Dodaj do ulubionych

podobno Milowicz jest synem Łazuki

15.11.08, 08:23
Well, well...
Obserwuj wątek
    • kamapka21 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 10:31
      tak, filmowym.
      • tiresias Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 11:39
        dużo jest takich 'urban legends'
        podobno Torbicka to córka Loski i Michnikowskiego
        a Brodzik to wnuczka Ireny Kwiatkowskiej.
        • santa.esmeralda Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 12:02
          A ojcem Mateusza Damięckiego jest Wiktor Zborowski.
          • kemot97 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 13:00
            a mezem Cichopek jest Mroczek
            • jak-kania-dzdzu Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 13:24
              Podobno Gąsowski jest synem Gąssowskiego.
              Nieślubnym, o czym dobitnie świadczy utrata jednego "s" w nazwisku.
              • jedzoslaw Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 14:02
                A Maciek Stuhr synem Jerzego Stuhra... :P
                • maciej1909 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 14:55
                  Ciotką Kingi Rusin była Danuta Rinn i to prawda zadna urban legends ;)
                  • maciej1909 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 14:57
                    a Torbicka jest przecież córką Loski :)

Zastanawia mnie legenda o tym że Beata Tyszkiewicz i Maja Komorowska to siostry :)
                    • ewa9717 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 15:20
                      Nie legenda, siostry stryjeczne.
                      • pelasia32 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 15:28
                        a czy to prawda, ze ten aktor grający w "MJM" rolę Szymona to syn Anny Seniuk?
                        • karen64 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 15:45
                          tak,Grzegorz Małecki,który w MjM gra Szymona Gajewskiego,jest synem Anny Seniuk
                          pl.wikipedia.org/wiki/Grzegorz_Ma%C5%82ecki_(aktor)
                          • idasierpniowa28 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 16.11.08, 10:07
                            karen64 napisała:

> tak,Grzegorz Małecki,który w MjM gra Szymona Gajewskiego,jest
                            synem Anny Seniuk
                            > pl.wikipedia.org/wiki/Grzegorz_Ma%C5%82ecki_(aktor)

Fajny ten " Szymon" :) Jako Bartek w EzŻ też był fajny :) A Marta
                            chyba oszalała żeby się rzucać na chłopaka własnej siostry jak ma
                            takiego fajnego sąsiada za ścianą :)
                            • karen64 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 16.11.08, 10:30
                              nie widziałam EzŻ,ale każdy Bartek działa(ł) na mnie jak magnes :))
                              • idasierpniowa28 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 16.11.08, 10:39
                                Na mnie tak działają Marciny :D
                                • karen64 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 16.11.08, 11:33
                                  idasierpniowa,masz @ na gazetowym :)
                                  • idasierpniowa28 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 16.11.08, 11:59
                                    Odpisałam :)
                  • kronixx Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 17:04
                    A Mieczysław Fogg bodajże dziadkiem stryjecznym ;) Sama się kiedyś w YCD chwaliła...
                    • the_dzidka Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 17:10
                      O do licha, znaczy że jestem jakoś spokrewniona z Rusin :D Fogg to
                      był kuzyn mojego dziadka...
                      • lutecja4 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 22:48
                        uuu Dzidko
                        ale Ty jestes celebrytka :))
                        juz sei ciesze,ze Cie znam :)))
          • mlekodwuprocentowe Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 15:35
            słyszałam, ze wujkiem zborowskiego jest kobuszewski.
            poza tym ponoć ta dziewczyna grajaca kiedys w Klanie Karolinę romasujacą z
            Jackiem jest prywatnie siostrą idolowej Hani Stach. to prawda?
            • karen64 Re: podobno Milowicz jest synem Łazuki 15.11.08, 15:55
              -Bohdan Łazuka ma syna Adama i córkę Olgę
              -wujkiem Zborowskiego jest Kobuszewski--> to jest prawda

ja młodziutką 9-letnią Karolinę z Klanu,czyli Jagodę Stach,pamiętam z filmu
              fabularnego `Czy ktoś mnie kocha w tym domu?`z Małgorztą Pieczyńską w roli
              śpiewaczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka