz
      z Amazonkami, Lysymi i Blondynkami, Dwoma Swiatami trudno nie wygrac...).
    • Gość: Agent007 Psycholog zdradził prawdę!!!!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 23:21
      TVN to jednak niezłe gamonie.

Zaprosili dzisiaj do "Na Tropie Agenta" psychologa-specjalistę od body
      language. Tenże ekspert był przepytany na okoliczność niedzielnego odcinka, w
      którym to prowadzący Meller zadał uczestnikom pytanie "czy jesteś Agentem?".

Między wierszami Pan Psycholog-Specjalista wydał Romana. Stwierdził mianowicie,
      że rozpoznal Agenta po body language - znaczy, że Agent nie potrafił kłamać.

A kłamali wszyscy. Wygląda na to, że Roman jest Tajnym Agentem Jego Walterowej
      Stacji.
      • Gość: milo Re: Psycholog zdradził prawdę!!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 14:21
        Jedno mi nie pasuje
        W 3 odcinku agent powiedział że jest już jedna osoba która go typuje.
        A Romka do tej pory nikt nie typował.
        TO też jest podejrzane.
        Niemożliwe, żeby przez 3 tygodnie nikt go nie przejrzał. Dajcie spokój.

Dla mnie wywody uczestników o tym że byli zaskoczeni agentem to oznaka że jest
        nim Bartek albo Mirek.
        Raczej Bartek, bo Aśka która go typowała prawie cały czas nic nie mówiła że
        osoba agenta ją strasznie zaskoczyła.

Powiedział tak Darek, Wojtek, Beata, Dorota- osoby typująće Hankę.
        Dla nich Mirek jako agent (a dla DOroty np. Bartek) było by wielkie zaskoczenie.
        • nowy_agent Re: Wypowiedzi uczestników.... 03.03.02, 08:15
          tvn tak mnipuluje wypowiedziami uczestników, także tych wypowiedzi dotyczących
          agenta, że tym tropem chyba nie dojdzie się do prawdy. Poza tym Agent wie, kto
          odpadnie (rozmowa z agentem mogła być prowadzona po zakończeniu gry), a
          dokładniej agent wie, kto odpadł i niby ślepo obstawia, że agentem jest...

Miłej zabawy z programem Agent. Uwaga dziś Agent o 17:45 (pierwsza edycja chyba
          zaczynała się o 18:00, a więc była krótsza), a zaraz po nim najlepszy serwis
          informacyjny, czyli Fakty :)
          • Gość: jaek Re: Wypowiedzi uczestników.... IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 19:11
            No i jak?
            HAnia odpada?
            Bartek agent czy Miruś agent?
            Poddaję się.
            Skołowali mnie totalnie.
            • Gość: ewqa Re: Wypowiedzi uczestników.... IP: *.pl 03.03.02, 19:14
              A ja myślę, że Romuś agent i oby kasę zgarnął Bartek, chociaz skołowanie
              rzezywiście maksymalne....
              • Gość: verte Re: Wypowiedzi uczestników.... IP: *.intech.pl 03.03.02, 19:22
                Teraz już wiem napewno:agentem Romek,Hanka wypad,wygra Bartek.
                • johny.p Re: Wypowiedzi uczestników.... 03.03.02, 23:29
                  Obstawiam, że wygra Mirek. Agentem jest Bartek.
                  • Gość: Joanna Re: Wypowiedzi uczestników.... IP: *.acn.waw.pl 03.03.02, 23:34
                    Agentem jest Mirek, a teraz odpadl Roman. A czy Bartek czy Hania - tu liczyc
                    sie bedzie juz tylko szybkosc, mysle, ze Hania moze sobie lepiej z tym poradzic.
                    • Gość: Anka Re: Wypowiedzi uczestników.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:52
                      Hanka to przeszłość. Mnie też wrobili... Bartek w/g mnie powinien zgarnąć całą
                      kasę. Za całoształt i... ten zniewalający uśmiech. Agentem jest jednak Roman,
                      ten Nikt, którego nikt nigdy nie podejrzewał... Ale jaja! Agent to zarąbiste
                      reality! To wiem na pewno.
                      • Gość: Gregor Re: Wypowiedzi uczestników.... IP: 212.160.90.* 04.03.02, 13:13
                        A kto odpadl wczoraj bo niestety nie moglem ogladac??
                        • Gość: milo Re: Wypowiedzi uczestników.... IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 14:46
                          Problem w tym że nikt nie odpadł...
                          • Gość: Onek Myślę, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 05.03.02, 07:38
                            że agentem jest Marcin Meller albo Ewa Leja
                            1. Meller nigdy nie otwierał koperty!
                            2. Nosi okulary by ukryć oczy.
                            Jeszcze bardziej tajemniczą postacią jest Ewa Leja.
                            Nie widać jej na wizji.
                            • Gość: Justynka Re: Myślę, IP: 212.160.236.* 05.03.02, 08:46
                              Onek! Zgadzam się z Tobą !!!!!!!!
                              • Gość: Jabu Agent IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 18:41
                                Agentem jest jak już ktośtam wyżej wspomniał - Bartek, a według mnie również
                                jak wyżej pisało - Mirek. Hanka chyba teraz odpadnie...
                                • Gość: milo Re: Agent IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 19:17
                                  MISTRZOSTWO!!!
    • Gość: mar A NIE MÓWIŁEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 23:53
      Juz od 2 odcinka wiedziałem kto zacz. A wy nie wierzyliście
      • Gość: Mni Re: A NIE MÓWIŁEM IP: *.gdan.gazeta.pl 11.03.02, 10:58
        Ok. mar jestes super gość!!! To chciałeś usłyszeć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka