Gość: verte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 21:55 Jedyna porządna z całego tego towarzystwa.Rozsądna decyzja.Jesteś kobieta z klasą.Co do Maji to....Bosheee co za dzieciuch. Jeszcze raz gratulacje dla Ingi.Na to czekałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jeff Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.03, 21:57 Gość portalu: verte napisał(a): > Jedyna porządna z całego tego towarzystwa.Rozsądna decyzja.Jesteś kobieta z > klasą.Co do Maji to....Bosheee co za dzieciuch. > Jeszcze raz gratulacje dla Ingi.Na to czekałem. no ale program trwa dalej :) Jak dla mnie the best to Joanna Wybacz - po prostu super kobieta! Ale pewnie nie ma tam zadnych szans ;) No i ta co ma ostry makijaz, nie wiem jak ma na imie, ale ostro sie wypowiadala na koncu o czterech babkach ze sie cieszyly ze Inga zrezygnowala... nie spodziewalem sie z jej strony takich slow, sadzilem ze jest pusta dziVka ;) milo sie zaskoczylem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 05.11.03, 22:01 a co powiedziała?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 22:03 Gość portalu: Jeff napisał(a): > no ale program trwa dalej :) Jak dla mnie the best to Joanna Wybacz - po > prostu super kobieta! Ale pewnie nie ma tam zadnych szans ;) No i ta co ma > ostry makijaz, nie wiem jak ma na imie, ale ostro sie wypowiadala na koncu o > czterech babkach ze sie cieszyly ze Inga zrezygnowala... Ale przecież to Iza Mika powiedział coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 05.11.03, 22:08 oj verte czytaj uwaznie :)) wlasnie napisane jest"ta co ma ostry makijaz, nei wiem ktora"-wiec o Ize Mike chodzi. co takiego zrobila Inga, prosze o wyjasnienia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 22:20 ja nie ogladalam, opowiedzcie prosze!!wszystko co sie dzialo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 22:23 Gość portalu: Margaret napisał(a): > > co takiego zrobila Inga, prosze o wyjasnienia?:) Jak to co?????Olała gogusia,nie wzięła róży.:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 22:39 przepraszam za dosłowność, ale niedobrze mi się robi gdy widzę tego Bartka on jest B E Z N A D Z I E J N Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! goguś straszny, mdły, bleeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 22:42 No facet jest bleeeh! Zacznijmy od tegoże to nie prawdziwy facet, jakieś kompleksy ma albo co? Ale czy zauważyliście, jak go zatkało jak Mu Joasia i Iza przygadały:P I wtedy jak coś gadał, to był lekko podirytowany hehe, miał nawet swój normalny głos, a nie ten szeptomrukliwy:/ Przynajmniej tak to odebrałam :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 05.11.03, 22:51 moze ktos opisac dokladnie co sie działo?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 05.11.03, 22:51 moze ktos opisac dokladnie co sie działo?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 09:00 Najpierw indywidualne randki z Magdą, Mateą i Justyną. Przyjaciele Bartka - Justyna i Piotr (porażka, wypowiedź Justyny: u dziewczyny najważniejsza jest spontaniczność... no rzeczywiście spontan najważniejszy), wybrali te trzy dziewczyny, bo stwierdzili, że są najlepsze sla Bartka. Najlepiej wypadła randka z Justyną. Potem wspólna randka z całą pozostałą piątką i mega-ochrzan ze strony Izy i Joanny. Stwierdziły, że kawaler umawia się z piątką dziewczyn, po czym idzie z Maja na godzinny spacer po plaży. Iza stwierdziła pięknie, że cztery stały jak KRETYNKi na plaży i czekały na niego. Bartek był wyraźnie zmieszany. Jednak róże dostały Iza i Joanna (pewnie dla zachowania oglądalności), Inga powiedziała, że nie przyjmie róży, bo nie znajdzie w tym programie miłości czy cuś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! 06.11.03, 11:54 Mój mąż mnie wczoraj rozbawił, kiedy powiedział, że nabrał do niej, jako do jedynej z tego programu szacunku i stwierdził, że jest rzeczywiście najładniejszą dziewczyną w programie. Ja na to, że już więcej jej w tym programie nie zobaczy niestety. A on: "No nie!" ... tak, jakby w ogóle był tym programem zainteresowany ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret do aguszak. IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 06.11.03, 12:00 nie, wcale Cię nie przesladuję.. ;). Ale mam pytanie w kwestii meża, czy on Bar z Toba tez oglada, a jezeli nie, to jaki ma stosunek, do Twojego ogladania Baru?. Bo niektorzy ludzie SOM bardzo nietolerancyjni...i nie moge zrozumiec, ze nawet ŚWIATŁE osoby lubiom se reality ogladnac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: do aguszak. 06.11.03, 12:10 Gość portalu: Margaret napisał(a): > nie, wcale Cię nie przesladuję.. ;). Ale mam pytanie w kwestii meża, czy on Bar > > z Toba tez oglada, a jezeli nie, to jaki ma stosunek, do Twojego ogladania > Baru?. Bo niektorzy ludzie SOM bardzo nietolerancyjni...i nie moge zrozumiec, > ze nawet ŚWIATŁE osoby lubiom se reality ogladnac ;) Ogladam dla rozrywki, ale przecież nie biegnę na złamanie nóg, do domu, żeby włączyć TV, ani nie jestem skrajnie zła, jak mi odcinek przeleci z jakiegoś powodu... Za to mogę powiedzieć, że uzależniłam się od Idola, ale to chyba trochę inna bajka... niespełnione marzenia związane ze śpiewem. Oglądam namiętnie wszystkie programy związane ze śpiewem: Szansa na sukces oraz Droga do gwiazd (choć ten ostatni stracił już swoją klasę (kiedyś oglądałam Zostań gwiazdą). Mąż - zżyma się na to moje oglądactwo, uważając nawet taką łagoną formę w moim wykonaniu za przesadę, siedzi przy komputerze, coś tak dłubiąc, jednocześnie jednym okiem podgląda i się podśmiechuje - generalnie mnie rozwesela :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: do aguszak. IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 06.11.03, 12:21 ej no, tak nie mozna ;0, ja tez zawsze marzylam o spiewaniu , no moze nie zawsze, ale odkad wyszlam ze szkoly muzycznej (ale tylko 1 stopien) i spiewalam do stojacej lampy w pokoju ;). Uwazam jednak , ze mam zbyt przecietny glos, zeby cos z nim zrobic.Niestety ;) ps -a bliska mi osoba nie znosi baru, nie lubi gdy nawet forum czytam (przy nim) i się nabija. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: do aguszak. 06.11.03, 12:23 Dlaczego nie można... ? Może jesteśmy "pokrewnymi duszami"? :))) Ja nie kończyłam żadnej szkoły muzycznej, ale... lubię śpiewać, a jeszcze bardziej uwielbiam słuchać dobrego śpiewu i słyszeć takie niuansiki, które są wyczuwalne tylko przy uważnym słuchaniu... dlatego najczęściej ze słuchawkami na uszach... Pozdrowionka Margaretko :))) Odpowiedz Link Zgłoś