malange 29.10.08, 16:29 Kto ogląda? :) Faworyta nadal brak, chociaż kandydatami na to stanowsko są: Wiola & Kuba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 16:32 Najsłabsze ogniwa to zdecydowanie Justyna, Anita, Michał i Gabryś - z nimi mogę się już pożegnać ;) Ada też mnie nie przekonuje. Ktoś zna pary na dzisiaj? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 16:47 U mnie już jakaś czołówka sie klaruje a mianowicie Wiola, Iza, Gabryś i Kamil. Justyna tez mi się podoba. Tak więc za nich trzymam dziisaj kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 17:46 ja tam Gabrysia polubilam :) niech nie odpada jeszcze;) Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 17:03 ja:) Moim faworytem jest Viola i Anita z facetów - jakub Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 17:14 mam nadzieje, ze odpadnie ada i michal, wzglednie justyna i gabrys. moim faworytem jest Marcin:)wiolka tez daje rade. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 17:21 Aha no i zapomniałem dodać ze tydzien temu jurorzy do spolki z widzami w brutalny sposob pozbyli sie dwojki ktora rowniez nalezala do grona moich faworytow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 17:47 który to ten michał? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 18:59 boszzzz, jeszcze raz zadasz to pytanie, to chyba zapomne, ze nie wierze w przemoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 19:53 > boszzzz, jeszcze raz zadasz to pytanie, to chyba zapomne, ze nie wierze w przem > oc ;) buhahahaha :D Kubu a Ty dziisaj oglądasz czy masz wyjście kulturalne?:D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 22:50 ogladam. normalnie jak bialy czlowiek ;) niestety ten czlowiek sie spoznil (i nie widzial intro i pierwszego tanca), a do tego jednym okiem jest w walizce, a myslami dwa tysiace kilometrow stad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 23:01 wiem,Rzym cię wzywa :) Buon viaggio :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 20:49 a to juz pytałam? hmmm nadal nie wiem ktory to... Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 21:16 Pytałaś, nawet ja to pamiętam. ;) Co więcej, ktoś wówczas podał Ci linka do profilu Michała na stronie oficjalnej. :P Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 21:22 a to przepraszam, ide szukac :P Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 21:28 nie szukaj, obejrzysz go sobie już za chwilę jak będzie tańczył Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 17:45 mam nadzieję, że dzis sie uda :) dwoch ostatnich odcinków niestety nie widziałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 21:36 moi faworyci to Wiola, Marcin i Iza, ale też Michał, który świetnie się rozwija i ma ogromny potencjał, wiele wskazuje na to, że może zrobić największy postęp ze wszystkich uczestników, dlatego mam nadzieję, że zostanie jak najdłużej :) i że wyjdzie mu dzisiejszy taniec. mam też nadzieję, że poleci Justyna, bo coraz bardziej widać, że jest najsłabsza. Choć i tak ją lubię ;) a tak naprawdę kibicuję tym, którzy dzisiaj najlepiej wypadną. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 21:47 ale kinia beznadziejnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 21:57 co to za piosenka, do ktorej tanczyli Paulina i Tomek?? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 22:06 Sweet Charity `Big Spender` Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 22:15 karen64 napisała: > Sweet Charity `Big Spender` dziekuje bardzo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 30.10.08, 00:00 chich, ladnie to powtarzac niepelne info za nieukami z ekipy YCD? ;) "Sweet Charity" to tytul musicalu, z ktorego pochodzi ta piosenka, ale spiewala jedyna i niepowtarzalna Shirley Bassey :) btw podczas prac nad tym spektaklem zmarl Bob Fosse, legendarny choreograf i tancerz. Dzis symbolicznie Charity pogrzebala Tomka. Troche szkoda. Z tej trojki pozegnalbym Kubę. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Walc wiedeński 29.10.08, 22:11 Walc wiedeński był chyba profanacją walca, ale strrrasznie mi się podobał :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Walc wiedeński 29.10.08, 22:16 tandetna stylizacja przeslonila niezle choreo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo mala refleksja 29.10.08, 22:50 warto bylo przeczekac druga edycje, zeby sie doczekac tak znakomitych choreografii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
biograd Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 22:56 Rany co jest z tą widownią - panny piszczą jak totalne idiotki! Ciągle pisk, aż ciarki przechodzą (w sensie negatywnym). Piszczące małolaty zakłócają oglądanie... Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 23:04 Jakaś taka rozbeczana ta edycja. Jakoś nie kojarzę żeby było tyle łez w poprzednich edycjach, jedynie w finale. A tu? W każdym odcinku bek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 23:06 glosowalam na marcina, ale tomek tez byl super:( Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 23:16 Dzisiejszy odcinek jakoś nie rozwalił mnie na łopatki ;) Najbardziej podobał mi się świetny hip hop Ady i Gabrysia oraz walc Anity i Marcina. W modern jazzie było widać ogromną przepaść między genialną Wiolą a przeciętnym Michałem. Samba Justyny i Kuby mi się podobała i nie weim czego jurorzy sie czepiali ;p Pop Izy i Kamila średni jak na nich ale to raczej wina samego tańca niż tancerzy. Wreszcie brodway Pauliny i Tomka ktory był dla mnie totalną masakrą. Solówki Justyny, Pauliny i Marcina świetne, pozostałe trzy jakoś mnie nie zachwyciły. Miałem nadzieje że pozegnamy Anite i Kube... no niestety wyszło inaczej i bardzo szkoda mi Justyny. W mojej czołówce niezmiennie Iza, Wiola, Gabryś i Kamil. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 23:53 ehhh, choreo do broadway'u bylo znakomite. aczkolwiek sklonny jestem uznac, ze zarowno dla dojrzalych tancerzy i dojrzalych widzow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_telecki Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 23:25 wioletta jest fenomenalna oby tylko nie podzieliła losu natalii z I serii YCD Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 23:41 chich, a Ty znowu tu :) Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 23:46 będę rozczarowana, jeśli Wiolka nie wygra tej edycji. Teraz po czterech odcinkach można śmiało powiedzieć, że nawet przy tak wysokim poziomie to ona wymiata najbardziej, jak dotąd nie zawiodła ani razu :) Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 29.10.08, 23:47 Natalia odpadła z programu, ale przecież też była w BDC, a w tej edycji będzie pracować jako choreograf, to chyba nieźle jak na osobę, która programu nie wygrała. Nie zawsze wygrany to ten, kto zajmuje I miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Piróg - najsłabsze ogniwo dzisiejszego odcinka 29.10.08, 23:38 dobrze, że odpadła Justyna, co do tego nie mam wątpliwości, ale jeśli chodzi o chłopaków... bardzo mi szkoda Tomka. Wydaje się być wszechstronniejszy od Kuby, którego coraz mniej toleruję. Tak naprawdę w jego występach zachwycają mnie chyba tylko piruety. Taniec ulubieńca Piróga mnie nie wzrusza, a osobowościowo koleś dosyć mocno irytuje. Ale cóż, promocja TVNu zrobiła swoje. Dzisiaj wykonał najsłabszą solówkę, choć trzeba oddać sprawiedliwość, że panowie się postarali i wszyscy trzej pokazali klasę w dogrywce, więc ta "najsłabsza" Kuby też była dobra. Michał - znakomicie, nie wyobrażam sobie finału bez niego. Tracę szacunek do Piróga. Dobrze, kiedy jest wymagający, ale pod warunkiem, gdy zachowuje przy tym obiektywizm. Poziom kilku jego komentarzy dzisiejszego wieczoru wypadałoby przemilczeć. Jednak nie mogę się powstrzymać, by nie skomentować jego wypowiedzi a propos modern jazzu Wioli i Michała. To nie był obiektywny komentarz. Piróg szuka sobie chłopca do bicia w każdej edycji, tyle że tym razem źle trafił. Przecież to oczywiste, że Wiola jest lepszą, a przede wszystkim bardziej doświadczoną i (z racji jej tanecznych preferencji) bardziej rozciągniętą, tancerką niż Michał, tym bardziej, gdy tańczyć mieli jej styl. Muszę przyznać, że dzisiejszy taniec Wioli powalił mnie na łopatki, niemniej i Michał pokazał klasę i wypadł świetnie, szczególnie zważywszy na to, że dopiero zaczyna stawiać kroki w tej technice. Poza tym - z założenia to Wiola miała w tej choreografii rolę dominującą, więc czepianie się Michała, że był mniej widoczny, jest dość absurdalne :] Ale Piróg będzie ostentacyjnie i w dość obraźliwej formie podkreślał różnice między Michałem a Wiolą. Szacun dla Michała za to, że trafnie i na poziomie odpowiedział swojemu imiennikowi na jego agresywny atak. Chłopak ma u mnie kolejny plus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Piróg - najsłabsze ogniwo dzisiejszego odcink 29.10.08, 23:51 sęk w tym, ze nie rozumiem jak mozna czepiac sie tancerza o to, ze swietnie wykonuje uklad ustawiony przez choreografa? ten taniec byl pomyslany jako popis dominujacej tancerki i wlasnie to dostalismy. Jednak umowmy sie, bez tak swietnego partnera, jakim okazal sie Michal, Wiola zatanczylaby moze polowe ukladu. Do tego wszystkie podnoszenia, podrzuty i inne elementy akrobatyczne byly wykonane idealnie i na wyraznym luzie psychicznym, znaczy sie Wiola miala swiadomosc, ze jest w dobrych rekach (w pelnym tego slowa znaczeniu). Jakos nie wyobrazam sobie jej tanczacej ten uklad z Gabrysiem, czy z Marcinem. Michal naprawde swietnie sie rozwija (i to w niesamowitym tempie), natomiast dzisiejszy komentarz Piroga stawia go w jednym rzedzie z Patrykiem z poprzedniej edycji, a to bardzo niesprawiedliwe. a po wypisaniu sie w obronie Michala moge z czystym sumieniem napisac: Wiola jest do zjedzenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Piróg - najsłabsze ogniwo dzisiejszego odcink 29.10.08, 23:59 Czemu uywazasz, ze Marcin nie dalby rady?Przeciez w pierwszym odcinku dostal ksywe Rambo, bo wszystkich podnosil. On jest mimo wszystko silny i mysle,ze dalby rade. Zobaczymy, jak wylosuje jazz...Wiolka swietnie tanczy, ale chcialabym ja zobaczyc w innych technikach, bo ma niesamowite szczescie do losowania jazzu i wspolczesnego..Podobnie, jak Anka ''jazz'' Bosak z piewrwszej edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Piróg - najsłabsze ogniwo dzisiejszego odcink 30.10.08, 00:09 o tak, Michał kapitalnie partnerował, po raz kolejny mnie zaskoczył, nie spodziewałam się po nim aż takiej siły i pewności w tańcu. Fakt, że Piróg nie wypowiedział się na ten temat ani słowem, niemal dyskredytuje go w moich oczach jako jurora godnego wysłuchania :] mam nadzieję, że ze strony Piróga to tylko jednorazowa niedyspozycja, w przeciwnym wypadku będę musiała wyłączać fonię podczas gdy będzie wyrażał swoje opinie, osobistymi sympatiami podszyte ;) ale myślę, że Michał nie da się wrobić w bycie "Patrykiem III edycji", bo widać gołym okiem, że zarówno tanecznie, jak i osobowościowo, nie sposób ich porównywać, byłoby to obraźliwe dla Michała :> Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo lapsus? 30.10.08, 08:07 www.kotek.pl/kotek/10,91192,5862341,Meska_czesc_uczestnikow_You_Can_Dance_3.html cudny opis filmiku :D Odpowiedz Link Zgłoś
graffito Re: lapsus? 30.10.08, 08:36 powinien odpaść Kuba ,jest taki pretensjonalny . Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 30.10.08, 08:40 więcej sluchałam niz oglądałam ale przynajmniej już wiem, który to Michał :D szkoda, że nie odpadła Paulina wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 30.10.08, 09:16 ej no, Paulina tym razem niezle wypadla. Tzn znacznie lepiej niz tydzien temu, a nawet pokusilbym o stwierdzenie, ze to jej najlepszy wystep. Tyle, ze oczywiscie jej warsztat nie jest powalajacy, co bylo widac w solowce, ktora wygladala jak powtorka z Żanety ;) nie jedyna zreszta, bo niekonczacy sie piruet Kuby tez mi przypominal jedna z solowek Zanety, w ktorej dziewcze sie krecilo na tej scenie i krecilo... ;) oczywiscie to robi wrazenie, sek w tym, ze kompletnie nic z tego nie wynika. Taka czysto techniczna popisowka w stylu Artura z drugiej edycji :/ Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 30.10.08, 09:02 Cały odcinek gorszy od poprzedniego. - Ten cały płacz inicjije adrianna i bardzo mnie to drazni:) ileż mozna plakac z byle powodu. Powinna odpaść jak najszybciej. - Viola trzyma klasę jak zwykle.Jej partner z tego odcinka był fatalny widoczne było jak ją hamuje - Anita wypadła nawet ok ale jej solówka była tragiczna, w ogole mi się nie podobała - za to podobała mi się solówka Justyny która odpadła, ale faktycznie w porownaniu z innymi dzieczynami mogla odpasc - bardzo lubię Izę , jej wystep bardzo mi sie podobał, jest ładna, ma dystats do siebie i fajnie tanczy - Gabriel bbbaardzo przystojny:) niech zostanie jak najdluzej fajnie sie na niego patrzy;) Ogolnie solowki mi się wczoraj w ogole nie podobały poza jedną - Marcina - dzięki czemu stał się moim faworytem zamiast jakuba ktory wczoraj na sile probował w solówce być "ZŁY" Moi faworyci od tego odcinka - Viola, Iza i Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 30.10.08, 09:14 a przy okazji znalazłam swietny występ .. pl.youtube.com/watch?v=Bv8XMUtan54&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE podsumowanie 30.10.08, 10:12 NO więc, odcinek niespecjalnie ciekawy chociaż niektóre choreografe były ok... wstęp beznadziuejny. Kinga - masakra- te usta, ta kiecka niczym worek...i wlosy skrocone i nieulozone...niekorzystnie (i to jej pocieszanie na koniec, -jestes super tancerzem, blablablka)ale do rzeczy: 1) Iza mimo,że ma przysadziste nogi jest urocza-przekonalam sie doniej.pieknie sie rusza i kazdy taniec w jej wykonaniu jest ciekawy 2) Gabrys-fajny ,ok 3) Wiola-moja faworytka -taka Meg Ryan zafarbowana, pięknie się porusza-kazdy taniec na 6 do tej pory i oby tak dalej 4) Michal-super sympatyczny i mily. na bzdetne komentarze Piroga prawidlowao zareagowal-nie dal sie sprowokowac-JESTEM ZA !niech sie rozwija 5) Marcin-ciekawy chlopak,ten usmiech...tez ladnie sie porusza 6) Ada-nie zachwyca mnie juz i denerwuje placzliwoscia 7) Paulinka - tej pani dziekujemy-solowka niczym Zanetka!!! denerwuje mnie, choc musze przyznac ze jest bardzo uroczą dziewczyną 8) Tomek - sympatyczny chlopak, ma cos w sobie, i w sposobie bycia- nie da sie go njie lubiec i rusza sie ok 9) KUBA-in minus-byl faworytem, ale powoli traci u mnie, te piruety ciagle to dsamo...Zanetka w meskim wydaniu...musi cos innego pokazac, bo inaczej nie wiem 10) TOMEK- moja rozpacz nei zna granic -byl cudny, niesamowita osobowosc, sympatyczny chlopak (porownajcie jego klase porzy werdykcie z mina Karola!-tamten wsciekly a ten z pokora...) bardzo mi go szkoda!!! Mial potencjal i gdyby on tanczyl z Wiola!!!szkoda, ale zycze mu powodzenia no i tyle. ta edycja ma rzeczywiscie tancerzy na miare pierwszej (druga to porazka byla) i licze i i czekam na piekne choreografie! i nie dziwie sie ze zal bo ekipa sie kurczy a jest tam kilku dobrzych tancerzy!!!za kazdym razem bedzie szkoda coraz bardziej...........ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE podsumowani 30.10.08, 11:17 całe szczęscie, że przynajmniej oficjalnie to widzowie decydują kto w tym programie odpada bo wiadomo,że sedziowie maja w programie swoich wieloletnich uczniów( patrz Paulina i Marek Equrola)oraz innego typu znajomych, więc badźmy dobrej mysli, że wygra może nie najlepszy ale najbardziej lubiany. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE podsumowani 30.10.08, 11:18 tinki1 napisała: > KUBA-in minus- (...) te piruety > ciagle to samo... No właśnie, wczoraj ostatecznie się przekonałam że Kuba jednoznacznie w solówkach traci. Jego występy to niekończące się piruety. Ileż można? Może nie przykłada się do występu, bo jest tak pewny swej "boskości" i improwizuje nie myśląc. Wychodzi to co wychodzi. Natomiast co trzeba mu oddać że odnajduje się w wielu stylach i jest naprawdę bardzo dobry w choreografii przygotowanej przez kogoś innego. I jeszcze słóweczko: najsłabsza w tym odcinku była samba. Dramatycznie słabo!! Gdyby nie to że zamaskowali ich nieudolne ruchy hippisowskimi ciuchami i dyndającymi szmatami, obnażyliby ich mizerię sambową całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladylazaruss Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE podsumowani 30.10.08, 11:30 w duzej czesci zgadzam sie z toba tinki1. mysle, ze Wiola ma potezny talent i zasluhuje na zwyciestwo. wczoraj, o dziwo, podobala mi sie tez Iza, ktora do tej pory zupelnie do mnie nie trafiala. bardzo zaluje odejscia Tomka. ja odstrzelilabym Kube, bo moze w kreceniu jest dobry, ale w solowce nic innego nie pokazal. i jest za bardzo wyszczekany. Tomek w solowce zatanczyl cos zupelnie innego nic to co trenowal cale zycie. wyszlo mu fantastycznie. szkoda, ze odpadl :( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE podsumowani 30.10.08, 14:46 nie mozna jednak tak calkiem kryrykowac drugiej edycji. druga edycja to przede wszystkim wielka przegrana, czyli Kasia. i Gieorgij, ktory tez powinien tanczyc w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
moja_ada Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE podsumowani 30.10.08, 15:18 A tu kolejny taniec tej samej pary z amerykanskiej edycji. Tym razem taniec wspolczesny i choreografia Mii Michaels. www.youtube.com/watch?v=Gtg-qqhlye8&feature=relatedniesamowite..... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 30.10.08, 22:02 auto_robex napisała: > a przy okazji znalazłam swietny występ .. > pl.youtube.com/watch?v=Bv8XMUtan54&feature=related GENIALNE! Odpowiedz Link Zgłoś
darowoga tytuł piosenki/utworu z tańca wspólnego na początk 31.10.08, 16:00 a czy ktoś wie, jaki jest tytuł utworu, do którego tańczyli wszyscy wspólnie na początku programu. Utwór ten jest równeiż motywem przewodnim w jesiennej ramówce tvn? Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: tytuł piosenki/utworu z tańca wspólnego na po 31.10.08, 17:33 imogen Heap Just for now Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: tytuł piosenki/utworu z tańca wspólnego na po 31.10.08, 17:35 pl.youtube.com/watch?v=25VGdNU3nrU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
darowoga Re: tytuł piosenki/utworu z tańca wspólnego na po 31.10.08, 19:56 dzięki, piosenka jest rewelacyjna; Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja dla mnie to oni wszyscy są 02.11.08, 16:56 po prostu GENIALNI, nie mogę uwierzyc, ze tak się ludzie potrafią przepieknie ruszać, że mają taką władzę nad swoim ciałem, jestem pełna podziwu dla wszystkich tych młodych niesamowicie utalentowanych, ale i pracowitych, z pasją ludzi. chciałabym mieć ułamek tej gracji i daru co którekolwiek z nich. Od najsłabszego do najsilniejszego, (choc sama w życiu bym nei potrafiła ich ustawić w tej klejnosci, dla mnie wszyscy są najlepsi), dla nich wszystkich wielki szacun i pkłony. Własnie obejrzałam powtórkę. Musiałam wyrazić swój zachwyt. Zwykle krytykuję, jeśli juz coś tu piszę, ale po tym co dziś zobaczyłam, mogę tylko skrytykować jedno - ze nie ma nagrodu eq equo dla każdego z nich, ze musi zostac wyłoniony tylko jeden zwyciezca. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: dla mnie to oni wszyscy są 02.11.08, 17:32 no bez przesady, rzeczywiscie grupa dobra ale poziom wśród nich jest zróżnicowany Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 02.11.08, 19:12 Bardzo lubię oglądać Wiolę w tańcu, jest moją faworytką, tylko trochę mam ale odnośnie tego, że ciągle "losuje" swoje techniki. wiem, ze to zakrawa na teorie spiskową, lecz jakieś podejrzane mi się wydaje, no i choreografia z poprzedniego odcinka eksponująca Wiolę. Jazz tańczy przepięknie, zasługuje na wygraną, ale chciałabym ja zobaczyć w hip-hopie czy paso. Skoro mój ulubieniec Błażej odpadł po salsie, a Tomek w solówce zatańczył hh, to Wioli mogliby dać coś nie jej. Ada z Gabrysiem byli świetni, ale Ady nie lubię, nonie wiem czemu, imo to był jej pierwszy dobry taniec, chyba tylko w hip hopie nie przeszkadza jej ciężka sylwetka. Bardzo podoba mi sie taniec Izy, tu z kolei mimo nie wiotkiej sylwetki nie widać takiej ciężkości. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 02.11.08, 19:19 ale Wiola tańczyła przecież hip hop dwa odcinki temu w parze z Tomkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 02.11.08, 20:15 No to zwracam honor - albo pamięć mnie zawodzi, albo lepiej wypada w jazzie, dlatego nie zapamiętałam hip-hopu. Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 03.11.08, 17:27 Ten jej hip-hop był po prostu mało "hip-hopowy"... Żeby było "sprawiedliwie", Wiola musiałaby wylosować jakiś taniec towarzyski - zauważmy, że na nich do tej pory poległa większość osób... Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: You Can Dance 3 / 29.10.08 - LIVE 02.11.08, 22:16 ech, no nie udalo mi sie obejrzec we srode, nie udalo sie i powtorki w niedziele, wiec w koncu obejrzalam same tance na stronie programu - nie slyszalam wiec komentarzy jury ani popisow Kini. sila rzeczy wiec ich w tym tygodniu w ocenie pomijam ;) Intro mialo jedna ogromna zalete, ktora sprawila ze podobaloby mi sie nawet gdyby stali w miejscu - a mianowicie Imogen Heap ;) gdyby oceniac tylko po tym wystepie, powinni odpasc Kuba i Justyna, ewentualnie Kuba i Anita. niemniej Kuby byloby mi ogromnie zal, bo generalnie jest nadal moim faworytem, choc w sambie wypadl slabo, a solowke odwalil. ale jednak dotad podobal mi sie najbardziej i jestem sklonna potraktowac ten odcinek jako wypadek przy pracy i taka mam nadzieje. na razie sposrod panow nadal trzymam kciuki za niego ;) zdecydowanie najslabszymi tancami tego wieczoru byly samba i walc wiedenski, przy czym mnie sie jednak walc wiedenski podobal najmniej: juz sama stylizacja kompletnie nie w moim guscie - a walc wiedenski to tam byl moze przez pierwsze sekundy, potem to juz byl jakis jazz czy wspolczesny czy cos tam takiego, nie znam sie. w kazdym razie w ogole mi sie to nie podobalo. samba z kolei byla dla mnie troche parodia, niezamierzona wprawdzie, jak sie domyslam, ale jednak parodia. najlepszy tego wieczoru byl oczywiscie modern jazz, przy czym obilo mi sie o uszy (a raczej o oczy, bo o tym czytalam), ze Michal dostal zj.ebke od Piroga za to - zupelnie nie wiem czemu. moim zdaniem oboje byli swietni. aha, i po tym odcinku wycofuje sie z opinii ze Marcin jest najprzystojniejszym uczestnikiem. oddaje to miejsce Michalowi ;) poza tym bardzo podobal mi sie jeszcze hip hop, choc jakos nie przepadam za Adrianna. miedzy popem a Broadwayem wybralabym jednak Broadway - i to Ize z Kamilem wyznaczylabym do solowek w tym odcinku. nie dlatego, zeby slabo zatanczyli, ale po prostu Broadway moim zdaniem byl jednak lepszy. w solowkach najlepszy byl akurat Tomek i bardzo mi szkoda, ze odpadl, wolalabym zeby jednak odpadl Marcin. z tych trzech panow byl chyba jak dotad najslabszy - co nie znaczy ze slaby. a tak w ogole to zamiast Tomka powinien byl tanczyc Kamil :P z dziewczyn bylo mi egal ktora poleci, zadnej specjalnie nie lubie ani mnie nie zachwyca, kciuki trzymam za Wiole i Ize. mam nadzieje, ze w najblizszym odcinku Kuba sie zrehabilituje ;) i z ogromna niecierpliwoscia czekam na to, co jeszcze pokaze Michal, ktory z odcinka na odcinek coraz bardziej mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś