Dodaj do ulubionych

BRAWO INGA!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 21:55
Jedyna porządna z całego tego towarzystwa.Rozsądna decyzja.Jesteś kobieta z
klasą.Co do Maji to....Bosheee co za dzieciuch.
Jeszcze raz gratulacje dla Ingi.Na to czekałem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jeff Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.03, 21:57
      Gość portalu: verte napisał(a):

> Jedyna porządna z całego tego towarzystwa.Rozsądna decyzja.Jesteś kobieta z
      > klasą.Co do Maji to....Bosheee co za dzieciuch.
      > Jeszcze raz gratulacje dla Ingi.Na to czekałem.

no ale program trwa dalej :) Jak dla mnie the best to Joanna Wybacz - po
      prostu super kobieta! Ale pewnie nie ma tam zadnych szans ;) No i ta co ma
      ostry makijaz, nie wiem jak ma na imie, ale ostro sie wypowiadala na koncu o
      czterech babkach ze sie cieszyly ze Inga zrezygnowala... nie spodziewalem sie
      z jej strony takich slow, sadzilem ze jest pusta dziVka ;) milo sie
      zaskoczylem :)
      • Gość: Margaret Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 05.11.03, 22:01
        a co powiedziała?:(
      • Gość: verte Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 22:03
        Gość portalu: Jeff napisał(a):

> no ale program trwa dalej :) Jak dla mnie the best to Joanna Wybacz - po
        > prostu super kobieta! Ale pewnie nie ma tam zadnych szans ;) No i ta co ma
        > ostry makijaz, nie wiem jak ma na imie, ale ostro sie wypowiadala na koncu o
        > czterech babkach ze sie cieszyly ze Inga zrezygnowala...

Ale przecież to Iza Mika powiedział coś takiego.
        • Gość: Margaret Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 05.11.03, 22:08
          oj verte czytaj uwaznie :))
          wlasnie napisane jest"ta co ma ostry makijaz, nei wiem ktora"-wiec o Ize Mike
          chodzi.
          co takiego zrobila Inga, prosze o wyjasnienia?:)
          • Gość: ul Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 22:20
            ja nie ogladalam, opowiedzcie prosze!!wszystko co sie dzialo!!
          • Gość: verte Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 22:23
            Gość portalu: Margaret napisał(a):

>
            > co takiego zrobila Inga, prosze o wyjasnienia?:)

Jak to co?????Olała gogusia,nie wzięła róży.:-)))))
            • Gość: ul Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 22:31
              upsik:D
    • Gość: kaela Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 22:39
      przepraszam za dosłowność, ale niedobrze mi się robi gdy widzę tego Bartka
      on jest B E Z N A D Z I E J N Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      goguś straszny, mdły, bleeeeeeeee
      • Gość: tokyo Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 22:42
        No facet jest bleeeh! Zacznijmy od tegoże to nie prawdziwy facet, jakieś
        kompleksy ma albo co? Ale czy zauważyliście, jak go zatkało jak Mu Joasia i Iza
        przygadały:P I wtedy jak coś gadał, to był lekko podirytowany hehe, miał nawet
        swój normalny głos, a nie ten szeptomrukliwy:/ Przynajmniej tak to odebrałam :p
        • Gość: Margaret Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 05.11.03, 22:51
          moze ktos opisac dokladnie co sie działo?:(
        • Gość: Margaret Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 05.11.03, 22:51
          moze ktos opisac dokladnie co sie działo?:(
          • Gość: z Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 09:00
            Najpierw indywidualne randki z Magdą, Mateą i Justyną.
            Przyjaciele Bartka - Justyna i Piotr (porażka, wypowiedź Justyny: u dziewczyny
            najważniejsza jest spontaniczność... no rzeczywiście spontan najważniejszy),
            wybrali te trzy dziewczyny, bo stwierdzili, że są najlepsze sla Bartka.
            Najlepiej wypadła randka z Justyną. Potem wspólna randka z całą pozostałą
            piątką i mega-ochrzan ze strony Izy i Joanny. Stwierdziły, że kawaler umawia
            się z piątką dziewczyn, po czym idzie z Maja na godzinny spacer po plaży. Iza
            stwierdziła pięknie, że cztery stały jak KRETYNKi na plaży i czekały na niego.
            Bartek był wyraźnie zmieszany. Jednak róże dostały Iza i Joanna (pewnie dla
            zachowania oglądalności), Inga powiedziała, że nie przyjmie róży, bo nie
            znajdzie w tym programie miłości czy cuś takiego...
    • aguszak Re: BRAWO INGA!!!!!!!!!! 06.11.03, 11:54
      Mój mąż mnie wczoraj rozbawił, kiedy powiedział, że nabrał do niej, jako do
      jedynej z tego programu szacunku i stwierdził, że jest rzeczywiście
      najładniejszą dziewczyną w programie. Ja na to, że już więcej jej w tym
      programie nie zobaczy niestety. A on: "No nie!" ... tak, jakby w ogóle był tym
      programem zainteresowany ;)))
      • Gość: Margaret do aguszak. IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 06.11.03, 12:00
        nie, wcale Cię nie przesladuję.. ;). Ale mam pytanie w kwestii meża, czy on Bar
        z Toba tez oglada, a jezeli nie, to jaki ma stosunek, do Twojego ogladania
        Baru?. Bo niektorzy ludzie SOM bardzo nietolerancyjni...i nie moge zrozumiec,
        ze nawet ŚWIATŁE osoby lubiom se reality ogladnac ;)
        • aguszak Re: do aguszak. 06.11.03, 12:10
          Gość portalu: Margaret napisał(a):

> nie, wcale Cię nie przesladuję.. ;). Ale mam pytanie w kwestii meża, czy on
          Bar
          >
          > z Toba tez oglada, a jezeli nie, to jaki ma stosunek, do Twojego ogladania
          > Baru?. Bo niektorzy ludzie SOM bardzo nietolerancyjni...i nie moge zrozumiec,
          > ze nawet ŚWIATŁE osoby lubiom se reality ogladnac ;)

Ogladam dla rozrywki, ale przecież nie biegnę na złamanie nóg, do domu, żeby
          włączyć TV, ani nie jestem skrajnie zła, jak mi odcinek przeleci z jakiegoś
          powodu... Za to mogę powiedzieć, że uzależniłam się od Idola, ale to chyba
          trochę inna bajka... niespełnione marzenia związane ze śpiewem. Oglądam
          namiętnie wszystkie programy związane ze śpiewem: Szansa na sukces oraz Droga
          do gwiazd (choć ten ostatni stracił już swoją klasę (kiedyś oglądałam Zostań
          gwiazdą).
          Mąż - zżyma się na to moje oglądactwo, uważając nawet taką łagoną formę w moim
          wykonaniu za przesadę, siedzi przy komputerze, coś tak dłubiąc, jednocześnie
          jednym okiem podgląda i się podśmiechuje - generalnie mnie rozwesela :)))
          • Gość: Margaret Re: do aguszak. IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 06.11.03, 12:21
            ej no, tak nie mozna ;0, ja tez zawsze marzylam o spiewaniu , no moze nie
            zawsze, ale odkad wyszlam ze szkoly muzycznej (ale tylko 1 stopien) i spiewalam
            do stojacej lampy w pokoju ;). Uwazam jednak , ze mam zbyt przecietny glos,
            zeby cos z nim zrobic.Niestety ;)
            ps -a bliska mi osoba nie znosi baru, nie lubi gdy nawet forum czytam (przy
            nim) i się nabija.
            • aguszak Re: do aguszak. 06.11.03, 12:23
              Dlaczego nie można... ? Może jesteśmy "pokrewnymi duszami"? :)))
              Ja nie kończyłam żadnej szkoły muzycznej, ale... lubię śpiewać, a jeszcze
              bardziej uwielbiam słuchać dobrego śpiewu i słyszeć takie niuansiki, które są
              wyczuwalne tylko przy uważnym słuchaniu... dlatego najczęściej ze słuchawkami
              na uszach...
              Pozdrowionka Margaretko :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka