Dodaj do ulubionych

na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach?

IP: *.chello.pl 10.11.03, 16:15
prezydenckich i parlamenrarnych? ja nie podam bo nie mogłem i nie mogę
jeszcze z racji wieku głosować.
Obserwuj wątek
    • mag26nov Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? 10.11.03, 18:37
      pięknie,te pytania są coraz lepsze....
      ;))))))
    • spatologizowana_sempiterna Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? 10.11.03, 18:49
      A na kogo głosowała prawie połowa tych co głosowali? Plu jeszcze Leppery i
      Giertychy?
      Tylko myślisz że ci się teraz ktoś przyzna?

Ja się nie splamiłem w życiu głosowaniem na czerwonych i jestem z tego dumny!
      • mag26nov Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? 10.11.03, 18:58
        spatologizowana_sempiterna napisała:

> A na kogo głosowała prawie połowa tych co głosowali? Plu jeszcze Leppery i
        > Giertychy?
        > Tylko myślisz że ci się teraz ktoś przyzna?
        >

nie o to chodzi-czy ktoś sie chce przyznawac na kogo głosował,czy nie. prosze
        bardzo- glosowalam na SLD i szczerze mowiac,to jesli teraz by byly powtorne
        wybory-to bym na nich zaglosowala jeszcze raz. uwazam jednak,ze tego typu
        pytania sa troche nie na miejscu- w sumie-glosowanie jest rzecza osobista,
        jest tajne i nie widze celu zadawania pytan 'na kogo glosowales/as w wyborach'
        na forum o telewizji!

> Ja się nie splamiłem w życiu głosowaniem na czerwonych i jestem z tego dumny!

no i sobie badz dumny dalej jesli cie to tak rajcuje...
      • Gość: verte Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 19:00
        spatologizowana_sempiterna napisała:

> Tylko myślisz że ci się teraz ktoś przyzna?
        >

Ja się przyznam.Na Olechowskiego a w innych wyborach najbliższe mi były UW i PO.
        Na czerwonych też kiedyś głosowałem ale to właściwie nie tyle był głos na nich,
        co przeciwko AWS-owi.I z czarne-czerwone zawsze wybiorę czerwonę.Ale teraz już
        chyba w ogóle nie pójdę choć zawsze głosowałem jak przykładny obywatel.A ty Max
        na kogo byś głosował(gdybyś mógł)?
        • Gość: max Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? IP: *.chello.pl 10.11.03, 19:50
          Gość portalu: verte napisał(a):

> spatologizowana_sempiterna napisała:
          >
          > > Tylko myślisz że ci się teraz ktoś przyzna?
          > >
          >
          >
          >
          > Ja się przyznam.Na Olechowskiego a w innych wyborach najbliższe mi były UW i
          PO
          > .
          > Na czerwonych też kiedyś głosowałem ale to właściwie nie tyle był głos na
          nich,
          > co przeciwko AWS-owi.I z czarne-czerwone zawsze wybiorę czerwonę.Ale teraz już
          > chyba w ogóle nie pójdę choć zawsze głosowałem jak przykładny obywatel.A ty
          Max
          > na kogo byś głosował(gdybyś mógł)?
          na samoobronę oczywiście
    • Gość: Meg Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 19:20
      A przepraszam czy pytanie ma jakiś związek z Telewizją?
      • Gość: max Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? IP: *.chello.pl 10.11.03, 19:53
        Gość portalu: Meg napisał(a):

> A przepraszam czy pytanie ma jakiś związek z Telewizją?
        może i nie ma ale tak samo żadnego związku z telewizją nie mają pytania o wiek,
        wzrost itd a nikt nie protestował, zresztą jeżeli ktoś uważa że to zbyt
        osobiste to nie musi pisać.
    • eroll1985 Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? 10.11.03, 23:52
      też nie mogłem głosować ale popierałem w wyborach prezydenkich Mariana
      Krzaklewskiego a w parlamentarnych Awsp, w tej chwili najbliższa jest mi
      platforma,mam nadzieję że Donald Tusk zdecyduje się kandydowac na prezydenta,
      wtedy na pewno go poprę.
    • Gość: najokia ANARCHIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 00:40
      system jest
      zły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      myślę że to wyczerpująca wypowiedż na to denne pytanie (bez obrazy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka