Gość: mari IP: *.54.171.110.tvksmp.pl 23.04.11, 12:18 Pani Stankówna świetnie gra postać Pani Ludwiki. Uwielbiam ją! Szczególnie ostatnio za wątek z sąsiadem i pocałunkiem, jak się żaliła Agnieszce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: Ludwika NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 13:27 ja nie lubiłam tej aktorki jak była młodsza, np. w "Seksmisji", za to teraz ją uwielbiam :) zarówno w "Na wspólnej" jak i "Barwach...", świetna jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: Ludwika NW IP: *.internetia.net.pl 24.04.11, 23:11 Ja ją pamiętam jak wystrychnęła na dudka dwóch amantów, a wcześniej wykorzystała ich seksualnie - porucznika Borewicza i Tulipana. Świetna była i jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majuniia Re: Ludwika NW IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.11, 23:38 Też pamiętam ją z tych starszych seriali i naprawdę rewelacja. Niezmieniona fryzura, dykcja i sposób poruszania. Nie ma już takich aktorek. ___________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: skocz.pl/filmybezlimitu Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Ludwika NW 23.04.11, 19:31 Bo to jest Aktorka a nie celebrytka która wyleciała sroce spod ogona i trafiła na plan filmowy. Grać trzeba umieć a nie tylko robić miny, oczy do sufitu i wtrącać co drugie słowo TAK. Odpowiedz Link Zgłoś