Gość: max IP: *.chello.pl 10.11.03, 16:15 prezydenckich i parlamenrarnych? ja nie podam bo nie mogłem i nie mogę jeszcze z racji wieku głosować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag26nov Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? 10.11.03, 18:37 pięknie,te pytania są coraz lepsze.... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spatologizowana_sempiterna Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? 10.11.03, 18:49 A na kogo głosowała prawie połowa tych co głosowali? Plu jeszcze Leppery i Giertychy? Tylko myślisz że ci się teraz ktoś przyzna? Ja się nie splamiłem w życiu głosowaniem na czerwonych i jestem z tego dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? 10.11.03, 18:58 spatologizowana_sempiterna napisała: > A na kogo głosowała prawie połowa tych co głosowali? Plu jeszcze Leppery i > Giertychy? > Tylko myślisz że ci się teraz ktoś przyzna? > nie o to chodzi-czy ktoś sie chce przyznawac na kogo głosował,czy nie. prosze bardzo- glosowalam na SLD i szczerze mowiac,to jesli teraz by byly powtorne wybory-to bym na nich zaglosowala jeszcze raz. uwazam jednak,ze tego typu pytania sa troche nie na miejscu- w sumie-glosowanie jest rzecza osobista, jest tajne i nie widze celu zadawania pytan 'na kogo glosowales/as w wyborach' na forum o telewizji! > Ja się nie splamiłem w życiu głosowaniem na czerwonych i jestem z tego dumny! no i sobie badz dumny dalej jesli cie to tak rajcuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 19:00 spatologizowana_sempiterna napisała: > Tylko myślisz że ci się teraz ktoś przyzna? > Ja się przyznam.Na Olechowskiego a w innych wyborach najbliższe mi były UW i PO. Na czerwonych też kiedyś głosowałem ale to właściwie nie tyle był głos na nich, co przeciwko AWS-owi.I z czarne-czerwone zawsze wybiorę czerwonę.Ale teraz już chyba w ogóle nie pójdę choć zawsze głosowałem jak przykładny obywatel.A ty Max na kogo byś głosował(gdybyś mógł)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? IP: *.chello.pl 10.11.03, 19:50 Gość portalu: verte napisał(a): > spatologizowana_sempiterna napisała: > > > Tylko myślisz że ci się teraz ktoś przyzna? > > > > > > Ja się przyznam.Na Olechowskiego a w innych wyborach najbliższe mi były UW i PO > . > Na czerwonych też kiedyś głosowałem ale to właściwie nie tyle był głos na nich, > co przeciwko AWS-owi.I z czarne-czerwone zawsze wybiorę czerwonę.Ale teraz już > chyba w ogóle nie pójdę choć zawsze głosowałem jak przykładny obywatel.A ty Max > na kogo byś głosował(gdybyś mógł)? na samoobronę oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 19:20 A przepraszam czy pytanie ma jakiś związek z Telewizją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? IP: *.chello.pl 10.11.03, 19:53 Gość portalu: Meg napisał(a): > A przepraszam czy pytanie ma jakiś związek z Telewizją? może i nie ma ale tak samo żadnego związku z telewizją nie mają pytania o wiek, wzrost itd a nikt nie protestował, zresztą jeżeli ktoś uważa że to zbyt osobiste to nie musi pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
eroll1985 Re: na kogo głosowaliście w ostatnich wyborach? 10.11.03, 23:52 też nie mogłem głosować ale popierałem w wyborach prezydenkich Mariana Krzaklewskiego a w parlamentarnych Awsp, w tej chwili najbliższa jest mi platforma,mam nadzieję że Donald Tusk zdecyduje się kandydowac na prezydenta, wtedy na pewno go poprę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najokia ANARCHIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 00:40 system jest zły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myślę że to wyczerpująca wypowiedż na to denne pytanie (bez obrazy) Odpowiedz Link Zgłoś