Dodaj do ulubionych

Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym

• na_imie_mam_nowak_renata Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 28.10.03, 17:09
      najlepsza bylam ja, pannica w slusznym wieku, niczego sobie, o warunkach
      nalezytych (nie Jan Jakub lub Janowie Jakuby, l. mn.); pokazalam calemu swiatu
      to, co mam do pokazania, choc nikt mnie o to nie prosil. I oczywiscie
      przedstawilam sie niekonwencjonalnie: NA IMIE MAM NOWAK RENATA!

nimnr
      • Gość: Paweł Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 21:40
        Gdyby ten program składał się z jednego odcinka to OK.
        Ale tak to cosik tutaj śmierdzi.
        Może się mylę- ale wydaje mi się, że p. Naturalni się
        nieźle lansują. I nawet ten kretynizm jest chyba na pokaz.
        ( miałem w życiu do czynienia z różnymi głupkami, kretynami
        i ze zwykłymi prostakami ) ale takiego egzemplarza w realu
        to się chyba spotkać nie da.
        I z innej beczki – jaki jest cel w pokazywaniu takich filmów?
        Czemu ma służyć taki ekshibicjonizm ?
        • Gość: Riki Kolejna część - piąta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 23:33
          Dzisiaj - pokaz "Teatru Tańca i Mody" Czarka Mończyka na wiejskiej dyskotece.
          Mistrz Mończyk w roli wodzireja wystrojony w garniturze pieprzy coś o
          wchodzeniu do Unii Europejskiej prezentując bieliznę erotyczną na swoich
          modelkach. Następnie "licytuje" podwiązki bleeee. W kuluarach klimatyczny pan
          Rysio-fotograf trzepie pamiątkowe fotosy. No i czad total - rozliczenie kasy, a
          raczej żałosna próba wymigania się od płacenia. Płaci wymiętymi banknotami
          wyciągniętymi z lewej kieszeni. Honoraria od 10 do 40 zł. Ohyda, żenada i dno.
          • Gość: pessa Re: Kolejna część - piąta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 00:04
            Jedyną osobą o zdrowym podejściu do tematu był w tym odcinku dziadek pewnej
            młodej dziewczyny. Człowiek starej daty, z zasadami, z poczuciem godności, nie
            chciał nawet 5 zł zarobionych w ten sposób, przeklął małolatę i miał rację.
            Reszta matek sama pcha wlasne córki w ten biznes po części.
            • Gość: merc Re: Kolejna część - piąta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.03, 08:28
              no własnie dlaczego tak sie dzieje?czemu dziewczy nie pojada za granice ,nie
              próbuja czegoś innego????i o co ja pytam?????aj straszne.niestety tacy
              debile ,ludzie jak naturalni czy czarek zyja wsród nas i maja sie dobrze,.Bez
              wykształcenia,o niskim poziomie swiadomości,bez kręgosłupa moralnego..i tak
              sie dzieje teraz...w sumie to szczęsliwi ludzie tacy naturalni czy
              czarek,ktorzy jeszce uważaja,ze robia dobra robote,cholerni wykorzytsywacze,a
              najgorsze jest to ,ze nikogo ten program nie ochroni przed tym zadnej
              dziewczyny.Straszne jak brak wiedzy pozbawia nadziei na lepsze zycie.
              • Gość: anmanika Re: Kolejna część - piąta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 08:45
                Wcześniej w tym wątku pojawił się pomysł by tego obleśnego debila z
                warkoczykiem obić po mordzie. Po ostatnim odczinku, ja osoba spokojna, gdybym
                spotkała tego śmiecia na ulicy sama skułabym mu mordę (twarzą nie można tego
                nazwać). Wyzyskiwać te biedne ogłupiałe dziewczyny, 10 zł za całą noc harówy w
                poniżeniu. Szkoda, że któraś z nich nie wybiła mu zębów po otrzymaniu tego
                zmiętego spoconego banknotu.
                • Gość: Informator Re: Kolejna część - piąta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 10:12
                  Z tego co wiem ,z dobrze poinformowanych źródeł Czarek jednak dostał po mordzie
                  po imprezie :-).Ja też bym nie wytrzymał gdyby mi ktoś dał 10 zł za prace przez
                  całą noc.I jeszcze robił awanture o stringi za 12 złotych.A tak na
                  marginesie ...Czarek dobroczyńca dziewczyn miał zajeb...garnitur...hihi.Szkoda
                  ze nie mam jak skontaktowac sie z tymi dziewczynami....A może któraś to
                  czyta...i potwierdzi to co pisze .Pozdrawiam
                  • Gość: xxx Re: Kolejna część - piąta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 10:47
                    i tu potwierdzam opinie , Czarek faktycznie dostał po mordzie właśnie od tych
                    panienek, to jest 100% informacja
                    • Gość: u Re: Kolejna część - piąta IP: *.acn.waw.pl 03.11.03, 11:16
                      jasne...
                      • Gość: Riki Dzisiaj było... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:46
                        znowu smutno. Długo oczekiwany portret filmowy fotografa Pana Rysia.
                        Cuuuuuudowny człowiek, z powodu chronicznego nadużycia alkoholu mający pewne
                        problemy z wysławianiem się. Jak zauważyła odkryta przez niego gwiazda "na
                        fotografa nie wygląda" hahahahahaha Niestety, na tekst o wyborach miss zapodany
                        przez tego menela, owa panna podążyła wraz z nim celem poznania szczegółów na
                        drugi koniec miasta - autobusem!!!. Powinna się cieszyć, że trafiła na drobnych
                        menelików do agentury Czarka Mończyka, bo równie dobrze mogła skończyć
                        zgwałcona z poderżniętym gardłem gdzieś w lesie. Głupich panienek jak widać
                        zawsze masa...

Pani Naturalna pisząca książkę o odżywianiu buhahahahahaha myślałem że spadnę z
                        krzesła! Jej popis jako instruktorki tańca i fitnessu też masakrystyczny.
                        Naturalny za to odzywał się dość logicznie (poza uwagą o wysokiej inteligencji
                        żony).

I jeszcze jedno. Mimo tej całej biedy właściciele wszystkich interesów na
                        biednych nie wyglądają. Naturalni mieszkają sobie wygodnie w apartamentowcu,
                        Mończyk ma własny zakład fryzjerski który wydzierżawił... Pachnie
                        dziewiętnastowiecznym kapitalizmem i wyzyskiem człowieka przez człowieka!
                        • Gość: rambo8 Re: Dzisiaj było... IP: *.tkb.net.pl 10.11.03, 19:20
                          " praca be" powiedział zakolczykowany miłośnik ich troje. miodzio !
                      • Gość: dezerter Re: Kolejna część - piąta IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.03, 12:06
                        yeshoo, brak słów, brak słów, cokolwiek byśmy nie powiedzieli będzie za mało.
                        Widziałem, że ci ludzie Naturalni tu zaglądają, więc słowo do nich: Naturalni
                        jesteście częścią kloaki, bydlakami najniższej kategorii, żerującymi na biedzie
                        i nieświadomości innych, Mirek , gratuluję żony. Zamiast wykorzystywać głupie
                        małolaty wsadź żonkę do klatki i rusz w trasę pod hasłem "największa pomyłka
                        matki Natury", zarobisz dużo więcej, a i Bóg ci to łatwiej wybaczy
    • r.richelieu To, co mnie uderzyło 09.11.03, 23:04
      ..że mimo "biedy" chodzą wymalowani. hah
      dziadka nie było, szkoda, bardzo rozsądny facet co wyzwał wnusię od kurew.
      Teraz wygrał 90 zł w totka i.. kupił mięcha jak za starych dobrych czasów gdy
      ze wsi przywoziło się pół świniaka, dzieliło, wsadzało do zamrażarki i miało
      się jedzenia na pół zimy. Dziadek chyba jeszcze nie spostrzegł, że mięso można
      kupić bez kartek i kolejek ;)

cv dziewczyny, która żarła się o swoje pieniądze za nadgodziny ;) Chce być
      kelnerką i jej cv na wymiętolonej kartce w kratkę napisane nie dość, że
      odręcznie, co jest konieczne tylko gdy przeprowadza się analizę charakteru
      pisma, to na dodatek nie punktowo tylko machnęła sobie opowiadanko, że się
      urodziła i że się coś tam jeszcze ;)

fotograf był rewelacyjny ze swą bezłkotliwą mową, typowy żul spod budki z
      piwem. Dobre było gdy Mończyk go opieprzył, że poprzednim razem nacykał zdjęć
      wszystkim dziewczynom lecz zapomniał przed włożyć film ;))

no i sam Mończyk, który jako wybawiciel tych biednych dziewczyn często słyszy
      od nich pełne wzruszenia kwestie, że one nawet i za darmo pracowałyby dla
      niego.
      • Gość: Riki Re: To, co mnie uderzyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 23:36
        no tak przeoczyłem to cv , istotnie straszliwe w formie i -zakładam- treści.
        Biedulka, czego ją w szkole uczyli???

A ten greps z niezałożonym filmem do aparatu też miodzio. Widać był już tak
        wlany że tego po prostu nie zauważył... Chciałbym zobaczyć wykonywane przez
        niego zdjęcia ;)))))
        • aniel Re: To, co mnie uderzyło 10.11.03, 09:20
          ze stony jbn:
          Firma JBN powstała w roku 1998. Od samego początku agencja stara się sprostać
          gustom najbardziej wymagających klientów . Różnorodność imprez jakie jesteśmy
          w stanie zaoferować naszym kontrahentom jest tak bogata w oferty ,że żaden
          klient nie będzie rozczarowany współpracą z naszą agencją . O tym , że nasze
          pokazy są na bardzo wysokim poziomie niech nie świadczy fakt że jesteśmy na
          rynku od 5 lat , ale to że jeśli ktoś skorzysta z naszej usługi zawsze
          zaprasza nas ponownie . My nigdy nie ustajemy w poszukiwaniu nowych pomysłów .
          Dla naszych klientów jesteśmy w stanie wznieść się na najwyższe wyżyny ... a
          nawet "spalić dyskotekę żywcem". Dla nas nie ma rzeczy niemożliwych. Na
          naszych imprezach grzeczne dziewczynki zamieniają się w dzikie bestie , słodki
          truskawkowy kisiel zmienia swoje przeznaczenie lecz za nic na świecie nie
          staje się przez to mniej słodki – przeciwnie jego jakość , smak i walory
          podnoszą cztery seksowne zawodniczki ,które potrafią rozkręcić najbardziej
          znudzoną publiczność . Do dyspozycji mamy również bitą śmietanę ... która
          jeszcze nigdy nie wytrzymała ciśnienia , zawsze za szybko się rozpływa.
          Jędrne , niebywale ponętne , niewyobrażalnie seksowne , niemożliwie
          doskonałe , nieprawdopodobnie niemoralne, ale co z tego jeśli to one
          doprowadzą do białej gorączki każdego tej nocy. Pośladki.

Słodkie bąbelki szampana strzelają mocno jak jeszcze nigdy kiedy są nimi
          oblewane najbardziej zdobywane półkule świata. Nasza agencja ma nienasyconą
          potrzebę pokazania swoim klientom , że nawet niegrzeczni chłopcy i niepokorne
          dziewczynki mogą znaleźć się w niebie . Raj jest bardzo blisko. Trzeba umieć
          tylko po niego sięgnąć...

• Gość: makary Z życia niższych sfer IP: 193.0.117.* 14.11.03, 10:14

Zdarza się, że podniesiemy kamień i pod nim biegają blade obleśne robaczki...
            "Organizatorzy" tego erotycznego szoł-biznesu wyglądają na takie robaczki, ale
            w odróżnieniu od nich nie uciekają od światła dziennego (w tym przypadku
            reflektorów i kamer). To jest najbardziej niezwykłe w tym ich świecie, że wcale
            się niczym nie żenują a nawet są z siebie dumni.
            Czarusiu Mończyku pilnuj się...
            • Gość: Riki Mończyk Superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 22:26
              Czarek Mończyk jest de best! I to tyle komentarza do całego odcinka
            • Gość: anmanika Re: Z życia niższych sfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 14:29
              A tak na marginesie to widzimy ze bardzo irytuje Cie ten film, nas równiez bo
              nie taka była umowa z TVP1, jesteśmy oburzeni formą przekazu i komentarzem
              odcinków. Zamknięto nas w pewnym kregu ludzi nie profesjonaolnych i amatorów.

?????????
              Ciekawa samoocena, przeciez pasuja do reszty towarzystwa jak ulal, obluda
              byloby myslec inaczej.
    • Gość: Maki Logopeda he he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 22:33
      Scena z dzisiejszego odcinka: powatarzaj za mną:
      rabarber - i to mówi Pani logopeda:-0
      śmiech na sali
    • lahliq Odcinek 7 17.11.03, 08:23
      Każdy odcinek wzbudza odmienne emocje. Czasem szok, czasem smutek, wściekłość.
      Wczoraj niesmak po występie gwiazd "z Italii" - Ilony i, chyba, Ady. Panienki
      wyraźnie narąbane, lub może naćpane, koniecznie chciały pokazać swój własny
      show, przywieziony prosto z dalekich krajów. I pokazały i już chyba nikt nie ma
      wątpliwości jaką karierę robią u Włochów. ;) Jeszcze chwilę a blondynę trzeba
      by siłą ściągać ze sceny. ;)
      Ciekawe czy choreografka (za zamiłowania) pokaże się w nastepnych odcinkach
      (ile ich jeszcze jest?). Ta również potwierdziła niechęć Czarka do płacenia.
      Zastanawia mnie czy te dziewczyny z nim sypiają, czy tez z niego tylko taki
      erotoman-ogladacz. Co to napatrzy się, nadotyka, powkłada łapska w unijne
      majteczki i już ma dosyć.
      A pani logopeda z "rabarberem" to skąd sie wzięła?
      • gosiik Re: Odcinek 7 17.11.03, 16:38
        Mnie to nieodmiennie przeraża. Obleśne typy, naiwne, zdesperowane dziewczyny
        (ciekawe, czy Ilona i jej koleżanka też były takie na początku).
        Pani "logopeda" obśmiewała się do łez z sepleniącej dziewczyny. Danę można
        zrozumieć - dziury w mózgu od chlania, ale panią, która zajmuje się tym
        zawodowo (o ile to prawda)- żenada!
        że-na-da
      • mychapycha Re: Odcinek 7 17.11.03, 18:37
        co do ostatniego odcinka:
        - "gwiazdy" z Włoch - naćpane? nachlane?
        - "logopeda" - RABARBER???
        - "choreografka" - skoro jest magistrem finansów(?) to dlaczego szuka zajęcia
        na takich imprezach?
        - choreografce tez nie zapłacił...
        - unijne majtki! buahahahaha! rżę za każdym razem jak to słyszę!
        • asia_mirek dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem. 17.11.03, 20:45
          Dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem, mamy niezły z was ubaw i z
          filmu również.
          Asia i Mirek Naturalny
          • Gość: kubek Re: dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem IP: 195.177.196.* 17.11.03, 21:07
            nie wiecie dlaczego ? cóż jak nie wiecie to się nie dowiecie....
            i nie pozdrawiam
          • Gość: Riki Re: dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem IP: 212.76.39.* 17.11.03, 22:07
            asia_mirek napisał:

> Dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem, mamy niezły z was ubaw i z
            > filmu również.
            > Asia i Mirek Naturalny

Wy ubaw macie, Wasz damski personel nie bardzo. Nawet mama Dżesiki nieporadnie
            usiłuje przez telefon znaleźć z ogłoszenia cokolwiek innego niż zapasy w oleju.

Zresztą... Szanowna szefowa firmy nie pomyślała czasem żeby sobie samej
            poskakać w kisielu? Trzeba przecież dawać przykład! No i może trafi się jakiś
            bywalec dyskoteki z ponętnymi barami... Wytarmosi za biust i pupcię...

Jedyne co was ratuje, to fakt że technicznym płacicie po 70 zł za wieczór, co
            jest o niebo lepszym rezultatem niż 10 zł Mończyka płacone dziewczynie za
            występ w stringach przed podpitą publiką o 3 w nocy (plus obmacywanie
            czyli "licytacja podwiązki" za kolejną dychę, o ile Mończyk w ogóle te kasę
            wypłaci!).
            • Gość: aisa_mirek Re: dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 10:02
              A jezeli chodzi o wynagrodzenia dla dziewczat to kształtują sie one w
              wysokości od 1200,00 zł - 6000,00 zł za miesiąc ( 8-10 wystepów)
              podzrawiam
            • Gość: ASIA_MIREK Re: dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 10:08
              I jeszcze jedno moje pytanie Riki , czy jesteś w stanie napisać ile dziewczyn
              wystąpiło w filmie z agencji JBN?
              • Gość: Riki Re: dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem IP: 212.76.39.* 18.11.03, 16:25
                Nie rozumiem, co to ma do rzeczy ile Waszych panien widziałem, czy to coś w
                ogóle zmienia? Czy mama Dżesiki drastycznie odstaje od Waszej średniej?!

Wróćmy do kasy. Z tych danych wychodzi mi 600,- zł za występ... Poznałem kiedyś
                panny z Gdańska robiące striptiz jako dodatek do pewnego kabareciarza, płacił
                im dwie stówy od numeru a były naprawdę niezłe, czego nie da się powiedzieć o
                naszej bohaterce. Razem z honorarium technicznych (3 osoby x 70 zł) to robi się
                ponad 1400 zł na wypłaty (bo panny są minimum dwie). Doliczając Wasz zarobek
                wychodzi mi 2 tysiące za show. To bardzo dużo jeśli miałoby być płacone
                wyłącznie z wpływów biletowanych dyskoteki. Dlatego trochę Wam nie wierzę w te
                stawki (posterów reklamowych Durexu, czy czegoś takiego nie zauważyłem).

Mimo wszystko jesteście lepsi od Mończyka, co zdołałem zauważyć.
                • Gość: aisa_mirek Re: dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 21:35
                  Za wystep dziewczyny dostają w zależnosci od pokazy od 150 zł , a jesli chodzi
                  o sprzedaż całego produktu ( show) to kosztuje on. od 2500,00 zł do 4000,00 zł
                  za wystep!!! i to nie jest tajemnica
                  Naturalny Mirek
                  • lahliq Co Wam wyszło 19.11.03, 08:51
                    Jedno co Wam dobrze wyszło to zrobienie z siebie pary, delikatnie mowiąc,
                    klaunów. Pani Naturalna przypomina tanią lalkę z sex shopu, zarówno tym jak
                    wygląda, tym co mówi i tym jak mówi. Chyba powinna zostać logopedą...
                    Nikt raczej nie liczy ile dziewczyn pokazaliście. Było ich trochę widać w
                    walkach czy na zapleczu oraz gdy uczyły się choreografii. A tak poza tym, może
                    byście zainwestowali w choreografię, bo to co żona pokazuje to raczej mało
                    efektowne. Aler skąd ja mogę wiedziec co się podoba na dyskotece w
                    jakimś "piździejewie"...
                    • Gość: aisa_mirek Re: Co Wam wyszło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 11:50
                      Jeśli uwazasz hotel Amberbaltic - Międzyzdroje, qvo vadis -Warszawa, hotel
                      Gromada Warszawa, Come in- Olsztyn, Akademia - Rzeszów i ok. 1000 dyskotek,
                      klubów, hoteli w całej Polsce i Niemczech to za pizdziejewo to gratuluje
                      debilizmu
                      • lahliq Re: Co Wam wyszło 19.11.03, 12:45
                        Hmm... No proszę, proszę, rzeczywiście robicie karierę. Tylko dlaczego
                        pokazujecie się od najgorszej strony? Robienie ze siebie pośmiewiska to takie
                        hobby? Dokładnie już przeczytaliście ten wątek? Chyba jeszcze nie. Poczytajcie
                        dokładnie co o Was ludzie piszą i dobrze się nad tym zastanówcie. A panu, panie
                        Mirku życzę więcej czasu, by w końcu mógł pan zacząć studiować to prawo...
                        Niech i nasza kadra naukowa ma trochę rozrywki. A pani, pani Asiu ma już prawo
                        jazdy? Podobno ciężki był z pani przypadek... Ale to też pewnie była taka gra,
                        no nie?
                      • Gość: Hihocik Re: Co Wam wyszło IP: *.crowley.pl 19.11.03, 19:44
                        buehehehe, toż to tanie tancbudy dla dresiarstwa! pani naturalny, czy ty siebie
                        widziałaś w telewizji?? ja bym sobie w łeb strzeliła, jakbym tak wygladała,
                        serio. idź do fryzjera, umaluj szminką wargi,a nie pół twarzy, ubierz się z
                        klasą i mów mniej afektowanie, bo faktycznie, wygladasz jak smuchana lala z
                        sesshopu. aha, i popracuj nad interpunkcją, skoro zabierasz się za pisanie
                        książki (może jakaś maturka by się przydała, hm?)
                  • Gość: Riki Re: dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem IP: 212.76.39.* 19.11.03, 12:04
                    No to skoro ok. 150 PLN za występ (tak zresztą od razu przypuszczałem) to skąd
                    Ci się wcześniej wzięło 6000 PLN za 8-10 występów? Dodajesz napiwki od Panów z
                    którymi trzeba wytarzać się w oleju czy może jakieś dodatki za usługi specjalne?
                • jakuzar Re: dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem 30.01.04, 00:24
                  Muszę zauważyć, że chyba nie bardzo masz pojęcie o stawkach za tego
                  rodzaje "występy". Kształtują się one od 1500 do nawet 4000 PLN!
                  Niespodzianka??? Ale prawdziwa. Nie mam oczywiście najmniejszego zamiaru
                  popierać działalności żadnej z tych "agencji artystycznych" (?!) ponieważ ich
                  podejście do dziewczyn jest po prostu żenujące i upokarzające, ale stawki jakie
                  są takie są! Swoją drogą to nic się nie dzieje "na siłę" więc skoro dziewczyny
                  się na to godzą, to pewnie tak musi być! Pozdrawiam
          • kataryna.kataryna Re: dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem 08.12.03, 23:37
            asia_mirek napisał:

> Dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem, mamy niezły z was ubaw i z
            > filmu również.
            > Asia i Mirek Naturalny

My z was też. Ubaw na przemian z obrzydzeniem, trudno powiedzieć co dominuje. A
            wam można tylko pogratulować braku samokrytycyzmu jeśli bawi was program
            bezlitośnie obnażający waszą nędzę.
      • asiek23 Re: Odcinek 7 18.11.03, 10:16
        A czy ktoś zwrócił uwagę na zachowanie Dany jak-jej-tam podczas rozmowy z
        logopedą? Jak ona drwiła z tej biednej dziewczyny? I dopiero na widok jej łez
        zaczęła się idiotycznie tłumaczyć, że to dla jej dobra... paranoja! No i ten
        żałosny Andrzej Bies, z którego najwyraźniej robi się pośmiewisko...
        • Gość: femala Re: Odcinek 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:55
          Jakby nie bylo chętnych dziewczyn do tego typu "szoł" to by tacy jak czarek
          Monczyk nie istnieli jako....hm no wlasnie jako kto? naganiacz? facet slini sie
          w kazdym odcinku i ten jego lopez na fryzurce-fuuuuj
          A jesl chodzi o pania Naturalny- to reprezentuje ona soba szczyt bezguścia i
          te jej przerysowane wypowiedzi z przesadnie akcentowana kazda sylabąąąąą.

Dana jest prosta. Tak prosta, że az zenująca. Sposob w jaki potraktowała
          dziewczynę u logopedy.
          (Tak na marginesie ta logopedka tez byla jakas watpliwa, nieprawdaz?-to
          sotkanie w jakims holu hotelowym, czy tez kawiarni-pani l. nie ma swojego
          gabinetu???)
          dziewczyna chciala cos dla siebie zrobic, skorygowac swoja wade, a
          pani "opiekunka'(?) poprostu sie z niej nasmiewala, czyzby tym chciala
          zatuszowac swoje obawy, ze jej "podopieczna" będzie probowała zostać aktorka i
          porzuci "intratne" zajecie wyginania sie pzy rurze czy tez taplania w kisielu?

Reasumując: film pokazje czesc naszego spoleczenstwa, niestety momentami
          przykry to widok...

• Gość: Warkus Re: Odcinek 7 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.03, 23:09
            Njagorszy widok-1)dziewczyny bijace sie o swoje wynagrodzenie-marne 10zloty
            (juz wiecej zarobilyby czyszczac szalety na pkp). 2-Szczytem ponizenia byla
            wspolna kapiel w "baseniku" spuszczonych jak ze smyczy napalonych orangutanow
            i bezbronnych istot. Coz za oryginalnosc pieknie wkomponowanego Pana
            Naturalnego w to cale widowisko..ajajaj A Pani Dana to za pierwsze dochody
            powinna zafundowac sobie szczene i szampon do przetluszczajacych sie wlosow!
            Good Luck!
            • Gość: skorek Re: Odcinek 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 11:59
              kto Ci powiedział ze on biją się o 10, zł
              widzę ze jesteś naprawdę ograniczony
            • Gość: Riki Re: Odcinek 7 IP: 212.76.39.* 19.11.03, 12:00
              Gość portalu: Warkus napisał(a):

> A Pani Dana to za pierwsze dochody
              > powinna zafundowac sobie szczene i szampon do przetluszczajacych sie wlosow!

Ja bym jednak radził w pierwszym rzędzie kurację odwykową...
              • Gość: skorek Re: Odcinek 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 12:04
                masz racje , a Czarek M. co poeinien sobie zafundować?
                • Gość: Riki Re: Odcinek 7 IP: 212.76.39.* 19.11.03, 12:06
                  Gość portalu: skorek napisał(a):

> masz racje , a Czarek M. co poeinien sobie zafundować?

Harem. To jest cel jego życia.
                  • Gość: skorek Re: Odcinek 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 12:10
                    A Naturalni???
                    • Gość: Riki Re: Odcinek 7 IP: 212.76.39.* 19.11.03, 12:21
                      Myślę że szczytem marzeń Pani Naturalnej byłby własny plotkarski program w
                      telewizji, gdzie mogłaby zapraszać "gwiazdy" pism kolorowych i udzielać porad
                      żywieniowo-choreograficznych. Powinna zainwestować w wyprodukowanie pilota
                      takiego dziełka (byle na cyfrze/Becie a nie VHS-ie) i posłać do jakichś
                      kablówek. Tam puszczą wszystko, co dostaną za darmo. A dalej... może i Nina T.
                      w końcu odkryje talenty Naturalnej??? Młynarska i Dowborowa robią się stare...

• Gość: femala Re: Odcinek 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 17:35
                        do "skorek" - Warkus ma racje! biły sie o 10 złotych honorarium w ktoryms z
                        poprzednich odcinkow( no chyba ze nie ogladasz "Ballady..." dokladnie)

na Twoje pytanie co powinien zafundowac sobie czarek mończyk- spiesze z
                        odpowiedzia: otoz oprocz oczywiscie haremu powinien zafundowac sobie
                        zlikwidowanie tego obleśnego lopeza, który mu zwisa znad prawego ucha!!!!

Pani Naturalny- niech sobie fundnie program, albo porzadnego psychoanalityka,
                        ktory by jej powiedzial prawde o niej samej

Dana- koniecznie wszywke i szampon, a moze umowi sie z Czarasem mończykuiem i
                        do fryzjera pójdą w parze??? :))
                        • Gość: riki Re: Odcinek 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 19:49
                          a co z panią choreografką czy ktoś ją zatrudni z pewnością wszyscy ją
                          zauważyli i ktoś ją odkryje przecież praca i rekomendacja Czarka zdziałają
                          cuda. To było żałosne czy ona nie zdaje sobie sprawy, że praca u Czarusia to
                          nie nobilitacja tylko wstyd bo nie można się pochwalić ani efektami ani szefem,
                      • Gość: ja Re: Odcinek 7 IP: *.swic.dialup.inetia.pl 19.11.03, 21:13
                        moja droga Riki. szczytem pani naturalnej byłby własny plotkarki program? o co
                        chodzi? sorry bo ja nie rozumiem. z czego to wywnioskowałaś? może jestem mało
                        rozumna no nie wiem. moim zdaniem to ty skoro tak często wypowiadasz się na tym
                        forum powinnaś zafundować sobie jakąś rubrykę w gazecie (albo coś w tym stylu)
                        i pisać tam pierdoły takie jak tutaj. nie wiem kto to napisał, że dana
                        szampon powinna sobie kupić. naprawdę kończą wam się tematy do pisania. nie
                        wiecie jaki nowy ciekawy wątek zacząć. połowa z osób co się
                        tu "ujawnia" "ujawinia" się wielokrotnie. chciałam się zapytać co robicie z
                        wolnym czasie, ale po co pytać skoro wiem. siedziecie cały dzień na necie i
                        staracie powiedzieć coś mądrego. niektórzy mam wrażenie, że za bardzo ten
                        dokument przeżywają. co tu będę komentować. ludzie (tu zwracam się do
                        forumowiczów) znajedzicie sobie coś lepszego do roboty. jak się domyślam
                        potraficie krytykować tylko na forum internetowym a na żywo prosto w cztery
                        oczy nie powiedzielibyście tej krytyki żadnemu z uczestników "ballady o lekkim
                        zabarwieniu erotycznym"
                        pozdrawiam
                        ja misia
                        • Gość: riki Re: Odcinek 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 11:33
                          drogie ja nie odróżniasz riki i Riki ja się pomyliło, życzę więcej
                          spostrzegawczości i trafnych ocen
                          • Gość: ja Re: Odcinek 7 IP: *.swic.dialup.inetia.pl 20.11.03, 19:15
                            chciałam powiedzieć że riki z Riki nie pomyliłam (wiem do kogo się zwracałam)
                            pozdrawiam
                            • riki_i Re: Odcinek 7 20.11.03, 20:27
                              No nie, niezła jazda... Lubię kobiety, ale mogłyby nie używać akurat mojego
                              nicka. no cóż zostałem zmuszony do logowania się, przynajmniej w tym wątku.
                              Riki mężczyzna

PS. Pani Naturalna coś zamilkła, a radbym się dowiedzieć jak to przy stawce 150
                              PLN za występ wyszło jej 6000 PLN za 8-10 występów? Toż to prawie jak cud w
                              Kanie Galilejskiej
                              • Gość: asia_mirek Re: Odcinek 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.03, 20:30
                                jest napisane ze za jeden występ dostaje się od 150 zł do 650,00 zł
                                tak że za 8 wystepów w m-cu dziewczyny zabarbiają od 1200,00 zł do ok. 5500,00
                                zł netto !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                pozdrawiam
                                • riki_i Re: Odcinek 7 20.11.03, 21:08
                                  Asiu droga, napisz błagam co trzeba zrobić za 650 PLN Płonę z ciekawości
                                  Plliiiisssss
                                  • Gość: asia_mirek Re: Odcinek 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.03, 21:44
                                    przeslij adres e-mail i wyślemy Ci informacje o odbywających się występach
                                    od 25.12.2003r. ( a tak na marginesie jednym z lepiej płatnych pokazów to lesbi
                                    show z węzem - pyton tygrysi i pokaz autoerotyczny)
                                    Grudziądz, Bydgoszcz, Katowice, Warszawa, Tuchola, ...
                                    masz mail jbn@jbn.pl
                                    Pozdrawiam
                                    • riki_i Re: Odcinek 7 20.11.03, 22:19
                                      mój nick z tego postu z dodatkiem @gazeta.pl

PS. Ale do Tucholi nie pojadę...
                                  • Gość: aisa_mirek Re: Odcinek 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.03, 21:50
                                    • mike_mike Re: Odcinek 7 29.12.03, 15:31
                                      Gość portalu: aisa_mirek napisał(a):

> Zamknięto nas w pewnym kregu ludzi nie profesjonaolnych i amatorów.

I słusznie, jako, że jesteście nieprofesjonalnymi amatorami....
                        • Gość: merc Do "ja" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.03, 23:26
                          Ty czytałas co napisałaś?????? TY durna jak but jesteś.Strasznie.
    • Gość: trooper Andrzej Bies, Bies Andrzej IP: *.revers.nsm.pl 19.11.03, 21:38
      Jestem w siódmym niebie, że znów ujrzałem mojego ulubionego baranka, czyli
      Andrzeja Biesa - "wielbiciela pięknych kobiet". Szkoda że pokłócił się z tym
      wymoczkowatym koleżką, Stasiem Sznurą :-) Ktoś ich w ogóle pamięta? Bo na razie
      chyba tylko 1 osoba o Biesie wspomniała... Co to za typex jest, no!
    • Gość: lahaine Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 62.233.175.* 20.11.03, 09:10
      Ilekroc widze ta biedna blndyneczke z wada wymowy czuje straszny zal. Ona jest
      zagubiona a wokol same wilki...
      • Gość: patyczako Re: Złote myśli Naturalnej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 17:47
        Chciałam zauważyć, że złote myśli szanownej blondyny są godne zapisania - jak
        nie w specjalnym zeszycie to choćby w necie.
        Pierwsza - Mój mąąąąąż jest szaleeeeeeenie inteligeeeeentny.
        Druga - Dziewczyyyyyny pracująąąąące w naszeszszszej agencjiiiii są baaaaaardzo
        różżżżżżnymi osobamiiiii.
        Było ich znacznie więcej - niestety nie pamiętam. Plizzzz dorzućcie się.
        • riki_i Kolejny odcinek 23.11.03, 22:23
          "krzyk duszy" Naturalnej ;))))))) Moja dusza wyje!

no i to "Vademecum erotomana" u Mończyka buhahahahaha chyba rypie tę czarną na
          to wygląda
          • Gość: fka Re: Kolejny odcinek IP: *.chello.pl 23.11.03, 22:26
            tak zdecydowanie wygrywa dzis tworczosc pani Naturalnej:)))))
            • Gość: femala Re: Kolejny odcinek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 22:44
              pani Naturalny to urodzona literatka
              moja dusza .....wyje z rozpaczy

Nie wiem jak dla was ale dla mnie zenujacy byl obraz Dany na lekkim gazie
              posrod uposledzonych dzieci. Kamerzysta obcial radykalnie ujecie podrygujacej
              Dany z dziewczynka chora na zespol Downa.
              Jakos tak mi Dana nie pasowala w tamten klimat. Jak kwiatek do kozucha.
              No a Czarek.... zdecydowanie dyma te czarna ala Wloszke

Jedyna normalna osoba w dzisiejszym odcinku byl Olek z domu kultury.

f.

p.s.
              i jakis taki okrojony ten dzisiejszy kawalek. Mam wrazenie ze naciagany. Na sile

ile jeszcze odcinkow zostalo do konca?
              • Gość: Mirek N. Kolejny odcinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 10:52
                do końca zostało nie mniej niż 10 odcinków (nastepne sa w trakcie realizacji)
                • lahliq Re: Kolejny odcinek 24.11.03, 11:18
                  A książka już skończona?
                  • Gość: Mirek N. Re: Kolejny odcinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 12:35
                    tak
                    • lahliq Re: Kolejny odcinek 24.11.03, 13:01
                      Czy to niebieskie na powiekach żony to makijaż permanentny? Żona twierdziła, że
                      jest zupełnie bez makijażu, prosto z łóżka.
                      Jakie książka nosi tytuł i czy już jest gdzieś do kupienia?
          • lahliq Re: Kolejny odcinek 24.11.03, 08:28
            riki_i napisał:

>>
            > no i to "Vademecum erotomana" u Mończyka buhahahahaha chyba rypie tę czarną
            na
            > to wygląda

"Vademecum" to chyba było w chacie u czarnej. tak jak ten "pokój treningowy" z
            pasami do elektrowstrżąsów. ;)
            • Gość: Riki Re: Kolejny odcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 11:05
              Lahliq dla mnie wynikało z komentarza że to mieszkanie Mończyka, ale może
              rzeczywiście się pomyliłem.
              • lahliq Re: Kolejny odcinek 24.11.03, 11:16
                Równie dobrze mogą mieszkać razem. ;) Ale też "Vademecum" mogło być prezentem
                od Czarka. ;)
                Niemniej "pokój ćwiczeń" robił wrażenie. ;) Już wiem kto robi zakupy w Mango. ;)
                Wczoraj co po chwilę zanikał głos u mnie.
    • lahliq Odcinek 8 24.11.03, 08:34
      Książka pani Naturalnej zapewne będzie hitem. A ja już chyba wiem kto dostanie
      nominację do Nike 2004. ;)
      Czarek Mończyk polujący na dziewczyny na ulicy. Oczywiście nie mógł się oprzeć
      piersiom panienki: "Jeszcze ci urosną jak będziesz miała mężczyznę" - normalna
      matka by się chyba już zorientowałą z kim ma do czynienia... Ale tutaj chyba
      mamusia, jak wiele innych, już liczy w myślach kasę za stręczenie swojej córki.
      Impreza Dany z dziećmi upośledzonymi - koszmar. Porozbierane panienki wśród
      tych dzieciaków wyglądały co najmniej niesmacznie.
      Choreografka od Mończyka: "od Czarka nigdy nie dostałam propozycji pracy, hm,
      moralnej"...
      Czy ja dobrze usłuszałam, że Daria chciała pracować jako... murarz???
      • Gość: merc Re: Odcinek 8 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.03, 12:50
        a wiecie co?Jeden człowiek uwaza,ze to co robi Monczyk jest ok skoro ktos chce
        to kupować i te 10 zł to tez dobrze,bo moze maja dziewczyny na chleb.A jak
        Mończyk funkcjonuje na rynku znaczy jest biznesmenem.I myslę,ze w naszym
        sparszywiałym kraju wiele osób uważa podobnie,że maja tacy faceci głowę ,bo
        daja pracę...ohyda..Dana ,która mówi o ułomnych dzieciach.no kolejny
        kwiatek...to bydło ta Dana...ten Mończyk..brzydzę sie nimi...
        Godnośc,godność ,godność....
        • Gość: femala Re: Odcinek 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 17:14
          taaaaaaaak

brzydze sie-to jest chyba najlepsze okreslenie
          ja tez sie brzydze
          a Dana sama jest....ułomna

f.
    • Gość: niunia Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.inetia.pl 25.11.03, 15:25
      No ta panienka brzydka jak noc...chwaląca się że jest ładna albo nawet piękna,
      ma ładną sylwetkę itd. normalnie myslałam że wstanę i uderzę w TV. Tak
      naprawde to program mnie tak irytuje że zastanawiam się po co go oglądam...I
      mam juz odpowiedź: jak popatrze na te głupie panienki, obleśnych stręczycieli,
      pijane szefowe agencji itd. to lepiej mi sie chyba robi na duszy że ja mam
      spoko życie...
      Chciałam jeszcze dodać że z wszystkich "dupeczek" występujących w tej żenadzie
      jedynie warte zauważenia są 2 dziewczyny z agencji Dany (nie pamiętam jak mają
      na imię)nie mam na myśli ich wyglądu i zgrabności lecz to co sobą
      reprezentują. Potrafię je zrozumieć - totalna bieda - robią to co mogą biorąc
      pod uwagę totalne bezrobocie...Mam jednak wrażenie że gdyby im sie udało
      znaleźć normalną pracę to poradziłyby sobie bez problemu...Nie można tego
      natomiast powiedzieć np. o tej panience ze Śląska co ma męża w kiciu i
      dziecko...albo ta co chce być murarzem...ok kończę już bo się niepotrzebnie
      wkurzam...a na koniec:
      no Pani Naturalna jest tak jedyna i niepowtarzalna że nawet nie chce mi się o
      niej gadać.........
      • Gość: patyczako Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 19:12
        No ta panienka brzydka jak noc...chwaląca się że jest ładna albo nawet piękna,
        > ma ładną sylwetkę itd. normalnie myslałam że wstanę i uderzę w TV. Tak
        > naprawde to program mnie tak irytuje że zastanawiam się po co go oglądam...I
        > mam juz odpowiedź: jak popatrze na te głupie panienki, obleśnych
        stręczycieli,
        > pijane szefowe agencji itd. to lepiej mi sie chyba robi na duszy że ja mam
        > spoko życie...
        No ciesze sie ze ktos mysli podobnie jak ja... Tez sie wkurzam gdy to ogladam
        ajednoczesnie jestem ciekawa co jeszcze moze pokazac oblesny czarus, glupia
        lala czy pijana wiesniaczka
        • riki_i Która z Pań na forum ma fiuty w oczach? 30.11.03, 22:25
          ... buhahahahaha ....

Klaudia z pegeeru .. . widzieliście jak ta czarna od striptizu na nią
          patrzyła? Mończyk szczęśliwy, że ma nowe mięsko w domu, ciekawe na jak długo
          mu starczy... żal tylko rodzinki tej Małej, która święcie wierzy że córcia
          zrobi karierę w "wielkim świecie"

Kandydatka na tancerkę u Naturalnego... Bosche co za fatalne uzębienie! to
          chyba pierwowzór słynnego songu Kazika o "dziewczynie bez zęba na przodzie"

A Dana Żurawska wyjątkowo trzeźwa, choć taktem błyszczała jak zwykle...
          • Gość: Woda Re: Która z Pań na forum ma fiuty w oczach? IP: *.acn.pl 30.11.03, 23:59
            O tak, Dana była lovely mówiąc do tej panny "jesteś taka zdeformowana"!
            Dana: Współczuję Ci, ze Cię tak rodzice zaniedbali.
            Panna na to: Dziękuję.

Poza tym kilka hitów:
            P. Naturalny nakładając czternastą warstwę pomadki: Wystarczy? Czy aby nie za
            dużo, bo za dużo też jest nie dobrze.
            Pan Naturalny do Dziewczyny Bez Zęba na Przedzie: Czy Pani pracowała w
            charakterze?
            DBZnP: Osobiście nie. (buahaha - pewnie pracowała per procura!)
            Klaudia z Pegeeru: Jestem w szerszym świecie.

Z drugiej strony to przerażające, z jakim szacunkiem i nabożnością wyrażała
            się Ewa alias Klaudia o fotografie (pan Rysio!), że jest z niej zadowolony, że
            wszystko tak szybko się dzieje, ze to nie na jej głowę. No i ten tramwaj...

• sonny07 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 01.12.03, 10:16
          Chyba najbardziej zajebisty odcinek ze wszystkich dotychczasowych. PEEGERY
          POJEBANE ROZRUCHANE - tak brzmiał ten napis sprejem na murku?? Klaudia - kima u
          Czarka, ten stara się znaleźć jej chatę, ale narazie jest pod jego skrzydłami i
          pewnie też kołdrą, no i musi się zapewne również do spoconego Czrkowego ciałka
          tulić a i coś więcej od czasu do czasu zrobić. Ilona - ta czarna z różem -
          jakoś tak zalatuje mi na biseksualistkę. W ogole to wygląda jakby non stop była
          na jakims proszku, zielu albo mocnym trunku. Możliwe że Czarek, Rysio i Ilona
          aby urozmaicić swoje zycie bzykańskie, Klaudię teraz w orgietki wkręcają..
          Naturalna - wczoraj myślałem, że pawia puszczę na ekran jak zobaczyłem ten jej
          profesjonalny make-up. Miras i jego nowa 'twarz' - to już jest jazda
          ekstremalna!!! Dopóki panienka fejsu nie pokazała to jeszcze szło ją
          zaakceptować do standardów Naturalnych, ale jak zaświeciła szparą (tą w szczęce
          narazie) to myslałem, że padnę!! ciekaw jestem jej dalszych losów i mam
          nadzieję, że za tydzień jej wątek zostanie rozwinięty.
          Panienki - diabełki. Ta gideja jest tragiczna, pasuje jak ulał do tancerek
          Piaska, ktore week temu w BARze z nim wystapiły. Spojrzenie, które nazwać można
          pustką w oczach, kobiecości żadnej..
          Kolo z więzienia - wystarczy spojrzeć, że to cudowny materiał na mężą i
          zieńcia. Jak wróci do tej laski (imię wypadło mi z pamięci) to obstawiam, że po
          tygodniu sprawi jej wpierdol (przez tydzień będzie ją 'zaspokajał' i chlał z
          kumplami) i będzie po staremu..
          Dana - najmniej purpurowa z całego towarzystwa wczorajszego odcinka.
    • lahliq Odcinek 9 01.12.03, 08:43
      Pani Naturalna z odcinka na odcinek coraz koszmarniejsza. Ile lalek Barbie
      musiało oddać jej swoje włosy? ;) Mirek jak widać zaraził się od żony i juz też
      spogląda w luksusowe lusterko CD. ;)
      Pani z kolejowym uzębieniem będzie pracować w charakterze u Mirka.

Ciekawe jak długo powstawał ten dokument. W poprzednich odcinkach dziewczyny
      biegały jeszcze w zimowych kurtkach, wczoraj już całkiem letnio. Poza tym
      ostatnio zadomowiona u Czarka była Ilona, teraz już Kla-U-dia. Mam wrażenie, że
      facet posuwa się w pedofilię, coraz młodsze dziewczyny i coraz mniej
      rozwiniętych kobiecych cechach... Obym się myliła. W wieku 18 lat pierwszy raz
      zobaczyć tramwaj... W ogóle nie chcę nad tym się zastanawiać, tak dla mnie jest
      to niepojęte... :(

Czy długo będą się jeszcze pastwić nad tym koszmarnym, chudym "diabełkiem"?
      Chyba zacznę wyłączać tv na momenty, kiedy ona mówi o sobie jako ładnej,
      zgrabnej i ineteligentnej. Biedactwo.
      • Gość: anmanika Re: Odcinek 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 08:57
        Boshe, jak mi żal tej dziewczyny z Peggeeru, bidula nie wiedziała, że zamiast
        wygrać przepustkę do lepszego świata to wkopała się w bagno. Mam nadzieję, że
        rodzice po obejrzeniu 1-szego odcinka natychmiast zgarnęli ją do domu.
        • Gość: anka bronić Pegeru! IP: 213.77.9.* 01.12.03, 10:57
          przecież ten oblesny Czaruś posuwa ta biedną dziewczynę! tu prokuratora trzeba!
          on ją wykorzystuje na oczach całej Polski!
          • lahliq Re: bronić Pegeru! 01.12.03, 11:07
            Gość portalu: anka napisał(a):

> przecież ten oblesny Czaruś posuwa ta biedną dziewczynę! tu prokuratora
            trzeba!
            >
            > on ją wykorzystuje na oczach całej Polski!

Może usłyszałam źle, ale wydaje mi się, że panna jest pełnoletnia. Prokurator
            byłby arczej potrzebny do jego czynów lubieżnych z "pracownicami". ;) Tylko, że
            żadna sprawy mu nie założy, a on szybko by się wykpił, że jego profesja
            wymaga "dotknięcia tu i tam"... ;)
      • Gość: lilimarlene1 Re: Odcinek 9 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.03, 12:21
        Pani Naturalna jest tak naturalna jak klaun w cyrku.Kiedy ukazała się jej
        twarz na ekranie aż mnie cofneło z przerażenia.Wyobrażam ją sobie jak pojawia
        się w jakimś urzędzie,sklepie czy na poczcie -jest atrakcją dnia.
      • Gość: dezerter Re: Odcinek 9 IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.03, 12:34
        yeshoo, brak słów, brak słów, cokolwiek byśmy nie powiedzieli będzie za mało.
        Widziałem, że ci ludzie Naturalni tu zaglądają, więc słowo do nich: Naturalni
        jesteście częścią kloaki, bydlakami najniższej kategorii, żerującymi na biedzie
        i nieświadomości innych, Mirek , gratuluję żony. Zamiast wykorzystywać głupie
        małolaty wsadź żonkę do klatki i rusz w trasę pod hasłem "największa pomyłka
        matki Natury", zarobisz dużo więcej, a i Bóg ci to łatwiej wybaczy
        • Gość: anmanika Re: Odcinek 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 13:27
          Niezły pomysł:))) ale moim zdaniem to nie Naturalni są nagroźniejsi
          z "bohaterów" tej telenoweli. Dla mnie to najbardziej przerażającym osobnikiem
          jet ten padalec z warkoczykami bezwzględnie wykorzystujący te naiwne
          dziewczyny.
          • Gość: weronika Re: Odcinek 9 IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 01.12.03, 16:15
            ta sarsza Pani co tak gnoi dziewczyny tez jest beznadziejna
            • Gość: ja Re: Odcinek 9 IP: w3cache.* / *.2-0.pl 01.12.03, 20:26
              Małe pytanie do forumowiczów:być może się mylę,ale czy ta czarna od mończyka
              nie występuje przypadkiem w telewizyjnych reklamach sekstelefonów,emitowanych
              na niektórych kanałach?
              Czy ktos może potwierdzić/zaprzeczyć?
              • riki_i Re: Odcinek 9 01.12.03, 20:57
                Była taka panna co robiła na kanałach kablowych przez jakiś czas striptiz
                zachęcając do dzwonienia na seks-telefon. "Ale szok" to się nazywało, czy coś
                takiego, wiem że Krajowa Rada zdjęła te występy, bo były emitowane w porze
                popołudniowej, a Pani pokazywała szparkę w rozkroku. Tak jak teraz patrzę, to
                ta panna była istotnie podobna do Pani Czarnej od Mończyka. CZy ktoś to jeszcze
                kojarzy?
              • Gość: czarli prawda :) IP: *.core.net.pl 01.12.03, 22:00
                Nie mylisz się, widziałem ją tydzień temu chyba na polsacie. To na pewno była
                Ilonka :)
                • Gość: trampek smrodek Re: prawda :) IP: *.it-net.pl 02.12.03, 00:51
                  a mi sie wydaje, że nasza czarnulka robiła striptiz na wieczorze kawalerskim
                  grzesia z baru 2
              • Gość: Wojtas Re: Odcinek 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 15:25
                Można ją (chyba codziennie?) zobaczyć w Polonia 1 (nie mylić z TV Polonia), ale
                dopiero po 23 (a może raczej około północy).
              • barbarapopek Re: Odcinek 9 27.01.04, 14:13
                Gość portalu: ja napisał(a):

> Małe pytanie do forumowiczów:być może się mylę,ale czy ta czarna od mończyka
                > nie występuje przypadkiem w telewizyjnych reklamach sekstelefonów,emitowanych
                > na niektórych kanałach?
                > Czy ktos może potwierdzić/zaprzeczyć?
                TAK MASZA RACJIĘ,POLONIA1 ZOBACZ
    • Gość: Y Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 62.233.175.* 02.12.03, 08:21
      Szczerze mowiac to jezeli kiedys spotkam na ulicy tego typa z warkoczykami lub
      ta oblesna babe, dzieki ktorej wzystkie dziewczyny placza (dla ich wlasnego
      dobra oczywiscie... ARGH!) to nie recze za siebie. Kolo bedzie musial sobie
      przynajmniej na nowo nos skladac. Popieprzeni zwyrodnialcy...
      • Gość: trinni Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 08:47
        cytat ILonki do nowego wynalazku Monczyka z wiochy..,, zrob głeboki
        usmiech ....... ,, heheh chyba pomyliło jej sie z głebokim gardłem;P
        • Gość: balin Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 212.14.60.* 03.12.03, 13:05
          taaa jest czarus z kolezankami pasuje jak ulal do filmu "glebokie gardla 7";P
          • riki_i Mończyk, Mończyk, Mończyk!!! 07.12.03, 22:29
            No dzisiaj Czarek Mończyk po prostu przeszedł samego siebie. Ta scena u
            fryzjera... po prostu miodzio. Jako alfons ma u mnie szóstkę w nowej skali, to
            prawdziwa sztuka tak umiejętnie dozować "prawdę o życiu" (jak to ładnie ujął).

Stosunki między jego dziewczynami w garderobie.... prawdziwa
            kobieca "przyjaźń"! Zwłaszcza ta Czarna ujęła mnie swą bezinteresowną
            życzliwością ;) Wypłaty bezumowne "z ręki" to u niego norma, jak na
            prawdziwego alfonsa przystało. Filozofia łapania dziewczyn za krocze i cycki
            też porażająca - on tylko "sprawdza", czy się nadają do strptizu! Zdaje się,
            że jego odkrycie z pegeeru zaczyna jednak powoli przeglądać na oczy...

Mocny odcinek.
            • Gość: fka Re: Mończyk, Mończyk, Mończyk!!! IP: *.chello.pl 07.12.03, 22:55
              no nie wiem kto jest lepszy - czy oblesny, lepki czarek czy tez wiecznie
              nakrecona dana....
              choc moze rzeczywiscie czarek ze scena z najlepszego zakladu fryzjerskiego w
              lodzi chyba wygrywa;)

a tak swoja droga to w lodzi bylam jedynie przejazdem ale jakos nie chce mi
              sie wierzyc ze nie ma tam z-du fryzjerskiego niz ta blaszana budka.....
              • Gość: trampek smrodek Re: Mończyk, Mończyk, Mończyk!!! IP: *.it-net.pl 07.12.03, 23:04
                odcinek był naprawde niezły , zwłaszcza tekst z woda , pyknąłem fotę czarka w
                zakapturzonego mogę sie podzielic
                • Gość: fka Re: Mończyk, Mończyk, Mończyk!!! IP: *.chello.pl 07.12.03, 23:13
                  o to ja b poprosze :))
                  fkaa@o2.pl
                • kmonia Re: Mończyk, Mończyk, Mończyk!!! 07.12.03, 23:44
                  Czarek Mończyk jest de best!!!! i ma fajną furkę...
                  rower cycuś?
                  :-)
                  • Gość: merc Re: Mończyk, Mończyk, Mończyk!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.03, 00:08
                    a co zrobił dzis czarek?co było w zakałdzie ,bo ominął mnie ten odcinek.
                    • Gość: zelka Re: Mończyk, Mończyk, Mończyk!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.12.03, 09:48
                      wczorajszy odcinek mnie powalił, cała rzecz działa się na moim osiedlu ... czas
                      się wyprowadzic, a takie to było ładne i spokojne osiedle, dziwne że jeszcze
                      Czarka w supersamie nie spotkałam; ale jak dla mnie to wczoraj Dana przebiła
                      wszystkich: "Czy jestes taką gwiazda jak ja ...?" hehe
                      • Gość: jaska Re: Mończyk, Mończyk, Mończyk!!! IP: *.edipresse.pl 02.02.04, 14:03
                        Gdzie mozna spotkac Czarka?
                • Gość: jaska Re: Mończyk, Mończyk, Mończyk!!! IP: *.edipresse.pl 02.02.04, 14:00
                  Chetnie obejrze fotke czarka :))
    • Gość: Amadea Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.03, 10:30
      kto powiedział tym dziewczętom , że się nadają na fotomodelki ?
      przecież one nawet nie są ładne. straszne kłopoty z cerą, twarze przepalone w
      solarium , z bliska - potworki. do tego te koszmarne makijaże - soczyste róże,
      blee ! różowy w połączeniu z niebieskim !!!
      obleśny Czaruś , obmacujący panienki , dowalający się do Klaudii ( by the way,
      starsznie pyskata się ta gwiazda zrobiła )
      wszystko jest tak żałosne, że aż płakać się chce z głupoty tych pustych
      dziewczątek !
      • Gość: anmanika Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 13:25
        Czy nie macie takiego wrażenia, że zjawisko z pegeeru coraz bardziej
        przypomina TIRówki z wyglądu. Czy to jest ta kaiera o której marzyła?
        • eeddkkaa Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 08.12.03, 14:30
          Opowiedzcie pliiiiz o co chodziło z Czarkiem, przegapiłam ten odcinek, a
          przecież nie powtarzają chyba...?
          • Gość: kubek Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.euro / *.euro-net.pl 08.12.03, 14:48
            no niestety nie powtarzają :) a Czarek pokazał ekskluzywny zakład fryzjerski
            (najlepszy w łodzi jak sam stwierdził - współczuję) , pomacał troszkę
            dorabiając do macania teorię - jeśli dziewczyna się nie wzdryga to nadaje się
            na tancerke erotic - pokazał się jako menago (swoją drogą ciekawe który z
            dziennikarzy bierze w łapę za umieszczanie zdjęć jego "modelek" w gazecie
            no i panie same dały popis lojalności wyzywając jedna drugą od maszkaronów
            (celowała w tym czarkowa gwiazda z włoch) tak sobie to ogladam i myślę czy te
            panie mają siano w głowach , czy nie maja luster czy może ja po prostu nie mam
            gustu :))
            acha i zdanie wygłoszone przez czarka to już kanon będzie :
            "ten biust, przykro mi bardzo , ja nie jestem erotomanem , muszę go zobaczyć
            ze wzgledów zawodowych"
      • Gość: Gluś Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 80.51.247.* 08.12.03, 17:51
        Zgadzam się z Tobą w 100%,one luster nie mają w domu!!!!!!!!!A ta Klaudia!!
        chyba najbrzydsza.
        • Gość: kuku Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.gabo.pl 08.12.03, 23:44
          a ta czarna?która zglosila sie jako modelka a czarek ja wykiwal i zatrudnil
          jako tancerkę? ta cera..jakies 'dziury' ma w twarzy
          ne powiem biust.tyłek swietne.
          co te laski o sobie mysla.no miss się znalazły.rzeczywiscie te makijaze
          fatalne.klaudia miala fajne spodnie:-)))
    • Gość: Lechu. Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać... IP: *.lot.pl 09.12.03, 01:00
      Na początku się śmiałem. Zachodziłem w głowę, co można dać z siebie zrobić za
      forsę. Teraz myślę, że to jedna z wielu polskich tragedii. Tragiczny jest pan
      Czaruś, wypaczony produkt systemu, który może w "wolnym kraju" dawać bezkarnie
      upust swoim zboczeniom. Tragiczne są "modelki" , które pierwszy raz w życiu
      widziały tramwaj w Łodzi, wyrwane z zapadłej wsi do "wielkiego świata", bez
      szans na ludzką egzystencje, nie mówiąc o pracy czy czymś takim. Tragiczna jest
      matka, mówiąca córce, że pozowanie nago i macanie to nic takiego, bo jest z
      tego wiekszy dochód niż jej emerytura... Chyba jednak trzeba zapłakać..
      • wojtek_kosynier Re: Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać... 09.12.03, 08:18
        Mamy tu do czynienia naprawdę, że smutnym obrazem polskiej rzeczywistości, ale
        ja chciałem o czymś innym. Nie widziałem wszystkich odcinków, ale tak jak w
        przypadku innych dokumentów, mam wątpliwości co reagowania na kamerę (była to
        chyba normalna telewizyjna Beta, a nie jakieś małe, ukryte cholerstwo?). Ponoć
        człowiek przyzwyczaja się do jej obecności, ale ja bym się jednak krygował,
        będąc nawet takim chamem jak ten, wiecie... A same dziewczyny? Może liczą, że
        ktoś je w TV zauważy, a może po prostu nie zdają sobie sprawy w procesu
        produkcyjnego. Ciekaw jestem jak oglądając w telewizji „Balladę o lekkim
        zabarwieniu erotycznym” postrzegają same siebie?
        • Gość: Pat Re: Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać... IP: 5.5R1D* / *.pg.com 09.12.03, 14:37
          Obraz zaprezentowany w tym pseudo dokumencie jest taki jak nasze społeczeństwo-
          żałosny.
          Te pseudo modelki i pseudo alfons istnieją dlatego że ktoś tego potrzebuje.
          Są środowiska dla których takie imprezy to świetna zabawa.
          Dla kogo są te występy?
          Dla podobnych im nieszczęśników bez szans na świetlaną przyszłość.
          • Gość: babeczka Re: Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 15:19
            chciałam rzec, że ten obra nie jest lekko zabarwiony ale bardzo
            przejaskarawiony, ale ja ogladam żeby jeszcze bardziej sie utwierdzić że
            totalnie beznadziejni ludzie są wśród nas :(((
          • Gość: babeczka Re: Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 15:19
            chciałam rzec, że ten obraz nie jest lekko zabarwiony ale bardzo
          • Gość: babeczka powiem jedno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 15:20
            chciałam rzec, że ten obraz nie jest lekko zabarwiony ale bardzo
        • Gość: miśka Re: może by tak w kosmetyczkę zainwestowały? IP: 217.96.10.* 09.12.03, 18:58
          czy te laski lustra w domu nie maja? konkretnie Aneta i Ewa, co to chce aby ja
          Klaudią nazywać - he he he ;-)) one mają tak fatalną cerę, że to szok. jakieś
          dzioby, grudy, prosaki - przecież to nadaje się na kilkugodzinną sesję
          czyszczenia u kosmetyczki! wszystko to pokryte grubą warstwą podkładu, tyle że
          pod światło/słońce wszystko na jaw wychodzi, bleee! jeśli na kosmetyczkę ich
          nie stać, to może pan Czarus powinien im zasponsorować albo niech one chociaż
          najtańszy peeling sobie kupią. koszmar!
    • Gość: ha ha Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 20:03
      jednak najlepsze jest to 'dziwwwczyny z nasszzej agencjiii...' Boze gdzie mozna
      znalesc taka debilke?? Teraz juz wiem skad sie biora dowcipy o bladynkach :):)
      I ten skramny i dobrany makijarz ha ha ha BOZE ONA JEST TAKA
      NATURALNAAAAAAAAAAAAAA
      • riki_i Odcinek 11 14.12.03, 22:20
        • riki_i Re: Odcinek 11 14.12.03, 22:24
          Dzisiaj Mończyk vel Bończyk miał ciężki dzień. Przy okazji wyszło na jaw, to
          co od dawna przypuszczałem, czyli fakt, iż Czarna u niego mieszka. Ciekawe czy
          przy okazji pomieszkiwania Klaudii bzykał obie, czy też kazał Czarnej
          wychodzić z domu?!

Sesja zdjęciowa Pani Naturalnej... Ufff masakrystyczne doznanie

Pół litra Pani Beni razem z coca-colą to jest to!
          • Gość: Gość Re: Odcinek 11 IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 22:26
            Brawa dla tej pani co córkę od Mończyka zabrała i po ryju mu ochotę dać.
            Od razu wyczuła co to za miejsce i jak się skończy "kariera" jej córki.
        • Gość: merc Re: Odcinek 11 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.03, 22:24
          No rozczulił mnie ten odcinek do łez.Dana jest wyjatkowa chamowatą az do
          bólu.Monczyk -Bończyk niewiarygodny.Dzieczyny do towarzysstwa i kariera w
          makaronie.Matko Naturalna jest słodka do granic.Profesjonalna.No trzeba o
          siebie dbac.:):):):):):):):):)podobało mi się dzis.
          • Gość: kasia Re: Odcinek 11 IP: *.crowley.pl 14.12.03, 22:33
            Czaruś Bończyk widac przyzwyczajony do takich ekscesów jak wrzaski zdenerwowanych matek ze slamsów. Naturalna-koszmar-ciekawe do
            jakiego pisma pozuje. Własciwie to ciała ma widac zadbane ale ten POTWORNY makijaz, czy to może jakies nowe czasopismo o
            czarownicach????Kaludia rodem z PGR-u już podnosi gaże nono, jeszcze troche i może sie wyrwie od czarusia. Była modelka Bończyka z poorana
            twarza pojedzie na wycieczke i w Egipcie da specjalny wystep walk w kisielu. Dana jak zwykle KOSZMAR, nie wiem skąd się biorą takie babsztyle.
            • Gość: ciotka Re: Odcinek 11 IP: *.chello.pl 14.12.03, 23:08
              jak to na jaki? do playboya zapewne. jej sie zapewne wydaje ze doskonale by tam
              pasowala.
        • lahliq Re: Odcinek 11 15.12.03, 08:27
          Pani Naturalna pozazdrościła swoim pracownicom kariery i postanowiła sama
          zostać "fotomodelkom". Tylko nie mówcie, że ciało fajne! Jakieś takie
          otłuszczone w tyłku i biodrach, zero mięśni i jędrności zaś na reszcie ciała
          skóra niczym wysuszony papier.
          Czarek Mończyk-Bończyk miał już opracowaną metodę na mamuśki: znikał a w odwet
          przychodziła Ilonka. ;) Coś kiepskawo wyglądała bez mejkapu.
          Cera dziewczyn przeraża mnie z odcinka na odcinek bardziej. O urodzie nie
          wspomnę...
          Patent mamuśki jednej z dziewczyn na dobrą imprezę przy coli... Rzecz to nie
          nowa, ale czy jest się czymn chwalić? kobiecie... hmm...

A Czaruś to chyba coraz bardziej nam odsłania kulisy działalności swojej
          agencji... Z początku nic nie było o walkach w makaronie (nawet nie wiedziałam,
          że coś takiego się urządza...). A teraz i makaron i Klaudia jako panienka do
          towarzystwa. Bo po jaką cholerę dwóch "dyrektorów" ("Mój mąż jest z zawodu
          dyrektorem") brało by je na kilka dni do mojego miasta na Targi? Nie wyglądały
          ani na tłumaczki, ani na aasystentki. Tylko pracą "damy do towarzystwa" na
          rentę chyba nie zarobi dziewczyna... ;) Ale jej chyba starczy, że tyle lakierów
          do paznokci ma. ;)
          • Gość: alina Re: Odcinek 11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 15:03
            bez urazy, ale dyrektor to nie zawód tylko pełniona funkcja, moja mam tez
            pełniła te funkcje w przedszkolu ale zawod to przedszkolanka!pzdr.
            • Gość: ola Re: Odcinek 11 IP: *.icpnet.pl 28.01.04, 10:50
              hej, tekst "moj maz jest z zawodu dyrektorem" to cytat z filmu poszukiwany
              poszukiwana, taki wlasnie zart :))
              pozdrawiam
    • Gość: Boleyn Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.acn.pl 14.12.03, 23:00
      Kilka lovely cytatów:
      CZarek: "..żebyś mowiła do mnie po imieniu albo na ty"
      Klaudia o panach z targów: "...ciekawi ludzie. Ciekawą mieli osobowość." A tak
      swoją drogą - restauracje, nocleg w domku, ta historia ma chyba inne
      zakończenie...

Niezła była też sąsiadka w Raduszcu Starym, która dosyć sceptycznie podeszła
      do wizji kariery Klaudii. "Ale czy na rentę dziecko zarobisz?".

Kolejny popis klasy i wyczucia Dany (pierwszy był z uposledzonymi
      dziećmi): "Tam za ścianą są panie z rakiem piersi, więc trzeba się ładnie
      zachowywać, uśmiechać się." Bo jak nie to co? Pogryzą się?

No i pani Benia, która ledwo złapała pracę na czarno, musi spłacić długi i
      wyjść na prostą, ale na pół litra z colą zawsze się znajdzie. I ten żenujący
      spektakl przed Gąsowskim, sorry, Wojtkiem.

Nowa zdobycz Czarka - tragedia, ale matkę ma rewela. Jak się zaczęła
      przepychanka, to bałam się, zeby Ilonka nie wyrżnęła łbem w chromowaną rurę,
      którą specjalnie dla niej Czarek zainstalował. A Pan Rysio cichusieńko
      siedział na kanapie... A Czarek w dżinsowych szortach? Dżizas, i ta panna z
      uwagą, ze matka rujnuje córce karierę...

Joanna Naturalny w "prestiżowym, renomowanym magazynie"... No comments.
      • karolla11 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 14.12.03, 23:32
        taa, sasiadka z Raduszca najlepsza; wydawalo mi sie na poczatku, ze po prostu
        twardo na ziemi stoi, a ona po prostu byla zmartwiona czy mloda na RENTE!
        zarobi.
        I pani Naturalny-pomijajac jej watpliwa urode- czy ona nie zauwazyla, ze troche
        juz zapozno na kariere fotomodelki? No chyba, ze ta sesja to do czasopisma, w
        ktorym licza sie inne walory...
        • karolla11 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 14.12.03, 23:42
          Ale mam wrazenie, ze ta scena z mama jednej z dziewczyn, ktora robi awanture
          monczykowi, to byla dosyc sztuczna.
          • babeczkaa Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 15.12.03, 08:49
            miałam ochotę zawyć....
            Ilonka bez make-upu rzeczywiście lekko blada,nowa zdobycz Czarka taka se,
            żałosna scena z Panem Gąsowskim...i siedzący cicho "pod miotła" fotograf
            Czarka, hehehehe
            • lahliq Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 15.12.03, 08:53
              babeczkaa napisała:

> miałam ochotę zawyć....
              > Ilonka bez make-upu rzeczywiście lekko blada,nowa zdobycz Czarka taka se,
              > żałosna scena z Panem Gąsowskim...i siedzący cicho "pod miotła" fotograf
              > Czarka, hehehehe

Nowa zdobycz Czarka taka se? Piszesz o tej krągławej brunetce od
              mamuśki "Bończyk"? Przecież ona była koszmarna, mówiła jakby nie miała zębów. A
              poza tym naprawdę była nieładna, nawet na tle tych wszystkich koszmarnych
              pseudomodelek.
              A tej Agaty, to mi nawet żal. Zresztą miejsce w Playboyu zajmie jej pani
              Naturalna chyba. ;)
              • Gość: anmanika Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 08:58
                Kofani forumowicze opowiedzcie bardziej starannie co sie wczoraj przydarzylo
                bo nie mialam okazji obejrzec wczorajszego odcinka. Z gory dziekuje
                • lahliq Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 15.12.03, 09:18
                  Fragment znajdziesz w wątku Sonnyego o panu Bończyku. Tak został nazwany Czaruś
                  przez jedną z matek, która był bliska natrzaskania mu po gębie.
                  Poczytaj posty nt. odc. 11-ego, mniej więcej wszystko jest. W każdym razie
                  agencja Czarka zaczyna się jawić jako zwykłyu burdel, ponieważ jego nabytek
                  Klaudia ze wsi Raduszec pochwaliła się, że dwóch dyrektorów zabrało ją z
                  koleżanką na tydzień na targi do Poznania. Dziewczyny mieszkały z nimi w domku
                  i dostawały 150 zł za dzień, a dyrektorzy byli bardzo ciekawi i mieli ciekawą
                  osobowość. A całą robote nagrał Czarek.
              • babeczkaa Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 15.12.03, 09:21
                wiesz ja tak del;ikatna jestem, żeby kogoś nie urazić...itepe, a jeśli już
                mówimy o nie to oprócz tego że zębów nie miała to i ust jej brakło!!!
                i tak miałam ochote zawyć!
                • lahliq Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 15.12.03, 09:27
                  Ale silna była i do walk w makaronie się nadawała. ;)
                  A w ogóle te dziewczyny, które szykowały się do tej walki jakieś nowe były, nie
                  te co wcześniej pokazywano jako Czrka modelki. On ma widocznie dziewczyny
                  podzielone na grupy zadaniowe. ;)
                  • h4l Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 15.12.03, 16:31
                    Wypowiedź Klaudii była niesamowita. Dumna z zakupów (lakiery - tekst ze
                    spławikami) i cytat: "wprowadzam tutaj nową modę" (dotyczy butów). I nie wiem o
                    co chodziło jak mówiła, że "szeroki świat mnie inspiruje" - chyba chciała
                    powiedzieć, że imponuje, bo jeśli na serio inspiruje, to do czego?
                    • Gość: Boleyn Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.acn.pl 15.12.03, 19:31
                      A propos "inspiruje" - Klaudia podsumowując swój wielkomiejski
                      epizod: "...publiczności się podobałam. To mnie bardzo inspirowało".
                      Ale spodnie były git - tak jej się marszczyły przy kolanach i majtały na boki.
                      Działanie z premedytacją - pomyślcie, gdyby nie rozsunięte suwaki nie byłoby
                      widać butów!!!!!
                  • Gość: K.K. Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.03, 19:46
                    Czarek przecież wprost powiedział tej nowej ze się nie nadaje na modelkę bo
                    niema odpowiedniego wzrostu, ale do walk w makaronie i oleju by się dobrze
                    nadawała bo ma nisko umieszczone środek ciężkości (czy cos podobnego) – wydaje
                    mi się ze gdybym był dziewczyną i ktoś cos takiego by mi w oczy powiedział i to
                    przed kamerą to w pysk bym mu strzelił-a albo co najmniej ostro cos
                    dopowiedział-a
                    • Gość: makary Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 193.0.117.* 19.12.03, 12:04

Pani Naturalna w negliżu na sesji foto ("dla prestiżowego pisma")...
                      To nie jest nawet enerdowski pornos, ale już chyba bułgarski
              • Gość: L.A.U. Ale jazda... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.12.03, 14:07
                Nareszcie wiem jak wytrzymać 8 godzin w pracy. Wieczorem kupuję 0,5 litra, małą
                colę i biorę jutro do pracy. Będę wyluzowany i taki wesoły, i inaczej spojrzę
                na to wszystko... A jak wydadzą "Balladę ..." na vhs/dvd, to zrezygnuję z
                kablówki i będę oglądał to w kółko! W między czasie przejrzę eleganckie pismo z
                panią Naturalny na rozkładówce. A propos: czy ona przypadkiem nie jest
                skoligacona z Jokerem (tym od Batmana)?
                • Gość: merc Re: Ale jazda... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.03, 18:55
                  ona jest jokerem
                  • Gość: olej Re: Ale jazda... IP: *.europe.hp.net 17.12.03, 14:26
                    siema,

Ja żałuje ze obejrzalem tylko z 3 odcinki! :( czy moze ktoś wie czy można
                    gdzies wszystkie sciągnąc z sieci czy cos?

pozdr
                    • Gość: balin ogromny strach... IP: *.devs.futuro.pl 20.12.03, 10:34
                      ...napelnil mnie przed kilkoma minutami... ale do rzeczy - wstaje sobie
                      czlowiek w sobote (wreszcie wolne!), glowa troche boli po piatku, woda pilot
                      pstryk cos tam leci w tv... nawet wiem co na tvp2 owsiakowa kreciola... i
                      pytacie co z tego? w kreciole pokazuja jak objezdzali swiat z filmem o
                      woodstocku... montreal, nijork itd. no i kulminacja... krotka migawka z
                      konferencji (chyba w polsce) z owsiakiem i paszkiewiczem nt. filmu... kto
                      siedzi wsrod dziennikarzy???:) oczywiscie najslynniejszy posiadacz warkoczykow
                      po tej stronie tatr mista bonczyk vel monczyk!!! normalnie masakra, co on tam
                      robil chyba najstarsi czechoslowacy nie wiedza... strach tylko ze teraz juz w
                      Twej lodowce nie bedzie lenin a bonczyk/monczyk:P
                      • Gość: gosiik Re: ogromny strach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 10:52
                        co Ty piszesz?! aż mi się wierzyć nie chce, że nasz Czaro wepchnął się m/y
                        dziennikarzy (moze z Klaudią mieli darmowy wjazd za tę sexowną sesję
                        do "Dzinnika Łódzkiego"? ;)
                        a tak serio - przecież Mończyk jest jakimś elektromonterem czy hydraulikiem...
                        macki jego jednak dalej sięgają
                        brrrrr....
                        • Gość: Bea Re: ogromny strach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 08:45
                          ostatnio MOŃCZYKA widziałam na castingu do Playboya w Łodzi, przyszedł z całym
                          swoim stadem KTO GO TAM WPUŚCIŁ ???????? - rozdawał swoje wizytówki (wzięłam na
                          pamiątkę ;) - oprawię ją w czarną ramkę z podpisem "nigdy nie patrz w tę
                          stronę") obiecywał złote góry ale już chyba wszyscy wiedzą jak te "góry"
                          wyglądają
                          • lahliq Re: ogromny strach... 22.12.03, 08:50
                            A co Ty robiłaś na castingu do Playboya? ;) Przeszłas? :)
                            A czxarek tylko się pokaszywał z dziewczynami czy też przyszedł je wystawiać?
                            • Gość: Bea Re: ogromny strach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 10:15
                              Jestem fotomodelką i dlatego byłam na tym castingu z wynikiem pozytywnym :) -
                              zdziwiony(a) ?? ;) ostatnie pytanie jest tendencyjne: jakim cudem dziewczyny od
                              Czarka mogłyby się znaleźć na łamach tego pisma ??? a Mończyk raczej raczej
                              przyszedł wyławiać "nowe talenty" - kiepsko mu szło, większość nie chciała z
                              nim rozmawiać ale facet raczej nie zna słowa NIE - jest bardzo nachalny a co
                              się tyczy dziwczyn; ta Klaudia wcale nie jest z pewnej odległości taka
                              brzydka ;) tzn. figurę ma nawet nawet.
                              • lahliq Re: ogromny strach... 22.12.03, 10:22
                                Wiesz, to są bardzo młode dziewczyny, szczupłe, więc o ładną figurę nietrudno.
                                Gorzej już z urodą, przynajmniej po tym co widzimy na ekranie. Widziałas, więc
                                wiesz o czym mówię: skóra twarzy nadaje się już chygba tylko do przeszczepu,
                                takie dziury i krosty, koszmar. Właśnie! Jak tawzr Klaudii-Ewy prezentowała się
                                z bliska?
                                Rozumiem, że dziewczyny z castingu oglądają "Balladę" i wiedzą jakim to
                                menedżerem jest Czarek. Film mu nie robi dobrej reklamy. Ciekawe co on sam o
                                nim sądzi.

Co do Twojego castingu - pytanie było w tonie żartobliwym, ot. Ale gratuluję
                                wygranej i zyczę okładki. :)
                                Pozdrawiam
                                Lahliq (ona).
    • canseco Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 21.12.03, 22:21
      Nie myślcie sobie - Czaruś jest artystą - ta sam o sobie powiedział...
      • Gość: Wodnik Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.12.03, 22:23
        Czarek i jego poezja "W pewnym momencie poczułem się artystą na zasadzie
        artysty"

:-)))))))))))))))))))
      • Gość: kejti Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:27
        cytat roku:

"na wiosce najbardziej nie lubie inwentarzu, on mnie ignoruje, nigdy nie
        lubilam"
        :D
        i motyw z wiochmenka i butami, nie pamietam dokladnie

k.
        • h4l Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 21.12.03, 22:33
          Czarek dostarcza nam "szczęścia wizualnego":) hmm...
      • Gość: K.K. Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 22:33
        ten serial nie przestaje mnie zadziwac, juz widze Teatr Telewizji w rezyserii
        Czarka Monczyka w rolach glownych maloletnie gwiazdy w makaronie.
        Chyba jestem jakis staromodny? - ale nie pozwililbym obmacywac mojeje pol
        nagiej 16-letniej corki przez starego oblesnego faceta na moich oczach, ze nie
        wspomne o dopingowaniu zapasow w makaronie i sciaganiu staniczka dla podsycenia
        rozrywki..........
        Ludzie powiedzcie ze to nie dzieje sie naprawde, ze ta matka jest tylko
        aktorką..........
    • Gość: fka odcinek 12 IP: *.chello.pl 21.12.03, 22:25
      hmm uwazam ze jeden z lepszych:)))
      zlote usta dla klaudii/ewy - "nigdy sie nie czulam ze jestem na wiosce -
      czulam sie miastowa kobieta, nie lubie intwentarzu"; "buciki - zafascynowalo
      mnie ze swieca na koncu:)"; i najlepsze - "wies to dla mnie pojecie
      wiochmenki, ktora poza inwentarzem nic nie ma"!!! szok
      a czarek jako artysta??:) - poczul sie artysta na zasadzie artysty;)
      i pytanie na poczatku do matki nowej kandydatki: ile ma lat tak miesiacami??

zabraklo jedynie wynurzen naturalnych..
      • Gość: ckw Re: odcinek 12 IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 22:43
        Oooo qwa! Ale max, ogladalem!!

Pare cytatow na goraco:
        "sylwetke ma pozytywna" BonczykMonczyk o nowej dziewoji,przy matce.

Masakra w Raduszcu Starym, czyli Kla-u-dia poszla w takie slowa:
        "zawsze czulam sie miastowa kobieta"
        "nigdy nie lubialam inwentarzu,nie wiem czemu to mnie ignorowalo" [moim zdaniem,
        lingwistyczny maks programu!!!]
        "ja z toba nie moge wspolpracowac!" do matki, na prosbe o pomoc przy obiedzie. A
        teraz jazda o bucikach z czubem "zafascynowalo mnie ze swieca" [!!!]
        Matka Kl-u-dii poslala watpiacemu mezowi cieple slowa: "zamknij ryja, tatus!".
        Dla Kla-u-dii wystepy to "docenienie sie do konca". A "wies to pojecie takiej
        wiochmenki,ktora poza inwentarzem nie ma nic".
        Brawo, dziewoja ze skora przezarta solarem poznala slowo inwentarz!

Niezla tez byla mamusia, ktora kibicowala coreczce naparzajacej sie w makaronie
        (ktory to makaron,po paru rundach przypominal wizualnie posniegowa breje).

Cytaty na goraco, jak ktos przecina odcinki na video to moze potem dokladniejsze
        wersje pusci..
    • Gość: Boleyn Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.acn.pl 21.12.03, 22:34
      Tradycyjnie kilka cytatów:

Klaudia o swoich butach: "mnie zafascynowało to, ze się czubki świecą".
      Klaudia o wsi: "zawsze czułam się taką miastową kobietą", "lubię patrzeć, jak
      ktoś ma inwentarz, ale nie jestem wiochmenką".
      Czarek o swojej nowej ofierze Magdzie, którą nota bene wymacał na oczach
      zachwyconej mamusi: "ona ma tendencję, zeby zaistnieć".
      Rzeczona mamusia po pokazach walk w makaronie: "jestem w pełni
      usatysfakcjonowana z mojej córki".
      Dagmara (ta z wadą wymowy) w rozmowie z logopedą: "uczęszczam na pokazach
      mody".

Klaudia zrobiła się harda i za cholerę nie chce wejść do kurnika, a tym
      bardziej nie będzie skubać kury na rosół. Generalnie Rauszec za bardzo
      zajeżdża jej wiochą. A butów nie zdejmuje nawet w mieszkaniu.
      No i Czarek rozwiązujący górę od bikini dziewczynie (Magdzie) z makaronu...
      Dobrze, ze go trochę zbluzgała, ale obecnej tam mamusi Magdy to zupełnie nie
      przeszkadzało. Pewnie w myślach liczyła już banknoty z Władkiem Jagiełłą,
      które córcia zacznie znosić do domu.

No i smutny wątek z p. Jadzią i podejrzeniem raka piersi. Życie chłoszcze ją z
      każdej strony, ale mam nadzieję, że jakoś wyjdzie na prostą. Szkoda babki.
      matek.
      • Gość: miśka Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 217.96.10.* 22.12.03, 13:32
        > Klaudia zrobiła się harda i za cholerę nie chce wejść do kurnika, a tym
        > bardziej nie będzie skubać kury na rosół.

też bym nie weszła, biorąc pod uwagę, że zaraz jakaś kura straci tam życie.
        a skubać tez bym nie miała najmniejszej ochoty, bleee...
    • dyszkin Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 21.12.03, 22:37
      najlepszy tekst klaudii: najbardziej nie lubie inwentarza, on mnie ignoruje

hehe
      a mnie irytuje klaudia :)
      • Gość: caro Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 00:09
        No nie, żeby jakiś popegerowski inwentarz ignorował "taaaką gwiazdę"?
        A w dziób takiemu inwentarzowi. A "ryja" zamknąć tatusiowi też zdawało mi się,
        że kazała gwiazdeczka a nie mamusia.
        Ps.
        Myślałam, że to biedna, zagubiona dziewczyna, a to prymitywny pustak.We łbie
        miała poprzewracane dużo wcześniej zanim przestała(?) być "wiochmenką"
    • asia1997 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 22.12.03, 00:15
      no co, a Ciebie by kury i kaczki nie ignorowały?:))))
      • Gość: Zio Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 195.245.217.* 22.12.03, 11:27
        Po prawie trzydiestu latach życia, dzięki Klaudii z Raduszca Starego
        zrozumiałem głębię stwierdzenia "zadać szyku"...
        Film nie mieści mi się w głowie!
        Rozumiem Wasze zniesmaczenie Czarkiem i Daną (mam to samo), ale bezapelacyjną
        gwiazdą tej produkcji jest Dżoana Naturalny! I hołd dla niej pruski!
    • lilith76 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 22.12.03, 11:48
      siostrzyczka Klaudii vel Ewy jest o niebo ładniejsza i z większą klasą.
      • Gość: miśka Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 217.96.10.* 22.12.03, 13:30
        to ona ma siostrę? chyba tylko brata małego...
        • Gość: miśka Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 217.96.10.* 22.12.03, 13:37
          czy ta Aneta (randka w ciemno) faktycznie jest studentka farmacji???
          myslalam, że ona ma 8 klas skonczone i dlatego zadaje się z takimi typami jak
          Monczyk, ale skoro jest studentka farmacji - a badz co badz na AM byle glaba
          nie przyjma - to czy nie moze naprawde znalezc lepszej pracy, chocby zamiatac w
          jakiejs aptece poki jest jeszcze studentka, a nie magistrem?
          no normalnie zazylo mnie!
          a skoro jest studentka farmacji to czy nie wie ze na takie problemy z cera
          dobrze robia kremy z kwasami???
    • amadea_22 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 22.12.03, 13:35
      wczorajszy odcinek nie był tak rewelacyjny jak poprzedni, ale jak zwykle
      wszystko w "dobrym guście".
      Czaruś trochę zbastował, z rodzicami chce porozmawiać. Już myślałam , że matka
      Magdzie zabroni brania udziału w tym bagnie, ale nie Mamusia chce córeczkę
      popchnąc w lepszy świat. Rzeczywiście- fantastyczny ! sama piękna jak ....,
      zęby jak wampir i te aspiracje ! kiedyś sama chciałam być modelką, niech ona
      też spróbuje ! teraz nawodoczniej spełnia się poprzez "występy" córeczki. Magda-
      niczego sobie, zgrabna, ale zgryz to ma krzywy na maksa ! tu Czaruś dobrze jej
      w zęby pozaglądał i nie tylko :-)
      Walki w makaronie- chyba tylko na początku to makaron przypominało, potem
      zrobiła się jakaś wstrętna breja ,dziewczyny się w tym taplające- żenada +
      Mamusia robiąca zdjęcia - no po prostu super pamiątka na przyszłośc !
      Klaudia- o tak ! ona jest dobra, ale proszę , nie pokazujcie jej z bliska,
      jej twarz, brrr ! ohyda. "piękne" buty- o widzisz, świecą tu na czubkach ! czy
      ona w nich również sypia i kąpiel bierze ? ubiór adekwatny do rozumu i te
      teksty - Klaudia z odcinka na odcinek jest coraz lepsza.
      jak można powiedzieć do ojca- "zamknij ryja " ? przecież za taki tekst powinna
      w pysk dostać.
      Siostra Klaudii jest od niej ładniejsza i przede wszystkim nie ma takich
      koszmarnych problemów z cerą!!!!

dziewczyna ,która mierzy w filmówkę- masakra ! jak czytała tekst o krowie to
      myślałam że ona udaje albo że tam jest tak napisane. później dotarło do mnie,
      że ona ma taką wymowę. horror

• Gość: miśka Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 217.96.10.* 22.12.03, 13:42
        he he he "inwentarz mnie ignoruje" ;)))
        byłam pare razy na wsi i mnie tez ignorowal ;)) no ale ja przeciez nie jestem
        gwiazda i nie chodze w butach po mieszkaniu i na wycieczki w plener=bloto
        zakladam martensy, a nie obuw na szpilkach ;)
        taekst do ojca tez byl niezly "zamknij ryja" jeszcze przed kamerami w dodatku,
        pieknie! a to sasiedzi z wyruchanych pegeerow maja ubaw przed TV ;)
        a matka tej gowniarki, ktora jej fotki podczas walk w makaronie robila! - w sam
        raz do pokazania babci na wigilii te zdjecia ;)))
        w dodatku jej dom na meline nie wygladal, czyli nie rozbiera sie zeby miec na
        chleb, ale daje Czarkowi cyce macac, bo na kariere liczy, buhahahaha ;))
        • Gość: miśka Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 217.96.10.* 22.12.03, 13:45
          a powiedzcie mi jeszcze jakie byly komentarze kolezanek Ewy-Klaudii nt. jej
          zdjec z sutkiem na wierzchu, bo mi telefon akurat zadzwonil i tego kawalka nie
          widzialam ;(
          • dobbi Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 22.12.03, 17:20
            ta ladna powiedziala do kaludi-ewy ze ona wstydzilaby sie tak pokazac, na co
            klaudia-ewa stwierdzila odkrywczo "bo jestes inna", hm...ciekawe skad
            wiedziala...
            natomiast na stwierdzenie ze inwentarz IGNORUJE wiochmenke, zwariowalam i
            modlilam sie w ducu zeby ktos z moich znajomych to tez ogladal zebym miala z
            kim przezywac to calymi dniami...

"ja sie tej pani boje"

Gość portalu: miśka napisał(a):

> a powiedzcie mi jeszcze jakie byly komentarze kolezanek Ewy-Klaudii nt. jej
            > zdjec z sutkiem na wierzchu, bo mi telefon akurat zadzwonil i tego kawalka
            nie
            > widzialam ;(
            • h4l Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 22.12.03, 21:27
              Nie pamietam dokładnie, ale tam padł chyba jeszcze taki tekst, że "jesteś inna,
              bo masz chłopaka".
        • veritas Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 22.12.03, 16:41
          Nie oglądałam wszystkich odcinków, ale ostatni i ten w którym matka niedoszłej
          zawodniczki w kisielu zrugała Czarka widziałam. I szczerze mówiąc najbardziej
          dziwią mnie powody, dla których [niektóre] dziewczyny dla Mończyka pracują.
          Mogę zrozumieć, ze ktoś nie ma w ogóle widoków na pracę, a musi w końcu z
          czegoś żyć i dlatego zgadza się paradować pół nago czy walczyć w makaronie w
          kiepskich dyskotekach. Bywa. Natomiast z programu widać, ze niektóre dziewczyny
          (np. ta, która zdziwiła się, że mama zawodniczki "uniemożliwia córce karierę)
          czy niektórzy ich rodzice (w końcu ludzie dorośli i z większym doświadczeniem
          życiowym) liczą na zrobienie w ten sposób kariery.
          "Głupota ludzka i wszechświat nie mają granic. Z tym, że co do wszechświata nie
          mam pewności" - A. Einstein
          • lahliq Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 23.12.03, 08:45
            veritas napisała:

> Nie oglądałam wszystkich odcinków, ale ostatni i ten w którym matka
            niedoszłej
            > zawodniczki w kisielu zrugała Czarka widziałam. I szczerze mówiąc najbardziej
            > dziwią mnie powody, dla których [niektóre] dziewczyny dla Mończyka pracują.
            > Mogę zrozumieć, ze ktoś nie ma w ogóle widoków na pracę, a musi w końcu z
            > czegoś żyć i dlatego zgadza się paradować pół nago czy walczyć w makaronie w
            > kiepskich dyskotekach. Bywa. Natomiast z programu widać, ze niektóre
            dziewczyny
            >
            > (np. ta, która zdziwiła się, że mama zawodniczki "uniemożliwia córce karierę)
            > czy niektórzy ich rodzice (w końcu ludzie dorośli i z większym doświadczeniem
            > życiowym) liczą na zrobienie w ten sposób kariery.
            > "Głupota ludzka i wszechświat nie mają granic. Z tym, że co do wszechświata
            nie
            >
            > mam pewności" - A. Einstein

I właśnie sobie odpowiedziałas na pytanie dlaczego one to robią. :) Pamiętajmy,
            że te dziewczyny zyją w innym świecie niż my: nie studiują i nie pracują na
            takich stanowiskach jak my. Dla nich szczytem marzeń jest "praca w biurze".
            Obojętnie jaka, byleby W BIURZE! To już jest dla nich nobilitacja. Zapewne nie
            mają dostępu do internetu a wiadomości o świecie opierają na gazetach
            typu "Naj" czy "Na żywo". Może wiedzą kim jest prezydent, ale jakie stanowisko
            pełni Leszek Miller - obawiam się, że już z tym miałyby problemy.
            Poza tym czy my chodzimy na dyskoteki, gdzie odbywają się walki w makaronie?
            Gdyby nie ten film, nie miałabym pojęcia o takiej rozrywce. Są ludzie, kt.órym
            się to podoba, bawią się przy tym i są dziewczyny, które chcą być w tych
            walkach oglądane. Wydaje im się, że ktoś je zauważy i wyciągnie z makaronu do
            błota, potem wsadzi w kisiel a na koniec w kreację od Ewy Minge (choć nazwisko
            pewnie im też obce). Wszyscy marzymy o bogactwie i dostatku, tylko wybieramy
            inne drogi.

• Gość: kejti Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 12:22
              bardzo madra refelksja lahliq , zgadzam sie z toba w pelni.

pozdrawiam
              kejti
              • Gość: trampek Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.it-net.pl 23.12.03, 18:19
                dodatkowym smaczkiem tego programu jest fakt , że na tych dyskotekach leciała
                już 2gi raz piosenka "woda,woda,woda" zespołu "Sex Bomba" - czołowego zespołu
                skins z czasów prl-u :D
                • Gość: kasia Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 213.216.85.* 23.12.03, 18:44
                  ciekawe ze Klaudia na początku miła naprawde w miare ok cerę , może Mończyk zaraża czyms swoje panny?
                  • Gość: sawa Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 13:46
                    Czarek inwestuję w swoją Klaudię i może jakieś turbo solarium po znajomości,
                    a siostra Klaudi o niebo ładniejsza i mam nadzieję, że mądrzejsza.
                    • dobbi Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 25.12.03, 14:04

mi sie wydaje ze to nie byla jej siostra....

Gość portalu: sawa napisał(a):

> Czarek inwestuję w swoją Klaudię i może jakieś turbo solarium po znajomości,
                      > a siostra Klaudi o niebo ładniejsza i mam nadzieję, że mądrzejsza.
                • Gość: gosia Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.legionowo.eu.org 25.12.03, 14:34
                  małe sprostowanie - pochodzę z tego samego msta co Sex Bomba
                  nigdy nie był to zespół skinów - małe zamieszanie wprowadziła piosenka dla
                  żołnierzy "dziewczyny kochajcie łysych"
                  zawsze byli festynami, a teraz są po prostu starszymi panami ;)

a na imprezkach w remizach leci chyba nie "woda, woda", tylko coś w stylu -
                  "mariola się kąpie w kisielu.."
                  • Gość: aga Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.03, 18:59
                    a juz za 2 dni kolejny odcinek!!!!
                  • Gość: tyssol Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 21:34
                    to leciało tak" mariola walczy w kisieluuuu.."
                    • saralee Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 28.12.03, 21:25
                      już za kilkanaście minut kolejna porcja rozrywki :)
            • veritas Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 29.12.03, 09:45
              Tak wiem, cytat nie był przypadkowy.
              Dużo głupoty ludzkiej już w życiu widziałam, ale nadal potrafi mnie zadziwiać.
    • Gość: mill Pan Rysio - nagabywacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 21:59
      Totalny odjazd! Pan Rysio na ulicach zaczepia dziewczyny i pyta, czy nie
      chciałyby spróbować sił jako modelki. Bełkocze, jąka się, pokrętne tłumaczenia,
      tłuste włosy, prezencja żula. Niezły koleś. A ta dziewczyna, jak się zdziwiła,
      jak Rysio powiedział, że jest forografem;)))
      • Gość: Kasia Re: Pan Rysio - nagabywacz IP: 213.216.85.* 28.12.03, 22:16
        To była bomba!!!
        Ja bym w zyciu nie dała sie wciągnąć w rozmowę z takim zulem.
        Klaudia nauczyła sie po włosku , sliczna, całować i łóżko i juz jej nie ma, ale
        czad
        • Gość: mill Re: Pan Rysio - nagabywacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 22:27
          A matka Klaudii żałosna. Jak podkreślała ważkość słowa "łożko". W fachu Klaudii
          raczej nie trzeba wiele rozmawiać;)
          • Gość: Kasia Re: Pan Rysio - nagabywacz IP: 213.216.85.* 28.12.03, 22:50
            miejmy nadzieje że nikt jej nie wywłókł do jakiegos burdello
            • Gość: mama Re: Pan Rysio - nagabywacz IP: *.acn.pl 28.12.03, 23:54
              Bardzo ładnie pokazali numer telefonu tej Klaudii i kilka pewnie równie
              fajnych "adresów" z notatnika Czarka... zaraz dzwonię do Klaudii!
              • Gość: Kasia Re: Pan Rysio - nagabywacz IP: 213.216.85.* 29.12.03, 00:33
                Faktycznie masz racje ehehehehehe,obłęd. Program jest the best ale faktycznie brakuje państwa naturalnych bueheheheheh
            • babeczkaa Dziś tak sobie było :((( 28.12.03, 23:58
              dzisiejszy odcinek Noweli byl smętny...nie bardzo mi się podobał. A co z
              Państwem Naturanlymi? Zorientowali sie, że są wyśmiewani i zrezygnowali?
              Do siego Roku
              Babeczkaa
              • Gość: caro Re: gdzie jest Klaudia? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 00:25
                No, no, ale sie porobiło!!
                Gdzie jest Klaudia?
                Typujcie możliwe wersje wydarzeń.
                Ja stawiam na :
                1.Klaudia pojechała na targ szukać jakiegoś pana "dyrektora", bo jeden na
                targach w Poznaniu tak ją zaintrygował, że ona już bez tego "intrygowania" żyć
                nie może.
                2.Wkurzyła się na inwentarz, który już ja kompletnie zignorował i pojechała
                sie "odwiochmenić" patrząc na tramwaje.
                3.Pojechała do Włoch postudiować słowo "łóżko" w bardziej namacalnej wersji
                • Gość: Kasia Re: gdzie jest Klaudia? IP: 213.216.85.* 29.12.03, 00:34
                  stawiam na wersje trzecią hehehe
                  • Gość: Witch Re: gdzie jest Klaudia? IP: *.strzyzow.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 02:52
                    A ja myślę że chciała sprawdzić czy włoski inwentarz tez ją zignoruje.W ogóle
                    to jestem od dziś fanką pana Rysia, który z takim wdziękiem i profesjonalizmem
                    opowiadał zaczepionej na ulicy pannie o "agencji cezary". Czaruś wyglądał
                    wspaniale demonstrując jak należy wić sie przy rurze, szkoda jeszcze że nie
                    przymierza sobie tych unijnych majtek i staniczków-zresztą kto to wie:) A
                    widzieliście jakie miał sliczne klapeczki?:) Zmieniłabym czołówkę programu, bo
                    jak ten burak mówi że dziewczyny=towar taki jak papierosy itp, to mnie szlag
                    trafia.Do kamieniołomów razem z Mończykiem! pozdrawiam:)
                    • Gość: Zio Re: gdzie jest Klaudia? IP: 195.245.217.* 29.12.03, 07:42
                      A co to było "zakryte w Playboy`u"???(Matula przecudnej Anetki prasę
                      dostarczyła)
                      Psiupsiusia?
                      Błagam! Powiedzcie! Tak się śmiałem, że mi żyły wyszły i zapomniałem...
                      • Gość: balin Re: gdzie jest Klaudia? IP: *.devs.futuro.pl 29.12.03, 10:37
                        dokladnie jak "psipsiusia" bedzie zakryta to wszycho luuuuz:)!!!!!
                      • moniq_c Re: gdzie jest Klaudia? 29.12.03, 12:21
                        Gość portalu: Zio napisał(a):

> A co to było "zakryte w Playboy`u"???(Matula przecudnej Anetki prasę
                        > dostarczyła)
                        > Psiupsiusia?
                        > Błagam! Powiedzcie! Tak się śmiałem, że mi żyły wyszły i zapomniałem...
                        PSIPSIUSIA !!!!!!!!!!!
                        pzdr
      • Gość: pi Odcinek 13 -CYTATY!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.03, 10:59
        "Ten biust przykro mi bardzo ja nie jestem erotomanem muszę go zobaczyć ze
        względów zawodowych." - Mończyk

Aneta - "Chciałabym pozować do Playboya dostać jakiekolwiek wynagrodzenie i móc
        zapłacić za szkołę"

Claudia - "Kiedy byłam w Poznaniu poznałam na targach Włocha. Po przyjeździe z
        tych targów pierwsze mi w głowie to właśnie język włoski"

Mama Claudii, podczas gdy cówka wkówa ważne włoskie słówka - " Jak pracowałam tu
        w szwalni butów(...) Tam był taki Dżulio i Małro. Boże jacy oni byli śliczni.
        Jedna babka , ona tak się w nim zakochała, że aż pasek od butów krzywo przyszyła
        i puściła dalej"

"romans jakiś miłosny" - brat?kolega? Claudii.

Claudia zna już kilka nowych słówek - Bella korina - ładna, baciare - całować "a
        łóżko" - pyta zapobiegliwa mamusia - "Bo wydaje mi się będzie ważne" "Szukaj to
        łóżko", "to ważne słowo"

Imponujący monolog p. Ryśka - fotografa

"Nie jestem taki nachalny że ten, a że na pierwszym spotkaniu namawiam je do
        wzięcia do akt. Mówię na jej po prostu, że chcę zrobić jej zdjęcia, ale nie akty
        tylko normalne zdjęcia w plenerzefotograficznym w kostiumie kąpielowym, żeby
        dziewczyna się nie zraziła?wystraszyła? . Innym żeby na pierwszej jakbym walnął
        taką odpowiedź, to od razu ostrą na pierwszy rzut oka no to wtedy dziewczyna się
        źle by ode mnie wyobraźniemiała na przykład o jakiś zboczeniec albo
        niezboczeniec, na tego, tylko namawia mnie na akta żeby chciał te?se? zdjęcia
        oplakatować na przykład na ten" uufff...
        " Ja jestem uczciwym fotografem, ja nigdy dziewczyny nie wykorzystuję, także
        uważam, że nie wiem jak inne dziewczyny na mój temat mogą się wypowiadać, ale ja
        tak nie będę się przechwalał, ale tak nie wykorzystuję dziewczyny".

Mama Anety, przeglądając z córką czasopismo - Playboy " Właśnie o takim czymś
        marzyłaś, fajne mówię ci i wcale nie jest takie tragiczne , bo jest psipsiusia
        zakryta"
        Aneta - "Jest tu jakiś telefon?"
        Ja proponuję od razu zgłosić się do "Twojego Stylu" - "elle" - przecież to
        takie proste - przecież przeD taką olśniewającą twarzą padnie nawet Marcin Tyszka.
        Tak jak zawsze Anetę lubiła - to teraz trochę mi przeszło.

Sprawą koleżanki p. Jadzi, którą zwolnili - powinien się zająć sąd. Myślę że w
        takich drastycznych przypadkach tv, która kręci ten serial nie powinna pozostać
        obojętna.

Aha i rozmowa Ilony z matka - żenada. według mnie ta dziewczyna to zwyczajna
        prostytutka.
        • issis Re: Odcinek 13 -CYTATY!!! 29.12.03, 11:13
          Gość portalu: pi napisał(a):

> Aha i rozmowa Ilony z matka - żenada. według mnie ta dziewczyna to zwyczajna
          > prostytutka.

Napiszcie co było w tej rozmowie, please...
          Przez męża - fana serialu 24 godziny, nie moge nigdy zobaczyć Ballady,
          przełączam tylko na reklamach i w miejscach długich rozmów.
        • yagienka Re: Odcinek 13 -CYTATY!!! 29.12.03, 17:05
          > Mama Anety, przeglądając z córką czasopismo - Playboy " Właśnie o takim czymś
          > marzyłaś, fajne mówię ci i wcale nie jest takie tragiczne , bo jest psipsiusi
          > a
          > zakryta"

w przypadku Anety, to nie "psipsiusia" ;)) powinna być zakryta, ale pachy, bo
          nieogolone miała, bleeeeeeeeee...
        • Gość: K.K. Re: Odcinek 13 -CYTATY!!! Agencja Czarka??? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 20:01
          ciekay byl fragment jak modelka zaczepiona na ulicy zaczela wypytywac Rysia dla
          kogo on wlasciwie pracuje, dla jakiej agencji? - on na
          eeeeeee.......hhhhhhmmmmmm..... no dla eeeee........ :) Czyli ta agencja
          Czarka to sciema, niema takiej agencji, Czarek lewizne kręci? Od 1 odcinka mowi
          ze ma od 20 lat agencje a wychodzi na to ze robi to wszystko na CZARNO,
          podobnie jak profezjonaliny fotograf Rysio.
          A widzieliscie jakim samochodem jezdzi Czarek? z tego co mowil to robi to tylko
          dla biednych dziweczyn aby im pomoc i niema prawie nic z tego:) a ma o ile
          dobrz zauwazylem ze 2-3 odcinki temu to ma luksusowego (srenio) Rover'a 600
          Ciekawe skad? skoro robi to wszystko dla dziwczyn, ktorym placi 10 zloty za noc
          zapasów w makaronie
        • Gość: Biedron Re: Odcinek 13 -CYTATY!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.04, 17:30
          no pan Rysio jest niezły i pozowanie do "akt" buahahaa
        • Gość: nowa Re: Odcinek 13 -CYTATY!!! IP: 62.233.231.* 29.01.04, 23:48
          APEL Do ORGANÓW ŚCIGANIA W CAŁYM KRAJU!!!!!!!!!!!!!! BŁAGAM PRZYSKRZYŃCIE TEGO
          MOŃCZYKA_CAŁA POLSKA NA TO CZEKA!!!!!
    • Gość: roan Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.12.03, 09:43
      A mnie zasmucił wątek pani Beni, która straciła nagle pracę. Widzieliście?,
      nawet jej mąż otarł łzę...
      Anetka uwierzyła w siebie i to na pewno zasługa Czarka...
      No i ILona w wydaniu domowym, no, no no... Zwyczajna kochająca córka(tyle że z
      niezwyczajnym zajęciem) i jeszcze bardziej kochająca matka(wzruszyłam się,
      szczerze)
      • Gość: Boleyn Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.strictepr.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 10:26
        Dobry był wątek zwierzeń pana Rysia: "Muszę nieskromnie powiedzieć, ze nie
        wykorzystuję dziewcząt". Buahahaha!!!!!!!!

A jak panna na ulicy spytała o "portfolio", to aż się spociłam z nerwów czy
        Rysio zrozumie nowe trudne słowo, ale zgrabnie wybrnął z sytuacji!!!

Ilonka w domowym wydaniu: matka, która nie chce pokazac twarzy i to nie ze
        względu na skromność, tylko ze wstydu - córcia we włoskich burdelach. Co by
        powiedziały panie w przychodni... Staruszka przerabia bieliznę erotczną dla
        córki, bo dzieki temu maja mieszkanie i co do gara włozyć, a w normalych
        okolicznościach pewnie by nawet nie chciała na nią (oczywiście bieliznę)
        splunąć, bo to świństwo. Nie osądzam. Poprostu smutne.
        (A propos: czemu Ilonka z uporem maniaka mówi "Italia", a nie np. "Włochy"?
        Pewnie Italia brzmi lepiej...)

• Gość: Y Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 62.233.175.* 29.12.03, 12:27
          Mowcie ino chyzo lotrzyki coscie z Klaudia zrobily albo wam bokow przypieke!
          AAAAARGH!!!
          A tak! Bokow przypieke...

Jaka jest, taka jest ale ciekaw jestem okrutnie czy aby cala i zdrowa.
          Fotograf- pierwsza liga;-) Smialem sie jak dawno gdy z mysliwego zamienil sie w
          zwierzyne i nie wiedzial jak sie wylgac dziewczynie z troszeczke wiekszym
          pojeciem niz te biedaczyska z miejsc, ktorych nawet na mapach wojskowych nie
          ma;-)
          • yagienka Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 29.12.03, 17:07
            > Fotograf- pierwsza liga;-) Smialem sie jak dawno gdy z mysliwego zamienil sie
            w
            >
            > zwierzyne i nie wiedzial jak sie wylgac dziewczynie z troszeczke wiekszym
            > pojeciem niz te biedaczyska z miejsc, ktorych nawet na mapach wojskowych nie
            > ma;-)

taaak, to było piękne ;)
            ale jak to - agencja Cezary? to już nie Teatr tańca i mody... ?
      • yagienka Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 29.12.03, 17:10
        Gość portalu: roan napisał(a):

> A mnie zasmucił wątek pani Beni, która straciła nagle pracę. Widzieliście?,
        > nawet jej mąż otarł łzę...

smutne, to fakt, ale dlaczego tę pracę straciła, jak myślicie? bo ja obstawiam,
        że pracodawcy obejrzeli odcinek, w którym pani Benia tak sprytnie wódeczkę do
        coli dolewa!
        "i to ludzie na stanowiskach urzędniczych" - dlatego właśnie, że na
        urzędniczych, to nie chcą żeby dzieckiem się alkoholiczka opiekowała!
        • Gość: roan Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.03, 18:39
          Wiesz, ja też myślę, że to mogła być ta przyczyna, choć wydaje mi się, że to
          było kręcone na tyle wcześniej, że nie mieli szansy tego widzieć w tv. Prędzej
          wyczuli woń alkoholu do kobiety, może walnęła se drina w robocie, przecież
          wódki w coli nie widać...(a może Benia nie mówi prawdy, może jej wyjaśnili
          dlaczego ją zwalniają, ale że wstyd się przyznać nawet przed mężem i córką to
          lepiej krzyczeć, że wywalają bez słowa)

Ale ta ich rozpacz autentyczna bardzo...
        • lahliq Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 30.12.03, 09:42
          Yagienka, nie było szans by zobaczyli ją w tv. Ale o co naprawdę poszło to
          wiedzą tylko ci pracodawcy i pani Jadzia. Pracowała na czarno więc mogli
          podziękować jej z dnia na dzień. Takie teraz czasy.
          A co to był za facet? Jej mąż?
        • Gość: mm Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 14:02
          kochana, to nie reality show - to się nie dzieje na żywo ;) pracodawcy nie
          mogli więc pani Beni w akcji w tvp obejrzeć
          zapewne kobiecina za kołnierz nie wylewała, a że i pracodawcy (nawet na
          wysokich stanowiskach - cyt.) chamy są, to i ją zwolnili;
          przykre
          • Gość: Kasia Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 213.216.85.* 30.12.03, 17:08
            Ja bym nie chciała mieć za opiekunie do dziecka kobiety która wystepuję w
            telewizji bo jej córka tańczy w makaronie, czy nie wiecie ze to chodzi o
            dziecko? Pomyslcie o swoich pociechach a potem o wielkiej toleracji bo ja bylam
            w doborze opiekunki najmniej tolerancyjna osoba na swiecie
        • ruda_szczurka Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 01.01.04, 18:14
          i tak to wlaśnie z rozrywkowej Beni, popijajacej drina na imprezie zrobiono
          alkoholiczke...
    • interista4 Czerek-śledczy, Klaudia i Rysio w konkurach 04.01.04, 22:09
      Czaruś w końcu znalazł Klaudię. Co za cham! Wpakował się do mieszkania i zdjął
      z niej kołdrę. Kto go tam wpuścił? Klaudia chyba zmęczona pracą w Italii, ale
      najważniejsze, że Euro przywozi;) Prawie Czarkowi mordę obili na wsi;)

Była studentka polonistyki, a obecnie, dzięki Rysiowi, gwiazda tańca
      erotycznego i zajęć pokrewnych chciała wyswatać pana Rysia ze swoją matką
      chyba. Ale Rysio miał raczej ochotę na byłą studentkę. Mogłaby mu jakoś okazać
      wdzięczność;)
      • Gość: keke Re: Czerek-śledczy, Klaudia i Rysio w konkurach IP: *.crowley.pl 04.01.04, 22:30
        a biedna pani naturalny nie miała sesji w prestiżowym miesięczniku,
        buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)
        • Gość: K.K. Re: prosze o streszczenie pierwszyh 10 minut IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 22:50
          Namiętnie śledzę losy tej całej menażerii, wiedziałem wszystkie odcinki, ale
          dziś się spóźniłem o około 10 minut, proszę o streszczenie co się działo przed
          amorami pana fotografa Rysia z tą niewiastą ;-) Trafiłem na moment jak ktoś z
          tego pokoju Rysiowi mówił żeby nie czekał z ożenkiem bo jak będzie stary to
          będzie mu ciężko samemu (czy coś takiego) – ale patrząc na rysia to wydaje mi
          się ze on już nie jest młodzieniaszkiem.
          • olektrolek Re: prosze o streszczenie pierwszyh 10 minut 05.01.04, 00:53
            Może nie pokolei ale odcienk wyglądał tak:
            1. czaruś szuka namiętnie Klaudii - i z biegiem odcinka wychodzi na wierzch
            jakiś ohydny spisek - kaludia ma go w dupie o czym utwierdza widzów ostatnie
            słowo w tym odcinku, cytuję: "Spierdalaj". Cała familia (nawet dziadzio, który
            nie ścieli łóżka bo wdowiec) popiera ją w tym zamyśle.
            2. Pani Jadzia i Pani Benia myślą o założeniu biznesu i o zgrozo(!) juz na
            pierwszym kroku w urzędzie Miasta spotykają przeszkodę w postaci konieczności
            ukończenia kursu ABC BIZNESU, którego (jak przyznaje z rozbrajającą szczerością
            urzędnik) już w tym roku nie będzie, a który jest przez ten sam urząd
            wymagany(!). Nie zgadzam się jednoczesnie z postami robiącymi z pani Beni
            pijaczki - kobieta za dużo powiedziała w złym momencie (akurat był
            festyn/impreza jakaś) - i prewnie trochę dodała.

3. Czaruś wcale nie jeździ tym Roverem w wersji luksusowej - podczas wyjazdu z
            pod bloku wychodzi na to, że autko niedawno było stuknięte i kiepsko
            zalakierowane/zaprawione na lewym przednim błotniku.
            4. Pan Rysio - zwierzenia cz.II. Gość nie ma ochoty na swatanie ze starą
            opiekunką matki Ilony, która w dodatku ma poniedziałki, piatki i środy zajęte.
            rysio jest poza tym kurturarny bo nie będzie wydzwaniał jak późno wraca z 'akt'.
            Wudać natomiast miętę Rysia do Ilony, która niestety wygląda na to, że we
            Włoszech jest zwykłą kurwą.

Dla mnie zagadką odcinka jest: dlaczego zachowanie Klaudii w stosunku do
            Czarusia zmieniło się o 180stopni?
            Odpowiedź nasuwają mi się dwie:
            - czaruś dał się Klaudii tak do wiwatu, że po powrocie do domu załamała się i
            juz nie ma siły wrócić do Czarusia z powrotem - to by było smutne,
            - Klaudia została zaproszona przez 'Włocha' na występy do swojego kraju, gdze
            ma płacone w grubych euro ;-). Widocznie praca nie wymaga szerokiej znajomosci
            języka obcego ;-). Jeśli tak się stało i kaludia nie raczyła poinformować
            Czarusia o tym, że ma już nowgo opiekuna to faktycznie od początku było ona nie
            zagubioną w wielkim świecie dziewczyną a po prostu pustą, niewdzięczną kretynką.
        • Gość: mago Re: Czerek-śledczy, Klaudia i Rysio w konkurach IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 04.01.04, 23:21
          > a biedna pani naturalny nie miała sesji w prestiżowym miesięczniku,
          > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)
          A mnie się jednak zdaje, że miała, tylko trochę wcześniej. Będąc u mojego
          brata w święta, wpadł mi w ręce "świerszczyk" o tytule (chyba) "Nastolatki",
          i w nim rozbierane zdjęcia- jak sądze z podobieństwa- pani Naturalny(ej), tylko
          kolor włosów się nie zgadzał, bo tamta dziewczyna miała brązowe, poza tym
          podobieństwo było uderzające.Tylko miesięcznik zdaje się mało prestiżowy... :)

• Gość: Bywalec Re: Czerek-śledczy, Klaudia i Rysio w konkurach IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 06.01.04, 17:51
          Taki talent jak pan Rysio nie powinien się marnować i fotografować jakichś
          powykrzywianych dziewuszek z upadłych PGRów. Mam nadzieje, że to on zrobi
          zdjęcia do kalendarza Pirelli na przyszły rok.

Co do agencji Naturalnych polecam artykuł o nich na stronach katowickiej GW:

miasta.gazeta.pl/katowice/1,35055,1849518.html
    • Gość: jokasty Coraz ciekawiej IP: 212.14.60.* 05.01.04, 06:41
      Czarus na chama zrobil wbite do chaty Klaudii/Ewy, zdjal z niej koldre (spala w
      bieliznie jakby prosto z pokazu) i uslyszal: "Spier.." - czemu drzwi do
      mieszkania byly otwarte i czemu nikt z domownikow nie zareagowal?
      Mialem straszna nadzieje ze "wyruchane pegerusy z Raduszca" mu obija ryja - ale
      Czarus nie penia nic - nie z takich opresji juz wychodzil.
      Dwa slowa ktore mnie rozwalily: standardowe ".. bedzie pani miala bynajmniej na
      drobne wydatki" (zdaje sie ze urzednik z posredniaka) i w ofercie pracy "trzeba
      sie znac na BIBLIOTEKAROZNASTWIE" - Rewelacja! Takie cos mnie nie ignoruje,
      wrecz przeciwnie!
      No i Naturalni - czy to jest naprawde malzenstwo? Ona mu dopier.., dziewuchy
      maja ubaw a On stoi i glupio sie smieje jak ciota...
      Pan Rysio pokazal ludzka twarz jak sie zaczal zwierzac i opowiadac i swojej
      milosci z mlodosci.
      • Gość: L.A.U. Re: Coraz ciekawiej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.01.04, 10:16
        Opuściłem sobie do tej pory jeden odcinek. Jak to oglądam, to się zajebiście
        bawię, potem sobie robię powtórkę, żeby mi nic nie umknęło, bawię się jeszcze
        lepiej. Rano w pon czytam te wpisy i mi wcale nie jest do śmiechu. Jakiś fiut z
        warkoczami, zadufany w sobie), wpieprza się wszędzie bez pukania. Całą wieś (a
        nawet kilka) obleciał i nic. Laski szukają pracy, nie dość, że prezentują
        raczej niewysoki poziom, to jeszcze wybrzydzają, paskudne pchają sie do
        Playboya(!!!!). O zgrozo, normalnie relacja z Marsa (przepraszam Marsjan).
        • olektrolek Re: Coraz ciekawiej 05.01.04, 10:52
          a gdzie można obejrzeć te powtórki?
          • lahliq Powtórki 05.01.04, 11:12
            Jak na razie chyba tylko u LAU w domu. Ewentulanie u mnie. ;)
            zapewne za czas jakiś puszczą na TV Polonia, na razie jednak nigdzie nie
            powtarzają. Staraj się więc nie przegapić bo już chyba wiele do końca nie
            zostało. Wg informacji Naturalnych miało byc coś ok. 20-tu odcinków.
      • giga28 Re: Coraz ciekawiej 05.01.04, 10:18
        Ciekawe co dalek będzie z Czarusiem i Klaudunią ??? Wydaje mi się że ten
        szmaciarz Ją wykorzystał i dlatego ona nie chce do niego wrócić , zresztą on
        taki nieprzyjemny że strach .... !!!! Dajcie następny odcinek .......
        • Gość: L.A.U. Re: Coraz ciekawiej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.01.04, 11:44
          Mi się wydaje, że ten alfons Bończyk/Mończyk czuje, że Klałdja z Raduszca może
          trochę zarobić i wkurza go myśl, że nie będzie miał z tego działki. Wreszcie go
          ktoś wydymał, no i jeszcze raz okazało się, że w szołbiznesie piękne kobiety;))
          są wyjątkowo cwane (a zwłaszcza te w butach z czubem:)))).
          Powtórki są na razie tylko u mnie, niestety kasuję je po paru dniach. Na
          stronach TVP jest info, że to 12odcinkowa nowela (???).
          No i jeszcze jedno: czy nie wydaje Wam się dziwne to jego wejście do Klałdji
          do domu? Drzwi otwarte, zero ludzi w domu, jej reakcja też trochę dziwna (jak
          by mnie obudziła ekipa telewizyjna np. z panią Naturalny, to chyba bym się
          obudził, a nie odwrócił). No, ale ja nie jeżdżę do Italii i na targi do
          Poznania.
          PS. Asię Naturalny to bym jeszcze wciągnął pod kołdrę:))). A potem obudził się
          zlany potem!!
          • lahliq Re: Coraz ciekawiej 05.01.04, 11:50
            Gość portalu: L.A.U. napisał(a):

> PS. Asię Naturalny to bym jeszcze wciągnął pod kołdrę:))). A potem obudził
            się
            > zlany potem!!

A Naturalna pewnie by się ucieszyła, wszak cała Polska dowiedziała się, że
            Mirek to nawet mężczyzna nie jest. ;)

Mnie też szokują otwarte drzwi oraz reakcja Klaudii. Ale cały ten program
            szokuje, więc nie ma co się do tych ludzi porównywać.
            • Gość: L.A.U. Trzymam kciuki... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.01.04, 12:11
              Współczuję tej babce, która ma problemy ze zdrowiem. To jedyna osoba, którą
              darzę/dażę (cholera, nie wiem jak to się pisze) sympatią, może dlatego, że jest
              najnormalniejsza. Dlatego życzę jej dużo zdrowia i trzymam kciuki za ich firmę
              (chociaż tej drugiej baby nie lubię).
              Powalił mnie urzędnik w UP, który stwierdził, że dziewczyna będzie miała na
              szkołę i kosmetyki!!!! Facet wie co w życiu kobiety najważniejsze!!!
              • Gość: Zio Re: Trzymam kciuki... IP: 195.245.217.* 05.01.04, 12:46
                Powiedział: BYNAJMNIEJ na szkołe i kosmetyki !!! Jak to kurwa jest że 97%
                społeczeństwa nie wie co oznacza ten wyraz???
                • Gość: merc Re: Trzymam kciuki... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.04, 15:15
                  Młynarski napisał o tym piosenkę.
              • Gość: wujek_pawel Re: Trzymam kciuki... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.01.04, 11:32
                L.A.U - haha znamy Cię - z ta Naturalną to trochę przesadziłeś. przecież ona
                wygląda jak Joker z Batmana (oczywiście juz po kapieli w chemikaliach) -
                perwers z ciebie. do roboty sie weż :-)
            • Gość: JFK Re: Coraz ciekawiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.04, 21:16
              Mnie bardziej szokuje, że ten burak wszedł bez pukania, jak do siebie.
          • Gość: H4l Re: Coraz ciekawiej IP: *.gazeta.pl 05.01.04, 14:03
            Miałem wrażenie, że ludzie z Raduszyc kojarzą Mończyka. Czy nie jest tak, że
            TVP zrobiła najpierw 12 odcinków i kolejne zaczęła kręcić, jak już zaczęły się
            ukzaywać te pierwsze w TV? Ludzie z raduszyc zobaczyli kto to Mończyk i
            Klaudii wieś postawiła szlaban na kontaktch z nim?
            • Gość: roan Re: Coraz ciekawiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.04, 14:41
              Dlaczego was tak dziwią otwarte drzwi. U moich rodziców (małe miasteczko) do
              dziś każdy może wejść do domu, jak się usłyszy, że ktoś wszedł to się wychodzi
              zobaczyć kto to. Swoi jak otwarte to wchodzą, a obcy i tak nie ma śmiałości,
              więc dzwoni, mimo otwartych drzwi.

Mnie właśnie też dziwi, że w Raduszcu wszyscy Czarka znają, ale to w końcu
              wieś. Tam się wszyscy znają, a jak jeden obcy się zabłąka to też im łatwo
              skojarzyć.
              A może Czarek swego czasu od domu do domu chodził i ładnych dziewuszek szukał?
              • Gość: H4l Re: Coraz ciekawiej IP: *.gazeta.pl 05.01.04, 17:01
                No dobra, ale skąd wiedział, do którego pokoju od razu się kierować?
                • Gość: mała Re: Coraz ciekawiej IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 17:05
                  musiał bywać u niej wcześniej, dobrze się zna z całymi Raduszkami...
                  • dorenia20 Re: Coraz ciekawiej 05.01.04, 18:07
                    A czy przypadkiem ten caly Czarek Monczyk nie pochodzi z Raduszca?
                    • Gość: femala Re: Coraz ciekawiej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 22:44
                      a mnie powalil text pdczas swatania: jak chcesz kawe? rozpuszczalna
                      czy.......PLUJKĘ"

jesli zas chodzi o te otawarte dzrzwi u Klałdii, to naprawde w małych
                      miejscowosciach tak jest, że się wchodzi jak do siebie.
                      I np. normalnym widokiem w takich PGRowskich blokach jest widok zostawionych
                      butów na korytarzu. ( nie w przedpokoju, ale na korytzrzu blokowym)

a co do czarka- on musial ich tam wcześniej w tym Rduszcu poznać, bo był taki
                      moment, że był z kimś z Rad,. na per ty, co mi tez do myslenia dalo.

Było nie było film jest hicior

pozdrawiam i ide na PLUJKE

fem.

• Gość: makary Klaudia - z niewinnej panny od razy ku..wka IP: 193.0.117.* 06.01.04, 09:36

Robi na mnie niebywałe wrażenie tempo, kosmiczne wręcz w jakim stacza się ta
                        panna Rzęsa. Jeszcze kilka odcinków temu była (udawała?) zakompleksioną
                        dziewuszką z PGR-u, którą ignorował inwentarz. Te wzruszające i łapiące za
                        gardło sceny (piszę zupełnie poważnie), kiedy kupiła efektowne, świecące buty i
                        jakieś lakiery do włosów i wróciła do rodzinnej wioski w poczuciu życiowego
                        sukcesu. Ta naiwność była naprawdę sympatyczna. A potem zjazd w dół, biznesmeni
                        z osobowością na targach poznańskich (usługa wyceniona bodaj na 150 zł),
                        zapoznany Włoch i gorączkowa nauka, jak mówi się po włosku "pójść do łóżka"/ No
                        i teraz informacja, że "przywiozła euro" z tych włoskich wojaży.

Czy wszystkie panny ze wsi tak szybko załapują te specyficzne reguły gry?
                        • Gość: makary Naturalni na Forum - zebrałem dowody winy!!! IP: 193.0.117.* 06.01.04, 09:38

Dla zabawy postanowiłem zebrać listy jakie nadesłali w wątku o "Balladzie"
                          państwo Mirosławostwo Naturalni.

W dyskusji uczestniczą Naturalni a także "ich ludzie", którzy najwyraźniej
                          mieli stworzyć presję
                          dla poprawy nadwątlonego przez forumowy "plebs" wizerunku naszych bohaterów

_________________________________________________________________________

• ALEŻ KOCHANI WIDZOWIE ..!
                          luzik1 03.10.2003

Przecież z całego dokumentu jasno i jednoznacznie wynika, co zresztą
                          powiedział Naturalny Menedżer - Dlaczego prowadzę działalność o zabarwieniu
                          erotycznym ??
                          Bo mogę się SAMOREALIZOWAĆ !

• Re: ALEŻ KOCHANI WIDZOWIE ..! IP: 213.199.197.*
                          Gość: Naturalny 05.10.2003

Witam , jeśli jesteś takim głabem i nie wiesz o co chodzi w moich
                          wypowiedziach to do szkoły kolego
                          pozdrawiam Naturalyn Mirosław

• Re: CZęść druga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                          Gość: YANE 05.10.2003

Oj tez mi sie zrobilo bardzo bardzo smutno po obejrzeniu drugiego odcinka.Niby
                          sie smialam,ale nie bylo mi wcale wesolo.Swiadomosc,ze w Polsce istnieja dwa
                          rownolegle swiaty nie jest zabawna. I tak sobie mysle,ze dopoki bedzie w naszym
                          kraju taka bieda dopoty tacy ludzie jak naturalny,gosc z trzema smetnymi
                          zwisami z prawej strony twarzy i ta wulgarna kobieta,beda balamucic
                          biedne,glupie dziewczyny wizja swietlistej przyszlosci.Tylko czy taka
                          przyszlosc,do cholery,musi byc przyobleczona w przeswitujaca bielizna i skapana
                          w kisielu,oleju,innym sliskim swinstwie???

• Re: CZęść druga IP: 213.199.197.*
                          Gość: Naturalny 06.10.2003

Kolego/ koleżanko mylisz osoby w tym filmie (jeśli chodzi o te smentne zwisy to
                          chodzi o Czarka "Zboczenca" Monczyka

• Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym
                          lahliq 06.10.2003

Pan Naturalny: "Pij mleko będziesz kaleką"... A dziecko wcale nie wygladało na
                          okaz zdrowie tylko na anemika. Wolę sobie nie wyobrażać jak wyglada
                          wegetarianizm w pojęciu tej blond kretynki. :(

• Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.chorzow-
                          srodmiescie.sdi.tpnet.pl
                          Gość: marcin borecki 06.10.2003

Jestem nauczycielem muzyki który uczy to niecałe dwuletnie dziecko gry na
                          pianinie ,niewiem na jakiej podstawie można określić anemiczność
                          dziecka,skorowidzisię ok.30 sek. w telewizorze. Ma Pani/Pan bardo poważne
                          problemy emocjonalne albo nie ma własnych problemów , znam Zuzie od Naturalnych
                          od roku i wiem majac półtora roku potrafi czytaćz elementarza.

• NATURALNI IP: *.swic.dialup.inetia.pl
                          Gość: zośka 06.10.2003

Co z tego, że pani naturalny jest blondynką, że ma takie włosy i tak
                          wygląda to od razu musi być głupia. Ja chciałabym poznać panię Asię i jej męża
                          osobiście. Moim zdaniem są warci spotkania. Nie wiem czy zwróciliście uwagę,
                          ale pan naturalny śmiał się z tych diabełków, z którymi rozmawiał. Przecież te
                          dziewczyny nie miały nic w sobie. Było widać w jego oczach, że zaraz wybuchnie
                          śmiechem. Wydaje mi się, że pan naturalny chciał pokazać jak to wygląda wygląda
                          w polsce, że jak się podejdzie do obojętnie jakiej dziewczyny ona może
                          uwierzyć, że jest piękna i może „zaistnieć”. Naturalni the best!!! widać na
                          dokumencie, że profesjonaliści w przeciwieństwie do pana z trzema warkoczykami.
                          a co do inteligencji pan mirka: człowiek głupi nie prowadzi firmy, która
                          świetnie prosperuje kilka lat.pozdrawiam naturalnych!!!

• Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.swic.dialup.inetia.pl
                          Gość: zośka 06.10.2003

nie wiem czemu doczepiliście się do naturalnej. moim zdaniem dobrze sie
                          wypowiadala i nic głupiego nie zrobiła. pieszecie o niej takie glupoty bo ma
                          blond wlosy i wyglada jak wyglada (moim zdaniem dobrze)

• dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem.
                          asia_mirek 17.11.2003

Dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem, mamy niezły z was ubaw i z
                          filmu również.
                          Asia i Mirek Naturalny

• Re: dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem IP: 212.76.39.*
                          Gość: Riki 17.11.2003

Jedyne co was ratuje, to fakt że technicznym płacicie po 70 zł za wieczór, co
                          jest o niebo lepszym rezultatem niż 10 zł Mończyka płacone dziewczynie za
                          występ w stringach przed podpitą publiką o 3 w nocy (plus obmacywanie
                          czyli "licytacja podwiązki" za kolejną dychę, o ile Mończyk w ogóle te kasę
                          wypłaci!).

• Re: dalczego nic o nas nie napisaliscie tym razem IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                          Gość: aisa_mirek 18.11.2003

A jezeli chodzi o wynagrodzenia dla dziewczat to kształtują sie one w
                          wysokości od 1200,00 zł - 6000,00 zł za miesiąc ( 8-10 wystepów)
                          podzrawiam

• Co Wam wyszło
                          lahliq 19.11.2003

Jedno co Wam dobrze wyszło to zrobienie z siebie pary, delikatnie mowiąc,
                          klaunów. Pani Naturalna przypomina tanią lalkę z sex shopu, zarówno tym jak
                          wygląda, tym co mówi i tym jak mówi. Chyba powinna zostać logopedą...
                          Nikt raczej nie liczy ile dziewczyn pokazaliście. Było ich trochę widać w
                          walkach czy na zapleczu oraz gdy uczyły się choreografii. A tak poza tym, może
                          byście zainwestowali w choreografię, bo to co żona pokazuje to raczej mało
                          efektowne. Aler skąd ja mogę wiedziec co się podoba na dyskotece w
                          jakimś "piździejewie"...

• Re: Co Wam wyszło IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                          Gość: aisa_mirek 19.11.2003

Jeśli uwazasz hotel Amberbaltic - Międzyzdroje, qvo vadis -Warszawa, hotel
                          Gromada Warszawa, Come in- Olsztyn, Akademia - Rzeszów i ok. 1000 dyskotek,
                          klubów, hoteli w całej Polsce i Niemczech to za pizdziejewo to gratuluje
                          debilizmu

• Re: Odcinek 7
                          riki_i 20.11.2003

Asiu droga, napisz błagam co trzeba zrobić za 650 PLN. Płonę z ciekawości
                          Plliiiisssss

• Re: Odcinek 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                          Gość: asia_mirek 20.11.2003

przeslij adres e-mail i wyślemy Ci informacje o odbywających się występach
                          od 25.12.2003r. ( a tak na marginesie jednym z lepiej płatnych pokazów to lesbi
                          show z węzem - pyton tygrysi i pokaz autoerotyczny)
                          Grudziądz, Bydgoszcz, Katowice, Warszawa, Tuchola, ...
                          masz mail jbn@jbn.pl
                          Pozdrawiam

• Re: Odcinek 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                          Gość: aisa_mirek 20.11.2003

• Re: Kolejny odcinek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl
                          Gość: femala 23.11.2003

pani Naturalny to urodzona literatka
                          moja dusza .....wyje z rozpaczy

ile jeszcze odcinkow zostalo do konca?

• Kolejny odcinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                          Gość: Mirek N. 24.11.2003

do końca zostało nie mniej niż 10 odcinków (nastepne sa w trakcie realizacji)

• Re: Kolejny odcinek
                          lahliq 24.11.2003

A książka już skończona?

• Re: Kolejny odcinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                          Gość: Mirek N. 24.11.2003

tak

_____________________________________________________________________

Była to ostatnia wypowiedź Naturalnych na Forum GW. Widocznie tak ich
                          zdenerwowało
                          porównywanie - Naturalnego do alfonsa, a Naturalnej do klauna z cyrku.

• olektrolek Re: Naturalni na Forum - zebrałem dowody winy!!! 06.01.04, 10:55
                            fajne zestawienie.
                            Tak a propos - najfajniejsze laski z całej tej menażerii ma firma tej pijaczki
                            (Danki czy Dany...). Zwłasza jest jedna taka dziewoja blondynka wysoka (chyba
                            córka Pani Jadzi), która moim zdaniem jest po prostu ładna i zgrabna w
                            przeciwieństwie do reszty tych tapeciar, które są tylko zgrabne ;-)
                            • Gość: Kasia Re: Naturalni na Forum - zebrałem dowody winy!!! IP: *.crowley.pl 06.01.04, 19:32
                              de facto najmniej jest wypowiedzi modelek nauralnych. Może faktycznie sa godziwie wynagradzane i pracje im sie dobrze
                              • Gość: adam kilka wyoowiedzi dziewczyn od naturalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 21:53
                                Nasze dziewczyny uwielbiają to robić. Czasem nawet nie pytają o kasę. Po prostu
                                chcą tańczyć - twierdzi Asia. - Zarobione pieniądze wydają na kosmetyki i
                                solarium.

Monika z Bielska: - Wyczekuję każdego występu. Aż mnie nosi. W domu się nudzę -
                                mówi. W wolnych chwilach chodzi po sklepach z ciuchami.
                                Joanna z Zabrza nie lubi być blada. Dwa razy w tygodniu odwiedza solarium.

Mirek: - U nas nie ma biednych dziewczyn. Nie chcemy takich z problemami
                                rodzinnymi, skandalami, patologią, alkoholizmem.

Mąż Joanny siedzi za rozbój. - Poznałam go w więzieniu, kiedy mój brat tam
                                przebywał - mówi.

Czeka na niego już półtora roku z trzyletnią córką Dżesiką. - Ona jest z nim
                                bardzo związana. Codziennie rozmawiają przez telefon - mówi Joanna.

Do końca wyroku tatusiowi zostało jeszcze 3,5 roku. - Nie wolno przekreślać
                                człowieka. Mój brat też był chuliganem i co? Teraz zrobił się z niego taki
                                pantoflarz, że bez mydła wlezie do dupci swojej żony - przekonuje Joanna.
                                Wierzy, że jej mąż też się zmieni. - On by tego nie zrobił, ale się
                                pokłóciliśmy. Wypił i poszedł kraść. To zły wpływ towarzystwa. Jak wyjdzie, to
                                zero kolegów. Pójdzie do pracy i zajmie się rodziną.

Wcześniej mąż raz pracował, raz nie. Dlatego Joanna w tajemnicy przed nim
                                zatrudniła się u Naturalnych.

- Joanna jest wyjątkiem - twierdzi Mirek.

Chłopak Kasi też siedzi. - Miłość jest ślepa - wzdycha dziewczyna.

Obie rzuciły szkołę średnią, bo nie chciało im się uczyć.

Pierwsza propozycja

- To jest łatwa i szybka kasa - mówi bez ogródek Joanna. - W miesiącu można
                                zarobić nawet 1200 zł. Ale czy to można nazwać pracą?

- Popychamy się, przewracamy, robimy fikołki. Ja to lubię. Mogę się powygłupiać
                                i jeszcze mam za to płacone. Najgorzej jest w oleju, bo ślisko. Bywają siniaki -
                                opowiada.

Kinga: - Pamiętam takie dwie bliźniaczki, które miały długie paznokcie. Po
                                każdej walce z nimi miałyśmy podrapane twarze, szyje, piersi. Mówiłam im, żeby
                                waliły pięścią, a one wbijały nam te swoje szpony. Wychodziłyśmy z walki ze
                                szramami.

Joanna: - Czasem jakiś facet wskoczy do basenu i rozkwasimy mu nos. On nam nie
                                może nic zrobić, my możemy wszystko.

Za udział w show "miss jędrnych pośladków" Naturalni dają 50 zł więcej niż za
                                walkę, ale Joanna by na to nie poszła. Nie czuje się dobrze w tańcu.
                                Najbardziej atrakcyjne cenowo są pokazy lesbijskie lub też autoerotyczne z
                                wężem. Kasia z obrzydzeniem wykrzywia twarz. Za nic by tego nie zrobiła. - Boję
                                się węży - mówi.

Monika dba o siebie. Kąpie się w algach morskich tudzież w mleku z miodem i
                                ziołami, ćwiczy aerobik, biega, a ostatnio zapisała się na kick-boxing. Za
                                pierwsze zarobione u Naturalnych pieniądze kupiła sobie kozaczki, takie za
                                kolana, i majtki do tańczenia. - Chciałam w siebie zainwestować - tłumaczy
                                Deklaruje, że jest szczęśliwa. - Robię to, co chcę - mówi. Twierdzi, że poznaje
                                wielu ludzi. Ostatnio pewien chłopak zawołał za nią: "Dam ci trzy stówy za trzy
                                minuty!".

Już się oswoiła z rozbieraniem. - Do tego trzeba mieć odwagę, charakter i chęć.
                                Nie każda tak potrafi.

- Rodzina się o Ciebie nie boi? - pytam.

- Jeżdżę w miejsca, w których nikt mnie nie zna. Nie ma obawy, że ktoś znajomy
                                mnie zobaczy.
                                • lahliq Re: kilka wyoowiedzi dziewczyn od naturalnego 07.01.04, 08:48
                                  Czy te wypowiedzi spisałeś z dokumentu?
                                  Nie widziałam jednego odcinka i czyżby większość z tych cytatów właśnie była w
                                  nim? Część, owszem, była.
                                  Tak wygląda, że tamte dziewczyny mają najlepiej, zresztą jest ich najmniej. Ale
                                  nie chodzi o warunki płacowe u Naturalnych tylko o to co sami sobą prezentują.
                                  • Gość: zainteresowana Re: kilka wyoowiedzi dziewczyn od naturalnego IP: *.broker.com.pl 07.01.04, 13:58
                                    miasta.gazeta.pl/katowice/1,35055,1849518.html
                          • Gość: zośka Re: Naturalni na Forum - zebrałem dowody winy!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 23:48
                            faktycznie świetne zestawienie. no ale niestety ja nie jestem z bandy
                            naturalnych i zapewniam, że nie chcialam im poprawić wizerunku.
                            pozdrawiam
                            p.s. wydaję mi się, że kilka ludzi z twojego zestawienia również nie znają
                            naturalnych.
                            • Gość: False Rysio Re: Naturalni na Forum - zebrałem dowody winy!!! IP: *.teldom.pl / 217.153.13.* 07.01.04, 12:07
                              Ulegacie moi drodzy magi ekranu zastanawiając się jak to możliwe że drzwi
                              otwarte, że Bończyk we wsi znan i lubiany chociaż tam pierwszy raz itd.

Przecież to tylko trelenowela dokumentalna. Zapewniam że kręcenie takich
                              produkcji nie polega na biernym śledzeniu losów bohaterów i filmowaniu. Tak jak
                              i każda inna produkcja telewizyjna taki serial jest do pewnego stopnia
                              reżyserowany. A potem zdjęcia i wypowiedzi są dodatkowo cięte, montowane itd.
                              Możecie nie wierzyć ale w takich produkcjach robi się nawet duble scen i
                              wypowiedzi.

A czy ludzie we wsi mogli widzieć w TV serial i stąd reakcja ? Nie. Zanim
                              pójdzie pierwszy odcinek jest już gotowy cały materiał filmowy. Zdjęcia które
                              oglądacie były robione zimą 2002/2003, rok temu.

Serial ma przede wszystkim ma dostarczać rozrywki i emocji a nie ma być
                              obiektywną rejestracją życia.

Bończyk wparowuje do jakiegoś mieszkania bo drzwi niezamknięte, w srodku pod
                              kołderką Kłałdia udaje że śpi a jej ciało zakrywa reprezentacyjna czerwona
                              bielizna, obudzona nie wygląda nawet na zaspaną - magia ekranu. ;)
                              • lahliq Re: Naturalni na Forum - zebrałem dowody winy!!! 07.01.04, 12:47
                                Gość portalu: False Rysio napisał(a):

> Serial ma przede wszystkim ma dostarczać rozrywki i emocji a nie ma być
                                > obiektywną rejestracją życia.

Ale jednak jest. Są tacy ludzie, są takie dziewczyny, są takie matki...
                                Przez pewien czas często jeździłam w czasie wolnym do domku letniskowego
                                znajomych położonego na Pojezierzu Drawskim. Okolica przepiękna, wioska
                                składająca się z kilku domów, raz na tydzień zajeżdżał żuk z dostawą chleba,
                                mleka itp. Kilka domów, kilka rodzin a dzieci wspólne. Praktycznie każdy z tych
                                kilku mężczyzn miał dziecko z każdą z tych niewielu kobiet. "Każdy z każdym".
                                Żyją z rent, zasiłków wydawanych od razu na kawę, wódkę i papierosy. Dzieci...
                                Szkoda słów. takich wiosek kilka dookoła. Dla młodych stamtąd taki Czarek to
                                niemal zbawiciel a walka w makaronie to szczyt marzeń. Patrzę na bohaterów tego
                                dokumentu i przypominam sobie tamtych ludzi i wierzę, że tacy są.

>
                                > Bończyk wparowuje do jakiegoś mieszkania bo drzwi niezamknięte, w srodku pod
                                > kołderką Kłałdia udaje że śpi a jej ciało zakrywa reprezentacyjna czerwona
                                > bielizna, obudzona nie wygląda nawet na zaspaną - magia ekranu. ;)

Ta bielizna o niczym dobrym nie świadczyła... W bieliźnie się chodzi w dzień a
                                w nocy śpi się albo nago, albo w dessous nocnym. ;) Wygladała raczej na kogoś,
                                kto zrzucił ciuchy i bez mycia wskoczył do łóżka... A co do niezamknietych
                                dzrwi to wiele osób już wyjasniało, że to powszechne zjawisko na wsiach i
                                małych miasteczkach.
                                Niemniej oczywiście wszystko mogło być wyreżyserowane i dublowane wielokrotnie.
                                Ale też i nie musiało...
                                Pozdrawiam
                                • Gość: Żabuchna Re: Naturalni na Forum - zebrałem dowody winy!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 00:55
                                  lahliq napisała:

>Ta bielizna o niczym dobrym nie świadczyła... W bieliźnie się chodzi w dzień a
                                  >w nocy śpi się albo nago, albo w dessous nocnym. ;) Wygladała raczej na kogoś,
                                  >kto zrzucił ciuchy i bez mycia wskoczył do łóżka...

Tak właśnie było. Klaudia tylko picerunek z buzi zmyła i myk do łóżka. Na
                                  środku pokoju stała wielka czarna waliza, rozpięta ale nierozpakowana. Pewnie
                                  prosto z drogi była /z Włoch/ i juz sił jej zabrakło na prysznic wieczorny.
                                  Ta nowa komórka, o której mówiła matka Klaudii, leżałą u wezgłowia. Wszystkie
                                  rekwizyty na swoim miejscu:)
                                  • olektrolek Re: Naturalni na Forum - zebrałem dowody winy!!! 11.01.04, 21:06
                                    no uwaga,
                                    ostatnie minuty przed kolejnym odcinkiem - zobaczymy czy Klaudia wyjasni
                                    dlaczego tak teraz powaza Czarusia....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka